Kisah Kanak-kanak Moises Caicedo Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Kisah Kanak-kanak Moises Caicedo Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Biografi Moises Caicedo kita nyritakake babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitane, Wong Tuwane, Kulawarga, Pacar / Garwane, Gaya Hidup lan Urip Pribadi.

Singkat, kita nggambarake sejarah pemain bal-balan Ekuador. Lifebogger diwiwiti wiwit cilik, nganti dadi misuwur dadi target transfer tim. Kanggo menehi sampeyan rasa sing apik saka Bio Moises Caicedo's Bio, iki minangka ringkesan bergambar sajrone urip.

Kisah Urip Moises Caicedo
Kisah Urip Moises Caicedo.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke iku Superstar Ekuador nalika nggawe. Nanging, mung sawetara wong sing wis maca biografi Moises Caicedo, sing cukup menarik. Tanpa mikir maneh, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Moises Caicedo:

Kanggo pamula bio, julukane 'Moi'. Moises Isaac Caicedo Corozo lair tanggal 2 November 2001 ing kutha Santo Domingo, Ekuador. Dheweke lair saka wong tuwa sing umure wis luwih saka 60 taun.

Wong tuwa Moises Caicedo.
Ketemu wong tuwa Moises Caicedo.

Origins Kulawarga Moises Caicedo:

Moi minangka wong Ekuador sing paling apik. Kasunyatane, kanthi mung ndeleng bocah lanang kita, dheweke luwih Afrika tinimbang basa Spanyol Kidul-Amerika. Apa sampeyan ora setuju? Kita nampani argumen kanggo utawa nglawan proposisi iki ing kothak komentar.

Moises Caicedo Tuwuhing Taun:

Gelandang tengah tuwuh ing kutha kelairan. Lingkungan sing dibesarkane rada mbebayani amarga anane akeh geng. Nanging, kulawargane ora duwe pilihan apa-apa kajaba manggon ing kono.

Tuwa ing kutha kasebut, Moi seneng bal-balan lan biyen main ing lapangan tanpa suket. Impen nalika isih cilik yaiku nganggo Independiente del Valle Jersey. Mula, dheweke asring ndhingkluk ing Wengi kanggo ndedonga muga-muga Gusti Allah nulungi dheweke ngimpi.

Moises Caicedo tansaya gedhe ing Santo Domingo, Ekuador.
Moises Caicedo tansaya gedhe ing Santo Domingo, Ekuador.

Latar Belakang Kulawarga Moises Caicedo:

Apa kita ujar manawa gelandang kasebut ora duwe masa kanak-kanak sing gampang? Pangembangan kasebut ora ana hubungane karo kasunyatan manawa dheweke asale saka kulawarga kelas ngisor. Wong tuwa Caicedo mung bisa menehi boots bal-balan nanging tresna banget marang dheweke.

Kepiye Sepak Bola Karir diwiwiti kanggo Moises Caicedo:

Beda karo informasi sing salah sing wis nyebar, karir bocah lanang kita durung diwiwiti ing Independiente del Valle. Dheweke karo Espoli lan lapisan Colorados SC sadurunge gabung karo Los Negriazules nalika umure 13.

Moises Caicedo Taun Awal ing Sepak Bola Karir:

Wiwitane Moi kanthi ireng lan blues dadi tantangan. Kasunyatane, dheweke secara harfiah berjuang kanggo ngrampungake. Ing sawetara wektu, dheweke nyeluk ibune kanggo intimasi kanthi niat mulih.

Untunge, dheweke nampa nasihat apik saka koordinator pelatihan Miguel Ángel Ramírez sing ujar yen normal yen gagal, nanging terus-terusan bisa ngalahake kabeh. Saran kasebut nggawe Caicedo akeh sing paling apik nalika dheweke munggah pangkat kanthi mripate bakal dadi versi paling apik kanggo awake dhewe.

Moises Caicedo nalika isih enom ing Independiente del Valle.
Moises Caicedo nalika isih enom ing Independiente del Valle.

Biografi Moises Caicedo - Crita Dalan:

Apa sampeyan ngerti manawa pemain sing cepet lan kanca tim kasebut menang ing Copa Mitad del Mundo lan ngalahake Real Madrid ing final Piala Generasi Adidas? Dheweke uga dadi kapten timnane kanggo menang nglawan River Plate ing final Libertadores U-20 taun.

Nalika Caicedo nggawe debut kanggo Los Negriazules ing Oktober 2019, dheweke ora ngerti yen dheweke wis cedhak dadi misuwur. Ing wulan sabanjure, dheweke narik kawigaten lan dijuluki Ekuador bagean-Kante, bagean-Pogba dening pers lan admirers.

Apike, dheweke model game sawise Paul Pogba lan N'Golo Kante.
Apike, dheweke model game sawise Paul Pogba lan N'Golo Kante.

Biografi Moises Caicedo - Crita Menyang:

Bintang sepak bola kasebut misuwur banget nalika debut ing timnas senior Ekuador nalika kalah kualifikasi Piala Dunia FIFA 1-0 2022 menyang Argentina tanggal 9 Oktober. Ing pertandingan kualifikasi nomer loro, Caicedo mencetak gol pertama nalika menang 4-2 nglawan Uruguay tanggal 13 Oktober 2020.

Kanthi Gol kasebut, Moi mlebu buku sejarah minangka pemain pertama sing lair ing milenium kaping telu sing entuk skor ing Kualifikasi Piala Dunia CONMEBOL. Nalika nulis artikel iki babagan Kisah Kanak-kanak Moises lan biografi, judhul berita ngandhakake - Manchester United 'nggayuh kesepakatan' kanggo mlebu Moises Caicedo.

Penggemar Iblis Abang wis nampani dheweke menyang Old Trafford.
Penggemar Iblis Abang wis nampani dheweke menyang Old Trafford.

The Reds duwe kapercayan babagan kapabilitas kanggo ngganti Paul Pogba sing ana ing ambalan ninggalake Old Trafford. Kita yakin Caicedo duwe bintang Liga Premier lan bakal nggawe kamulyan ing sisih Inggris.

Liyane kaya sing kasebut ing sajarah.

Sapa Pacar Moises Caicedo?

Bocah lanang kita seneng banget karo wong sing bener. Pacar kasebut jenenge Paolita. Dheweke kulit putih lan Caicedo nganggep dheweke minangka salah sawijining perkara paling apik sing kedadeyan. Miturut dheweke:

“Aku apikan banget karo pacarku. Dheweke tresna lan ngajeni aku. ”

Kanggo ngerti sepira Caicedo tresna marang pacare, ana postingan lovebirds ing gagang Instagram. Foto kasebut nduwe katrangan - Gusti Allah mberkahi hubungan kita. Dheweke begja yen bisa nemokake wong sing cocog kanggo dheweke lan muga-muga sing paling apik.

Moises Caicedo karo pacare Paolita.
Moises Caicedo karo pacare, Paolita.

Urip Kulawarga Musa Caicedo:

Kaya jenius bal-balan sing apik, kenaikan lan ambisi Moi ing olahraga kasebut cocog karo tujuan sing luwih gedhe. Kita ngarani kulawarga. Deleng kasunyatan babagan kulawarga gelandang. Uga, kita uga bakal menehi katrangan babagan sedulur lan sedulur ing kene.

Babagan Wong Tuwane Moises Caicedo:

Wong tuwa Moi durung ngerti jenenge. Nanging, ajining diri sadurunge. Telung taun kepungkur, pemain kasebut janji bakal nggawe dheweke bangga karo dheweke. Umume, dheweke wis netepi janji kasebut.

Moises Caicedo karo wong tuwane.
Moises Caicedo karo wong tuwane.

Yen ora finansial, wong tuwa Moi sugih menehi dhukungan moral kanggo bocah kasebut lan sukses dadi sukses. Asil saka dhukungan sing durung suwe saiki ngasilake woh-wohan.

Babagan Sedulur Moises Caicedo:

Maestro bal-balan minangka pungkasan saka 10 anak sing lair saka wong tuwane. Dheweke pancen nyebutake yen salah sawijining sedulur lanang tuwa liwat jajaran Independiente del Valle. Temenan, dheweke mesthi gagal dadi profesional. Nanging, sedulur kabeh kudu bangga karo Moises amarga wis misuwur jenenge kulawarga.

Moises Caicedo karo wong tuwa lan sedulur.
Moises Caicedo karo wong tuwa lan sedulur.

Babagan sederek Moises:

Ngalih menyang umur kulawarga bintang bal-balan, kita durung bisa menehi informasi babagan urip kulawarga. Mula, kita ora duwe jeneng simbah, simbah, lik, ponakan, lan sedulur lan hubungan sing ana.

Moises CaICEo Urip Pribadi:

Ana akeh sing ora sampeyan ngerteni babagan jenius bal-balan kasebut minangka gaya main energi sing kuat lan agresif. Dheweke pancen lanang sing menengan, nanging ora sepi banget kanggo dianggep kurang ajar utawa recluse.

Caicedo ora seneng ngombé lan ora kepengin gabung karo wanita. Dheweke kanthi rutin plancongan arang-arang lan kudu nduwe hobi lan minat liyane sing njaga awake kanthi fisik lan mental.

Moises Caicedo nalika preinan menyang New York.
Moises Caicedo nalika preinan menyang New York.

Gaya Hidup Moises Caicedo:

Ayo dirembug babagan carane pemain bal-balan ngasilake lan ngentekake dhuwit kanthi regane. Sedih, regane isih dikatutake. Nanging, bayaran mingguane 500 yuta ora ana sing kudu ditulis.

Ora akeh sing bisa ditindakake kanthi bayaran kasebut. Muga-muga, nalika pungkasane teka ing Old Trafford, dheweke bakal entuk luwih saka sing bisa dibuwang lan duwe aset kaya mobil lan omah kanggo dadi bagean saka bintang penerbangan paling dhuwur.

Fakta Babagan Moises Caicedo:

Mbungkus artikel iki, iki kalebu prekara sing kudu sampeyan ngerteni Bintang Terobosan Ekuador. Dheweke kasunyatan sing ora dingerteni babagan dheweke.

Fakta # 1 - Gaji lan Penghasilan Saben Detik:

JENIS / JABATANPangentukan ing ($)
Saben Taun:$ 26,071.
Saben sasi:$ 2,172.
Saben Minggu:$ 500.
Saben dina:$ 71.
Saben Jam:$ 2.96.
Saben Menit:$ 0.05
Saben Detik:$ 0.0008

Wiwit sampeyan miwiti ndeleng Moises Caicedo Bio, iki sing diasilake.

€ 0

Apa sampeyan ngerti?… Rata-rata Ekuador sing entuk 466.63 USD saben wulan kudu kerja patang wulan rong minggu kanggo entuk gaji Moises ing Independiente del Valle.

Kasunyatan # 2 - Agama:

Moises minangka varian saka jeneng Musa. Gelandang kasebut Kristen. Apike, dheweke wis katon ndedonga sawetara kaping sadurunge mlebu ing lapangan. Luwih-luwih, dheweke rutin nyebutake Gusti Allah ing Instagram kanggo ndedonga lan matur nuwun.

Apa sampeyan bisa ndeleng gelandang kasebut ndedonga?
Apa sampeyan bisa ndeleng gelandang kasebut ndedonga?

Fakta # 3 - Peringkat FIFA:

Caicedo duwe rating umume 62 kanthi potensi 77. Sanajan rating kasebut sithik banget, iki nuduhake sepira kerjane sing kudu ditindakake Caicedo kanggo dadi favorit penggemar. Dheweke mesthi bakal netepi pangarepan.

Cathetan End: 

Matur nuwun kanggo maca informasi babagan crita lan biografi kanak-kanak Moises Caicedo. Muga-muga bisa menehi inspirasi kanggo sampeyan percaya yen terus-terusan bisa ngalahake kabeh. Kaya Caicedo ora nate nyerah kanggo nyoba sing paling apik nganti entuk Fame.

Saiki kita kudu muji tuwane gelandang amarga dhukungan marang karir liwat tembung lan tumindak. Ing lifebogger, kita bangga ngirim crita bocah lan fakta biografi kanthi akurasi lan adil. Yen sampeyan ndeleng apa-apa sing ora cocog, luwih becik hubungi kami utawa tinggalake pesen ing ngisor iki.

Wiki:

Pitakon BiografiData Wiki
Jeneng Pepak:Moises Isaac Caicedo Corozo.
Nama Pangguna:Aku.
Age:19 taun lan 3 wulan.
Tanggal Lahir:Dina kaping 2 wulan November 2001.
Papan Lair:Kutha Santo Domingo ing Ekuador.
Dhuwur ing Kaki:5 Kaki, 10 Inci
Dhuwur ing Cm:178cm.
Muter Posisi:Lini tengah
Wong tuwa:N / A
Sandhangan:N / A
Pacar:N / A
Zodiak:Scorpio.
Hobi:Liburan lan mbuwang wektu sing apik karo kulawarga lan kanca-kanca.
Net Worth:Ditinjau.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar