Facto Mile Jedinak Childhood Story Untold

Facto Mile Jedinak Childhood Story Untold

LB nyedhiyakake Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling misuwur kanthi jeneng Pangguna; "Jenggot Bakal Ditakuti". Kita Misah Jedinak Childhood Story plus Untold Biography Bangkrut nggawa sampeyan akun lengkap saka acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge kondhang, urip kulawarga lan akeh fakta sing kurang dikenal babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti babagan atribut Kepemimpinan, nanging sawetara sing nganggep Mile Jedinak's Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Mile Jedinak Plus Kisah Biografi -Awal urip

Jeneng asline Michael John Jedinak. Dheweke lair ing 3rd dina Agustus 1984 ing Sydney, Australia. Michael iku keturunan Kroat lan julukane 'Mil' yaiku salah sawijining julukan sing wis dadi jeneng resmi.

Mile tansaya gedhe nalika isih cilik ing sisih kulon sisih kulon Rooty Hill, Sydney karo wong tuwa lan simbah, sedulur. Pancen, yen sampeyan ngerti wilayah kasebut, wong-wong sing lemah, jaman angel sing dialami, mula sampeyan bakal ngerti kepiye Mile Jedinak ngembangake kekuwatan lan tekad mental kanggo terus sukses ing salah sawijining petugas paling gedhe tahapan

Jedinak tau ngelingi. "Kakek-nenekku uga ana ing wilayah iki supaya kita duwe jaringan keluarga gedhe. Mum lan Dadine kerja keras. Wong-wong mau mbokmenawa banjur dadi rada angel, nanging aku ora ngandhakake yen dheweke luwih abot. Masalahe, apa sing ditindakake padha kerja keras kanggo njaluk. Iku ora teka gampang lan aku guess sing akeh Pendhaftaran upbringing iki adhedhasar apa kanggo apa sampeyan bisa njaluk. Aku katon maneh lan aku bisa ngomong yen duweke nilai-nilai kasebut akeh sing aku bangga lan banget ngucapke matur nuwun kanggo wong tuwa aku kanggo cara sing digawa aku. "

Minangka bocah, Mile sinaoni Sekolah Tinggi Katolik St Augustine ing Rooty Hill. Ing sekolah ana tim bal-balan. Dheweke tresna banget karo game kasebut lan gawe karep lan karir mangsa nalika isih enom. Nalika ing sekolah, Mile melu lan mimpin tim kanggo menang ing pirang-pirang kompetisi. Dheweke bisa ditemokake minangka PDSSSC, kompetisi sing dikritik dening kabeh sekolah Katolik Australia.

Sasampunipun remaja, Mile nampi bal-balan ing tingkat sabanjure kanthi mlebet Sydney United kanggé kariripun. Mile banjur dadi favorit klub nalika dheweke mlebu ing tim senior. Kanggo entuk pengalaman akeh, dheweke lunga menyang Kroasia (NK Varaždin), lan Turki (Antalyaaspor) ing Loan sadurunge ninggalake Eropah lan ing kana dheweke dadi kapten Crystal Palace lan uga bangsa. Kaya Mark Viduka, minangka kapten negara kasebut ateges donya marang dheweke lan liyane, kaya sing dikandhakake, saiki wis dadi sejarah

Kisah Kanak-kanak Mile Jedinak Plus Kisah Biografi -Urip Hubungan

Ing 2010, Jedinak nikah karo Natalie Peacock. Padha sesambungan kanggo wektu sing suwe lan nduweni ikatan gedhe antara siji lan liyane. Pasangan iki asring kesawang ing macem-macem acara lan fungsi.

Bojone, Natalie Peacock minangka model saka Sydney. Pasangan iki duwe anak lanang jenenge Andre sawise nikah ing 2010.

Kisah Kanak-kanak Mile Jedinak Plus Kisah Biografi -Urip Pribadi

Mile nduweni atribut ing ngisor iki kanggo kepribadiane.

Kekuatan Jedinak Mile: Dheweke kreatif, hasrat, murah hati, anget, seneng, humor.

Mile Jedinak Weaknesses: Ing sawetara wektu, Mile bisa dadi arrogant lan mbélani.

Apa Mile Jedinak seneng: Dheweke pancen seneng liburan lan seneng-seneng karo kanca-kanca.

What Mile Jedinak dislikes: Kang ora dikira, ngadhepi kasunyatan angel, ora dianggep kaya raja utawa kapten.

Ing ringkesan, Mile Jedinak minangka pimpinan alam sing lair. Dheweke seneng banget, kreatif, yakin lan dominan.

Dheweke bisa nggayuh apa wae sing dikarepake ing bidang apa wae sing ditindakake. Tanpa mangu-mangu, ana kekuwatan tartamtu ing Mile lan status "raja alas".

Kisah Kanak-kanak Mile Jedinak Plus Kisah Biografi -Urip Keluarga

Michael John asalipun saking latar belakang keluarga ingkang ageng lan kelas menengah kanthi kathah sedhèrèk. Iku kakek-nenekne sing pertama migrasi saka Kroasia menyang Australia sajrone Perang Ngarep Wétan sing dadi bagean saka Perang Dunia II. 

Ibu lan bapakne sing duwe warisan Kroasia teka ing Sydney nalika isih bocah lan gedhe karo simbah sing ora bisa basa Inggris. Kaya wong sadurunge lan sawise, dheweke omah-omah karo omah, tuku omah pertamane lan ndeleng kulawarga sing akeh.

Mile asale saka kulawarga kanthi nilai inti. Ing mburi pakaryan khas migran lan etika kulawarga, wong tuwa Mile Jedinak nulungi ngetrapake kabeh nilai sing bener ing anake, utamane Mile. Dina iki, Miles katon minangka wong sing wis entuk warisan nilai kulawarga sing apik sing katon nalika nuntun Socceroos kaya Tim CahillHarry Kewell lan Lucas Neill wis rampung ing sasi.

Kisah Kanak-kanak Mile Jedinak Plus Kisah Biografi -Crita Ngandhapake Jenenge

Mile Jedinak ngumumake manawa asline asline yaiku Michael - nanging dicekak amarga warisan Kroasia. Jedinak dadi favorit para penggemar nalika musim pertamane ing Aston Villa lan dijuluki julukan 'Jenggot Bakal Ditakuti' dening Villa Park setya.

Internasional Australia lair ing Sydney nanging asale saka kulawarga Kroasia. Dheweke nganggo singkatan jenenge, Mile - nyebut Me Lay.

TUTUP: Thanks kanggo maca Story Mile Jedinak Childhood lan fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng bab sing ora cocog ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar