Mohamed Elneny Story of Childhood Plus Untold Biography Facts

0
5111
Mohamed Elneny Childhood Story

LB menehi Kisah Penuh saka Sepakbola Sepakbola Paling Dikenal; "Neny". Kita Mohamed Elneny Childhood Story plus Untold Biography Facts ndadekke sampeyan akun lengkap acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh bukti babagan babagan.

Ya, kabeh wong ngerti babagan versatility ing lapangan nanging sawetara nganggep Mohamed Elneny Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Mohamed Elneny Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Mohamed Naser El Sayed Elneny lair ing 11th Juli 1992 ing El Mahalla El Kubra, Mesir. Minangka bocah, Elneny ditakdirkan dadi siji karo bal ing omahé Mesir.

As Guardian piyambakipun inggih punika pemain bal-balan ingkang boten kenging nyambut damel ing wayah dalu. Pertandhingan pisanane karo bal-balan teka saka bapakne, sing dadi pelatih tim muda ing Baladeyet Al-Mahalla ing Mesir. Takdir sepakbola dilatih nalika Elneny banget enom.

"Aku elinga yen bapakku takon aku turu karo bal," Elneny ngandika. "Dheweke ngandika: 'Sampeyan kudu nyambungake karo bal.' Panjenenganipun miwiti pembinaan kula nalika umur telung taun. Kepinginan paling gedhe dheweke yaiku dadi pemain bal profesional. "

Elneny miwiti bal-balan enom karo Al Ahly. Ing 2008, dheweke ditransfer menyang El Mokawloon SC sajrone mangsa 2010-2011. Elneny mundur lan dadi reguler ing tim wiwit. Sawisé bencana Stadion Port Said, awal Februari 2012, Liga Utama Mesir iki mandheg lan kabeh pertandingan sabanjuré saka Liga Utama Mesir 2011-12 ditundha. Ing 10 Maret 2012, Asosiasi Sepakbola Mesir ngumumake keputusan kanggo mbatalake sisa mangsa.

Elneny kudu nglakokake perjalanan sing njupuk dheweke liwat bal-balan Swiss Basel sadurunge ngadhepi Arsenal. Euro 5 menehi hasil karo Arsenal sing pungkasané ngganti status kasugihané.

Giphy

Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Mohamed Elneny Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Elneny mundhut kekuatan saka garwane sing apik banget lan ayu. Pasangan kasebut duwe anak lanang jenenge Malik.

Foto Keluarga Mohammed Elneny

Elneny ora jinis kanggo narik publisitas sing ora dikepengini saka lapangan utawa diganggu dening sinar lampu kutha. Elneny lan ngurus babagan urusan kulawarga lan omah. Wiwit awal kariré, hubungan antarane Elneny lan putrané tansah mlayu jero.

Elneny lan Putra, Malik

Mohamed Elneny Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Pribadi

Mohamed Elneny nduweni atribut ing ngisor iki kanggo kepribadiane.

Kekuatan Mohamed Elneny: Dheweke dhuwur banget, imajinatif, emosional, simpatik, persuasif, tanpa gelar, serbaguna, Master Pass lan Prasaja banget.

Kelemahane Mohamed Elneny: Kadhangkala, Elneny bisa dadi sumelang, pesimis lan curiga.

Apa sing disenengi Mohamed Elneny: seni rupa, hobi omah-omah, santai utawa ing banyu, ngewangi wong sing dikasihi, mangan apik karo Mohamed Salah, kanca saka Mesir.

Apa Mohamed Elneny dislikes: Ngumumke informasi pribadhi.

Mohamed Elneny Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Lifestyle

Gaya urip Mohamed Elnenyu bisa diwatesi ing sawijining foto. Dheweke ora dadi pemain sepak bola paling sugih ing donya, nanging mesthi seneng kasugihan lan nggunakake cara sing bener.

Mohamed Elneny Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Humorous Life

Yen sampeyan wis mènèhi perhatian marang Elneny wiwit gabung karo Arsenal saka Basel ing 2016, sampeyan bakal ngerti manawa Mesir seneng banget.

Pisanan, ana trolling saka Alexis Sanchez liwat Chili ora kualifikasi kanggo Piala Dunia, lan bubar ana penggalian sing ketok banget nalika dheweke ninggalake Arsenal kanggo Manchester United.

Internasional Mesir uga mbuwang kacang buncis ing kontrak anyar Mesut Ozil sadurunge ditrapake. Moh Salah sapisan kanthi gelandhingan nyatakake Elneny sing mung nyoba kanggo njaluk penggemar kanggo milih dheweke dening retweeting sing dheweke wis ditunjuk kanggo penghargaan Arsenal Player of the Month.

Mohamed Elneny Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Mohamed Elneny asale saka latar tengah kelas keluarga sadurunge investasi bal-balan pungkasane mbayar kanggo dheweke ing kabungahan saka wong tuwane sing apik banget, Pak lan Mrs Naser El Sayed Elneny. Ibuné minangka pembantu rumah tangga nalika bapake minangka pelatih pemuda sing saiki ngurus karieré anaké.

Sukses Elneny saiki minangka asil profesine bapake minangka pelatih mudha. Liyane, ndhukung saka ibune, sedulur.

Mohamed Elneny Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Agama

Dheweke iku Muslim sing saleh, sing ndedonga kaping lima dina. Dheweke njupuk dhisike shalat ing perjalanan. Tanpa tandha doa, Elneny migunakake materi olah raga sing pantes ditampa kanthi iman. Panjenenganipun nguji Ramadhan kanthi ketat ing foto ing ngisor iki.

TUTUP: Thanks kanggo maca crita Mohamed Elneny Childhood Story lan fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene