Kisah Kanak-kanak Ozan Kabak Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Kisah Kanak-kanak Ozan Kabak Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Biografi Ozan Kabak kita nyritakake babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitane, Wong Tuwane, Kulawarga, Pacar / Garwane, Gaya Hidup, Urip Pribadi lan Net Worth.

Singkat, kita menehi sejarah ringkes babagan bal-balan Turki saka Ankara. Lifebogger miwiti crita iki wiwit wiwitan, nganti dadi misuwur. Kanggo menehi sampeyan rasa sipat Ozan Kabak Bio sing menarik, iki minangka ringkesan ing sajroning urip.

Biografi Ozan Kabak. Wiwit jaman kanak-kanak nganti wayah Fame.
Biografi Ozan Kabak. Wiwit jaman kanak-kanak nganti wayah Fame.

Yen sampeyan ora ngerti, dheweke minangka salah sawijining bakat pertahanan Eropa sing paling apik. Pemain bal-balan ing dhaptar ESPN 36 pemain paling apik ing umur 21 taun utawa kurang. Sanajan ana penghargaan kasebut, mung sawetara penggemar sing nampa crita Ozan Kabak's Life Story. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Crita Childhood Ozan Kabak:

Kanggo pamula Biografi, dheweke duwe julukan - Ozwall. Ozan Muhammed Kabak lair tanggal 25 Maret 2000 saka bapake, Direktur Penjara, lan ibune, tukang omah, ing Ankara, ibukutha Turki.

Pemain bal-balan profesional Turki teka ing jagad iki minangka putra nomer siji lan anak nomer loro, saka telung anak sing lahir saka persatuan antarane wong tuwane sing wis digambarake ing kene.

Ketemu wong tuwa Ozan Kabak.
Ketemu wong tuwa Ozan Kabak. Apa sampeyan bisa ngerti sapa sing dadi pemain bal-balan kasebut?

Tumbuh ing Turki:

Wong tengah seneng taun-taun cilik bareng karo mbakyune lan adhine lanang sing jenenge Emre. Apike, Emre uga main bal-balan lan pengin kaya Ozan. Ora ana bedane umur, loro-lorone sadulur lan kita yakin, mula sampeyan angel menehi bedane Ozan lan Emre.

Kulawarga Ozan Kabak. Dheweke gedhe karo mbakyune lan adhine jenenge Emre.
Kulawarga Ozan Kabak. Dheweke gedhe karo mbakyune lan adhine, Emre. 

Kapindho, sawetara diwasa, apa sampeyan ngerti manawa Ozwall duwe bocah nomaden? Ya!… Nyatane, Dheweke gedhe ing pirang-pirang kutha Turki amarga sifat bapakne dadi Direktur Penjara.

Ing tengah gerakan kasebut, bocah cilik kasebut seneng banget nonton lan latihan bal-balan. Nalika semana, Ozan minangka pendukung Liverpool sing kuat amarga dheweke seneng karo warna abang. Idola bal-balane loro - Stephen Gerrard lan Luis Suarez - tansah menehi kabungahan nalika nonton game kasebut.

Latar Belakang Kulawarga Ozan Kabak:

Tansaya gedhe, ana telung kahanan sing mesthi ana - polahe asor, seneng utawa kasar. Kabak duwe masa kanak-kanak sing nyenengake lan wong tuwane ngasuh dheweke kanthi cara asor. Pendhidhikan sing nyenengake rada gegayutan karo Bapake, Direktur Penjara sing sugih. Ora lali, dheweke asale saka kulawarga sing peminat bal-balan.

Asal Kulawarga Ozan Kabak:

Peta Turki iki nerangake asal usul kulawarga Ozan Kabak.
Peta Turki iki nerangake asal usul kulawarga Ozan Kabak.

Pendhudhuk Ankara minangka warga negara Turki sing bonafide. Asil saka panelitian sing luwih jero kanggo nemtokake kecenderungan kulawargane nuduhake Ozan duwe akar Asia lan Eropa. Dadi, kita ora nggumunake amarga Turki ngepung Asia lan Eropa.

Pendhidhikan Ozan Kabak:

Kaya dene akeh bocah ing Turki, wong tuwane njaluk dheweke sinau sekolah dhasar. Mangkat sekolah menengah rada angel amarga butuh multitask ing antarane bal-balan lan bukune. Sanajan ngono, bocah lanang kita lulus kanthi penghargaan nalika menang penghargaan Sekolah Menengah Tinggi ing Istanbul.

Crita Sepak Bola Ozan Kabak:

Beda karo salah informasi sing goyang ing Internet, perjalanan Ozwall ing bal-balan ora diwiwiti ing Galatasaray. Minangka kasunyatan, dheweke njupuk langkah pertama ing olahraga kasebut kanthi Silivrispor minangka striker.

Ozan Kabak ngliwati proses sing nyenengake nalika isih enom. Dheweke akeh tugas babagan pendhidhikan lan pengin dadi pemain bal-balan. Bocah lanang meh nyerah dadi pemain bal-balan sajrone jaman kangelan kasebut. Matur suwun tuwane lan klub ndhukung dheweke.

Urip Awal ing Sepak Bola Karir:

Nalika Kabak wis umur 12 taun, dheweke diadili ing Galatasaray lan sukses. Mangkono, lelungane diwiwiti ing klub nalika dheweke konversi saka striker menyang bek. Menehi alasan kanggo ngonversi, pelatih akademi Nedim Yigit ujar manawa:

"Dheweke duwe gaya lari sing medeni para mungsuh. Nyatane, saben-saben Ozan entuk bal, dheweke mlaku uga nglindhungi.

Mula, kita mutusake dheweke kudu dadi pemain utama amarga dheweke ngrawat bola lan nggawa maju kanthi apik. ”

Wiwitane, Kabak enom ora seneng karo perubahan kasebut. Nanging, dheweke cepet adaptasi. Matur nuwun sanget, dheweke munggah ing peringkat akademi klub tanpa masalah.

Sajrone umur dini karo klub kasebut, wong tuwa Ozan Kabak nawakake kanggo ndhaptar putrane ing sekolah menengah swasta. Nanging dheweke ora nate seneng. Pungkasane, dheweke setuju yen dheweke dadi boarder karo Galatasaray.

Urip ing papan latihan klub menehi bocah enom kanggo sinau lan nambah kadewasan. Sekolah menengah banjur dadi masa lalu lan Ozan nggunakake kabeh wektu kanggo ngadhepi bal-balan - tugase mung siji. Nalika dheweke entuk penghormatan iki, meh kabeh wong ngerti dheweke mesthi bakal sukses ing urip.

Ozan Kabak Sukses Karir Wiwitan.
Ozan Kabak Sukses Karir Wiwitan.

Dipilih dening negarane kanggo Kejuaraan UEFA Eropa U-2017 taun 17 menehi Ozan pangenalan nasional - sanajan ing skala cilik.

Bocah enom kasebut mbantu Turki nggayuh papat turnamen pungkasan ing papan kasebut Emile Smith Rowe, Kutha Man Phil Foden, Duweke Chelsea Callum Hodson Odoi lan Dortmund Jadon Sancho. Sedih, timnya dieliminasi dening Italia.

Biografi Ozan Kabak - Crita Dalan:

Ing pungkasan taun akademi, Kabak pancen ora kuru banget. Nanggepi iki, manajemen klub menehi tugas supaya dheweke tekan gym. Sing nyiyapake dheweke kanggo fisik sing bakal diadhepi ing bal-balan senior.

Sadurunge lulus saka akademi, bintang sing lagi munggah gabung karo pemain senior sing nuntun supaya tetep andhap asor. Uga, rahasia supaya sukses bal-balan senior sing sukses.

Nalika Ozwall pungkasane nandatangani kontrak profesional pertamanya karo Galatasaray, kabukten manawa dheweke duwe prospek dadi bek enom sing diwenehi rating sabanjure.

Kaya rejekine, dheweke miwiti karir karier ing papan sing resik. Ozan miwiti debut profesional kanthi mbantu tim nalika menang 2-0 Süper Lig nglawan para saingan, Yeni Malatyaspor tanggal 12 Mei 2018.

Ngalahake kabeh kemungkinan sing ditumpukake, dheweke nangani kabeh presure kanthi nyegah striker sing nentang. Ozan main karo senengane Emmanuel Adebayor lan Beşiktaş kenek wong - Anderson Talisca. Nalika semana, wong kasebut minangka striker paling gedhe ing bal-balan Turki.

kanthi Bafetimbi Gomis ing timnya, ngewangi dheweke supaya bisa ngasilake gol, Kabak duwe peran biasane kanggo nyedhiyakake pertahanan tameng. Bebarengan, kabeh tim Lion dheweke menang judhul Süper Lig 2017/18 sing prestisius. 

Sawise menang, dadi jelas kanggo federasi Turki manawa mitra sing sampurna Çağlar Söyüncü (lintang pertahanan turkish) wis teka. Gumbira kulawarga Ozan Kabak, salah sawijine duwe panggilan kanggo makili tim nasional Turki.

Ozan Kabak Bio - Crita Kanggo Nggawe Kinerja:

Sawise entuk akeh liga Turki ing umur sing isih enom, pemain pertahanan sing duwe komandan lan wasis kanthi teknis wiwit mandheg ing Eropa. Kabak ninggalake klub induk Galatasaray menyang VfB Stuttgart. Ing kana, dheweke nindakake tugas sing apik kanggo mesthekake manawa klub kasebut ora ngalami depresi.

Menarik banget, yaiku karo VfB yen bintang munggah mlebu buku rekor minangka pemain paling enom lan nomer telu enom saka Stuttgart kanggo ngetung kaping pindho ing siji pertandingan Bundesliga. Kanthi target kasebut, kalebu sawetara pagelaran luhur, dheweke terus menang Bundesliga Rookie ing Musim 2018/2019.

Ozan Kabak seneng banget karo VfB Stuttgart.
Ozan Kabak seneng banget karo VfB Stuttgart.

Ngelingi dheweke cepet dadi salah sawijining pemain pertahanan paling cepet ing donya, Schalke njupuk kesempatan. Dheweke ngaktifake klausa rilis. Apa Sampeyan Sadar?… Schalke saya parah kanggo pertahanan sadurunge tekane lan nalika ana ing kana, Kabak nulungi dheweke - tanpa nggawe dheweke ngalami degradasi.

Sejatine, Ozan Kabak pancen kuwat banget kaya watu kanggo Royal Blues. Ing taun pertamane ing Schalke, dheweke nggawe sawetara pagelaran hebat. Kita duwe video sing mbenerake kenapa dheweke diwenehi label - bek enom sing paling dhuwur ing Eropa.

Maju banget nalika nulis crita lan biografi pemain pertahanan, dheweke tekan Inggris sawise Liverpool ngrampungake kesepakatan utangan kanggo dheweke. Ozan melu ngetrapake ketidakmampuan Rhy Williams kanggo ngatasi pertahanan Reds sawise sawetara cilaka kanggo para pemain pertahanan utama.

Apa sampeyan ngerti?… 'Sampeyan Ora Bakal Mlaku DheweLagu iku kalebu perkara sing nggawe Ozan dadi semangat lan tekad gabung karo Liverpool. Kita kudu ngerti nalika wawancara kaping pisanan karo klub kasebut. Watch kene.

Ora diraguhi, pamindhahan kasebut dadi impen kayane Ozan amarga dheweke bakal bisa tampil kanggo Reds sing didhukung wiwit cilik. Kita uga ngerti dheweke nyembah Virgil van Dijk. Apa wae sing kedadeyan kanggo dheweke ing Anfield, liyane, kaya sing jarene, bakal dadi sejarah.

Sapa Pacaran Ozan Kabak?

Apa Ozan Kabak duwe Pacar?
Apa Ozan Kabak duwe Pacar?

Sawise pindhah menyang liga sing paling apik ing jagad iki, akeh sing kepengin ngerti wanita kasebut ing urip Ozwall, utamane pacare.

Nanging, kayane wong Turki (nalika nulis Bio) durung bisa milih pacar supaya ora ngobrol karo bojone - paling ora saiki. Dheweke durung nyebutake wanita apa wae lan bisa uga tetep urip jomblo, paling ora kanggo wiwitan karir Liverpool.

Ozan Kabak Kulawarga: 

Ora rahasia manawa dheweke ditresnani para penggemar amarga apa sing ditindakake ing lapangan game. Nanging, ana sawetara wong sing luwih tresna marang dheweke amarga wis ana. Iki kalebu kulawarga Kabak. Ing kene, Lifebogger bakal menehi katrangan babagan wong tuwa Ozan Kabak. Kita uga bakal menehi kasunyatan babagan sedulur lan sedulure.

Babagan Ozan Kabak Father:

Bapakne makarya ing kunjara Turki ing ngendi dheweke munggah dadi Direktur Penjara. Apa sampeyan ngerti?… Bapake Ozan Kabak tau dadi pemain bal-balan sing ora bisa lolos tahapan amatir game kasebut. Ora tekan level sing dikarepake, Direktur Penjara sing populer ndhukung putrane supaya terus urip ngimpi kulawarga Kabak.

Ketemu Bapake Ozan Kabak. Dheweke dadi Direktur Penjara sing misuwur ing Turki.
Ketemu Bapake Ozan Kabak. Dheweke dadi Direktur Penjara sing misuwur ing Turki.

Nalika semana, Ozan angel nerusake karir ing Galatasaray amarga bapake wis tenang ing Tekirdağ, sawijining kutha ing sisih wétan Turki. Iki minangka alasan utama dheweke njaluk akomodasi Galatasaray.

Babagan Ibu Ozan Kabak:

Dheweke asring dicap minangka 'Dhukungan Banget'. Ibune Ozan dadi instrumental kanggo ngeterake putrane menyang latihan sajrone jadwal bapake sibuk karo Penjara Turki. Deleng gambar paling apik sing bisa ditemokake saka ibu sing duwe anak telu sing bangga.

Ibune Ozan Kabak. Isih ayu ing umure.
Ketemu ibune Ozan Kabak. Isih ayu ing umure.

Ing cathetan liyane, kita kudu ngerteni manawa ibune Ozan Kabak minangka tukang omah. Dheweke entuk penghargaan amarga ndhukung bojone kanggo nandur nilai disiplin lan pendhidhikan marang anak-anake. Pungkasan, dheweke nggawe tugas kanggo melu ing game Kabak lan menehi dhukungan moral nalika dheweke butuh.

Babagan Sedulur Ozan Kabak:

Jenenge yaiku Emre Kabak lan dheweke mirip persis karo kakange, Ozan. Asil saka riset kita yaiku Emre uga dadi bal-balan nanging durung bisa nggayuh triwulan. 

Iki Emre (sisih tengen). Dheweke yaiku Ozan Kabak sing padha karo sedulur.
Iki Emre (sisih tengen). Dheweke yaiku Ozan Kabak sing padha karo sedulur.

Babagan Suster Ozan Kabak:

Sampeyan katon luwih enom, paragon kaendahan iki yaiku mbakyu sing tuwa lan anak pertama saka kulawarga Kabak. Dheweke njupuk foto iki karo adhine nalika perayaan ulang taune sing kaping 20.

Iki mbakyu Ozan Kabak. Dheweke minangka anak paling tuwa saka kulawarga kasebut.
Iki mbakyu Ozan Kabak. Dheweke minangka anak paling tuwa saka kulawarga kasebut.

Babagan sederek Ozan Kabak:

Adoh saka wong tuwa lan sedulur, ora ana cathetan babagan umur kulawarga Ozwall, utamane ana hubungane karo simbah ibu lan bapak ibu.

Apa sampeyan ngerti lik, lik-lik? Kita bakal seneng yen sampeyan nuduhake informasi babagan kasebut. Kajaba iku, bakal dadi pamiarsa sing terhormat kanggo menehi informasi babagan sedulur, ponakan lan ponakan.

Ozan Kabak Pribadi Pribadi:

Panulis olahraga ora duwe tembung nalika nerangake babagan konten karakter tengah ing njaba bal-balan. Pancen ora ana bedane antara dheweke ing lapangan lan metu saka lapangan.

Kecerdasan emosional Ozan, empati, rasa humor, kekancan, basa alus lan etika kerja ora ana watesan. Pemain pertahanan kasebut ora nolak kesenengane nalika dolan nalika dheweke duwe kesempatan. Uga, dheweke kerep ngobrol karo kanca lan nggunakake wektu sing apik kanggo kulawarga.

Pungkasan nanging paling ora, Ozan Kabak minangka wong sing ora lali karo asale. Sanajan jadwal sibuk, dheweke isih nemokake wektu kanggo ngunjungi papan sing nggawe dheweke, pemain bal-balan sing sukses. Iki video sing nerangake kepribadiane.

Gaya Hidup Ozan Kabak - Mobil lan Patut Worth:

Sampeyan ora butuh surat kanggo ngerti yen Ozwall wis urip sing diidham-idhamake. Pratelan kasebut digawe sawise kita sadhar - yen gaji ing Liverpool minangka asil dandan saka € 2,025,916 sing biyen dibukak ing FC Schalke.

Sanajan duwe dhuwit sing gedhe, kanthong bal-balan profesional Turki tetep dadi penawar nggunakake mobil eksotik. Ozan digambar ing kene karo agen kasebut sing katon kaya mobil rata-rata yen dibandhingake karo ewonan sing digawe saben minggu. 

Pungkasan babagan gaya urip, kita nganggep Kabak wis duwe regane € 5 juta tanpa preduli kasunyatane dheweke isih enom banget. Tanpa mangu-mangu, pelayaran nganggo mobil eksotis lan urip ing omah / apartemen sing larang regane kudu dadi hak utama starlet kasebut.

Fakta Babagan Ozan Kabak:

Kanggo ngrampungake babagan crita lan biografi kanak-kanak Ozwall, ing kene ana sejatine sing ora dingerteni utawa ora Dikenal babagan dheweke.

Fact #1 - Crita Spitting:

Sapa wae sing nuwuhake ludah, kanthi paksa saka cangkeme menyang wong liya yaiku tumindak nesu. Amarga alasan iki, kita mesthi ujar - Ozan Kabak dudu pemain bal-balan sing sampurna kaya sing katon kaya dheweke.

Bek kasebut nate nyebabake skandal kasebut sawise nuwuhake ludah menyang mungsuh. Dheweke nindakake perkara kasebut amarga ora ngerti yen tim ilang pertandingan. Tonton video ing ngisor iki.

Fact #2 - Pecah Gaji lan Pangentukan Saben Detik:

JENIS / JABATANPangentukan ing Euros (€)
Saben Taun :: € 2,025,916
Saben sasi:€ 168,826
Saben Minggu:€ 38,900
Saben dina:€ 5,557
Saben Jam:€ 232
Saben Menit:€ 4
Saben Detik:€ 0.06

Wiwit sampeyan miwiti ndeleng Ozan Kabak Bio, iki sing diasilake.

€ 0

Fact #3 - Rating FIFA 2021:

Bek, kaya kanca Turki, Cengiz dernder, duwe rating FIFA sing apik kanggo jenenge. Ing taun 2020 Ozan kalebu salah sawijining bocah enom sing paling apik ing FIFA 20. Maju nganti taun 2021, dheweke isih janji paling becik yen sampeyan nggunakake Mode Karir.

Fact #4 - Agama Ozan Kabak:

Apa kudu disebutake manawa Kabak minangka Muslim sing darmabakti kaya regane Hakan Çalhanoğlu? Ora diraguhi, agama Islam minangka agama sing unggul ing Turki lan pemain pertahanan kasebut minangka salah sawijining penganut agama kasebut.

Fact #5 - Katresnan Kanggo Van Dijk:

Wiwit cilik, Ozan tresna karo Liverpool. Dheweke tansaya gedhe lan seneng karo Steven Gerrard lan Sami Hyppia. Malah sadurunge dheweke ngimpi gabung karo Liverpool, Ozan berjuang duwe kaos Virgil van Dijk No.4 Reds.

Dina kanggo Natal, 24 Desember 2018, Ozan pungkasane entuk kaos sing diidham-idhamake. Iki ditandatangani dening idola kasebut Virgil van Dijk dhewe. Kaos Virgil sing ditandatangani diwenehake dening mantan kanca tim Galatasaray, Omer Bayram - kanca cilik van Dijk.

 Nuduhake crita babagan kepiye dheweke entuk klambi sing ditandatangani Virgil, Kabak nate ujar:

"Aku duwe kanca ing Galatasaray jenenge Omer Bayram. dheweke minangka kanca cilik kanggo Virgil van Dijk saka Walanda - idola saya.

Dadi, aku ngobrol karo dheweke lan aku ujar babagan apik babagan Virgil van Dijk. Aku ujar manawa dheweke apik banget lan aku seneng dadi Idol.

Sanalika, Omer crita marang aku Virgil yaiku kancane isih cilik. Aku ora percaya. Banjur dina sawise dheweke gawe kaget, nggawa jersey pemain bal-balan menyang aku.

Omer ujar manawa Dheweke ngandhani Virgil babagan aku lan wong Walanda uga ora mung duwe tandha tangan. Aku seneng banget. Kaos iki dak pasang ing tembok ing omah kulawarga. Yaiku critane!

Kita luwih adoh nuduhake sampeyan gambar sing jelas babagan tandha tangan Virgil van Dijk menyang Ozan. Kaya sing katon ing ngisor iki, bek Walanda ora mung mlebu. Dheweke cukup loman kanggo nulis "Kanggo Ozan! Kabeh Paling Apik!"

Kesimpulane:

Matur nuwun kanggo maca informasi iki babagan crita lan biografi Ozan Kabak. Muga-muga lelungan tengah bali saka Turki menyang Liga Premier wis menehi inspirasi kanggo sampeyan supaya impen kayektenan.

Wiwit awal, impen Kabak isih cilik yaiku main ing Liverpool - ora bisa ngomong babagan tim sing padha karo idola kasebut. Wajib Lifebogger menehi pujian marang wong tuwa bek amarga dididik sing apik. Kasunyatane, dheweke pancen pancen nindakake tugas sing apik lan dadi conto kanggo wong tuwa saka produser bal-balan liyane.

Ing Lifebogger, kita bangga ngirim Pemain Bal-balan Turki crita bocah lan fakta biografi kanthi akurasi lan adil. Yen sampeyan ndeleng apa-apa sing ora cocog, ing Ozan Kabak's Bio, luwih becik hubungi kami utawa tinggalake pesen ing ngisor iki. Kanggo entuk ringkesan Memoir, gunakake tabel Wiki.

PANUTUP BIOGRAFIWIKI JAWABAN
Jeneng Pepak:Ozan Muhammed Kabak
Nama Pangguna:Ozwall.
Age:21 taun lan 0 wulan.
Tanggal Lahir:Dina kaping 25 Maret 2000.
Papan Lair:Ankara, ibukutha Turki.
Wong tuwa:N / A
Sandhangan:Emre (adhine), Mbakyune.
Dhuwur ing Kaki:6 Kaki, 1 Inci.
Dhuwur cm:186 CM.
Muter Posisi:Pusat Bali.
Pacar / bojo dadi:N / A
Anak-anak:N / A
Regane net:€ 5m.
Zodiak:Aries.
langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar