Nicolas Otamendi Biografi Anak Untold Biografi Fakta

0
5669
Nicolas Otamendi Childhood Story

LB mènèhi Kisah Penuh Genius Pertahanan Sepakbola paling dikenal kanthi sebutan; 'Umum'. Kita Nicolas Otamendi Childhood Story plus Biography Fact ndadekke sampeyan akun lengkap saka acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, urip sesambetan lan akeh fakta-fakta sing kurang dikenal babagan panjenengane.

Ya, kabeh wong ngerti babagan kemampuan pertahanan dheweke, nanging sawetara nyinau Biografi Nicolas Otamendi sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Nicolas Otamendi Kisah Nyata Untold Biografi -Awal urip

Nicolás Hernán Gonzalo Otamendi lair ing dina 12th Februari 1988, ing Buenos Aires, Argentina. Dheweke yaiku Aquarius nalika lair. Dheweke lair saka wong tuwa Argentina lan Pak Hernan Otamendi.

Nicolas tansaya gedhé ing El Talar, sawijining tetanggan cilik ing Buenos Aires, Argentina. Dheweke luwih seneng diwasa minangka bocah. Ing kasunyatan, Otamendi ngetokake wektu antarane bal-balan lan tinju nalika isih enom. Tuwuh, dheweke ngedumake wektu antarane tinju lan bal-balan, mbangun kekuatane ing gedung olahraga lokal karo seduluré sadurunge nemtokaké nyedhiyakake kabeh energine kanggo game sepakbola sing apik.

Nicolas wiwit main bal-balan ing klub lokal Argentina, Velez Sarsfield. Panjenengané ngentèkaké taun 12 nganggo werna ing tim pemuda lan senior. Sakdurunge, dheweke luwih seneng nalika isih enom. Malah nalika dhèwèké nggabung ing papan sing sepisanan, Nicolas isih mapan ing omah karo bapak lan ibu.

Nicolas Otamendi Kisah Nyata Untold Biografi -Rise Fame

Sasampunipun main wonten ing Piala Dunia 2010 ing Afrika Selatan, piyambakipun dipunagem déning Porto nalika wulan Agustus. Sawise sukses ing rong musim, menang Liga Europa lan Piala Portugis, Valencia mbayar € 12m kanggo Otamendi. Klub Spanyol narik minat saka Chelsea, Barcelona lan AC Milan. Man City weruh kesempatan nalika Otamendi gelem latihan utawa main karo Valencia. Wong-wong mau nempuh lan mlebu Jenderal kanggo £ 28.5 yuta. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Nicolas Otamendi Kisah Nyata Untold Biografi -Urip Hubungan

Nicolas Otamendi nikah karo kekarepane bocah Argentina. Dheweke tau kesawang karo bojone sing arep menyang restoran ing tengah kutha.

Dheweke ora seneng banget ing foto ing ngisor iki. Mbokmenawa amarga Pep Guardiola nilar dheweke metu ing pertandhingan penting.

Loro-lorone saperangan duwe putra sing apik banget sing katon banget kaya bapakne.

Nicolas Otamendi uga dikenal minangka bocah liyane sing rincian ditahan pribadi.

Nicolas Otamendi Kisah Nyata Untold Biografi -Gaya Militer

Salah siji saka julukan Otamendi yaiku Jenderal, penghormatan marang pesta gol sing diprayogakake para penggemar.

Nicolas Otamendi kasunyatan
Nicolas Otamendi kasunyatan

Dheweke uga dikenal minangka El Mohicano. Iki julukan hubungane karo jenggot.

Nicolas Otamendi Kisah Nyata Untold Biografi -Jenggolo

Nicolas saiki ana ing pucuk jaran. Pemain Argentina uga ngakoni jebulé mbantu nyumbang gambar agresif, angel.

Nalika dheweke ora salah, dheweke wis nyenengake akeh wektu lan gaweyan kanggo ngrampungake lan mbentuk rambut rambute sing, bareng karo gaya rambut kontemporer, ora bakal ninggalake dheweke nggoleki panggonan.

Nicolas Otamendi- King of the Beard
Nicolas Otamendi- King of the Beard

Ing tembungipun ..'Aku wiwit jenggot ing Valencia lan aku mung seneng banget, dadi wiwit kuwi, wis dadi bagéan gedhe saka kepribadianku. "

Pancen, jenggot Otamendi kang nemtokake manawa katon kasar dheweke wis ngasilake pirang-pirang tontonan ing karire. Conto saka tontonan sing sukses katon ing ngisor iki.

Nalika jenggot dheweke katon menangake tengkepan
Nalika jenggot dheweke katon menangake tengkepan

Conto skenario sing cocog karo janggut sing ditemokake ing ngisor iki;

Nicolas Otamendi Kisah Nyata Untold Biografi -Ing Tattoo

Nicolas Otamendi Tattoo Facts
Nicolas Otamendi Tattoo Facts

Otamendi duwé tato pisanan nalika dhèwèké dadi 14. Dina iki, dheweke nduweni akeh, saben wong duwe makna. Ing tembung kasebut "Kakak lan mbapak, bapak, ibuku, lan pungkasanipun, pasuryanipun mbah kakungipun dipintasi ing awak kula. nganti dmangan, Yen aku seDesain sing narik mripatku, aku bakal nggoleki. "

Nicolas Otamendi Kisah Nyata Untold Biografi -Faktor Argentina

Saliyane Otamendi kanggo tim Manchester City, tandhingane Argentina bakal dianggep minangka negara sing paling apik ing skuad City.

Pemain tengah kasebut dadi pemain kaping enem Argentina kanggo njupuk posisi ing klub balapan Etihad. Dheweke tau ngumumake yen kanca senenge Sergio Aguero minangka salah sijine faktor kunci ing keputusane kanggo ngganti Valencia kanggo Manchester. Panjenenganipun ngandika: "Wiwit wektu aku ngomong karo Aguero sajrone Copa America tartamtu, kapentingan saka Kutha tansah dadi usulan menarik."

Nicolas Otamendi Kisah Nyata Untold Biografi -The Birthday Bates

Otamendi enggo bareng ulang taun karo tokoh-tokoh sing lumayan, wiwit Charles Darwin lan Abraham Lincoln. Sadurunge, aktor Jesse Spencer lan Josh Brolin uga ngetokake lilin ing dina sing padha karo Nicolas.

Nicolas Otamendi Kisah Nyata Untold Biografi -Spoiler Rekam

Otamendi ora ragu, spoiler rekaman. Sawise suwe, Real Madrid éntuk rekor dhéwé, sing jumeneng ing 22 menang, nganti raksasa La Liga nglawan Jendral, Nicolas Otamendi. Iku Cristiano Ronaldo nglewati skor kasebut, nanging Valencia tetep mantep, lan ora suwe sawisé pensiun, General 6ft bisa munggah ing posisi sing apik.

Iki ndadekake roto sing menang bangga Real Madrid sing berlangsung suwene patang wulan.

Nicolas Otamendi Kisah Nyata Untold Biografi -Urip Keluarga

Nicolas Otamendi teka saka latar tengah kelas kulawarga sing dioperasèkaké déning bapaké. Status latar mburi kulawarga sing ditinggalaké minangka investasi bal-balan sing mbayar.

Loro-lorone tuwane Pak lan Mrs Hernan Otamendi manggon ing ibukutha Argentina, Buenos Aires. Nicolas Otamendi kacarita banget kanggo ibune.

Nicolas Otamendi Kisah Nyata Untold Biografi -Idol

Idola Nicolas Otamandi ora liya wong Roberto Ayala.

Nalika Otamendi nggawé skuat Piala Dunia Argentina ing 2010, dhèwèké wiwit wiwitan nemokake bandingan karo seniman Roberto Ayala, sing ndamel alih abad kanggo penampilan kanggo La Albiceleste. Pemain mbela legendaris (Ayala) nginep pitung taun ing Valencia antarane 2000 lan 2007. Dheweke yaiku salah sijine sing mbantu murid sing enom (Nicolas Otamendi) kanggo gabung karo klub ing 2014.

Nicolas Otamendi Kisah Nyata Untold Biografi -Kompresi Manungsa

Jenderal seneng nggunakake boots komprèsi kanggo ngembangake wangun lan pemulihan saka stres lan cedera.

Boots iki uga dirancang kanggo mbantu atlet kanggo ngundhakake pasca latihan lan ningkatake sirkulasi getih.

Nicolas Otamendi Kisah Nyata Untold Biografi -Kepribadian

Nicolas Otamendi yaiku Aquarius nalika lair. Dheweke nduweni atribut ing ngisor iki kanggo kepribadiane.

Nicolas Otamendi's Strength: Dheweke maju, asli, merdika lan kemanusiaan.

Kelemahan Nicolas Otamendi: Luwih saka ekspresi emosional, temperamental, tanpa kompromi lan aloof.

Apa Nicolas Otamendi seneng: Seneng karo kanca-kanca, ngewangi wong liya, onomatopia kanggo nimbulaké, obrolan intelektual, pendengar apik

Apa Nicolas Otamendi ora seneng: Watesan, janji palsu, kesengsem, kahanan sing nyenengake, sing ora setuju

Cek Katrangan

Thanks kanggo maca crita Nicolas Otamendi's Childhood Story lan fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita!

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene