Nicolas Otamendi Biografi Anak Untold Biografi Fakta

Nicolas Otamendi Biografi Anak Untold Biografi Fakta

LB nyedhiyakake Kisah Penuh saka Genius Pertahanan Sepakbola sing paling misuwur kanthi jeneng Pangguna; 'Umum'. Kisah Kanak-kanak Nicolas Otamendi Kita lan Fakta Biografi nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara penting wiwit jaman kanak-kanak nganti saiki. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, urip sesambetan lan akeh kasunyatan sing ora dingerteni OFF-Pitch babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti kabisan pertahanan dheweke, nanging sawetara sing nganggep Biografi Nicolas Otamendi sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo miwiti.

Nicolas Otamendi Kisah Kanak-kanak Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Awal urip

Nicolás Hernán Gonzalo Otamendi lair tanggal 12 Februari 1988, ing Buenos Aires, Argentina. Dheweke lair saka Aquarius. Dheweke lair saka wong tuwa Argentina Pak lan Ibu Hernan Otamendi.

Nicolas tansaya gedhe ing El Talar, sawijining lingkungan cilik ing Buenos Aires, Argentina. Dheweke multi-bakat nalika isih bocah. Nyatane, Otamendi mbagi wektu antara bal-balan lan tinju nalika isih enom. Tansaya gedhe, dheweke nuduhake wektu ing antarane tinju lan bal-balan, nambah kekuwatan ing gym lokal karo seduluré sadurunge mutusake kanggo nyedhiyakake kabeh tenagane menyang game bal-balan sing apik.

Nicolas wiwit main bal-balan ing klub lokal Argentina, Velez Sarsfield. Panjenengané ngentèkaké taun 12 nganggo werna ing tim pemuda lan senior. Sakdurunge, dheweke luwih seneng nalika isih enom. Malah nalika dhèwèké nggabung ing papan sing sepisanan, Nicolas isih mapan ing omah karo bapak lan ibu.

Nicolas Otamendi Kisah Kanak-kanak Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Rise Fame

Sawise tampil apik ing Piala Dunia 2010 ing Afrika Selatan, dheweke dibanting dening Porto ing wulan Agustus taun kasebut. Sawise sukses rong musim, menang Piala Eropa lan trofi Portugal, Valencia mbayar € 12 juta kanggo Otamendi. Klub Spanyol ora bisa narik minat saka Chelsea, Barcelona lan AC Milan. Man City nemoni kesempatan nalika Otamendi nate ora gelem latihan utawa main karo Valencia. Dheweke nutul lan mlebu Jenderal kanthi rega £ 28.5 yuta. Liyane, kaya sing dikandhakake, saiki wis dadi sejarah.

Nicolas Otamendi Kisah Kanak-kanak Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Urip Hubungan

Nicolas Otamendi nikah karo kekarepane bocah Argentina. Dheweke tau kesawang karo bojone sing arep menyang restoran ing tengah kutha.

Dheweke ora katon seneng banget ing foto ing ngisor iki. Bisa uga amarga Pep Guardiola nilar dheweke metu ing pertandhingan penting.

Kaloro pasangan kasebut duwe putra lanang sing apik banget kaya bapake.

Nicolas Otamendi uga dikenal minangka bocah liyane sing rincian ditahan pribadi.

Nicolas Otamendi Kisah Kanak-kanak Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Gaya Militer

Salah siji saka julukan Otamendi yaiku Jenderal, penghormatan marang pesta gol sing diprayogakake para penggemar.

Dheweke uga dijuluki El Mohicano. Julukan iki ana gandhengane karo jenggot.

Nicolas Otamendi Kisah Kanak-kanak Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Jenggolo

Nicolas saiki ana ing pucuk jaran. Pemain Argentina uga ngakoni jebulé mbantu nyumbang gambar agresif, angel.

Sanajan dheweke ora salah, jelas akeh wektu lan upaya kanggo ngresiki lan mbentuk rambut rai sing, ditambah karo gaya rambut kontemporer, ora bakal nggawe dheweke katon ora sopan.

Nicolas Otamendi- Raja jenggot.
Nicolas Otamendi- Raja jenggot.

Ing tembungipun ..'Aku wiwit ngeculake jenggot ing Valencia lan aku seneng, mula wiwit iku, aku dadi bagean gedhe saka kapribadhaku. ”

Pancen, jenggot Otamendi sing nemtokake penampilan kasar dheweke nyebabake sawetara sukses ing karir. Tuladha cara ngrampungake kanthi sukses bisa dideleng ing ngisor iki.

Nalika jenggot katon menang, dheweke bakal ngrampungake ing ndhuwur. Tuladha skenario sing menang jenggot katon ing kene.

Nicolas Otamendi Kisah Kanak-kanak Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Ing Tattoo

Otamendi duwé tato pisanan nalika dhèwèké dadi 14. Dina iki, dheweke nduweni akeh, saben wong duwe makna. Ing tembung kasebut “Adhiku lan mbapak, bapak, ibuku, lan pungkasanipun, pasuryanipun mbah kakungipun dipintasi ing awak kula. nganti dmangan, Yen aku seDesain sing narik mripatku, aku bakal nyoba. ”

Nicolas Otamendi Kisah Kanak-kanak Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Faktor Argentina

Saliyane Otamendi kanggo tim Manchester City, tandhingane Argentina bakal dianggep minangka negara sing paling apik ing skuad City.

Pemain tengah kasebut dadi pemain Argentina nomer enem sing njupuk posisi ing ruang ganti Etihad. Dheweke tau ngandhakake manawa rekane Sergio Aguero minangka salah sawijining faktor utama keputusan kanggo ngganti Valencia kanggo Manchester. Dheweke ujar: "Wiwit aku ngobrol karo Aguero sajrone Copa Amerika, minat saka Kutha mesthi dadi proposisi sing apik."

Nicolas Otamendi Kisah Kanak-kanak Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -The Birthday Bates

Otamendi nuduhake ulang taune karo sawetara tokoh terkenal jaman biyen, kalebu Charles Darwin lan Abraham Lincoln. Paling anyar, aktor Jesse Spencer lan Josh Brolin uga ngetokake lilin ing dina sing padha karo Nicolas.

Nicolas Otamendi Kisah Kanak-kanak Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Spoiler Rekam

Otamendi ora ragu, spoiler rekaman. Sawise suwe, Real Madrid éntuk rekor dhéwé, sing jumeneng ing 22 menang, nganti raksasa La Liga nglawan Jendral, Nicolas Otamendi. Iku Cristiano Ronaldo nglewati skor kasebut, nanging Valencia tetep mantep, lan ora suwe sawisé pensiun, General 6ft bisa munggah ing posisi sing apik.

Iki mungkasi pamenang kemenangan Real Madrid sing suwene patang wulan.

Nicolas Otamendi Kisah Kanak-kanak Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Urip Keluarga

Nicolas Otamendi asale saka latar kulawarga kelas menengah sing dioperasikake bapake. Status latar kulawarga tambah apik amarga investasi bal-balan wis lunas.

Kaloro wong tuwane Bapak lan Ibu Hernan Otamendi manggon ing ibukutha Argentina, Buenos Aires. Nicolas Otamendi kacarita cedhak banget karo ibune.

Nicolas Otamendi Kisah Kanak-kanak Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Idol

Idola Nicolas Otamandi ora liya, Roberto Ayala.

Nalika Otamendi nggawé skuat Piala Dunia Argentina ing 2010, dhèwèké wiwit wiwitan nemokake bandingan karo seniman Roberto Ayala, sing ndamel alih abad kanggo penampilan kanggo La Albiceleste. Pemain mbela legendaris (Ayala) nginep pitung taun ing Valencia antarane 2000 lan 2007. Dheweke yaiku salah sijine sing mbantu murid sing enom (Nicolas Otamendi) kanggo gabung karo klub ing 2014.

Nicolas Otamendi Kisah Kanak-kanak Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Kompresi Manungsa

Jenderal seneng nggunakake boots komprèsi kanggo ngembangake wangun lan pemulihan saka stres lan cedera.

Boots iki uga dirancang kanggo mbantu atlet kanggo ngundhakake pasca latihan lan ningkatake sirkulasi getih.

Nicolas Otamendi Kisah Kanak-kanak Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Kepribadian 

Nicolas Otamendi yaiku Aquarius nalika lair. Dheweke nduweni atribut ing ngisor iki kanggo kepribadiane.

Kekuwatan Nicolas Otamendi: Dheweke maju, asli, merdika lan kemanusiaan.

Kelemahane Nicolas Otamendi: Luwih saka ekspresi emosional, temperamental, tanpa kompromi lan aloof.

Apa Nicolas Otamendi seneng: Seneng karo kanca-kanca, ngewangi wong liya, onomatopia kanggo nimbulaké, obrolan intelektual, pendengar apik

Apa Nicolas Otamendi ora seneng: Watesan, janji palsu, kesengsem, kahanan sing nyenengake, sing ora setuju

Cek Katrangan

Matur nuwun kanggo maca Kisah Kanak-kanak Nicolas Otamendi kita lan uga fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng bab sing ora cocog ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita!

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar