Kisah Kanak-kanak Matheus Cunha Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Kisah Kanak-kanak Matheus Cunha Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Biografi Matheus Cunha kita nyritakake babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitan, Wong Tuwane, Kulawarga, Pacar / Garwane, Gaya Hidup, Worth Bersih lan Urip Pribadi.

Iki minangka presentasi ringkes crita Matheus Cunha wiwit cilik, nganti dadi misuwur. Kanggo menehi sampeyan rasa sipat sing apik ing bio, iki minangka ringkesan gambar babagan urip lan kemajuan karir.

Crita urip Matheus Cunha.
Crita urip Matheus Cunha.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke minangka pemain paling apik ing Hertha. Nanging, sawetara wong wis maca biografi, sing cukup narik kawigaten. Tanpa mikir maneh, ayo miwiti.

Crita Childhood Matheus Cunha:

Kanggo pamula bio, julukane yaiku Mateo. Matheus Santos Carneiro da Cunha lair tanggal 27 Mei 1999 ing João Pessoa ing Brasil. Dheweke lair saka ibune, Luziana Cunha, lan bapake, Carmelo Cunha.

Ketemu wong tuwa Matheus Cunha
Ketemu wong tuwa Matheus Cunha.

Origins Kulawarga Matheus Cunha:

Putrane Luziana lan Carmelo iku wong Brasil sing kebak getih. Minangka kasunyatan, dheweke duwe oyot kulawarga sing diadegake ing negara Amerika Selatan, sing paling misuwur kanthi festival karnaval sing apik lan bintang-bintang bal-balan sing duwe bakat kaya Pelé lan Ronaldo De Lima.

Matheus Cunha Tuwuhing Taun:

Pendhudhuk João Pessoa tansaya gedhe nalika nyembah berhala Ronaldinho lan Podolski. Apike, dheweke nonton cukup game sajrone umur bocah lan duwe dolanan Futsal.

Dheweke asli saka João Pessoa.
Dheweke asli saka João Pessoa.

Latar Belakang Kulawarga Matheus Cunha:

Wong tuwa Mateo seneng karo pertunangan bal-balan sing wiwitan. Nanging, dheweke yakin manawa ora ngalangi pangembangane ing aspek urip liyane. Cara kulawarga Cunha ngerteni, pendhidhikan sing apik banget kanggo Mateo lan mbakyune Mariah uga penting karo pangembangan bal-balan.

Foto cilik Matheus Cunha karo mbakyune Mariah.
Foto cilik Matheus Cunha karo mbakyune Mariah.

Kajaba iku, kulawarga kelas menengah urip kanthi penak lan nggoleki kepentingan Matheus Cunha lan mbakyune. Pancen, pihak ngarep ora ngapusi nalika dheweke nyathet:

"Aku isih bocah sing gedhe karo kabeh sing dibutuhake, aku ora kekurangan apa-apa."

Kepiye Sepak Bola Karir diwiwiti kanggo Matheus Cunha:

Beda karo informasi sing salah, perjalanan sing maju ora diwiwiti ing Coritiba. Nyatane, dheweke miwiti karo klub lokal Cabo Branco. Apike, iku klub sing dimainake bapake uga! Sawise iku, Cunha menyang klub adhedhasar Recife - CT Barão.

Dheweke duwe dhukungan saka kabeh wong nalika isih karier.
Dheweke duwe dhukungan saka kabeh wong nalika isih karier.

Matheus Cunha Awal taun ing Sepakbola Karir:

Ora nganti maju 14, dheweke gabung karo Coritiba. Kelingan kepiye tekan klub, Cunha nyathet:

"Pengusaha seneng bal-balanku lan bareng bapakku, nggawa aku menyang Coritiba."

Nalika ing klub adhedhasar Parana, Cunha ngenteni patang taun munggah pangkat lan nyepetake boots kanggo nyiapake karir sing bakal nggawa dheweke ngluwihi pesisir Brasil.

Delengen remaja sing lagi nindakake apa sing dheweke paling becik ngerti.
Delengen bocah enom sing lagi nindakake kaya sing paling apik.

Biografi Matheus Cunha - Crita Dalan:

Sejatine, persiapan wis lunas nalika perwakilan saka klub Swiss, Sion nyathet talenta para pemain ngarep lan nggawe kontak kanggo transfer.

"Nalika manajer ngobrol babagan proposal lan kemungkinan miwiti karir ing Eropa, aku ora mikir kaping pindho. Nyatane, aku kepengin banget main bal-balan Eropa. ”

Wiwitane, manggon ing bawana anyar pancen angel kanggo umure 17 taun kasebut. Nanging, dheweke cepet adaptasi lan miwiti kompetisi sing kaku. Nyatane, Cunha mung setaun karo Sion sadurunge gabung karo Rb Leipzig ing taun 2018.

Dheweke ora sabar ngenteni kompetisi sing luwih abot ing Red Bull Leipzig.
Dheweke ora sabar ngenteni kompetisi sing luwih abot ing Red Bull Leipzig.

Matheus Cunha Biografi - Crita Kanggo Nggawe Kinerja:

Untunge, Rb Leipzig duwe filosofi totoan akeh kanggo para mudha, lan Mateo ora liya. Dheweke menehi platform kanggo mbuktekake awake dhewe lan apik banget kanthi tujuan sing apik kanggo kredit. Kasunyatane, prestasi hebat nglawan Bayer Leverkusen ing taun 2019 yaiku gol Bundesliga ing taun 2020. Uga kalebu nominasi penghargaan FIFA Puskas.

Nalika nulis artikel iki babagan crita lan biografi Matheus Cunha, striker kasebut bareng karo Hertha BSC, dheweke terus ngrampungake formulir sing apik. Ing adegan internasional, dheweke sukses kanggo Brasil ing ngendi penyerang Firmino lan Yesus gagal. Ora bisa dipungkiri manawa dheweke dadi aset kanggo klub lan negara lan bakal terus nindakake kamulyan. Apa wae cara sing nyuda dheweke, liyane, kaya sing jarene, bakal dadi sejarah.

Sapa sing dadi Pacar / Istri Matheus Cunha? 

Penyerang kasebut minangka salah sawijining genius sing menang ing lapangan lan lapangan. Dheweke duwe pacar sing ayu banget dadi tunangan. Jenenge yaiku Gabriela Nogueira. Dheweke asli Rio de Janeiro lan kerja dadi pengacara. Gabriela wis karo Cunha sing bisa dingerteni. Kasunyatane, dheweke minangka salah sawijining wong sing nulungi dheweke bisa mapan nalika tekan Eropa.

Ora ana pitakonan babagan kasunyatan katresnan. Dheweke lunga menyang endi wae lan meh kabeh nindakake. Dheweke duwe anak lanang - Lewi lair taun 2020. Tibane sing entuk proposal perkawinan kanggo Natal? Gabriela mesthi. Pancen nggumunake manawa penyerang kasebut ngrencanakake nggawe bojone.

Matheus Cunha karo tunangane Gabriela lan putra Lewi.
Matheus Cunha karo tunangane Gabriela lan putra Lewi.

Urip Kulawarga Matheus Cunha:

Putrane Luziana lan Carmelo ora diragukan dadi pemain bal-balan sing apik tenan. Nanging, ana sawetara wong sing tresna marang dheweke ngluwihi apa sing ditindakake. Dheweke kulawargane. We nggawa sampeyan kasunyatan babagan kulawarga Matheus Cunha. Kita uga bakal menehi kasunyatan babagan sedulur lan sedulure ing kene.

Babagan Matheus Cunha Rama:

Carmelo Cunha minangka jeneng bapak sing ndhukung tenan. Dheweke asale saka Paraíba. Kaya sing wis diandharake sadurunge, dheweke dadi pemain bal-balan. Dheweke uga duwe sejarah kerja dadi guru. Cunha ngakoni bapak sing apik tenan amarga dheweke terus motivasi lan menehi semangat. Dheweke minangka model ideal bapak.

Foto cilik Matheus Cunha karo bapake.
Foto cilik Matheus Cunha karo bapake.

Babagan Ibu Matheus Cunha:

Luziana Cunha minangka jeneng ibune maestro sing mogok. Dheweke asale saka Pernambuco ing Brasil. Ing 2019, dheweke duwe hak istimewa kanggo nonton putrane sing tampil ing tim nasional ing Brasil. Kaya anggota kulawarga Cunha liyane, dheweke seneng ngerti yen anake duwe tingkat sing luwih apik ing antarane pemain tim nasional. Cunha tresna banget marang dheweke, lan dheweke duwe kenangan apik banget.

Foto cilik Matheus Cunha karo ibune.
Foto cilik Matheus Cunha karo ibune.

Babagan Sedulur Matheus Cunha:

Penyerang duwe mung siji adhine. Dheweke mung sedulur, lan jenenge Mariah. Sampeyan mesthi ndeleng foto masa kanak-kanak dheweke karo striker ing ndhuwur. Dheweke raket banget lan duwe kepentingan saben liyane.

LR: Carmelo, Mariah, Luziana, Mateo lan eyang.
LR: Carmelo, Mariah, Luziana, Mateo lan eyang.

Babagan sederek Matheus Cunha:

Adoh saka kulawarga cedhak Mateo, ora akeh sing ngerti babagan umur kulawarga. Sampeyan mesthi wis ndeleng foto eyange lan kepengin ngerti apa dheweke minangka simbah utawa bapak ibu. Semono uga kita. Kajaba iku, kita bakal seneng menehi dheweke crita babagan simbah, paman, lik, sedulur, ponakan, lan ponakan.

Urip Pribadi Matheus Cunha:

Sapa Matheus Cunha sing ora ana ing lapangan? Apa uripe mung muter ing pundhak pemain pertahanan pungkasan? Lungguh maneh nalika menehi kasunyatan babagan masa depan supaya sampeyan bisa duwe gambaran lengkap babagan dheweke.

Miwiti, Matheus Cunha seneng banget kanthi sikap sing bener. Dheweke duwe pandangan positif ing saben prekara urip lan menehi semangat. Uga, sing maju ora ndhelik. Dheweke siyap mbukak kasunyatan babagan urip pribadi lan pribadi. Kaya pirang-pirang jenius sing wis ditulis, Matheus seneng nglangi. Dheweke nggunakake wektu sing apik ing pantai lan nggawe hobi dadi plancongan.

Coba maju dadi salah sawijining hobi sing disenengi.
Coba maju dadi salah sawijining hobi sing disenengi.

Gaya Hidup Matheus Cunha:

Apa daya tuku upah minggon € 58,349? Kepiye rasane yen duwe regane net 7.5 Yuta Euro? Sampeyan kudu duwe gambaran mental babagan sing bisa dipikolehi kanthi pambayaran kasebut. Nglangkungi mobil lan omah ing Jerman lan Brasil.

Cunha duwe kabeh sing kasebut ing ndhuwur lan kudu rugi babagan apa sing kudu ditindakake karo kabeh dhuwit sing ana. Nanging, dheweke ngerti yen urip iku kudu dienggo lan ora nolak kesenengane yen urip.

Kita ora bisa ngucapake gumun karo fotone sing lungguh ing jet pribadi karo garwa lan bocah nalika nuduhake jagad iki. Dheweke nyata-nyata urip warga kelas menengah, lan kita sekseni kabeh.

Ora ana sing bisa nunggang jet pribadi kaya dheweke.
Ora kabeh wong bisa numpak jet pribadi kaya dheweke.

Fakta Babagan Matheus Cunha:

Kanggo ngrampungake artikel iki babagan crita lan biografi bocah cilik Mateo, iki ana kasunyatan sing ora dingerteni utawa ora dingerteni babagan dheweke.

Kasunyatan # 1 - Gaji lan Penghasilan Saben Detik:

JENIS / JABATANPENGHASILAN IN Euro (€)
Saben Taun:€ 3,034,148.
Saben Sasi:€ 252,846.
Saben Minggu:€ 58,349.
Saben dina:€ 8,336.
Saben Jam:€ 347.
Saben Menit:€ 5.78
Saben Detik:€ 0.09

Wiwit sampeyan miwiti ndeleng Matheus Cunha Bio, iki sing diasilake.

€ 0

Fact #2 - Agama:

Maju iku wong Kristen. Khusus, wong Katulik sing prakteke. Nalika takon apa dheweke duwe Takhayul, Cunha mangsuli:

"Yen aku mlebu ing lapangan, aku nutul suket lan nggawe tandha salib. Uga, aku ngambung tato Maryam, ibune Yesus. Dheweke kabeh kalebu budaya lan agama. "

Kasunyatan # 3 - Rating FIFA 2020:

Cunha duwe rating sakabèhé 80 poin kanthi potensial 87. Sanajan kita yakin manawa iki rating sing ora adil, perlu digatekake Roberto Firmino yaiku 86/86. Ing lifebogger, kita menehi saran supaya ora ana bandhingan antarane bocah enom lan superstar. Nanging, kita ora bisa nguciwani manawa Cunha mung sawetara poin saka padha karo rekane.

Ora ala nanging njanjeni.
Ora ala nanging njanjeni.

Fact #4 - Hubungan karo Neymar:

Sampeyan kudu wis ngerteni manawa maju meh padha karo Neymar Jr. ing fisik lan pesawat skill. Dadi kita uga. Dheweke dadi kanca sing akrab lan kita bisa ngerti yen hubungane bakal saya kuwat wiwit pirang-pirang taun. Nalika Cunha entuk panggilan kaping pisanan menyang tim nasional senior, dheweke ditambahake menyang grup WhatsApp sing dikirim "Aku seneng ana ing kene". Neymar langsung mangsuli 'Sugeng rawuh!' Dheweke bakal mesthi seneng banget main bareng superstar PSG.

kesimpulan:

Matur nuwun kanggo maca informasi babagan crita lan biografi Matheus Cunha nalika isih cilik. Muga-muga sampeyan menehi inspirasi kanggo sampeyan manawa impen lan sesanti bisa ditindakake nalika didukung kanthi tumindak. Kaya Cunha ngimpi main ing Eropa lan lelungan sawetara mil kanggo nggayuh impen kasebut.

Saiki kita kudu muji wong tuwa sing wis maju amarga dhukungan marang karir ing tembung lan tumindak. Ing lifebogger, kita bangga ngirim crita bocah lan fakta biografi kanthi akurasi lan adil. Yen sampeyan ndeleng apa-apa sing ora cocog, luwih becik hubungi kami utawa tinggalake pesen ing ngisor iki.

PANUTUP BIOGRAFIWIKI JAWABAN
Jeneng Pepak:Matheus Santos Carneiro da Cunha.
Nama Pangguna:Mateo
Age:21 taun lan 10 wulan.
Tanggal Lahir:Tanggal 27 Mei 1999.
Papan Lair:João Pessoa ing Brasil.
Wong tuwa:Luziana (ibu) lan Carmelo (bapak).
Sandhangan:Mariah (mbakyu).
Dhuwur ing Kaki:6 Kaki.
Dhuwur cm:184 cm.
Muter Posisi:Maju / Striker.
Pacar / bojo dadi:Gabriela.
Anak-anak:Lewi (putra).
Regane net:7.5 Yuta Euro
Zodiak:Gemini.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar