Kisah Kanak-kanak Pablo Fornals Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Kisah Kanak-kanak Pablo Fornals Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Biografi Pablo Fornals nggambarake Bukti babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitan, Kulawarga, Wong Tuwane, Pacar / Garwa, Gaya Hidup, Urip Pribadi lan Net Worth.

Ing istilah langsung, sampeyan menehi sampeyan perjalanan urip, wiwit jaman mbiyen, nganti dheweke dadi kondhang. Kanggo napsu otobiografi sampeyan, iki kalebu galeri bocah lan galeri munggah - ringkesan sampurna Bio Fornals 'Bio.

Kajaba Declan Rice, Fornals minangka pemain paling apik ing West Ham United, sing mesthi ngerti kepiye terus makarya lan ngalamun dhuwur. Sanajan ana penghargaan, umume penggemar ora ngerti sejarah urip, sing bakal diwedharake kanthi cepet. Tanpa mikir maneh, ayo miwiti karo crita wiwit cilik.

Kisah Kanak-kanak Pablo Fornals:

Kanggo pamula Biografi, dheweke duwe julukan, Pablito. Pablo Fornals Malla lair tanggal 22 Februari 1996 karo wong tuwa Spanyol ing Castellon, kutha paling nomer papat ing Komunitas Valencian, Spanyol.

Pablito minangka sing paling enom ing kulawargane - kluwarga saka rong anak sing lair saka pakaryan antarane Bapake lan Mum. Yen dideleng saka foto kasebut, sampeyan bakal setuju karo aku yen wong Spanyol njupuk penampilan ibune.

Ketemu wong tuwa Pablo Fornals - bapake (umur 60-an) lan ibune sing padha
Ketemu wong tuwa Pablo Fornals - bapake (umur 60-an) lan ibune sing padha

Akeh-Up:

Dheweke umur pirang-pirang taun bebarengan karo mbakyune - Marta. Duwe dadi kanca dolanan tegese ngalami kurang kasepen. Jaman biyen, Pablo seneng banget nggawe Marta nggunakake marker warna kanggo nggambar garis ing pasuryane. Apa iki makili pahlawan super?

Ketemu adhine Pablo Fornals, Marta. Kalorone sedulur kasebut seneng nalika isih cilik.
Ketemu adhine Pablo Fornals, Marta. Kalorone sedulur kasebut seneng nalika isih cilik.

Nalika semana, Pablo seneng banget yen adhine nyandhang Vandana. Kenangan nalika isih cilik ora nate tanpa katresnan, ora mung saka Marta nanging saben anggota kluwarga.

Latar Belakang Kulawarga Pablo Fornals:

Kaping pisanan, bocah kasebut ora kalebu warga sing sugih Castellon. Wong tuwa Pablo ngasuh dheweke ing kulawarga sing cedhak kelas menengah Spanyol. Nalika semana, Bapake bakal kerja jam luwih akeh kanggo netepi standar rata-rata warga. Yen sampeyan ora ngerti, bapak super loro kasebut ngresiki lurung-lurung ing Castellon minangka pegawe full-time.

Asal-Usul Kulawarga Pablo Fornals:

Dribbler Teknis sinau nganggo basa Spanyol lan Valencian, sawijining basa sing digunakake dening masarakat Barcelona. Tempat kelairan Pablo Fornals (Castellon) kalebu wilayah Catalan, lan kalebu salah sawijining klompok etnis utama ing Spanyol.

Pablo Fornals Crita Sepakbola sing Ora Biasa:

Apa sampeyan ngerti?… Dheweke ora nate main bal-balan nalika isih cilik. Nalika semana, dheweke luwih seneng fantasi mlebu Tenis kaya pahlawane bocah cilik, Rafael Nadal. Mengko, kasunyatan dadi luwih jahat tinimbang gegayuhane.

Biyen nalika isih enom umur 7 taun, Pablo krungu bapake ngepuk bocah-bocah sing main bal-balan cedhak karo papan kerjane. Amarga penasaran, Pablo, sing mung kepengin tenis pekarangan, njaluk bapake menehi katrangan luwih akeh babagan bal-balan.

Ora ngomong babagan game kasebut, Pak Fornals ndhaptar putrane ing ACD Benicense - afiliasi Villarreal. Sejatine, dheweke pengin Pablo ngrasakake kesenengane bal-balan tinimbang ngrungokake kasenengane. Ing akademi Pablito miwiti ekspedisi bal-balan minangka striker.

Fakta Karir Awal:

Sajrone limang taun, dheweke nindakake latihan sing tenanan. Ing sawetara titik, wong tuwa Pablo Fornals ora puas karo asil dandan dheweke banjur dheweke pindhah menyang sisih sing luwih janjeni (CD Castellon) ing taun 2008.

Sawetara taun sawise gabung karo CD Castellon, Fornals rasane frustasi amarga usahane ngasilake asil sing ora pati penting. Dheweke malah ngilangi kabeh harapan kanggo mlebu kontrak profesional karo klub sing misuwur. Nalika dheweke wis paling ala lan ora ana pramuka kanggo njaluk tapak asma, Fornals ngungsi saka kulawargane.

Biografi Pablo Fornals - Cara Terkenal:

Ironisé, nalika dheweke ora ngarep-arep kesempatan kanggo mbukak Malaga ing 2012. Nalika entuk kesempatan, dheweke gabung karo klub kasebut minangka gelandang penyerang. Sawise iku, nglampahi limang taun sabanjure ngencengake awake ing aula kondhang lan entuk pujian saka para pemain veteran kaya Andres Iniesta.

Ing upaya gabung karo klub impiane (Villarreal CF) Fornals mbayar klausa tuku sing regane 10.7 yuta. Sawise iku, dheweke mlebu kontrak limang taun karo Villareal ing 2017. Sawise musim karo dheweke, dheweke mula narik kawigaten tim nasional lan pramuka klub.

Kisah Sukses Pablo Fornals:

Ngelingi kebingungan sing teka amarga ngupayakake ngerti klub sing cocog kanggo mlebu, Fornals (kaya biasane) banjur njaluk saran marang wong tuwane. Yen dikandhani milih klub sing bakal dirasakake, gelandang apik kasebut menehi West Ham United lampu ijo.

Ing wulan Juni 2019, West Ham mlebu maju kanthi rega £ 24 yuta. Apa sampeyan ngerti?… Klub kasebut wiwit ngoyak teken dheweke wiwit ngasilake asisten Rabona kanggo Spanyol ing Kejuaraan Eropa U-2019 Eropa 21. Wiwit gabung karo Hammers, Fornals wis nggawe kemitraan sing angel banget Arthur Masuaku, Sebastian Haller, plus host liyane. Sorotan video kasebut nyritakake babagan gudang senjata.





Maneh, wiwit tekan EPL, Fornals wis dadi bagean integral David Moyes'tim ngimpi. Nalika aku nulis, prestasine sing luar biasa nggawe dheweke dadi nominasi penghargaan Liga Olahraga EA Pemain Bulan kanggo November 2020. Liyane, kaya sing wis dakkandhakake, yaiku sejarah.

Pablo Fornals Hubungan Hubungan - Pacar, Bojo?

Saliyane ibu lan adhine, dribbler sing dihormati wis entuk wanita liyane sing nggawe Biografi dheweke lengkap. Garwane Pablo Fornals dadi ora liya Tania Lara. Crita tresnane wiwit wulan Juni 2016 nalika pisanan ketemu ing Castellon.

Ketemu garwa Pablo Fornals - Tania Lara.
Ketemu garwa Pablo Fornals - Tania Lara.

Nalika ngrayakake ulang taun kaping papat, Fornals menehi pacar (Tania) piggyback ing Covent Garden, London. Yen dipikir kanthi cara loro-lorone, kita yakin bakal nuli nggawa Tania menyang wong tuwa, njaluk berkah kanggo bebrayan.

Fakta Urip Pribadi:

Ora adoh saka lapangan sepak bola, Pablo Fornals asring ngunjungi papan sing sepi, utamane pemandangan kali, ing kana dheweke seneng banget karo kaendahan alam. Iki padha karo kepribadian kanca liyane ing West Ham, Ngendikane Benrahma. Seringe, kalorone bisa kesusu karo alam minangka cara kanggo narik napas lan tetep adoh saka game kasebut.

Antarane pirang-pirang perkara alam sing disenengi, dheweke luwih seneng ngrungokake rap Spanyol utawa Reggaeton. Pungkasan, Fornals seneng mangan nganggo tangan wisuh tinimbang nggunakake cutleries.

Gaya urip lan Net Worth:

Sawise nyinaoni Biografi kanthi tliti, tim kita ngerti manawa Fornals durung mesthi menehi perhatian marang kemewahan nganti pindhah menyang West Ham. Sanajan penghasilan sing gedhe banget, playmaker kasebut mung entuk lisensi nyopir ing taun 2019 nganggo mobil Audi abang sing digambar ing ngisor iki.

Yen dianggep kira-kira regane Net 2.7 yuta, Pablo Fornals bisa urip kanthi gaya mewah. Nanging, dheweke wis mlaku ing dalan Adama Traore kanthi njaga asile ing low-key nalika urip kanthi teratur.

Pablo Fornals Family Family:

Kanggo pemain mantan Villarreal, dalan sukses ora bakal bisa dirasakake tanpa pitulung saka kulawargane. Wong tuwane, mbakyune lan sedulur-sedulure minangka alasan utama dheweke uwal saka rasa kasepen sing ora bisa dijlentrehake nalika kedadeyan angel. Bagean iki nyedhiyakake luwih akeh kasunyatan babagan wong tuwa lan anggota kulawarga.

Babagan Rama Fornals Pablo:

Temokake Pablo Fornals Dad, dalang ing gaweyan bal-balan.
Temokake Pablo Fornals Dad, dalang ing gaweyan bal-balan.

Kasunyatan kasebut ana yen ketahanan lan komitmen sing mutlak duwe sesambungan sing jero karo pelajaran sing dipelajari saka bapake. Apa ora bisa Pablo Fornals lali karo pengorbanane bapake, sing asring nyelehake dheweke ing papan latihan sadurunge ngresiki dalan. Sanajan prestasine dadi ora apik, bapake asring nggawe manawa dheweke nyenengake dheweke saka garis samping.

Babagan Ibu Fornals Pablo:

Mesthi wae, kita ora ninggalake ibune metu saka landasan turu sing nyengkuyung gegayuhane wiwit cilik. Kanthi gawan, ibune Pablo Fornals menehi rasa tresna tanpa wates marang dheweke. Anane ing lapangan kasebut cukup dadi katalis sing menehi motivasi absolut marang Pablo kanggo bisa ngluwihi pangarepan.

Babagan Sadulur Pablo Fornals:

Nganti saiki, adhine siji-sijine, Marta Fornals, isih duwe peran sedulur lan kanca paling apik. Pendhudhuk Castellon percaya yen dheweke durung lengkap tanpa mbakyune. Kalorone sedulur kasebut kejiret sanajan jadwal sibuk Paul.

Babagan sederek Pablo Fornals:

Kajaba anggota kulawarga sing cedhak, Fornals tetep sesambetan karo sedulure. Amarga alasan sing paling dingerteni, gelandang sing produktif seneng karo salah sawijining sedulur cilik sing katon ing kene.

Minangka bagean kanggo ngrampungake tugas kulawarga, Fornals cukup loman kanggo nglampahi momen sing berkualitas karo simbah lan mbah putri. Pablo ngerti manawa kemewahan paling apik sing bisa diwenehi hadiah kanggo simbah kakung yaiku ikatan karo dheweke.

Pablo Fornals Fakta sing Ora Biasa:

Kanggo ngrampungake Crita Urip saka playmaker, ing ngisor iki sawetara kasunyatan sing bakal mbantu sampeyan ngerti babagan Bio.

Fakta # 1: Dheweke tau Fitted nalika Latihan:

Sajrone karier ing Villareal, kanca sak kanca nate nggawa Pablo Fornals menyang rumah sakit sawise dheweke pingsan ing lapangan latihan. Laporan Kedokteran dheweke nuduhake yen kena serangan hipoglikemia (kadar gula darah rendah). Nanging, sawise obat sing cukup, gelandang kasebut pulih lan terus fokus marang usaha bal-balane.

Fakta # 2: Gaji Pecah lan Penghasilan Saben Detik:

Fornals, dheweke wis ora entuk dhuwit sithik nganti entuk jutaan. Apike, Pablo Fornals gaji tahunan £ 3.5 Yuta wis menehi kamulyan kanthi kemampuan kanggo mbayar kebutuhan kulawarga. Mangkene rincian gaji sing disederhanakake ing West Ham.

JENIS / JABATANEntuk ing Pounds (£)
Saben taun£ 3,500,000
Saben sasi£ 291,667
Saben Minggu£ 67,204
Saben dina£ 9,601
Saben Jam£ 400
Saben Menit£ 6.7
Saben Kaloro£ 0.11

Wiwit sampeyan wiwit ndeleng Pablo Fornals ' Bio, iki sing diasilake.

£ 0

Fakta # 3: Katresnan kanggo Asu:

Kaya Marcos Llorente, Fornals lan pacare minangka cynophiles (penyayang asu). Mungkin kemampuan segawon kanggo tresna tanpa kompromi yaiku sawetara kualitas sing narik kawigaten para penyayang menyang kewan kewan kasebut.

Fakta # 4: Statistik FIFA:

Yen dheweke kudu ngukur standar Juan Bernat, dheweke kudu kerja tenanan. Nalika nulis Bio iki, Pablo Fornals wis entuk rating sing pantes lan nuduhake manawa dheweke bakal dadi grahana Javier Hernández minangka maju sing luwih apik kanggo Hammers.

Cathetan End:

Fornals minangka salah sawijining Pahlawan West Ham, AKA, Raumdeuter, gaman gaman David Moyes. Ora ana sebab manawa para pemain gemeter gumeter amarga tumindak sing nyerang, nyerang. Biografi Pablo Fornals nggawe kita ngerti manawa Kemenangan mesthi bisa ditindakake kanggo wong sing nindakake pengorbanan lan ora gelem mandheg gelut.

Uga, kita muji kulawarga Pablo Fornals amarga wis mbantu dheweke (lair paling pungkasan) dadi katresnan lan katentreman. Tanpa ngerti babagan bapake Fornal, bisa uga ora bisa main bal-balan. Cukup lucu, prodigy bakat kasebut asring ngakoni yen dheweke duwe loro ibu (ibune lan adhine) sing nggawe dheweke dadi pria saiki.

Sanajan wis gedhe ing bal-balan, pemain Spanyol ora lali Asale. Ora gumun Fornals pancen menehi sumbangan kanggo Rumah Sakit Umum ing papan asale ing prestasi kanggo pertempuran wabah Virus Corona. Muga-muga Gusti Allah mberkahi dheweke luwih akeh!

Ing Lifebogger, kita nyoba nglipur sampeyan kanthi crita bal-balan. Hubungi, yen sampeyan nemokake apa-apa sing ora cocog ing artikel iki. Yen ora, critakake ing bagean komentar, apa sing sampeyan pikirake babagan Spanyol. Kanggo entuk ringkesan cepet Pablo Fornals Bio, gunakake tabel Wiki.

Pitakon BiografiJawaban Wiki
Jeneng Lengkap:Pablo Fornals Malla
Nick Jeneng:Pablito
Age:25 taun lan 0 wulan
Papan Lair:Castellon, Spanyol
Sister:Marta Fornals
Pacar / Garwa:Tania Lara
Annual Salary:£ 3.5 yuta
Net Worth:£ 2.7 yuta
Zodiak:Pisces
dhuwur:1.78 m (5ft 10in)
Pet:Dog

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar