Fakta-fakta Biografi Neymar

1
10264
Neymar Childhood Story

LB mènèhi Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; 'Gusti ing wengi'. Kisah Kisah Kanak-kanak Neymar kami ditambah Fakta Biografi Untold ndadekke sampeyan akun lengkap acara-acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge fame, urip sesambetan, latar mburi kulawarga lan akeh fakta-fakta OFF (cilik dikenal) babagan dheweke.

Ya, saben wong ngerti babagan keterampilan lan urutan nominasi kanggo Ballon d'Or. Nanging, mung sawetara fans sing ngerti babagan Neymar Jr's Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Factor Neymar Anak Untold -Kacilakan kasebut

Neymar da Silva Santos Júnior lair ing 5th Februari 1992 ing Mogi das Cruzes, São Paulo, Brasil. Dheweke lair saka bapake, Neymar Santos Sr (pemain sepak bola banjur) lan ibune, Nadine Santos.

Ing umur pitung wulan, Neymar kanthi gaib bisa lolos saka kacilakan mobil fatal. Kacilakan mobil fatal iki disebabake dening kendaraan sing arep dilakoni ing gunung sing curam menyang mobil keluarganya nalika lagi ngunjungi sawetara sedulur.

Untold Neymar Facts

Sayange, Bayi Neymar sing ditahan ing kursi bayi sing dipanggonake ing kursi mburi mobil kasebut nylametake kacilakan lan digawa metu tanpa cedera.

Factor Neymar Anak Untold -Awal Anak

Nalika katon ing jenius bal-balan ing dina iki, mesthi ora bisa dipercaya manawa dheweke ora duwe anak cilik. Ing kasunyatane, kulawargane padha rusak banget nalika dheweke lair. Bapanipun, Neymar Sr kedah makarya wonten ing kathah lapangan kerja kanggé nyengkuyung kulawarganipun. Nanging, dheweke bisa ngrayakake ulang tahun pertama Neymar.

Fakta Nugraha Neymar Family - Anak Usia Dini

Akibaté, nalika Neymar umur sekolah (digambar ngisor), dheweke didaftarkan ing sekolah sing cocog karo jenenge. Mbalik ing omah sawise sekolah, kulawargane ora duwe listrik mung amarga dheweke ora bisa mbantu, sawijining pangembangan sing nggawe Neymar lan adhine diiseni karo lilin minangka siji-sijine sumber iluminasi kanggo sinau.

Sekolah Apa Sekolah Neymar Dadi - Fakta Anak

Nalika Neymar Sr berjuang kanggo rezeki saka kulawargane, putrane Neymar Jr nemokake lan miwiti ngembangake bakatipun ing bal-balan. Boten kados pesepakbola sanesipun kangge pemain bal-balan, karier Neymar ing bal-balan dipunwiwiti saking lapangan basket lan sanes lapangan play.

Dheweke sinau main Futsal lan nyampurnakake piyambak ing game njero ruangan sing ditondoi kanthi nyulam bal bal-balan sing ora akeh. Owah-owahan ing pamriksan lan watesan sing dituduhake ing lapangan sing dimainake ing lapangan basket, Neymar bisa sinau lan ngembangake keterampilan nyatakake dheweke saiki ing lapangan bal-balan.

Neymar Muter Futsal Ing Baketball Court - Awal Sepak Bola Karir

Ing pinten-pinten wekdal, piyambakipun dados populer ing kalangan para peer ing lurung-lurung, piyambakipun narik kawigatosanipun. Neymar Sr. ngakoni kemampuane putrane sing duweni lan sok-sok njupuk wektu metu saka jadwal sibuk kanggo mlayu Neymar enom mudhun path profesionalisme.

Neymar Rise To Fame - Ca

Factor Neymar Anak Untold -Orang Tua Goading Support

Kanggo akeh, genetika Neymar Jr tuwane nyakup sampurna kanggo bocah super putra. Padha spesimen loro biologi nggoleki kang wis diprodhuksi genus bal-balan langka.

Neymar biasane ditampa ambungan pindho saka wong-wong mau sadurunge futsal lan werna game pilihan kang. tresno iki langgeng lan sumurup ora watesan, terus malah nalika Neymar ana ing Santos klub profesional kang kawitan (digambarke ngisor).

Sawise Kiss kuwi, wong tuwané biasane ngomong;

Neymar Childhood Story

... ''Mungkin, nasibe lan nasib bisa menehi sampeyan wong tuwa sing luwih apik tinimbang kita. Nanging ora ana sing bisa menehi anak lanang luwih becik tinimbang sampeyan. We love you son, you are the best. Saiki. KEJAR PAKET "...

Factor Neymar Anak Untold -Role In The Sack Of Santos Head Coach

Nalika Neymar isih ing Santos, dheweke dadi peran utama ing insiden sing mimpin menyang karung saka pelatih klub, Dorival Junior. Kejadian kasebut diwiwiti nalika Dorival Junior nyegah Neymar saka njupuk tendangan penalti. Tendangan kasebut ditugasake kanggo pemain liyane sing jenenge Marcel, sawijining pembangunan sing nggawe Neymar marah. Nalika dhèwèké bali menyang bangku cadangan, dhèwèké tantangan banget marang keputusan pelatih kanggo dhèwèké kudu dipatèni déning garis-garis resmi.

Neymar Tampilake Bebungah Sack Saka Santos

Nanging Neymar njaluk apologization amarga prilaku ora krasa nanging pelatih kepala milih kanggo ngukum dheweke kanthi ninggalake metu saka skuad klub sajrone iku kanggo kelas math marang Korintus.

Papan direktur klub sing ditresnani Neymar ora seneng karo keputusan Dorival Junior lan mutusake kanggo ngalahake dheweke. Pembobolan Dorival mbuktekaken bilih Neymar boten namung minangka pemain ingkang penting, nanging dipunpilih minangka pemain pilihan ingkang saged nyimpen sepakbola Brasil.

Factor Neymar Anak Untold -"The Toiss"

"The Toiss" yaiku kanca-kanca seumur hidup 4 saka Neymar sing wis dadi instrumèn kanggo nyantosakaké kariré. Padha nindakake fungsi dhasar kanggo kanca selebriti kayata ngolah jersey requests lan autographs ninggalake Neymar fokus ing lapangan.

Neymar Best Friends The Toiss

Factor Neymar Anak Untold -Alesan Kenal Balik

Neymar dijenengi 'Lord of the Night' dening kanca-kancané ing kamar ganti Barça amarga kasunyatané seneng urip, utamané nalika bengi karo "The Toiss".

Bintang Brasil tresna julukan sing dadi judhul kanggo Batman. Dheweke main ing partai 2015 'Halloween' nalika dheweke katon nganggo topeng Batman kanthi taring Dracula.

Neymar Manggon Panggonan Panggonan Gusti Ing Wengi

Factor Neymar Anak Untold -Partying With Mom

Nalika wong liya njupuk pacangan menyang Partai, Neymar ngelawan. Dheweke njupuk ibune. Miturut dheweke,

"Ibu ngeterake kulawarga. Dheweke jenis wong sing, tanpa dheweke, kita bakal ilang. Dheweke ndhukung kita. Aku cedhak banget karo ibuku nalika sedulur-sedulurku ana ing kuliah lan bapak lelungan akeh. "

Neymar Party With Mother

Factor Neymar Anak Untold -Cinta Uripe

Nalika umuré 19, Neymar dadi pacangan karo bocah ciliké, Carolina Dantas.

Untold Neymar Facts

Dheweke nglairake anak lanang kang dijenengi 'Davvi Luca'. Neymar ngadegake dheweke kabeh nalika dheweke meteng lan tetep karo dheweke sakwise. Nalika akeh pracaya kelahiran Davvi Luca nggabungake hubungane, mung sawetara sing nyatakake yen Neymar tansah nduweni ati sing asih lan tresna.

Lahir Putra Pertama Neymar

Factor Neymar Anak Untold -Katresnan Cinta

Neymar wis seneng karo putrane wiwit dheweke lair. Salah sijine bagian penting saka kekeluargaane yaiku play bapak lan putra.

Neymar Bath Tub Play With Son

Ing umur 3, Davvi Luca iki wis digunakake kanggo njupuk duweni bal-balan saka bapak kang mulang wong. Neymar njupuk Davvi Luca latihan langkah luwih dening enrolling wong ing sekolah bal-balan Barcelona FCB Escola ing 2017,

Kaya Bapa Kaya Putra Neymar Son Nggabungake Bioskop Sekolah Sepak Bola Barcelona

Factor Neymar Anak Untold -Gaya Mohawk

Neymar minangka pemain Brasil pisanan sing nyipta gaya rambut Mohawk.

Neymar Mohawl Style
Neymar Mohawl Style. Kredit kanggo Tren gaya rambut Pria

Saiki, meh saben peminat bal-balan ing Brasil gawe gaya rambut sing dicithak kanggo nyalin pahlawan. Dheweke uga pemain bal-balan sing pisanan lan mung Brasil sing bakal ditampilake ing ngarep Majalah Time sing maha kuasa.

Factor Neymar Anak Untold -Kontroversi Barcelona

Brazilians banget kecewa karo Neymar amarga padha ngarani 'pamindhahan sing murah kanggo FC Barcelona '. Adhedhasar popularitas, ketenaran lan hipes lokal sing luar biasa, Neymar lan klubé sarujuk karo 57 yuta Euros, mung weruh dheweke pindhah menyang FC Barcelona. Iki kanggo akeh katon minangka akhir nguciwani kanggo nyang-nyangan.

Factor Neymar Anak Untold -Sejati Kristen Lan 100% Saka Yesus Kristus

A pitados Yesus Kristus wiwit kanak-kanak. Sangat tresna nggunakake Banner (100% Yesus).

Neymar Childhood Story

Sejatine, Neymar minangka Kristen sing bener lan pracaya kanthi iman. Panjenenganipun nedahaken gesang minangka satunggaling bab ingkang saged damel pangertosan kangge tiyang sanès nalika piyambakipun nglebetaken Yesus Kristus ing antawisipun samangke. Loro Gabriel Yesus lan Edinson Cavani duwe gaya urip Yesus kaya Neymar

Factor Neymar Anak Untold -Ringkesan Karier Sepak Bola

Neymar dadi salah sijine pemain bal-balan paling apik ing Sao Paulo, Brasil sadurunge umur 11. Gaya main samba lan gaya Brasil dheweke dadi pilihan sing disenengi dening penyelenggara bal-balan dalanan sing ndadekake dheweke nduweni fitur kanggo pertandingan werna-werna sing penting.

Dheweke nduweni keprigelan ing pantai lan bal-balan werna-werna dalan adoh amarga gampang banget, keterampilan dribbling, lan panampilan sing luar biasa saka kaki kiwa sing ora kuwat kanggo mbengkokaken bal menyang gol saka jarak gedhe. Iki weruh Neymar maju saka bal-balan dalan kanggo muter bal-balan ing lapangan.

Neymar banjur dicopot lan ditindakake dening pramuka saka ham kulon, Real Madrid ing antarane klub-klub liyane sing ditolak kanggo main kanggo klub negarane Santos ing ngendi prospek luwih dhuwur. Ing 2011, dheweke ditawani minangka tim ing tim nasional Brasil dening pelatih banjur, Luiz Felipe.

Dheweke pungkasane ditekani Barcelona FC ing 27th Mei 2013 kanggo 57 yuta dolar. Sekawan taun salajengipun, piyambakipun napak asmani PSG kanthi biaya transfer rekaman $ 263 yuta. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Ringkesan Neymar Football Career

TUTUP: Thanks kanggo maca Neymar Junior Childhood Story lan fakta-fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

Loading ...

1 komentar

  1. neymar jr doit se retrouver au real madrid en 2019 et doit viser le ballon d or et coupe du monde j aime tres bien neymar et son fils et je veux devenir le petit neymar jr

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene