Kisah Kisah Kanak-kanak Mark Viduka Plus Untold Biografi Fakta

LB mènèhi Kisah Lengkap saka jenius bal-balan sing paling dikenal kanthi sebutan: 'V-Bomber'. Kisah Kisah Kanak-Kanak Mark Viduka ditambah Biografi Biografi sing mbabarake sampeyan nduwe akun lengkap saka acara-acara penting wiwit wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, lan akeh sing ora dingerteni babagan fakta-fakta. Saiki tanpa luwih adhine, ayo mulai.

Mark Viduka Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Awal urip

Mark Anthony Viduka lair ing Oktober 9, 1975 ing Melbourne, Victoria, Australia dening Joe Viduka (bapake) lan Rose Viduka (ibu). Dheweke nduweni Warisan Kroasia lan nduweni kuwat kanggo negarane. Senadyan afiliasi kuwat karo tanah darat (modern Kroasia), wong tuwané nggawe Mark tetep manggon ing Melbourne, Australia.

Joseph lan Anna Rose wis mlayu saka komunis Yugoslavia ing awal 1960s sadurunge ketemu lan nikah ing Australia. Pemain bal-balan mantan (Joe Viduka) bali maneh kanggo nguber impen politik. Bapak Markus minangka mantan pemain bal-balan sing nduweni pengaruh politik sing kuwat ing pamarentah Yugoslavia. Mangkono, migrasi lan mbangun kulawarga ing Australia iki dimaksudake kanggo ngeculake wong-wong mau saka mburu politik. Dheweke banjur bali menyang Yugoslavia.

Mark Viduka putrané lair ing Australia mung setaun sawisé pamrentahan Yugoslavia miwiti proses pemisahan. Sok-sok, bapakné kesah ora mung kanggo ndeleng putrané ing Australia, nanging kanggo ngajari wong-wong sing dikarepake ing bal-balan. Minangka bocah, Markus enom bakal ngenteni Bapake bali saka Kroasia. Sasampunipun wangsul malih, piyambakipun main bal-balan kanthi putranipun. Minangka bocah cilik lemak, dheweke isin lan ora ngomong akeh, nanging dheweke ngrungokake. Bapake nyritakake apa sing dikandhakake dening bapakne, Kroasia.

Mark Viduka mbesuk urip lan sinau bal-balan saka bapakne. Panjenenganipun tresna marang tujuan kanggo manggoni impen bapakne. Ing sawetara panggonan, dheweke kudu perang antarane pilihan kanggo main kanggo Australia utawa Kroasia.

Mark Viduka Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Kroasia utawa tim Australia

The Croatian Perang saka Independence saka Yugoslavia iki perang saka 1991 kanggo 1995. Mark Viduka, bocah enom ing posisi paling dhuwur ing game kasebut. Sawise perang, negara anyar durung bisa ngadeg ing papan dhewe. Wong isih ana hubungane karo Yugoslavia. Presiden anyar sing pengin nggawe jeneng Kroasia kapisah lan ngandika bisa liwat bal-balan. Iki minangka awal pamburu sing abot kanggo para pemain bal-balan ing omah lan ing luar negeri.

Muga-muga, kabeh laporan sing teka ing meja presiden kasebut siji jeneng- 'Mark Viduka'. Presidhèn anyar diwenehake marang Mark Viduka, dheweke ngerti babagan latar belakang Kroasia lan dheweke kepengin teka supaya mbantu negara anyar ngimpi.

"Sampeyan bakal dadi simbol kanggo kabeh wong Kroat," dheweke marang Mark, "Sampeyan iku salah sijine warga kita sing ngarep-arep arep bali maneh kanggo mbangun negara kita."

Apa sing bisa dicritakake bocah enom? Sanajan diunggahake ing St Albans, ing luar Melbourne, Kroasia ana ing getih Viduka. , nanging Kroasia minangka tanah air. Basa pisanan Mark minangka basa Kroasia amarga sing diarani wong tuwané ing omahé, lan Anna Rose mung mangan daging Kroasia nalika ing Australia.

Sayange, Mark milih papane sing kapindho, Australia. Antarane 1993 - 1995, dheweke ngasilake 20 sing ana ing sangisore 20 lan ngetung gol 37. Kroasia isih dadi pemain sing kudu digunakaké supaya bisa dadi populer. Hubungane mung karo tanah air dheweke yaiku induksi menyang Asosiasi Sepak Bola Kroasia Australia Hall of Fame

Mark Viduka Childhood Story Plus Untold Biography Facts-A Lifestyle Quiet and Humble

Viduka tresna sesawangan sing tenang. Nduweni katentreman atine lan sipat kang tentrem tansah katon minangka bagéyan penting saka uripé.

Saben dina sing bisa wiwit pensiun, Mark Viduka njupuk Tara, rottweiler, kanggo mlaku ing bukit ing sacedhake omah Australia. Dheweke diucapake kanthi lancar nganti tanggal.

Mark Viduka Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Urip Keluarga

Ing wiwitan 1970s ibune, Rose, wong migran Ukrainia-Kroat, ketemu karo bapakne Joe, sawijining Kroat, ing Melbourne. Bapake Joe saka Kroasia, saka ngendi dheweke emigrasi menyang Australia ing 1960s. Bapake saiki urip nalika ibuné, Rose Viduka tilar donya Juli 2014. Mark Viduka iku kakangné Diane Viduka lair ing April 27, 1983 ing Melbourne, Victoria, Australia.
Dheweke iku aktris, dikenal kanggo Nggolek Alibrandi (2000), Anak (2010) lan Neighbors (1985).

Mark Viduka Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Urip Hubungan

Dheweke nikah karo Ivana Husidic (pacangan panjang) ing pesta rahasia sing diatur ing 2002 nalika isih ing Leeds United. Viduka milih Dubrovnik, sawijining kutha kuna ing Southern Corotia kanggo pesta pernikahan. Dheweke nikah karo mantan model Kroasia.

Kekalihipun gadhah tiga putra: Joseph (lair November 2002), Lucas (lair September 2006) lan Oliver (lair Mei 2008).

Mark Viduka Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Kepribadiane

Iki minangka pitakon Mark Viduka bab wong - "Kanggo akehe karir aku wis dadi luwih begja kanggo nyegah cidera utama. Sadaya gesang kula dados prioritas inggih punika bal-balan, bal-balan, bal-balan. Aku mung fokus ing babagan kasebut lan nalika bocah-bocah wis lair, fokus kasebut berubah kanthi bertahap. Aku duwe masalah ing uripku sing ngganti perspektifku. Sampeyan nemu barang sing luwih penting tinimbang menang, ilang utawa digambar. Aku ora seneng emosional. Mupangat umum saka emosi, aku ora ngerti apa kuwi. Aku ora ngerti kok. Aku seneng dadi jinis sing ora kuwatir. Aku dadi Libra, supaya aku kudu ngimbangi. Mimpin negara saya ing Piala Donya iki soko aku ora bakal lali.

Mark Viduka Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Karir ing Ringkasan

Viduka nyerbu umur 18 lan didominasi, menangake emas lan medali Johnny Warren ing rong taun sakdurunge sadurunge pindah menyang Dinamo Zagreb.

Dheweke dadi ketua tim nasional Australia ing Piala Dunia FIFA 2006 ing Jerman.

Mark Anthony Viduka minangka mantan pemain bal-balan Australia sing main minangka pemain tengah. Dheweke kepilih dadi tim nasional Australia ing Piala Dunia FIFA 2006 ing Jerman kanggo 16 pungkasan. Dheweke nduwe rekor paling akeh gol sing dicetak dening Australia ing kompetisi kompetisi Liga Champions UEFA sing papat.

Mark Viduka Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Harry Kewell lan Tim Cahil Kemitraan

Iki minangka pemain bal-balan sing paling apik ing 3 ing Australia. Mark Viduka lan Harry Kewell nggawe headline global minangka mitra nyerang kanggo Leeds United lan ora ana pisah.

Jalur dalan sing ana ing sisih ndhuwur padha mbedakake, kanthi Viduka nggawe jeneng kanggo dheweke ing ngarep sadurunge mangkat kanggo Eropah, nalika kewane ditinggal nalika isih enom kanggo nggolek kontrak pro.

Mark Viduka Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Antarane FIFA 15 Australia Ultimate Team Legends

Iku pemain paling Australia ing sajarah bal-balan negara. Kadhangkala angel disebangke sing paling apik ing antarane telu. Statistik FIFA 15 nuduhake watesan sing cedhak. Harry Kewell dominasi kene.

Mark Viduka Childhood Story Plus Untold Biography Facts-A Song

Viduka nduweni lagu sing ditulis babagan penyanyi lan penulis lagu Inggris lan penggemar Middlesbrough Alistair Griffin (sing uga nyathet rekaman sepakbola sing dicathet dening Terry Venables). Lirik lagu ditulis kanggo lagu "Hallelujah" Leonard Cohen. Pengurus manajer Middlesbrough, Gareth Southgate, nggabungake lagu minangka cara ngunggahake amal sing dipilih, Dhukungan Kanker Macmillan. Leonard Cohen menehi ijin kanggo lagu sing bakal dirilis minangka single amal download. Viduka wis dadi anggota Melbourne City FC wiwit musim perdananipun.

Mark Viduka Childhood Story Plus Untold Biography Facts-A sedulur kanggo Luka Modric

Viduka, mantan pemain Leeds United iku sedulur saka laga tengah Madrid saiki Luka Modric. Senajan, sampeyan kepengin weruh carane loro kasebut, amarga Viduka minangka Australia nanging kasunyatane, pemain kasebut asal Kroasia lan keluargane wis pindah ing Australia ing 60.

Viduka main minangka pemain tengah lan kapten Australia ing Piala Dunia 2006 kang dianakaké ing Jerman. Modric, ing tangan liyane, ora tau dadi pimpinan nanging cukup gampang dadi salah sijine gelandang paling apik ing generasi kasebut. Kaping loro, Modric mesthi dadi pemain sing luwih apik, nanging ing wektu sing padha Viduka minangka salah sawijining pemain bal-balan paling gedhe ing Australia.

Mark Viduka Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Benci Publisitas

Wiwit 2009, mantan mantan bintang Inggris Premier League lan kapten Socceroos wis nyingkiri sinergian. Dheweke jarang nulis ing A-League utawa Socceroos. Dheweke ora gelem ngumumake pensiun saka game kasebut. Dheweke njaga supaya kabeh biaya transfer tetep ora ditepungi. Kabeh sing dikarepake yaiku garwane lan anak-anake.

Mark Viduka Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Pelatih Anak-anake

Minangka bapaknane kanggo dheweke, saiki Viduka nglatih putra-putrane dhewe ing Ksatria.

"Sampeyan ngerti, Melbourne iku omahku," ngandika sawise ditindakake dadi Asosiasi Sepak Bola Kroasia Australia Hall of Fame. "Aku wis urip paling larang uripku adoh saka omahku lan kapan aku bali, aku cedhak langsung."

Loading ...
langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar