Mauro Icardi Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta

0
6655
Mauro Icardi Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta

LB mènèhi Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; 'o cañito'. Kisah Kisah Kanak-kanak Mauro Icardi plus Biografi Untold Ndadekake fakta-fakta sing ndadekke sampeyan acara lengkap saka acara-acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita-crita urip sadurunge kasunyatan, urip kulawarga lan akeh kanyatan kanyatan babagan dheweke.

Ya, saben wong ngerti babagan dolanane, nanging mung sawetara penggemar sing nganggep crita biografi Mauro Icardi sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adoh, ayo miwiti.

Facto: Mauro IcardiAwal urip

Mauro Emanuel Icardi Rivero lair ing dina 19th Februari 1993 ing Rosario, provinsi Santa Fe, Argentina dening Analia Rivero (Ibu), lan Juan Icardi (Rama).

Mauro lair saka kulawarga imigran sing pindhah saka Argentina menyang Spanyol. Ing 2001 kulawargane dipeksa pindhah menyang Spanyol amarga bapake ora nemokake proyek ing Argentina. Kulawarga Icardi mutusake kanggo manggon ing Kapuloan Canary, dumunung ing pesisir Afrika kulon-lor. Ana, bapakne nemokake proyek minangka manajer restoran.

Mauro, minangka bocah cilik, ora seneng banget kanggo njupuk bal-balan minangka profesi. Ing kasunyatan, iku bapakne sing pengin dheweke main game kasebut. Juan Icardi, bapake Mauro, wis ngrampungake kariré. Nanging, dheweke kepengin supaya putrane bisa entuk apa ora. Dheweke tansah digunakake kanggo nguwuh ing putrane ...'Mauro .. Sampeyan kudu sukses ngendi aku gagal. Sawijining kudu "

Facto: Mauro IcardiKarir Mulai

Amarga dorongané bapakné banget, Mauro enom dipeksa wiwit sepisanan nalika umur lima taun ing Sarrambá, sawijining tim juvenile ing sisih lor Argentina.

Mauro Icardi Childhood Story
Mauro Icardi Childhood Story

Sethitik dheweke ngerti dheweke bener-bener nelpon menyang nasibe.

Mauro Icardi Childhood StoryMuter kanggo tim Unión Deportiva Spanyol Vecindario Spanyol, ing Las Palmas, skor cilik Mauro luwih saka 500 titik antarane 2002 lan 2008 lan, sanajan iku ora minangka tim ndhuwur sing misuwur ing donya, kinerja kasebut nemu akeh pemburu lan manajer kepala tim ndhuwur manungsa waé. Wiwit cilik dheweke katon akeh prakara nanging dheweke tansah seneng main bola. "Ora ana manèh ing pundi piyambakipun main, piyambakipun tansah damel gol" ngandika Juan Carlos, bapakné.

Sawise nganalisa akeh kesempatan, kulawarga Icardi mutusake yen Barcelona cantera ana pilihan sing paling apik, saéngga Icardi terus sinau lan tuwuh ing tingkat pribadi. Bold lan resolute, ing urip kaya ing game.

Mauro Icardi Childhood StoryIng akademi remaja Barcelona, ​​panjenengané ngrampungaké tecnique lan tujuan 18 sing mbantu Juvenil B menang kanthi judhul nanging, kaya sing dipigunakaké kanggo njupuk keputusan cepet ing lapangan, kanthi kacepetan sing padha ing 2011, dheweke mutusake supaya gagasan-gagasan taktik Pep Guardiola ing tim utama - ora ana sembilan peran klasik - padha ing tim juvenile lan mulane dheweke njupuk kesempatan gedhe maneh:

Icardi nylametake status aman lan global Barcelona kanggo divisi kaping loro (wektu) tim bal-balan Italia. Dheweke didol menyang Sampdoria karo pilihan tuku 400.000. Dheweke ngrambah promosi menyang Serie A sajrone wulan 6, mung muter menit 79 lan mencetak goal Italia pertamane.

Facto: Mauro IcardiRising to Fame

Dheweke pisanan main minangka reguler ing Serie A bareng karo Sampdoria. Ing Januari 2013, dheweke entuk kesempatan gedhe, sing paling tuwa kanggo pemain Italia. Muter ing Turin nglawan Juventus - tim juara italia sing bakal menang kaping telu ing taun sabanjure - nalika Sampdoria ngetokake siji gol lan ilang siji saka manawa wiwit 30 'ing babak pisanan, Mauro mencetak gol kaping pindho ngganti sejarah pertandingan lan ngalahake donya ngerti permata sejati lair. Ing musim kasebut Mauro pancen wigati, entuk peran tetep ing tim kasebut.

Sawetara tim liyane ngembangake kapinteran ing dheweke kaya sing kedadean ing 2008, nalika Barcellona nuku dheweke saka Las Palmas. Tim pemenang yaiku Internazionale di Milano, sing nyumbang 13 yuta yuta kanggo pemain.

Facto: Mauro IcardiUrip Keluarga

Wiwitane, Mauro Icardi teka saka latar mburi kulawarga miskin. Bapakne, Juan Carlos Icard yaiku ... a Butcher profesional sing tresna ngatur restoran aside nglakoni tugas nggoleki kanggo nyedhiyakake kanggo kulawarga utamane putrane ing awal saka karir.

Mauro Icardi Family Life
Mauro Icardi Keluarga- Bapa, Juan Carlos lan Ibu, Analia Rivero

Saiki, dhèwèké kapisah saka garwane sing luwih enom Analia Rivero. Nalika dipisah, Juan Carlos Icard wangsul menyang Rosario, ing ngendi dheweke isih urip karo anak bungsune, Guido Icardi sing seneng banget.

MOTHER: Ibu Mauro Icardi, Analia Rivero enom lan ayu banget. Dheweke nglairake putrane nalika umur 17. Mauro saiki 24 lan ibune, 41 minangka wektu nulis.

Mauro Icardi lan Ibu
Mauro Icardi lan Ibu, Analia Rivero

BROTHER: Sadulur Mauro Icardi yaiku Guido Icardi.

Sadulur Mauro Icardi
Sadulur Mauro Icardi, Guido Icardi

Panjenenganipun minangka tiyang ingkang remen kaliyan sedhèrèkipun lan ndhukung piyambakipun manawi panjenenganipun damel keputusan ingkang sae. Guido saiki manggon ing Rosario ngendi dheweke ngurus tuwanane.

Nanging, dheweke ngaku yen kakangnane ora seneng karo dheweke. Ing tembe, "Mauro ora duwe hubungan banget karo aku kaya aku. Nanging aku mikir dheweke tresna karo aku minangka sadulur. Aku seneng ketemu Francesca, putrane lan ngomong dheweke aku pamane. Mauro nduweni urip sing rame banget lan ora ana ing lapangan. "

SISTER: Ivana Icardi iku adhine Mauro Icardi. Dheweke lair ing 2 Juni 1995. Dheweke dadi pendukung bangga babagan karir kakangnane.

Mauro Icardi's Sister-
Mauro Icardi's Sister- Ivanna Icardi

Dheweke kepengin duwe pet anake sing eksotik: aran kelinci abu-abu sing jenenge Calvin. Ivana Icardi nyedhiyakake dheweke ing ngendi wae. Dheweke uga tresna marang dheweke, Luifa Galesio nalika dheweke ngetokake dheweke ing Calvin ing postingan media sosial ing ngisor iki.

Ivana wis tau dadi peserta popular Big Brother acara reality show petualangan ing Argentina.

Facto: Mauro IcardiUrip Hubungan

Mauro Icardi ngliwati urip ing lapangan wis kritik ing taun-taun pungkasan. Dheweke wis nduweni hubungan jalaran kontroversial karo Wanda Nara sing dadi mantan garwane kanca apik lan mantan pasangan Maxi Lopez.

Kisah Cinta Kontroversial Mauro Icardi
Kisah Cinta Kontroversial Mauro Icardi

Segitiga katresnan antarane loro pemain lan Naga WAG Argentina ana ing Nopember 2013 nalika diturunake Icardi wis gawe gerakan marang bojone mantan kanca nalika pernikahane padha runtuh.

Inter Milan maju menyang Twitter kanggo ngumumake: 'Aku tresna sampeyan [Wanda Nara], ora bakal gampang ngomong apa aku rumangsa, amarga aku nemokake yen rong tembung iki (' aku tresna sampeyan '=' te amo 'ing basa Spanyol) nggawa wong siji tanpa wates!'

T tweet iki diwenehake karo wawancara sing diwenehake dening Nara sing dirilis dening Revista People, ing model sing dicethakaké: "Wis telung sasi wiwit bojoku ngemut. Maxi wis ngelingi aku. Sanajan aku wis manggon ing kemewahan, aku uga manggon kanthi rasa sedhela.

'Aku wis wayahe kanggo nylametake kulawargane. Aku ora bakal nglawan dhuwit, amarga dheweke ngerti aku. '

Pasangan kasebut wiwit kondhang amarga ngetokaké deklarasi meh saben dina saka katresnan marang media sosial uga akeh foto 'selfie'.

Pernikahane dilaksanakake ing Buenos Aires ing ngarepe sederek 12 wae (lan pengantin pria ngagem jins)
Foto Perkawinan Mauro Icardi

Nara ngilangi mantan kanca tim Icardi lan kanca apik Maxi Lopez kanggo miwiti nyemburake karo 23 taun ing 2013. Saiki dheweke nggoleki telung anak Lopez.

Lopez, sing nduweni telung anak karo Nara nalika nikah, banjur ora gelem ngalahake tangan Icardi nalika Inter Milan ngadhepi tim Torino.

Iku kabeh wiwit karo iPad-

Ing buku Icardi, dhèwèké ngandhani menawa Nara kawitan nalika dheweké isih nikah karo kanca apik.

Wacan kasebut: "Sadurunge sadurunge ninggalaké demo ing AS, aku entuk pesen saka Wanda.

"Aku kaget amarga aku biasane kandha karo Maxi, ora karo dheweke. Dheweke takon yen aku bisa tuku iPad anyar ing AS, nanging durung ana ing Italia nalika iku.

"Nanging episode iki, nggawe aku mikir. Apa Wanda pancen pengin tablet kasebut, utawa dheweke nggoleki alasan kanggo njaluk kontak karo aku?

"Nalika aku bali menyang Milan, salah sijine perkara pertama sing aku takoni babagan Wanda. Nalika aku kudu menehi dheweke iPad anyar, sing bakal dadi alesan sampurna.

"Kita ditulis kaping pirang-pirang, lan nalika iku kita wiwit ngomong babagan luwih gampang. Dheweke nulis marang aku: 'Mauro, kita [Maxi Lopez lan dheweke] arep numpak menyang Kapuloan Aeolian karo Gonzalo Bergessio lan garwane. Kenapa kowe ora teka karo aku? '

"Mesthi aku pengin. Nalika aku ana ing lantai loro ing prau, lying ing kursi lan ngrungokake reggae, Wanda tiba-tiba teka lan lungguh ing jejere kula, tanpa isin. Ing wektu iku hubungan karo Maxi Lopez pungkasan. "

Liyane kaya lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah. Nara saiki dadi salah sawijining wanita paling kuwat ing bal-balan Italia lan agen Icardi. Wanda lan Icardi ora kerep dilalekke nalika dheweke metu ing kutha.

Dheweke kepengin ngerteni Icardi kontrak Inter sing kapindho sing nyakup klausul rilis senadyan £ 98.

Periode ora iso lali kanggo Mauro Icardi nalika Nara lair, anak pisanane dhewe. Kanthi rekaman pribadhi kanggo gol ing Serie A lan minangka bapak pertandhingan kaping pisanan karo kedatangan putriné, Francesca, Inter Channel njupuk kesempatan kanggo ngomong karo striker Inter:

"Lair saka Francesca minangka sukacita gedhe, kabeh iku ayu. Aku seneng banget amarga akhire putri kita teka sing kita nenggo wulan 9. Aku ana ing kamar sak jam, banjur nalika dokter menehi kula kesempatan kanggo Pick dheweke munggah aku felt emosi gedhe, Wanda wis nandhang sing paling, nanging saiki aku bisa ngaso sadurunge mulih. Dheweke ngomong dheweke katon kaya bapakne, nanging kita bakal weruh nalika dheweke lawas. Dedikasi? Kanggo dheweke, mesthi, sanajan aku ora ngerti nalika pelatih bakal nggawe kula muter, apa esuk utawa Minggu. Tujuane bakal dadi ibune bocah iki. "

Crita Cinta Mauro Icardi cukup padha Cesc Fabregas sing uga ngandharake bojone wong liya. Iku beda banget karo Robert Lewandowski, Radamel Falcao lan Antonio Griezmann sing ketemu wong wadon lan nikah tanpa masalah.

Facto: Mauro IcardiBukti tato

Hubungane kontroversial Mauro Icardi karo Wanda Nara, mantan garwane sahabat lan kanca sethithik Maxi Lopez, wis maca kaya sinetron-sinetron opera.

Salah sawijine episode sing paling apik wis kasil ngalahake pemain anyar sawise striker Inter Milan mutusake kanggo nduwe tato saka mantan kanca telu sing paling apik ing lengenane.

Icardi sawise tatoing tangane tweeted tinta anyar, kanthi pesen: 'Aku tresna marang telu bidadari cilik iki.'

Lopez nanggapi; 'Aku bisa ngerti yen, dadi tokoh umum, dheweke nduwe foto. Nanging aku ora seneng karo bocah-bocah sing ana ing foto-fotone, 'Lopez kandha karo Sky Sport. Panjenenganipun nambah: 'Anak-anak iku kekuatanku ... lan padha ngerti aku bakal nglakoni kabeh kanggo nglindhungi wong-wong mau amarga padha tegese kabeh kanggo kula.'

Saiki, kene tato sing paling gedhe kabeh. Tato singa singa sing nggambarake tokoh ing lapangan dolanan. Icardi nganggo gambar ing akun Instagram lan ngumumake: "Sawise telung dina lan limang sasi, katon apik".

Arturholykoi yaiku jeneng artis tato Icardi.

Facto: Mauro IcardiBranded a 'traitor'

Inter wis maju ngadhepi akeh kritik kanggo partake nalika mbebasake perkawinan Nara lan Lopez. Minangka bubar, Diego Maradona nyipta perang karo Mauro Icardi, nyathet kapten Inter minangka 'pengkhianat'.

Nalika ditakoni kanggo menehi panemu manawa marine manungsa kasebut, 'Aku ora ngucapake pengkhianat'.

Icardi ora salah njagong lan ngasorake kanthi sedhih amarga dheweke uga njawab pitakon, nandheske manawa legenda Argentina seneng ngilangi kahanan.

Lan ora ana sing diarani minangka mantan manajer Inter, Frank De Boer, uga melu perang kanggo mbela pemainé kanthi ngakoni yèn Icardi wis ngandhani legenda Napoli kuwi sing bener.

Bab ingkang kaget; Ora ana siji-sijine wangun Icardi sing kena pengaruh amarga dheweke terus nggayuh gol sing apik kanggo klubé.

Facto: Mauro IcardiClashing with his fans

Ing pertandhingan Serie A nglawan Sassuolo ing 2015, Inter diwenehake kekalahan mungsuh dening para pemain. Icardi dikenalaké minangka pemain gantian babak kapindho kanthi Nerazzurri ngliwati rong gol. Pemain Argentina ngetung siji kanggo Inter, nanging penalti menit 83rd dening Sassuolo ngetokake game kasebut.

Sasampunipun pertandhingan, kathah pemain Inter sampun tindak ing sakiwa tengenipun kangge ngaturaken panuwun dhumateng para fans supados saged ndhukung. Icardi, antara liya, nyelehake dhewek menyang wong akeh ing proses. Nanging, sawetara klambi dibuwang maneh ing para pemain dening para penggemar sing ora kasil sing nyakseni kekalahan ing urutan kapindho.

Icardi, khususé, ngamuk-ngamuk ing tumindak lan narik kawigaten para penggemar kanthi murka. Dheweke kudu ditahan maneh dening kapten Andrea Ranocchia minangka sirahé ngliwati godhok. Inter boss Roberto Mancini ngritik Argentinus sing nyatakake yen dheweke salah. Nanging, dheweke uga mainake masalah kasebut kanthi nyebutake: "Aku takon marang dheweke yen dheweke ora bakal kesasar amarga dheweke mung bakal ngira yen para fans bakal duka."

Facto: Mauro IcardiGoal Scoring Record

Panjenenganipun punika keturunan Argentina ingkang kaping pitu ingkang nangkep gelar pencetak gol terbanyak, gabung kaliyan bunder ingkang eksklusif ingkang nami asmanipun kanthi asma Enrique Omar Sivori, Diego Maradona, Gabriel Batistuta lan Crespo. Mauro Icardi menangaken Serie A Golden Boot nalika umur 22.

Mauro Icardi, tanpa mangu-mangu gegaman sing nyebabake mungsuh 15 pungkasan. Dheweke uga duwe rekor liyane minangka salah sijine pemain paling apik ing donya sing wis nyetak kaping 51 ing upaya 95 wae. Saklawasé gol saben rong usaha.

Facto: Mauro IcardiKapten Kapten

Mauro kapilih dadi kapten tim Inter dening pelatih pakar Roberto Mancini. Panjenenganipun punika kapten Inter paling enom ing taun 50 ingkang kepungkur. Pitakonan gedhe sing ditakoni wong yaiku; Kenapa Mauro Icardi diwenehi peran Kapten?

Roberto Mancini menehi dheweke peran amarga dheweke weruh dheweke minangka sing paling apik ing kuwalitas iki. Mauro minangka paling profesional nalika latihan. Dheweke nduweni konsentrasi sing paling akeh lan cepet maca game. Iki nyakup kadewasan ing lapangan.

lan - salah sawijining fitur paling apik - pelari cepet banget. Nalika iku mung ing ambang dadi 23 taun, kang kadhaptar ing lan metu saka lapangan saestu punika nyengsemaken.

Facto: Mauro IcardiGaya Play

Icardi minangka striker sing cepet, taktis, lan kuat. Dheweke sarujuk karo teknik apik, gerakan nyerang, posisi, lan mata kanggo gol. Dheweke salah siji sing utamane beroperasi ing wilayah tengah ing area penalti.

Mauro Icardi Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta

Luwih kaya mangkono, Icardi minangka finisher sing akurat lan efisien kanthi sirah lan loro sikil ing jero kothak, dheweke dikenal kanthi kemampuan kanggo ngetung saka sawetara sentuhan, senadyan dheweke uga bisa nyekel bal supaya bisa ngupayakake spasi utawa kesempatan kanggo para teammate .

Iki sebabe dheweke dijuluki El Niño del partido, Lan O cañito.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene