Michel Platini Childhood Story Plus Untold Biography Facts

0
3796
Michel Platini Childhood Story Plus Untold Biography Facts

LB menehi Kisah Penuh Elite Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng "The King". Crita Usia Michel Platini lan Biografi Untold Kita nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge ketenaran, latar kulawarga, hubungan urip, lan akeh fakta-fakta OFF-Pitch (sethitik dikenal) babagan dheweke.

Crita Micheal Platini iki minangka potongan faktual sing menarik kanggo narik kawigaten lan uga pungkasane perkembangan sing dilakoni taun kepungkur. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Michel Platini Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Michel François Platini lair ing dina 21st Juni 1955 ing Joeuf, Prancis. Dheweke lair saka bapake, Aldo Platini sing nalika iku lair dadi pelatih sepak bola guru lan amatir. Saliyané ibune Michel, Anna Platini minangka bartender ing Bar des Sportifs sing diarani minangka bar olahraga. Latar mburi kelas menengah saka wong tuwané nyatake wiwitane kanggo Michel.

Tuwuh ing kulawarga kelas tengah Michel - kayadene bocah-bocah sing paling akeh wektu - ngetrapake pertandhingan olah raga favorité, bal-balan lan diidini bisa muter bal-balan werna menyang gelar tiresome.

Cara Michel Platini Miwiti karo Street Soccer

Ora suwé, dheweke dadi populer ing kalangan kanca-kancané lan nggunakaké julukan sing pisanan lan kondhang "Peleatini"Minangka panguripan masmur nulungi dheweke kanggo kepintaran dheweké.

Salah sijine ketrampilan bocah sing dikuwasani dheweke yaiku kemampuan kanggo njupuk tembakan thunderous bal-balan sing tanggané ing kutha asalé dianggep dadi ancaman kanggo urip lan properti.

Michel Platini Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Suspicion Heart

Nanging, Michel positif babagan apa bal-balan sing diduweni kanggo dheweke lan ngetrapake olahraga kasebut. Sasampunipun pikantuk pengalaman ing pertandhingan sepak bola ing taun-taun punika, Michel mlebet layar kanggé pertandhingan profésional ing FC Metz ananging ditolak déning klub ingkang mboten nganggep piyambakipun sanget mlarat kanggé main bal-balan kanthi kecurigaan ati banget.

Muda lan ambisius, Michel ora dadi wong sing bakal nyelehake kesempatan nganggo driji. Dheweke protes marang penolakan dening klub lan diwenehi kesempatan kanggo mbuktikake stamina ora ing lapangan play nanging kanthi ndhisiki udara menyang mesin sing dioperasikake dening dokter konsultan sing ditindakake dening FC Metz.

Ora gelem menehi kesempatan, Michel menehi tandhingan luwih saka sing paling apik lan pingsan sawetara menit mengko, pangembangan dokter njupuk minangka penegasan dugaan lan feodleness kang didakwakake kanggo penolakan.

Michel Platini Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Karir Bangun

Michelle mundur, nanging gagal, Michel milih potone nyawane lan menehi bal-balan profesional ing sawijining klub liyane ing klub dheweke yakin bisa ditampa minangka jantung rawan ora bisa nolak penolakan liyane.

Klub liyane sing bisa luwih njamin saka AS Nancy ing pundi bapakipun nyambut damel minangka anggota saking administrasi bal-balan klub?.

Minangka samesthine, diagnosis paru-paru sing salah saka dhokter klub Metz dadi apik kanggo tetanggan lan saingan klub AS Nancy Lorraine, ing ngendi Michel ndadekake pertunjukan sing ndadekake dheweke dadi pemain sing penting utawa nyetak klub.

Michel Platini First Professional Engagementwith AS Nancy

Michel Platini Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Rise To Fame

Iku ing AS Nancy sing Michel ngembangake nyepetake nyepetake lan free-kick skills, uga kemampuan finishing akurat, nyetak gol 98 ing pertandhingan liga 181. Ing umur 21, Mitchel ndamel debut internasional kanggo Perancis ing ngendi tim nasional liyane utamane Ceko nandhang saka tendhangan bébas.

Gelombang Fame teka nalika Michel dadi pemain ing Juventus (sawise mantra sukses ing Saint Etienne) ngetokake pidana lan gol sing nantang Liverpool sing weruh tim kasebut ngangkat Piala Eropa. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Michel Platini Ningkatake Kinerja

Michel Platini Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Hubungan urip

Ana uga mung siji wanita ing crita romantis Michel Platini lan dheweke dadi bojone Christelle Bigoni.

Cara Christelle Bigoni Ndhukung Michel Platini Football Karir

Michel isih main kanggo AS Nancy nalika ketemu karo garwane, Christelle, murid mahasiswa ilmu ekologis. Dheweke uga olah raga sing maha tresna lan ora tau ngalang-alangi ngenali karo bojone ing tracksuit.

Pasangan kasebut nikah karo 1977 lan wis nikah wiwit saiki. Cara Michel Platini Ketemu lan Nikahake Bojone Christelle Bigoni

Uni sing dikaruniai anak loro, Laurent Platini lan Platini marine.

Michel Platini Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Bencana Stadium Heysel

Bencana stadion Heysel minangka pertandhingan antarane pemain Liverpool lan Juventus, sing nyathet tembok sing pungkasan banjur ambruk. Acara tragis kedadean ing 29th May 1985, nyebabake wong 39-biasane Italia lan penggemar Juventus-nalika paling ora 600 luka-luka.

Kisah nyata Stadion Heysel Stadium

Konfrontasi sing dumadi ing dina sing padha lan panggonan sing dicetak Michel Platini minangka penalti lan gol menang nglawan Liverpool kanggo ngatasi cangkir Eropa wis akeh nganggep Michel Platini minangka ora sensitif kanggo ngrayakake gawangipun sanajan ana nyawa sing dicathet ing dina sing ora suwe.

Michel Platini Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Endeavors Sepak Bola

Michel Platini pensiun saka bal-balan profesional nalika umuré 32 ing Juni 1987. Wulan sasampunipun pensiun, piyambakipun pikantuk asuhan manajer minangka manajer tim nasional Prancis ing 1988 lan nyakseni timipun minangka kualifikasi kangge Kejuaraan Eropa 1992 ugi rekaman nyengsemaken ingkang menangaken pertandhingan wolung klompokipun.

Antarane 1988 kanggo 2006 Michel gabung karo aparat UEFA lan FIFA, njabat ing macem-macem komite nganti dheweke ing 2006, nglawan lan ngalahake Lennart Johansson kanggo posisi sing dipimpin presiden UEFA.

Facts About Michel Platini Tenure minangka Presiden UEFA

Kepemimpinan presiden Platini dumadi kanggo 8 taun, dina 255, durasi sing dadi kontras tajem kanggo masa jabatan 16 saka pendahulunya, Lennart Johansson. Apa sing bisa nggawe wektu intelektual Prancis cendhela wektu dadi presiden UEFA; ambisi utawa kabutuhan ?.

Michel Platini Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Darmabakti Rasuah

Platini dadi favorit kanggo ngganti presiden FIFA sing saiki, Sepp Blatter sing mundur ing 2015. Nanging, duo iki (Platini lan Blatter) disalahké dugaan korupsi, mismanagement, konflik kepentingan, akuntansi palsu lan nonoperasi karo komite etika FIFA.

Facts and Updates on Michel Platini and Conviction Sepp Blatter For Corruption

Perkembangan iki mungkasi aspirasi presiden Platini (amarga dheweke nyerahake larangan tahun 8 saka bal-balan sing banjur ditindakake nganti taun 6), menehi cara kanggo Gianni Infantino sing main lan menang posisi sing apik. Uga mimpin mundur minangka presiden UEFA sawise gagal larangan enem taun saka bal-balan.

Michel Platini Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Fakta liyane

  • Platini pindhah menyang Juventus ing musim panas 1976 ora adhedhasar kontrak nanging biaya nominal minangka regulasi Prancis nalika kuwi.
  • Dheweke entuk prestasi langka kanggo loro negara ing pertandhingan internasional. (Prancis lan Kuwait)
  • Panjenenganipun minangka pemenang tiga kali Ballon d'Or. Iki kedadeyan ing taun; 1983, 1984 lan 1985.
  • Eh apa Zinedine Zidane Idol kanak-kanak.
  • Sakwéné minangka administrator bal-balan, dhèwèké banget nglawan transfer pemain 18, sing dianggep minangka ilegal minangka tontonan bocah.

TUTUP: Thanks kanggo maca Michel Platini Childhood Story uga fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene