Fakta Pembacaan Mohamed Mohamed Salah

Fakta Pembacaan Mohamed Mohamed Salah

Biografi Mohamed Salah kita nyedhiyakake lengkap babagan Crita Anak, Wiwitan, Wong Tuwane, Kulawarga, Bojo, Anak, Gaya Hidup lan Urip Pribadi. Sederhanane, iki analisis kabeh acara penting wiwit jaman kanak-kanak nganti dadi misuwur.

Ya, kabeh wong ngerti yen maju asring dianggep salah siji saka Pemain Paling Apik ing Afrika. Nanging, mung sawetara penggemar sing wis maca Biografi Mohamed Salah, sing menehi gambaran lengkap babagan kedadeyan sing durung dingerteni sajrone dheweke. Tanpa mikir maneh, ayo miwiti.

Crita Kanak-kanak Mohamed Salah:

Kanggo miwiti, Mohamed Salah Hamed Mahrous Ghaly lair tanggal 15 Juni 1992 ing desa Nagrig ing Basyoun, Mesir. Dheweke lair saka ibu sing ora dikenal lan bapake - Salah Ghaly.

Salah Salah tansaya gedhe ing desa kelairan Nagrig karo adhine Nasr Salah. Nyatane, Salah kondhang minangka "putra Nagrig" lan dheweke dadi siji-sijine warga desa nalika nulis.

Akeh taun:

Tanduran ing Nagrig, Salah enom yuswa 7 taun nalika ngremehake bal-balan. Loro olahraga iku dheweke dolanan karo kakange. Kajaba iku, Young Salah gedhe nonton game Liga Champions ing wektu kasebut lan duwe legenda kaya Ronaldo Brasil, Zidane lan Totti minangka idola jaman alit.

Latar mburi kulawarga:

Mupangat kanggo eling yen Salah lan sadulure ora mung seneng bal-balan ing kulawargane. Ramane Salah Ghaly lan loro sedulur, duwe sejarah main olahraga ing klub pemuda desa Nagrig.

Kepiye Bal-balan Bola Sepak Karir kanggo Mohamed Salah:

Beda karo bapak lan pamane, Salah ora milih mung babagan rekreasi bal-balan. Dheweke ngerti yen main bal-balan minangka kegiyatan sing nyenengake mula bisa malih dadi karir sing marem.

 

Dadi, dheweke dadi serius amarga melu main game bal-balan kanggo klub lokal Ittihad Basyoun, duwe stintes karo Othmason Tanta (klub ing njaba Basyoun) lan miwiti miwiti pambangunan bal-balan profesional karo El Mokawloon (El Arab Kontraktor).

Taun-taun Awal Mohamed Salah ing Sepak Bola Profesional:

Apa sampeyan ngerti manawa Salah mung umur 14 taun nalika miwiti karir profesional karo El Mokawloon? Kaya ngono, dheweke digawe main ing klub ing sangisore 15 taun, bakate wis kabukten. Nyatane, salah sawijining pelatih El Mokawloon nalika semana - Said el-Shishini kudu ngandhani babagan talenta bakat Salah sing enom:

"Dheweke duwe kemampuan langka nyiksa pertahanan tim oposisi kanthi njupuk bal saka tengah lapangan nganti tekan area penalti."

Biografi Mohamed Salah - Crita Menuju:

Bocah enom kasebut munggah pangkat karo pangkat El Mokawloon ing taun-taun sabanjure saengga dheweke bisa ngamanake kesepakatan internasional sing nggawa dheweke metu saka pantai Afrika kanggo main ing Swiss kanggo sisih Swiss - Basel.

Ing Basel, pagelaran Salah narik kawigaten tim Inggris - Chelsea FC sing menehi tandha tangan ing taun 2014. Dheweke nggawe sawetara penampilan kanggo klub sing ngirim utang menyang Fiorentina lan banjur Roma.

Biografi Mohamed Salah - Crita Terkenal:

Pemain sayap kasebut uga kudu mbuktekake regane ing Roma kanthi nggawa dheweke ing posisi nomer loro ing Serie A ing musim pertamane. Opo maneh dheweke dadi pencetak gol terbanyak liga ing musim 2015/2016. Sanajan mlebu kesepakatan jangka panjang karo 'Roma,' Salah ora bisa nolak tawaran dening 'Liverpool' ing 2017.

The Reds nggawe dheweke ganti saka pemain rambut alami dadi maju. Dheweke ora duwe tantangan karo transformasi lan menang akeh penghargaan kalebu Premier Boot Liga Premier musim 2017/2018. Ing musim candhakipun, Salah mimpin Liverpool menang Liga Juara-juara 2019. Terusake Mei Mei 2020, Salah duwe pengarep-arep supaya bisa ngangkat judhul Liga Premier bareng karo Liverpool.

Apa wae sing kudu ditindakake, liyane sing dikandhakake mesthi sejarah.

Biografi Mohamed Salah - Garwa lan Anak:

Sapa garwane Mohamed Salah lan duwe pirang-pirang anak? kanggo miwiti karo pitakon kaping pisanan, garwane Mohamed Salah ora liya yaiku Magi Sadeq.

Pasangan kasebut mlebu sekolah dhasar lan SMP sing padha sepisanan. Dheweke wiwit pacaran pirang-pirang taun mengko lan dhaup ing 2013.

Perlu dingerteni manawa garwane Mohamed Salah duwe adhine kembar. Dheweke nduweni gelar sarjana saka Fakultas Perdagangan ing Alexandria lan wis duwe anak wadon loro kanggo kemajuan sing luar biasa. Kalebu Makka (lair 2014) lan Kayan (lair 2020).

Mung sawetara wektu sadurunge garwane Mohamed Salah menehi anak lanang sing bisa diprakirake mentor ing bal-balan.

Kulawarga Mohamed Salah:

Aside Magi Sadeq, kulawarga Mohamed Salah sebagian dadi kekuwatan sing ora bisa ngalahake dheweke supaya sukses. Sejatine ora ana cara kanggo nyiyapake artikel iki ing Crita Childhood + riwayat Biografi Mohamed Salah tanpa menehi kridit marang kulawargane kapan lan ing endi wektu kudu. Kita nyritakake babagan wong tuwa Mohamed Salah lan anggota kulawarga liyane sing ndhukung.

Liyane babagan bapakne Salah Salah:

Salah Ghaly minangka bapakne Mohamed Salah. Dheweke duwe minat ing bal-balan lan wis kerja ing mburi supaya Salah duwe karir bal-balan sing sukses. Ora ana sing kepengin yen maju ora bakal isin yen menehi kridit bapakne ngewangi dheweke dadi superstar. Miturut Salah, iku Ghaly sing terus menehi pitunjuk babagan pentinge nggawe korban sanajan bocah kaya dheweke kudu lelungan nganti 4 jam latihan.

Ketemu bapake Mohammed Salah Ghaly.
Ketemu bapake Mohammed Salah Ghaly.

Babagan ibune Mohamed Salah:

Ora akeh sing dingerteni bab ibune sing paling maju. Nanging, dheweke tau nggawe berita utama kanggo nyeluk putrane nalika ngrangkul wanita. Pangembangan kasebut ora cocog karo ibune Salah sing percaya yen dheweke ora sengaja nglarani perasaan bojone kanthi ngrangkul penggemar. Pancen, wong tuwa Mohamed Salah minangka model ibu & bapak sing ningkatake moralitas sing sampurna. Arent padha?

Babagan sedulur Moammed Salah:

Pemain sayap kasebut duwe adhi lanang sing jenenge Nasr salah. Kalorone seneng main bal-balan bebarengan karo bocah-bocah, nanging mung Salah sing entuk bal-balan profesional. Sinau cedhak foto ing ngisor iki bakal ngyakinake sampeyan yen sadulur kasebut nyata-nyata cedhak, pangembangan sing nyritakake babagan peran sing ditindakake wong tuwa Mohamed Salah kanggo mesthekake yen katresnan ana sajroning kulawarga.

Ketemu adhine Mohammed Salah Nasr.
Ketemu adhine Mohammed Salah Nasr.

Babagan sederek Moammed Salah:

Babagan sedulure Mohamed Salah: Pindhah menyang wong tuwa lan sedulure Mohamed Salah, ora pati ngerti babagan keturunan lan kulawarga, utamane gegayutan karo simbah, paman, lik lan sedulur. Uga ora ana cathetan keponakan lan ponakane. Nanging, kita ngerti manawa para pelaku hukum yaiku Mohab, Mahy lan Miram (sadulur Magi Sadeq).

Kehidupan Pribadi Mohamed Salah:

Sapa Mohamed Salah ing sanjabane bal-balan lan apa sifat karaktere kajaba dadi ngipi elek para pemain pertahanan? Lungguh maneh nalika menehi fakta babagan persona pemain sayap kasebut.

Kanggo miwiti, Salah nampilake sipat saben wong sing lair kanthi tandha Zodiak Gemini. Dheweke analitis, percaya diri, emosional pas karo garwane lan putrine, imajinatif, loma lan mbukak rincian babagan urip pribadi lan pribadi.

Sejatine uripe ora mung ana ing bal-balan. Nyatane, nalika dheweke ora aktif, dheweke nindakake sawetara kegiyatan sing dianggep minangka hobi lan minat. Dheweke kalebu nonton film, main tenis meja, seneng dolanan video lan seneng-seneng karo kulawarga lan kanca-kancane. Ora lali, nglangi minangka salah sawijining hobi sing disenengi Salah.

Kolam renang minangka salah sawijining hobi maju.
Kolam minangka salah sawijining hobi sing maju.

Gaya Hidup Mohamed Salah:

Iki minangka panulisan sing dawa ing riwayate urip Salah Salah ora bakal lengkap yen kita gagal menehi katrangan babagan carane ngasilake lan nggunakake dhuwit. Kanggo miwiti, dheweke regane luwih saka 15 Yuta Euro wiwit Mei 2020. Sebagéyan gedhe kekayaan Salah diwiwiti saka gaji lan gaji sing ditampa amarga dadi pemain sing apik tenan.

Kajaba iku, Salah entuk akeh penghargaan saka endorsemen. Mula, ora nggumunake yen dheweke duwe omah sing larang banget ing Mesir lan manggon ing apartemen sing larang ing Eropa. Menapa malih, nalika Salah nitih, dheweke nitih gedhe. Dheweke duwe armada mobil cepet sing nyakup Mercedes ing antarane kulo sing apik tenan.

Lah striker sing lagi lelayaran ing Mercedes.
Lah striker sing lagi lelayaran ing Mercedes.

Fakta Mohamed Salah:

Kanggo ngrampungake crita lan biografi masa kanak-kanak saka Mohamed Salah, ing ngisor iki ana kasunyatan sing ora dingerteni utawa ora dingerteni babagan masa depan.

Fact # 1- Awak Dobel:

Apa sampeyan ngerti yen Mohamed Salah duwe ndelok padha-padha wae ing Mesir? Kemiripane ketat banget saengga tampilan sing padha - sing jenenge Ahmed Bahaa - malah bisa niru maju lan ing njaba. Salah lan Bahaa ketemu wiwit taun 2016 sanajan sadurunge dadi sensasi ing bal-balan Inggris. Wiwit saiki dheweke wis cedhak.

Apa sampeyan bisa ngerti sapa sejatine Salah?
Apa sampeyan bisa ngerti sapa sejatine Salah?

Fact # 2- Paket Militeri:

Ana sawijining titik ing karir Salah nalika meksa supaya bali menyang omah kanthi tujuan kanggo wajib militer Mesir wajib suwene 12 wulan. Iki amarga kasunyatane jenenge ora ana ing program pendhidhikan ing Inggris sing dimaksudake minangka pengganti layanan militer. Untunge dheweke kepribadian profil tinggi ing Inggris ngupayakake ngrampungake perkara kasebut sing bisa langsung bali menyang Mesir.

Fact # 3- Pecah Upah ing Bandingane karo Warga Rata-rata:

JENIS / JAMINANEntuk ing Pounds (£)Entuk ing Dolar ($)Pangentukan ing Euros (€)Entuk ing pound Mesir (E £)
Saben taun£ 10,416,000$ 13,098,120€ 11,596,115E £ 212,017,958
Saben sasi£ 868,000$ 1,091,510€ 966,343E £ 17,668,163
Saben Minggu£ 200,000$ 251,500€ 222,660E £ 4,071,005
Saben dina£ 28,571$ 35,929€ 31,808E £ 581,572
Saben Jam£ 1,190$ 1,497€ 1,325E £ 24,232
Saben Menit£ 19.8$ 25€ 22E £ 404
Saben Kaloro£ 0.33$ 0.41€ 0.37E £ 6.7

Iki apa Mo Salah wis entuk wiwit wiwit ndeleng kaca iki.

£ 0

Apa sampeyan ngerti?… Rata-rata warga Inggris sing entuk rata-rata saben wulan £ 585 saben minggu kudu kerja paling ora Puluh Puluh Wengi lan limang wulan kanggo entuk 200,000 kilogram yaiku gaji saben minggu Mo Salah.

Kasunyatan # 4: Sawise dikritik amarga Presenter Wanita ngambung:

Kejadian iki kedadeyan nalika dheweke milih penghargaan Player of the Year ing Liga Swiss. Nanging sawise penghargaan kasebut, Salah diajeni banget ing negarane dhewe kanggo ngambung presenter wadon.

Iki minangka cara Salah nanggapi; Panjenenganipun ngandika "Padha ngrusak kabungahanku. Padha kelangan hadiah lan konsentrasi ing wanita sing ngambung kula. "

Salah nambah, "Ing ngendi wae aku lunga menyang Swiss ana wong-wong sing ngulandara.

Faktor # 5- Rating FIFA:

Jeneng-jeneng gedhe ing bal-balan duwe rating FIFA sing paling apik sing beda karo wong liya. Iki pancen bener kanggo Salah sing rating umume udakara 90 ing wektu ngrancang bio iki. Dheweke nuduhake peringkat dhuwur kanthi Sadio mane sing uga duwe 90 total.

Wiki:

Biografi Mohamed Salah - Data WikiJawaban Wiki
Jeneng lengkapMohamed Salah Hamed Mahrous Ghaly
NicknameMessi Mesir
Tanggal Lahir15th dina Juni 1992
Panggonan BirthNagrig ing Basyoun, Mesir.
Age27 (kanggo Mei 2020)
Posisi Playmaju
RamaSalah Ghaly
Basa N / A
SandhanganNasr Salah
BojoneMagi Sadeq
anakMakka (lair 2014) lan Kayan (lair 2020)
dinghy inflatableGemini
HobiNonton film, main tenis meja lan nyenengake game video.
Dhuwur5 sikil 9 inci
bobot71kg
DelengenAhmed Bahaa

kesimpulan:

Matur nuwun kanggo maca panulis babagan biografi Mohamed Salah. Ing Lifebogger, kita kudu mesthi crita lan sejarah biografi sing diceritakake kanthi akurat lan adil. Kasedhiya narik kawigatosan kita marang apa wae sing ora cocog kanthi nggunakake kothak komentar.

langganan
Menehi saran saka
12 komentar
Gambar
Selanjute Paling Pinilih
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Claudilene Ayres da Silva
sasi 5 ago

Ora ana biografi, kabeh pena utawa ora bisa digunakake kanthi apik. Aliás, parece um pouco preconceituoso, uga uga duwe essa razão, alguma crítica que el sofreu por ocasião do prémio na Suíça. Mas eu concordo com o Salah, deviam se importar mais com o prêmio do que com a atitude da apresentadora que afinal não era sua culpa. Sampeyan bakal ngerti babagan iki, nalika sampeyan nyoba “cedo”, segoro utawa vosso pensamento. Apa sampeyan ngimpor, yaiku Mohamed Salah, lan sampeyan ora bakal ngerti apa sing sampeyan lakoni! Masha'a'Allah! Aku ora ngerti... Waca liyane »

Pungkasan diowahi 5 wulan kepungkur dening Claudilene Ayres da Silva
Naomi
taun 2 ago

Iki wong sing gedhe musim pungkasan karo everyone setuju karo kinerja. Panjenenganipun minangka salah satunggaling pemain ingkang tresna dhateng klub-klub bal-balan.

Kasey
taun 2 ago

Wong tuwa duwe peran penting ing sukses anake. Meh kabeh pemain sukses duwe salah sawijining wong tuwa dadi pelatih utawa pemain bal-balan sadurunge. Pancen apik yen ndeleng bocah sing makmur karo apa sing sampeyan senengi.

Lakisha
taun 2 ago

Dheweke nikah nalika umure luwih enom, utawa bisa uga mayoritas pemain bal-balan omah-omah nalika isih enom. Oalah, dheweke dadi pemain sing hebat, lan cepet banget.

Winston C.
taun 2 ago

Biografi Salah iki nyengsemake. Aku ora nate nyangka Salah asale saka kana. Pancen iku bakat. Sejatine kanthi jangkah, kita ngarepake dheweke bisa lolos kabeh pemain pertahanan musim ngarep. Ora diraguhi!

Lucilla Feng
taun 2 ago

Salah sijine akeh sinau saka dheweke. Bener, kanthi tingkat disiplin dhuwur, dheweke narik banget.

Lon Evatt
taun 2 ago

Salah wis sukses ing kariré nalika isih enom. Saka apa sing kita deleng ing crita cilik dheweke, dheweke bakal diakoni minangka dina sing luwih anyar. Dheweke wis bukti. Dheweke pancen pemain gedhe

Keiko Cavin
taun 2 ago

Iki crita apik tenan. Aku ora ngerti manawa dheweke wis latihan militer. Apa tegese ing Mesir sampeyan kudu menjalani latihan militer?

Stewart
taun 2 ago

Salah nduweni kesempatan kanggo makmur luwih akeh ing industri bal-balan. Dheweke nduweni fakta nyathet pribadine sing apik banget lan njelasake lan nuduhake potensial dheweke.

Royce
taun 2 ago

Nyenengake yen Salah duwe urip kulawarga sing apik. Kaya critane. Dheweke wis kerja keras kanggo nggayuh level dheweke.

Alvin
taun 2 ago

Salah minangka pemain bal-balan sing gedhe. Ing sawetara taun sabanjure dheweke bakal menang akeh trofi. Dheweke duwe musim apik karo Liverpool lan kita ngarepake sing luwih apik.

Jrmorgan
taun 2 ago

Aku wis krungu desas-desus babagan salah tunawisma lan dheweke urip karo elneny (gudang senjata). Bener. Apa salah duwe omah dhewe. Yen dheweke nuli ana ing kutha endi. // // sawetara gambar yen kasedhiya .Matur suwun