Mario Balotelli Story Anak Untold Biografi Facts

LB menehi Crita Full saka pemain sepakbola sing nganggo julukan "Super Mario". Kisah Kisah Kanak-kanak Mario Balotelli plus Biografi Tanpa Kasar Bukti bakal nggawa sampeyan akun lengkap acara-acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis kasebut nyakup wiwitan urip, latar kulawarga, urip pribadine, bukti kulawarga, gaya urip lan kanyatan cilik liyane babagan dheweke.

Ya, saben wong ngerti babagan pesta gol sing unik. Nanging mung sawetara nimbang biografi Mario Balotelli sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo miwiti.

Mario Balotelli Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Awal urip lan latar kulawarga

Miwiti, Mario Balotelli Barwuah lair ing dina 12th Agustus 1990 ing Palermo ing Italia. Dheweke yaiku anak 2nd anak 4 sing lahir saka persatuan antarane ibune biologis, Rose lan bapakné biologis. Thomas Barwuah.

Mario Balotelli biologis tuwane. Thomas lan Rose. Credits: CellCode.

Etnisitas bangsa Italia Hitam karo akar Ghanian didiagnosis karo komplikasi usus sing ngancam nyawa, sawisé kondhisi sing ora bisa ditangani wong tuwané sing miskin lan ditinggal tanpa pilihan tinimbang nyedhiyakake adopsi nalika umur 3.

Mario Balotelli diadopsi dening para punggawane nalika umur 3, Credits: Footballdeluxe.

Akibaté, Young Balotelli dibangkitaké déning wong tuwané pawai Silvia lan Francesco Balotelli wiwit umuré 3. Tuwuh saka Balotelli sing nduweni anak lanang loro lan anak wadon dhewe, Balotelli sing enom diwenehi kunjungan biasa marang tuwane biologis ing akhir minggu.

Balotelli enom ing kunjungan ibune lan sedulur. Credits: GSR.

Balotelli migunakaken wektu kasebut sajrone hubungane karo kandidat kandidat Abigail, Henokh lan Angel Barwuah sawetara taun sadurunge dheweke dipracaya kanthi permanen dening Balotellis amarga ora bisa migunakake wong tuwa biologis kanggo ngatasi kesehatan lan kabutuhan sosial.

Mario Balotelli Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Pengembangan Karir lan Karir Awal Karir

Balotelli milih sepakbola minangka olah raga kanak-kanak lan aktif ing olahraga tanpa mangerteni komplikasi kesehatan awal. Ing wekdal punika, prodhuk bal-balan wis umuré 11, dheweke gabung karo sistem pemuda 'AC Lumezzane' ing ngendi asal-usule karir kompetitif ing olahraga kasebut.

Mario Balotelli gabung karo AC Lumezzane nalika umuré 11. Credits: Saben Dina.

Iku ing 'AC Lumezzane' sing Balotelli mundur liwat pangkat lan dipromosekake menyang tim senior klub nalika dheweke mung 15. Wiwit awal kariré, Balotelli tau dadi pelatih gagal ing Barcelona sadurungé ditandhatangani Inter Milan kanthi pinjaman ing 2006.

Balotelli, pemain bal-balan 15, nyathet gagal ing Barcelona sadurunge main ing Inter Milan. Credits: Jebiga.

Mario Balotelli Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Dalan Kanggo Fame Story

Balotelli kagungan momotan menarik ing Inter Milan ingkang mbantu klub menang supercoppa Italiana ing 2008 lan 2007-2008 Serie A. Kajawi punika, pemain 18 ingkang pungkasan punika dados pemain paling enom ingkang saged main wonten ing pertandhingan Liga Champions wektu.

Mario Balotelli main ing Inter Milan. Credits: Kingsport.

Nanging, dheweke ngadhepi tantangan-tantangan sing bisa ditindakake sing wewatesan karo nyanyian rasis nglawan dheweke lan uga ora bisa dadi pemain disiplin. Balotelli bubar nyuda sesi latihan lan ngasorake penggemar Inter Milan kanthi tampil ing pertunjukan TV Italia, ngagem t-shirt saka pesaing klub, AC Milan.

Mario Balotelli Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Rise To Fame Story

Late 2010 yaiku periode sing mbukak bab anyar babagan urip Balotelli nalika pemain kasebut mlebu menyang Manchester City. Dheweke mencetak gol ing debutnya kanggo Inggris ing kekalahan 3-0 nglawan Arsenal.

Pemain tengah sing ditemtokake banjur ndadekake dheweke dadi penggemar favorit ing game sabanjure lan ing pungkasan taun, dheweke menangake penghargaan Golden Boy kanggo prestasi luar biasa. Liyane, kaya sing diomongake, yaiku sejarah.

Mario Balotelli sukses lan antik ing Manchester City ndadekake dheweke populer ing kalangan penggemar bal-balan ing dunya. Credits: Goal.

Mario Balotelli Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Fakta Kehabisan Hubungan

Mario Balotelli durung nikah kaya nalika nulis. Kita nggawa sampeyan rincian babagan riwayat gendakan lan saiki hubungan urip. Miwiti bintang bal-balan wis akeh hubungan karo wanita wiwit saka model tumrap aktris lan sing gampang.

Kabeh wanita ora ana sing metu kaya pacare sing ngubah bayi mamma, Raffaella Fico. Duo tanggal antarane 2010-2013 lan ing wektu kasebut duwe putri bebarengan disebut Pia (lair ing 5th 2012 Desember).

Mario Balotelli karo mantan pacar Raffaella Fico lan putri Pia. Credits: Saben Dina.

Nanging, njupuk rong taun sadurunge asil positif saka test DNA sing digawe Balotelli nampa paternity saka putriné. Sing paling cedhak saka tengah-tengah kasebut bisa dadi prasetya kanggo pacar eks karo Belgia, Fanny Neguesha ing 2013. Wong-wong padha lunga kanthi cara sing béda ing 2014.

Mario Balotelli karo mantan pacar Fanny Neguesha. Credits: CelebMafia.

Balotelli ing wektu nulis nduweni hubungan karo pacar Swiss dheweke Clelia sing nglairake putra sing sepisanan yaiku Singa (lair September 2017).

Mario Balotelli Karo Pacar Clelia lan Putra Singa. Credits: RTI.

Mario Balotelli Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Fakta Keluarga

Balotelli asal saka latar mburi kulawarga biologis sing kurang. We nggawa sampeyan rincian faktual babagan tuwane biologis, foster tuwane lan adhine.

Babagan Mario Balotelli Bapak biologis: Thomas Barwuah minangka bapak biologis Balotelli. Dheweke minangka imigran Ghania sing manggon ing Italia sawetara taun sadurunge Balotelli lair. Thomas dikreditake kanggo ngupayakake dana kanggo tagihan kesehatan Balotelli sadurunge menehi dheweke adopsi. Nanging Balotelli yakin bapake ninggali dheweke, saengga dheweke wis ngilangi hubungan karo kulawarga biologi.

Babagan Mario Balotelli Ibu biologis: Rose Barwuah minangka ibu biologis Balotelli. Dheweke minangka penjaga rumah nalika lair Balotelli lan banjur kerja minangka taun luwih resik. Rose fokus ing babagan hubungan karo Balotelli sing dheweké pracaya dipatrapake marang kulawargane biologi dening wong tuwo.

Wong tuwa Mario Balotelli yaiku Thomas lan Rose. Credits: Corriere.

About Mario Balotelli Foster Father: Francesco Balotelli minangka ayah angkat saka jenius bal-balan. Dheweke minangka wong sugih lan berpengaruh sing nggunakake kekayaan lan koneksi ing posisi Balotelli ing dalan keagungan. Francesco manggon adoh kanggo ndeleng Balotelli entuk gelar gedhe ing bal-balan sadurunge nglangi ing Juli 2015 sakwise penyakit jangka panjang.

About Mario Balotelli Foster Mother: Silvia Balotelli minangka ibukutha pemain bal. Dheweke minangka keturunan Yahudi lan salah sijine wong paling cedhak marang jantung Balotelli. Supaya dadi ikatan lan pangerten sing beda-beda, Balotelli ndadekake dheweke dadi loro gol gedhe sing dicetak kanggo Prancis nglawan Italia sajrone semifinal Euro 2012.

Mario Balotelli karo tuwane angkat. Credits: Gazzetta.

About Mario Balotelli Siblings: Balotelli duwé sedulur telu sing dibesarkan ing Brescia, Italia. Dheweke kalebu kakang adhine Abigail, adhine Enoch lan adhine Angel.

Abigail Barwuah yaiku ing wektu nulis nikah karo bocah-bocah kanggo pemain sepak bola Obafemi Martins nalika Enoch Barwuah yaiku sawijining pemain bal-balan sing main kanggo tim Italia, FC Pavia. Dadi, ora ana sing ngerti babagan adhine Balotelli Angel Baruah, dudu Balotelli sing diidhèntifikasi karo sedulure.

Gambar kulawarga Mario Balotelli biologis sing nuduhake para sadulure. Credits: GhanaCelebrities.

About Mario Balotelli Relatives: Ana ora nyangking kasunyatan bilih Balotelli duwé paman, bibi, sepupu, ponakan lanang lan pendhèrèk tanpa dipikiraké manawa dheweke ora ngakoni. Kajaba iku, ora ana sing luwih dikenal bab anake.

Mario Balotelli Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Fakta Pribadi Pribadi

Apa sing nggawe Mario Balotelli obah? lungguhan nalika kita nggawa sampeyan pribadine kanggo mbantu sampeyan njupuk gambar lengkap saka dheweke. Kanggo miwiti, Mario Balotelli pribadi minangka gabungan saka sipat Zodiak. Dheweke minangka individu sing narik banget lan optimistis.

Optimis yaiku sifat pribadhi Balotelli. Credits: Saben dina Express.

Kualitas Balotelli minangka manungsa adoh luwih beda saka pemahaman masyarakat lan dheweke kaget amarga sikap kurang penting, nyatane wong sing cedhak karo dheweke bisa mbuktekake. Hobi dheweke kalebu muter video game, ngrungokake musik, nonton film apik lan ketemu kanca.

Mario Balotelli Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Gaya urip

Mario net worth Balotelli isih ditinjau. Nanging, dheweke duwe nilai pasar £ 18.00m kaya nalika nulis. "Super Mario" yaiku pemain spanduk liar sing ora duweni tujuan didenda amarga kesalahane sing wis diulang lan wis katon kanthi mobil sporty lan apik kalebu Ferrari, Bentley, Audi, lan Maserati.

Mario Balotelli duwe Ferrari ing koleksi mobil. Credits: Pure Luxe.

Dheweke wis tau nyewa omah kanthi bayaran yuta yuta dolar nalika main ing liga sing beda-beda. Cara sing dipratelakake dening Balotelli, urip iku nduweni rejeki sing paling akeh. Mangkono dheweke tresna nekani pesta, ngombe karo kanca, ngrokok lan ora ngelingi kasempatan kanggo tetep seneng sanajan nglakoni didenda.

Mario Balotelli Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Faktor Untold

Apa sampeyan ngerti?

  • Balotelli tau nduduhake amal langka kanthi menehi hadiah wong sing ora duwe omah $ 1,000 sawise menang $ 25,000 ing kasino.
  • Babagan agamané, Mario Balotelli lair saka wong tuwané Kristen lan diwangsuli déning wong tuwané pamanut Yahudi. Dheweke nuduhake apresiasi marang kekristenan utamane katolikisme kanthi ngagem rosary. Kajaba iku, dheweke wis tau ketemu karo kepala Gréja Katulik Paus Francis.
Mario Balotelli rapat karo Paus Francis. Credits: Saben Dina.
  • Wektu ing Oktober 2011 Balotelli sengaja ngobong jedhing sawise njupuk kembang meri saka jendhela. Sasuwene iki, Balotelli dadi juru wicoro keselamatan kembang api kanggo Kota Manchester.
  • Sebagian besar tatoe wis mandheg kaya nalika nulis. Paling penting lan anyar yaiku kutipan Genghis Khan tato ing dada. Wacan kasebut: 'Aku iki paukumané Gusti Allah. Yen sampeyan ora dosa gedhe, Gusti Allah ora bakal ngukum kaya aku marang kowe. '
Tato penting Mario Balotelli nduwe kutipan Genghis Khan. Credits: Saben Dina.
  • Sakabèhé, Mario Balotelli minangka aksi sing menarik lan mateni lapangan. Kita nggawa sampeyan video sing narik kawigaten sing nyusun sawetara seratan lucu sing ditarik dening jenius bal-balan sing apik tenan. Kredit kanggo WeTalkFootball.

Pungkasan, kita diwenehi video youtube rangkuman sing nerangake apa sing wis dibaca nganti saiki.

Mario Balotelli Latar mburi Untold Biografi Facts- Ringkesan Video

Deleng ing ngisor iki, ringkesan video YouTube kanggo profil iki. Kindly Visit and subscribe to our youtube Channel kanggo Video liyane.

Mriksa: Thanks for reading our Mario Balotelli Childhood Story plus Untold Biography Facts. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...
langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar