Kisah Kisah Kanak-kanak Mark Viduka Plus Untold Biografi Fakta

Kisah Kisah Kanak-kanak Mark Viduka Plus Untold Biografi Fakta

LB nyedhiyakake Kisah Penuh jenius bal-balan sing paling misuwur kanthi jeneng Pangguna; 'V-Bomber'. Kisah Kanak-kanak Mark Viduka lan Fakta Biografi sing Bukak nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara penting wiwit jaman kanak-kanak nganti saiki.

Analisis kasebut nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh fakta sing ora dingerteni OFF lan ON-Pitch. Saiki tanpa luwih adhi, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Mark Viduka Plus Fakta Biografi sing Tak Terungkap-Awal urip

Mark Anthony Viduka lair ing Oktober 9, 1975 ing Melbourne, Victoria, Australia dening Joe Viduka (bapake) lan Rose Viduka (ibu). Dheweke nduweni Warisan Kroasia lan nduweni kuwat kanggo negarane. Senadyan afiliasi kuwat karo tanah darat (modern Kroasia), wong tuwané nggawe Mark tetep manggon ing Melbourne, Australia.

Joseph lan Anna Rose mlayu saka komunis Yugoslavia ing wiwitan taun 1960-an sadurunge ketemu lan omah-omah ing Australia. Mantan pemain bal-balan (Joe Viduka) bali maneh kanggo ngoyak impen politik. Bapakne Mark yaiku mantan pemain bal-balan sing duweni pengaruh politik ing pamrentah Yugoslavia. Mula, migrasi lan nggawe kulawarga ing Australia iku tujuane kanggo mbuwang wong-wong mau saka mburu penyihir politik. Dheweke banjur bali menyang Yugoslavia.

Mark Viduka putrane lair ing Australia mung setaun sawise pamrentah Yugoslavia miwiti proses perpisahan. Kadhangkala, bapakne kesah-kesah ora mung kanggo ndeleng putrane ing Australia, nanging mulang dheweke babagan prilaku bal-balan. Minangka bocah, Mark enom bakal ngenteni Bapake bali saka Kroasia. Sawise bali, dheweke main bal-balan karo putrane. Minangka bocah cilik sing lemu, dheweke isin lan ora kakehan ujar, nanging dheweke ngrungokake. Bapakne nyritakake babagan negarane asli, Kroasia.

Mark Viduka tansaya urip lan sinau bal-balan saka bapakne. Dheweke seneng karo tujuane kanggo memenuhi cita-cita bapake. Ing sawetara titik, dheweke kudu perang antarane pilihan main ing Australia utawa Kroasia.

Kisah Kanak-kanak Mark Viduka Plus Fakta Biografi sing Tak Terungkap-Kroasia utawa tim Australia

The Croatian Perang saka Independence saka Yugoslavia iki perang saka 1991 kanggo 1995. Mark Viduka, bocah enom ing posisi paling dhuwur ing game kasebut. Sawise perang, negara anyar durung bisa ngadeg ing papan dhewe. Wong isih ana hubungane karo Yugoslavia. Presiden anyar sing pengin nggawe jeneng Kroasia kapisah lan ngandika bisa liwat bal-balan. Iki minangka awal pamburu sing abot kanggo para pemain bal-balan ing omah lan ing luar negeri.

 

Untunge, kabeh Laporan sing teka ing meja presiden nyebutake siji jeneng- 'Mark Viduka'. Presidhèn anyar diwenehake marang Mark Viduka, dheweke ngerti babagan latar belakang Kroasia lan dheweke kepengin teka supaya mbantu negara anyar ngimpi.

"Sampeyan bakal dadi simbol kanggo kabeh wong Kroasia," dheweke marang Mark, "Sampeyan minangka salah sawijining bangsane dhewe sing ngarep-arep bisa mbangun maneh negara kita."

Apa sing bisa dikandhakake bocah enom kasebut? Sanajan dibesarkan ing St Albans, ing sanjabane Melbourne, Kroasia kena getih Viduka. , nanging Kroasia minangka tanah kelairane. Basa pisanan Mark yaiku basa Kroasia amarga iku sing diomongake wong tuwane ing omah, lan Anna Rose mung masak panganan Kroasia nalika ing Australia.

Sayange, Mark milih omah nomer loro, Australia. Antarane taun 1993 - 1995, dheweke tampil 20 ing sangisore 20 taun lan mencetak 37 gol. Kroasia isih entuk pemain sing dibutuhake kanggo nggawe dheweke misuwur. Siji-sijine hubungane karo bekas negarane yaiku mlebu menyang Asosiasi Sepakbola Kroasia Australia Hall of Fame

Kisah Kanak-kanak Mark Viduka Plus Fakta Biografi sing Tak Terungkap-A Lifestyle Quiet and Humble

Viduka tresna sesawangan sing tenang. Nduweni katentreman atine lan sipat kang tentrem tansah katon minangka bagéyan penting saka uripé.

Saben dina dheweke bisa wiwit pensiun, Mark Viduka nggawa Tara, rottweiler, mlaku-mlaku ing bukit-bukit ing sacedhake omah Australia. Dheweke ngomong alon-alon nganti saiki.

Kisah Kanak-kanak Mark Viduka Plus Fakta Biografi sing Tak Terungkap-Urip Keluarga

Ing wiwitan taun 1970-an, ibune, Rose, wong migran Ukraina-Kroasia, ketemu karo bapake Joe, wong Kroasia sing bal-balan, ing Melbourne. Bapake Joe saka Kroasia, saka ngendi dheweke pindhah menyang Australia ing taun 1960an.
Bapakne Mark saiki urip nalika ibune, Rose Viduka tilar donya Juli 2014. Mark Viduka yaiku sedulur lanang saka Diane Viduka lair tanggal 27 April 1983 ing Melbourne, Victoria, Australia.
Dheweke dadi aktris, misuwur amarga Nggolek Alibrandi (2000), Offs Spring (2010) lan Tanggi (1985).

Kisah Kanak-kanak Mark Viduka Plus Fakta Biografi sing Tak Terungkap-Urip Hubungan

Dheweke nikah karo Ivana Husidic (pacangan panjang) ing pesta rahasia sing diatur ing 2002 nalika isih ing Leeds United. Viduka milih Dubrovnik, sawijining kutha kuna ing Southern Corotia kanggo pesta pernikahan. Dheweke nikah karo mantan model Kroasia.

Kekalihipun gadhah tiga putra: Joseph (lair November 2002), Lucas (lair September 2006) lan Oliver (lair Mei 2008).

Kisah Kanak-kanak Mark Viduka Plus Fakta Biografi sing Tak Terungkap-Kepribadiane

Iki minangka pitakon Mark Viduka bab wong - "Kanggo umume karier, aku pancen begja nyingkiri ciloko gedhe. Sepanjang uripku dadi prioritasku yaiku bal-balan, bal-balan, bal-balan. Aku mung fokus ing babagan kasebut lan nalika lair anak-anakku, fokus kasebut saya suwe saya alon. Aku duwe prekara sing ngowahi perspektifku.
Sampeyan ngalami prekara sing luwih penting tinimbang menang, kalah utawa nggambar. Aku ora seneng emosional. Tampilan emosi umum, aku ora nate nindakake perkara kaya ngono. Aku ora ngerti sebabe. Aku pengin dadi jinis sing ora kuwatir. Aku Libra, mula aku kudu ngimbangi. Mimpin negara saya ing Piala Dunia minangka perkara sing ora bakal daklalekake.

Kisah Kanak-kanak Mark Viduka Plus Fakta Biografi sing Tak Terungkap-Karir ing Ringkasan

Viduka nyerbu umur 18 lan didominasi, menangake emas lan medali Johnny Warren ing rong taun sakdurunge sadurunge pindah menyang Dinamo Zagreb.

Dheweke dadi ketua tim nasional Australia ing Piala Dunia FIFA 2006 ing Jerman.

Mark Anthony Viduka minangka mantan pemain bal-balan Australia sing main minangka pemain tengah. Dheweke kepilih dadi tim nasional Australia ing Piala Dunia FIFA 2006 ing Jerman kanggo 16 pungkasan. Dheweke nduwe rekor paling akeh gol sing dicetak dening Australia ing kompetisi kompetisi Liga Champions UEFA sing papat.

Kisah Kanak-kanak Mark Viduka Plus Fakta Biografi sing Tak Terungkap-Harry Kewell lan Tim Cahil Kemitraan

Iki minangka pemain bal-balan sing paling apik ing 3 ing Australia. Mark Viduka lan Harry Kewell nggawe headline global minangka mitra nyerang kanggo Leeds United lan ora ana pisah.

Jalur dalan sing ana ing sisih ndhuwur padha mbedakake, kanthi Viduka nggawe jeneng kanggo dheweke ing ngarep sadurunge mangkat kanggo Eropah, nalika kewane ditinggal nalika isih enom kanggo nggolek kontrak pro.

Kisah Kanak-kanak Mark Viduka Plus Fakta Biografi sing Tak Terungkap-Antarane FIFA 15 Australia Ultimate Team Legends

Dheweke dadi pemain Australia paling gedhe ing sejarah sepak bola negara kasebut. Kadhangkala, angel disebutake sing paling apik ing antarane telu. Statistik FIFA 15 nuduhake wates sing cedhak. Harry Kewell dominasi kene.

Kisah Kanak-kanak Mark Viduka Plus Fakta Biografi sing Tak Terungkap-A Song

Viduka duwe lagu sing ditulis babagan penyanyi / panulis lagu Inggris lan penggemar Middlesbrough Alistair Griffin (sing uga sadurunge nulis lagu bal-balan sing direkam dening Terry Venables). Lirik lagu ditulis nganggo nada "Hallelujah" Leonard Cohen.
Pengurus manajer Middlesbrough, Gareth Southgate, nggabungake lagu minangka cara ngunggahake amal sing dipilih, Dhukungan Kanker Macmillan. Leonard Cohen menehi ijin kanggo lagu sing bakal dirilis minangka single amal download. Viduka wis dadi anggota Melbourne City FC wiwit musim perdananipun.

Kisah Kanak-kanak Mark Viduka Plus Fakta Biografi sing Tak Terungkap-A sedulur kanggo Luka Modric

Viduka, tilas pemain Leeds United yaiku sepupu saka pemain tengah Madrid saiki Luka Modric. Sanajan, sampeyan bisa uga kepengin ngerti kepiye hubungane kekarone, nimbang Viduka minangka wong Australia nanging kasunyatane yaiku pemain kasebut asale saka Kroasia lan kulawargane wis pindhah menyang Australia ing taun 60an.
Viduka main minangka pemain tengah lan kapten Australia ing Piala Dunia 2006 kang dianakaké ing Jerman. Modric, ing tangan liyane, ora tau dadi pimpinan nanging cukup gampang dadi salah sijine gelandang paling apik ing generasi kasebut. Kaping loro, Modric mesthi dadi pemain sing luwih apik, nanging ing wektu sing padha Viduka minangka salah sawijining pemain bal-balan paling gedhe ing Australia.

Kisah Kanak-kanak Mark Viduka Plus Fakta Biografi sing Tak Terungkap-Benci Publisitas

Wiwit taun 2009, mantan bintang Liga Premier Inggris sing enigmatis lan kapten Socceroos wis nyingkirake perhatian kasebut. Dheweke arang komentar babagan Liga A utawa Socceroos. Dheweke malah ora repot ngumumake pensiun saka game kasebut. Dheweke negesake manawa kabeh ongkos transfer tetep durung diungkap. Sing dipengini mung bojone lan anake.

Kisah Kanak-kanak Mark Viduka Plus Fakta Biografi sing Tak Terungkap-Pelatih Anak-anake

Minangka bapaknane kanggo dheweke, saiki Viduka nglatih putra-putrane dhewe ing Ksatria.

"Sampeyan ngerti, Melbourne omahku," ngandika sawise ditindakake dadi Asosiasi Sepak Bola Kroasia Australia Hall of Fame. "Aku wis urip umure diwasa adoh saka omahku lan yen bali, aku pas terus."

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar