Fakta-fakta Biografi Nacho Fernandez

Fakta-fakta Biografi Nacho Fernandez

LB nyedhiyakake Kisah Penuh saka Genius Pertahanan sing paling misuwur kanthi julukan; "One Club Man". Kisah Kanak-kanak Nacho Fernandez Kita lan Bukti Biografi sing Ora Bukak nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara penting wiwit jaman kanak-kanak nganti saiki. Analisis kasebut nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh kasunyatan OFF-Pitch sing ora dingerteni babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti babagan voli eksplosif nalika mbukak Piala Dunia FIFA 2018 kanggo negarane. Nanging, mung sawetara penggemar sing ngerti babagan Nacho's Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Nacho Fernandez Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Awal urip

José Ignacio Fernández Iglesias lair tanggal 18 Januari 1990 ing Madrid, Spanyol. Dheweke lair saka ibune, Maite Iglesias lan bapakne, José María Fernández Nacho kaloro wong tuwa sing apik (gambar ing ngisor iki) asale saka Madrid Spanyol.

Nacho Fernandez crita sepisanan menarik, yen ora umum - sing nguji urip ing mangsa kanak-kanak sing dadi diberkahi karo kawruh luar biasa.

Nacho lair minangka anak mbarep lan putra kulawargane. Dheweke gedhe karo loro sedulur yaiku Alex lan Maite Fernández sing duwe jeneng sing padha karo ibune.

Minangka bocah, Nacho duweni kepribadian sing isin lan tenang. Saliyane, dheweke bisa dadi tekad lan semangat ing babagan ilmu lan adaptasi karo nilai-nilai moral sing diwulangake karo wong tuwane. Ngurus sedulur sing apik nuduhake sipat liyane sing dikuwasani Nacho nalika isih cilik.

Duwe Real Madrid cedhak omahé nggawe likuatur alami kanggo bal-balan dening wong tuwa Nacho. Wong tuwa kalorone ngrewangi putra-putrine supaya tuwuh mirip alami bal-balan.

Nacho lan Alex semangat kanggo bal-balan ndeleng dheweke ndaftar ing dhaptar tim pemuda lokal, AD Complutense. Tim lokal iki menehi panggung kanggo Nacho lan Alex kanggo nampilake bakat. Gambar sing luwih gedhe kanggo bocah lanang yaiku ndaftar sing sukses ing akademi Real Madrid.

Kisah Kanak-kanak Nacho Fernandez Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Rise Fame

Sawise nglampahi sawetara taun ing Compluinense, Nacho dadi siap kanggo tantangan luwih gedhe. Kanthi dorongan saka tuwane, dheweke mutusake kanggo nyoba ing akademi Real Madrid. Nacho teka ing Real Madridsistem pemuda ing umur 11 taun.

Sawise setaun ing akademi, dhokter ngandhakake yen dheweke diabet. Wayahe iki nemtokake perjuangan Nacho ing bagean sing paling penting ing wektu kanak-kanak. Kaping pisanan, dheweke disaranake kudu tekad, kanthi ora nglilani penyakit iki kena pengaruh negatif. Duwe komitmen akademi bal-balan ateges angel kanggo Nacho kanggo njaga karir lan ngatur kesehatan ing sisih liyane. Pisanan kudu dikorbanake kanggo liyane. Ing tembunge;

Aku kelingan menyang rumah sakit - aku mestine bakal melu turnamen karo Real Madrid nanging aku kudu kliwat - lan aku ditiliki dokter, dudu ahli endokrinologis. Dheweke crita yen dina-dina bal-balanku wis kliwat.

Aku duwe wektu sing angel banget ing akhir minggu kasebut. Telung dina mengko aku weruh Dr Ramírez, sing bakal dadi endokrinologis biasa lan sing dak tresnani. Dheweke crita kanthi suwalike: ora ana bales kanggo aku. Nyatane, penting banget aku terus muter amarga olahraga fisik penting banget. Dina Senen iku, uripku diwiwiti maneh.

Nacho karo dhukungan saka klub dheweke luwih ngati-ati karo diet lan cara ngaso. Loro-lorone nggawe dheweke luwih tanggung jawab marang kesehatan, Nacho kudu nindakake peralatan medis kayata Obat diabetes, Ponsel, Makanan ringan darurat, kit pertolongan pertama, insulin, monitorgendul banyu etc ngendi tau kang dadi.

Ana jinis panganan sing dheweke ati-ati. Nacho dadi begja amarga pasien diabetes dadi kontrol. Luwih-luwih, dheweke akur karo dhokter, nerusake karir tanpa wedi lan tuwuh pangkat bal-balan pemuda klub.

Ing 2 September 2012, manajer skuad utama José Mourinho ngumumake yen Nacho, bebarengan karo Álvaro Morata lan Jesús, bakal dipromosikake dadi tim pertama nanging tetep main karo Castilla. Dheweke lan adhine dadi lulusan akademi Real Madrid, lan kalorone nggawe debut tim pertama ing game sing padha. Liyane, kaya sing dikandhakake, saiki wis dadi sejarah.

Kisah Kanak-kanak Nacho Fernandez Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Urip Hubungan

Sepakbola iku sawijining wit emas, panggonan Nacho manggon tandhuran lan karaharjan nalika ngobati penderita diabetes. Saliyane kanggo mbangun gambaran lengkap uripé, Nemokake cinta uga penting kanggo Nacho. Dheweke ndeleng ing Maria Cortes Milan sing lair tanggal 13 Februari 1989 (setaun luwih tuwa tinimbang garwane).

Nacho lan Maria ketemu ing sekolah nalika dheweke dadi akademi Real Madrid. Maria uga wis sinau kanthi gelar Marketing lan Komunikasi. Nacho lan Maria nikah ing 2014 ing Gereja Iglesia de la Asunción ing Meco (Madrid).

Nacho sawise nikah karo Maria dadi dikurmatake karo bocah-bocah sing apik banget kaya foto-foto ing ngisor iki.

Nacho tau mbuktekake dheweke minangka wong tani nalika dheweke ngomong; "Sanajan ora main, biasane aku kalem banget," Dheweke nambah. "Aku seneng ngomong akeh perkara karo kulawarga." Ing ngisor iki minangka kulawarga sing ngrayakake pahlawan lan peran ing ulang tahune.

Kisah Kanak-kanak Nacho Fernandez Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Urip Keluarga

Wong tuwa Nacho; José María Fernández lan Maite Iglesias wis rong dhasar ing Nacho iku karir olahraga.

The Real Madrid Pemain bal-balan wis ana ing klub putih suwene 15 taun amarga akeh mentalitas sing bisa ditindakake wong tuwa nalika isih bocah. Nalika semana, wong tuwane mesthi ngandhani;

Anak, monggo seneng saben wayahe nganggo klambi putih lan kerja kanggo entuk gol.

Nacho awake wis kakehan ngaku.

"Saben mulih, wong tuwa dakkandhani 'mikirake tujuane lan gunakake, amarga sampeyan ora ngerti kapan pungkasane bakal rampung"

Wong tuwané; José María lan Maite weruh saka kasulitan sing ora mung diputer Real Madrid nanging tetep bertahan nganti pirang-pirang taun. Loro-lorone wis ndhukung putra ingkang dipun tresnani sanajan sampeyan ndeleng kurang muter wektu ing klub.

Keyakinan sing sabar ing sawijining klub ora cocog karo Alex (adhine Nacho) sing sawise debut kanggo Real Madrid, pungkasane golek urip adoh saka Bernabéu.

Álex ngiwa Real Madrid ing wulan Agustus 2013, kanthi persetujuan. Dheweke ndaftar sakcepete sawise karo RCD Espanyol ing level paling dhuwur ing ngendi dheweke main karo tim kakange.

Saka 2015 kanggo 2017, Alex wis main kanggo papat klub yaiku; Rijeka, Reading, Elche and Cadiz.

TUTUP: Thanks kanggo maca Nacho Fernandez Childhood Story lan fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng bab sing ora cocog ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar