Mauro Icardi Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta

Mauro Icardi Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta

LB menehi Kisah Penuh babagan Genius Sepakbola sing paling misuwur kanthi jeneng Pangguna; 'o cañito'. Kisah Kisah Kanak-kanak Mauro Icardi plus Biografi Untold Ndadekake fakta-fakta sing ndadekke sampeyan acara lengkap saka acara-acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita-crita urip sadurunge kasunyatan, urip kulawarga lan akeh kanyatan kanyatan babagan dheweke.

Ya, saben wong ngerti babagan dolanane, nanging mung sawetara penggemar sing nganggep crita biografi Mauro Icardi sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adoh, ayo miwiti.

Facto: Mauro IcardiAwal urip

Mauro Emanuel Icardi Rivero lair ing dina 19th Februari 1993 ing Rosario, provinsi Santa Fe, Argentina dening Analia Rivero (Ibu), lan Juan Icardi (Rama).

Mauro lair saka kulawarga imigran sing pindhah saka Argentina menyang Spanyol. Ing taun 2001 kulawargane kepeksa pindah menyang Spanyol amarga bapake ora bisa golek kerja ing Argentina. Kulawarga Icardi mutusake manggon ing Kepulauan Canary, sing dununge ing pesisir sisih Lor-Afrika. Ana, bapakne nemokake proyek minangka manajer restoran.

Mauro, minangka bocah lanang, ora seneng banget njupuk bal-balan minangka profesi. Kasunyatane, bapakne sing pengin dheweke main game kasebut. Juan Icardi, bapak Mauro, karier dheweke durung suwe. Nanging, dheweke pengin putrane entuk apa sing ora bisa ditindakake. Dheweke mesthi biasa nguwuh-uwuh anake ...'Mauro..Kowe mesti sukses ing endi aku gagal. Kudu kudu ” 

Facto: Mauro IcardiKarir Mulai

Amarga dorongané bapakné banget, Mauro enom dipeksa wiwit sepisanan nalika umur lima taun ing Sarrambá, sawijining tim juvenile ing sisih lor Argentina.

Sethitik dheweke ngerti dheweke bener-bener nelpon menyang nasibe.

Muter tim Spanyol Unión Deportiva Vecindario, ing Las Palmas, skor Mauro cilik luwih saka 500 poin ing antarane taun 2002 nganti 2008 lan, sanajan dudu tim top sing misuwur ing saindenging jagad, pagelaran semono bakal entuk akeh pamburu lan manajer tim utama. manungsa waé

Wiwit cilik dheweke wis ndeleng akeh perkara, nanging dheweke seneng banget main bal-balan. "Ora ana manèh ing pundi piyambakipun main, piyambakipun tansah damel gol" ngandika Juan Carlos, bapakné.

Sawise nganalisa akeh kesempatan, kulawarga Icardi mutusake yen Barcelona cantera ana pilihan sing paling apik, saéngga Icardi terus sinau lan tuwuh ing tingkat pribadi. Bold lan resolute, ing urip kaya ing game.

Ing akademi remaja Barcelona, ​​dheweke nyempurnakake tecnique lan kanthi 18 gol dheweke mbantu Juvenil B menang kanthi judhul nanging, kaya sing dipigunakaké kanggo njupuk keputusan cepet ing lapangan, kanthi kacepetan sing padha ing 2011, dheweke mutusake supaya gagasan-gagasan taktik Pep Guardiola ing tim utama - ora ana sembilan peran klasik - padha ing tim juvenile lan mulane dheweke njupuk kesempatan gedhe maneh:

Icardi nylametake status aman lan global Barcelona kanggo divisi kaping loro (wektu) tim bal-balan Italia. Dheweke didol menyang Sampdoria karo pilihan tuku 400.000. Dheweke ngrambah promosi menyang Serie A sajrone wulan 6, mung muter menit 79 lan mencetak goal Italia pertamane.

Facto: Mauro IcardiRising to Fame

Dheweke pisanan main dadi rutin ing Serie A karo Sampdoria.

Ing sawijining dina, nalika Sampdoria ambruk siji gol lan ilang siji wong wiwit 30 ′ ing babak pertama, Mauro mencetak gol kaping pindho ngganti sejarah pertandingan lan menehi ngerti jagad permata sejati. Ing musim kasebut Mauro dadi populer, entuk peran stabil ing tim kasebut.

Sawetara tim liyane ngembangake kapinteran ing dheweke kaya sing kedadean ing 2008, nalika Barcellona nuku dheweke saka Las Palmas. Tim pemenang yaiku Internazionale di Milano, sing nyumbang 13 yuta yuta kanggo pemain.

Facto: Mauro IcardiUrip Keluarga

Wiwitane, Mauro Icardi teka saka latar mburi kulawarga miskin. Bapakne, Juan Carlos Icard yaiku ... a Butcher profesional sing tresna ngatur restoran aside nglakoni tugas nggoleki kanggo nyedhiyakake kanggo kulawarga utamane putrane ing awal saka karir.

Kulawarga Mauro Icardi- Bapak, Juan Carlos lan Ibu, Analia Rivero.
Kulawarga Mauro Icardi- Bapak, Juan Carlos lan Ibu, Analia Rivero.

Saiki, dhèwèké kapisah saka garwane sing luwih enom Analia Rivero. Nalika dipisah, Juan Carlos Icard wangsul menyang Rosario, ing ngendi dheweke isih urip karo anak bungsune, Guido Icardi sing seneng banget.

MOTHER: Ibune Mauro Icardi, Analia Rivero isih enom lan ayu banget. Dheweke nglairake anake lanang ing umur 17. Mauro saiki 24 lan ibune, 41 taun nalika nulis.

Mauro Icardi lan Ibu, Analia Rivero.
Mauro Icardi lan Ibu, Analia Rivero.

BROTHER: Adhine Mauro Icardi yaiku Guido Icardi.

Panjenenganipun minangka tiyang ingkang remen kaliyan sedhèrèkipun lan ndhukung piyambakipun manawi panjenenganipun damel keputusan ingkang sae. Guido saiki manggon ing Rosario ngendi dheweke ngurus tuwanane.

Nanging, dheweke sedhih yen sedulure ora peduli karo dheweke. Ing tembung, "Mauro ora duwe hubungan kaya aku karo dheweke. Nanging aku mikir dheweke tresna karo aku minangka sadulur. Aku seneng ketemu Francesca, putrine lan ngandhani yen aku lik. Mauro duwe urip sing sibuk banget lan ing lapangan. ”

SISTER: Ivana Icardi yaiku mbakyune Mauro Icardi. Dheweke lair tanggal 2 Juni 1995. Dheweke seneng banget ndhukung karir sadulure.

Suster Mauro Icardi- Ivanna Icardi.
Suster Mauro Icardi- Ivanna Icardi.

Dheweke seneng karo kewan eksotis: kelinci kelinci abu-abu sing dijenengi Calvin. Ivana Icardi nggawa ing endi wae. Dheweke uga tresna karo pacare, Luifa Galesio nalika menehi label ing sadawane Calvin ing postingan media sosial ing ngisor iki.

Ivana tau dadi partisipan pameran realita petualangan Big Brother sing populer ing Argentina.

Facto: Mauro IcardiUrip Hubungan

Mauro Icardi lagi ora sabar wis dikritik ing taun-taun pungkasan. Dheweke wis urip hubungan perkawinan sing kontroversial karo Wanda Nara sing dadi bekas garwane kanca apik lan mantan kanca tim Maxi Lopez.

Crita Cinta Kontroversial Mauro Icardi.
Crita Cinta Kontroversial Mauro Icardi.

Segitiga katresnan ing antarane rong pemain kasebut lan WAG Nara saka Argentina dibukak ing Nopember 2013 nalika dicethakaké Icardi wis nggawe bojone kanca sadurunge kanca kasebut ambruk.

Inter Milan maju menyang Twitter kanggo ngumumake: 'Aku tresna sampeyan [Wanda Nara], ora bakal gampang ngucapake apa sing dak rasakake, amarga aku nemokake yen rong tembung kasebut (' I love you '=' te amo 'ing basa Spanyol) ora ana watesan!'

Tweet kasebut cocog karo wawancara sing diwenehake dening Nara sing dirilis dening Revista People, lan model kasebut ngumumake: 'Wis telung wulan bojoku ora duwe hubungan seks. Maxi wis nguciwakake aku. Sanajan aku urip mewah, nanging aku uga lara banget. 

'Aku kira wis kliwat wektu kanggo nylametake kulawarga. Aku ora bakal gelut golek dhuwit, amarga dheweke ngerti aku. '

Pasangan kasebut wis misuwur amarga nate nerbitake deklarasi sing meh saben dinane babagan media sosial uga akeh gambar 'selfie'.

Pernikahan kasebut ditindakake ing Buenos Aires ing ngarepe 12 sadulur (lan panganten lanang nganggo jins).

Nara nyelehake mantan kanca lan kanca apik Icardi, Maxi Lopez, kanggo miwiti pacaran karo bocah umur 23 taun ing taun 2013. Saiki dheweke lagi jaga telu anake Lopez.

Lopez, sing duwe anak telu karo Nara sajrone omah-omah, banjur nolak salaman Icardi nalika Inter Milan ngadhepi tim Torino.

Iku kabeh wiwit karo iPad-

Ing bukune Icardi, dheweke ngandhakake manawa Nara pisanan kontak karo dheweke nalika dheweke isih omah-omah karo kanca sing paling apik.

Wacan kasebut: "Dina sadurunge aku budhal menyang tur sing ramah ing AS, aku entuk pesen saka Wanda.

"Aku kaget amarga biasane ngobrol karo Maxi, dudu karo dheweke. Dheweke takon apa aku bisa tuku iPad anyar ing AS, saiki durung kasedhiya ing Italia.

"Nanging, episode kasebut nggawe aku mikir. Apa Wanda pengin banget tablet kasebut, utawa dheweke njaluk alesan supaya bisa berhubungan karo aku?

"Nalika aku bali menyang Milan, salah sawijining perkara sing daklakoni yaiku akrab karo Wanda. Amarga aku kudu menehi iPad anyar, iku bakal dadi alesan sing sampurna.

"Kita wis sering nulis sms, lan nalika semana kita wiwit ngobrol luwih cepet. Dheweke nulis marang aku: 'Mauro, kita [Maxi Lopez lan dheweke] arep plancongan menyang Kapuloan Aeolian karo Gonzalo Bergessio lan garwane. Napa sampeyan ora melu aku? '

"Mesthi wae aku pengin. Nalika aku dhewe ing lantai loro prau, turu ing kursi lan ngrungokake reggae, ujug-ujug Wanda teka lan lungguh ing sisihku, tanpa isin. Nalika semana hubungane karo Maxi Lopez wis entek. ”

Liyane kaya sing dikandhakake, saiki wis dadi sejarah. Nara saiki dadi salah sawijining wanita paling kuat ing bal-balan Italia lan dadi agen Icardi. Wanda lan Icardi asring banget ora nggatekake nalika metu ing kutha kasebut. 

Dheweke dadi otak sing nggawe kontrak Inter sing nomer loro ing Icardi sing kalebu klausa rilis £ 98 yuta sing gedhe.

Periode sing ora bisa dilalekake yaiku Mauro Icardi nalika Nara nglairake, anak kaping pisanan saka dheweke dhewe. Kanthi cathetan pribadine kanggo gol ing Serie A saliyane dadi bapak kaping pisanan nalika tekane putrine sing terkenal, Francesca, Inter Channel njupuk kesempatan kanggo ngobrol karo striker Inter:

"Lair saka Francesca iku nyenengake banget, kabeh iku apik banget. Aku seneng banget amarga pungkasane putri kita teka sing ngenteni suwene 9 wulan. Aku ing kamar suwene sajam, banjur nalika dhokter menehi kesempatan kanggo njupuk dheweke, aku ngrasakake emosi gedhe, Wanda paling nandhang lara, nanging saiki aku bisa ngaso sadurunge mulih.

Dheweke ujar dheweke katon kaya bapake, nanging kita bakal ndeleng yen dheweke wis tuwa. Pengabdian? Kanggo dheweke, mesthine, sanajan aku ora ngerti kapan pelatih bakal nggawe aku main, apa sesuk utawa Minggu. Tujuane sabanjure yaiku ibune bocah iki. ”

Crita Katresnan Mauro Icardi meh padha karo Cesc Fabregas sing uga ngaku garwane wong liya. Beda beda karo Robert Lewandowski, Radamel Falcao lan Antonio Griezmann sing ketemu wong wadon lan nikah tanpa masalah.

Facto: Mauro IcardiBukti tato

Hubungan kontroversial Mauro Icardi karo Wanda Nara, mantan garwane sahabat lan kanca sethithik Maxi Lopez, wis maca kaya sinetron-sinetron opera.

Salah sawijining episode paling apik wis sukses banget nalika striker Inter Milan mutusake kanggo nggawe tato saka telung bocah bekas sahabat sing paling apik.

Icardi sawise tato tangane menehi tinta anyar, kanthi pesen: 'Aku tresna karo malaikat cilik telu iki'.

Lopez nanggapi; 'Aku ngerti manawa, minangka tokoh publik, dheweke nerbitake foto. Nanging aku ora kepenak karo bocah-bocah sing ana ing foto kasebut, 'ujare Lopez menyang Sky Sport. Panjenenganipun nambah: 'Bocah-bocah iku kekuwatanku ... lan dheweke ngerti yen aku bakal nindakake kabeh kanggo nglindhungi dheweke amarga kabeh tegese aku.'

Saiki, ing kene ana tato paling kuat. Tato singa raksasa sing nggambarake tokoh ing lapangan game. Icardi nuduhake gambar kasebut ing akun Instagram lan ngumumake: "Sawise telung dina limang wulan, mula katon apik '.

Arturholykoi minangka jeneng seniman tato Icardi.

Facto: Mauro IcardiMerek 'pengkhianat'

Maju Inter sing berbakat wis ngadhepi akeh kritik amarga dheweke bebrayan ing bebrayan Nara lan Lopez. Minangka bubar, Diego Maradona nyipta perang karo Mauro Icardi, nyathet kapten Inter minangka 'pengkhianat'.

Nalika dijaluk menehi pandangan babagan urip bebrayan ing negarane, dheweke ujar; 'Aku ora ngucapake pengkhianat'. 

Icardi ora salah njagong lan ngasorake kanthi sedhih amarga dheweke uga njawab pitakon, nandheske manawa legenda Argentina seneng ngilangi kahanan.

Lan ora bakal mandheg ing kene amarga mantan manajer Inter, Frank De Boer, uga melu perang kanggo mbela pemaine kanthi negesake yen balesan Icardi marang legenda Napoli minangka perkara sing bener.

Bab ingkang kaget; Ora ana siji-sijine wangun Icardi sing kena pengaruh amarga dheweke terus nggayuh gol sing apik kanggo klubé.

Facto: Mauro IcardiClashing with his fans

Ing pertandhingan Serie A nglawan Sassuolo ing 2015, Inter diwenehake kekalahan mungsuh dening para pemain. Icardi dikenalaké minangka pemain gantian babak kapindho kanthi Nerazzurri ngliwati rong gol. Pemain Argentina ngetung siji kanggo Inter, nanging penalti menit 83rd dening Sassuolo ngetokake game kasebut.

Sasampunipun pertandhingan, kathah pemain Inter sampun tindak ing sakiwa tengenipun kangge ngaturaken panuwun dhumateng para fans supados saged ndhukung. Icardi, antara liya, nyelehake dhewek menyang wong akeh ing proses. Nanging, sawetara klambi dibuwang maneh ing para pemain dening para penggemar sing ora kasil sing nyakseni kekalahan ing urutan kapindho.

Icardi, khususé, ngamuk-ngamuk ing tumindak lan narik kawigaten para penggemar kanthi murka. Dheweke kudu ditahan maneh dening kapten Andrea Ranocchia minangka sirahé ngliwati godhok. Inter boss Roberto Mancini ngritik wong Argentina sing ujar manawa dheweke salah. Nanging, dheweke uga nolak masalah kasebut kanthi ujar: 'Aku wis ngandhani manawa dheweke ora kudu ngadeg ing posisi kasebut amarga mung dikarepake para penggemar bakal nesu. ”

Facto: Mauro IcardiGoal Scoring Record

Panjenenganipun punika keturunan Argentina ingkang kaping pitu ingkang nangkep gelar pencetak gol terbanyak, gabung kaliyan bunder ingkang eksklusif ingkang nami asmanipun kanthi asma Enrique Omar Sivori, Diego Maradona, Gabriel Batistuta lan Crespo antara liya. Mauro Icardi menang ing Serie A Golden Boot nalika yuswa 22 taun.

Mauro Icardi, ora ana sangsi gegaman sing bisa mateni ing 15 meter pungkasan. Dheweke uga duwe rekor liyane minangka salah sawijining pemain paling maju ing donya sing wis ngetung 51 kaping kanthi mung 95 usaha. Saklawasé gol saben rong usaha.

Facto: Mauro IcardiKapten Kapten

Mauro kapilih dadi kapten tim Inter dening pelatih pakar Roberto Mancini. Panjenenganipun punika kapten Inter paling enom ing taun 50 ingkang kepungkur. Pitakonan gedhe sing ditakoni wong yaiku; Kenapa Mauro Icardi diwenehi peran Kapten?

Roberto Mancini menehi dheweke peran amarga dheweke weruh dheweke minangka sing paling apik ing kuwalitas iki. Mauro minangka paling profesional nalika latihan. Dheweke nduweni konsentrasi sing paling akeh lan cepet maca game. Iki nyakup kadewasan ing lapangan.

lan - salah sawijining fitur paling apik - pelari cepet banget. Nalika iku mung ing ambang dadi 23 taun, kang kadhaptar ing lan metu saka lapangan saestu punika nyengsemaken.

Facto: Mauro IcardiGaya Play

Icardi minangka striker sing cepet, cerdas, lan kuat fisik. Dheweke ngemot teknik sing apik, nyerang gerakan, posisi, lan mripat kanggo tujuan. Dheweke minangka salah sawijining sing biasane makaryakke ing wilayah tengah ing area penalti.

Luwih kaya mangkono, Icardi minangka finisher sing akurat lan efisien kanthi sirah lan loro sikil ing jero kothak, dheweke dikenal kanthi kemampuan kanggo ngetung saka sawetara sentuhan, senadyan dheweke uga bisa nyekel bal supaya bisa ngupayakake spasi utawa kesempatan kanggo para teammate .

Iki sebabe dheweke dijuluki El Niño del partido, Lan O cañito.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar