Fakta Marek Hamsik Anak Umur Untold

1
2665
Fakta Marek Hamsik Anak Umur Untold

LB ngetokake Kisah Penuh Genius Sepakbola paling dikenal kanthi jeneng "Marekiaro". Kisah Kanak-kanak Marek Hamsik Kita Sejatine Sejatine Biografi Bukti sing ndadekke sampeyan acara lengkap saka acara-acara penting saka masa kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge ketenaran, latar kulawarga, hubungan urip, lan akeh fakta-fakta OFF-Pitch (sethitik dikenal) babagan dheweke.

Ya, saben wong ngerti babagan gol lan mbantu kemampuan nanging mung sawetara ngandhut Bio Marek Hamsik kang cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Marek Hamsik Anak-anak Cerita Plus Untold Biografi Fakta-Awal lan Keluarga

Marek Hamsik lair ing dina 27th Juli 1987 ing Banska Bystrica, Slowakia. Dheweke lair saka ibune, Renata Hamsik lan bapake Richard Hamsik.

Marek Hamsik Ibu-ibu Richard lan Renata Hamsik

Tuwuh ing Banska Bystrica (gambar ngisor), sawijining kutha sing paling misuwur minangka bangunan pertambangan lan gedung sajarah, Oblak enom dikubengi karo katresnan saka kulawargane sing maha seneng olahraga sing mbantu nyetel dheweke ing dalan karir nalika awal.

Pandang Sekte saka Hometow Marek Hamsik, Banská Bystrica

Ibu Hamsik yaiku pemain bal-balan siji-siji nalika bapake kapten tim lima bal-balan ing Slowakia nalika kelahiran jenius bal-balan. Kanggo nggawe kulawarga olah raga lengkap, adhine Hamsik, Michaela minangka pemain bal-balan sing main kanggo tim kampung, Banská Bystrica.

Iku mung alam kanggo Hamsik sing akeh dipengaruhi dening bapakne kanggo nganggep karir ing bal-balan profesional. Didhisiki karo Technical Know-How, bapakne, Hamsik njupuk langkah gedhe tumrap profesionalisme kanthi cara sing ora konvensional kanthi entuk gelar tim pemuda cilik, Jupie Podlavice tinimbang wiwit saka tim lokal kuta asalé, Dukla Banská Bystrica.

Marek Hamsik ing Jupie Podlavice

Marek Hamsik Anak-anak Cerita Plus Untold Biografi Fakta-Karir Bangun

Muter kanggo Jupie Podlavice mènèhi kompetisi Hamsik minangka kompetisi sing dibutuhake kanggo main ing tim pemuda utama sing dikenal minangka Slovan Bratislava, sawijining klub Hamsik sing ngembang ing 2002 sajrone mangsa kurban amarga bakal ngelingi taun salajengipun:

'Aku utang karo kabeh wong tuwa. Senadyan kita ora kulawarga sing sugih, wong tuwa saya sregep nyengkuyung aku, kalebu ngedol mobil siji-sijine supaya aku bisa gabung karo Slovan Bratislava nalika aku umur 14. '

Marek Hamsik at Slovan Bratislava

Hamsik ora bisa ngurmati kurban wong tuwané amarga dheweke kabeh bisa ngasilake enem kali kanggo Slovan sadurunge pindah menyang klub Italia Brescia ing 2004.

Wiwit kanthi klub kasebut ing 19, Hamsik ngetokake dhuwit meteorik liwat pangkat kanggo nggawe debut Serie A ing 2005 ananging ora bisa diakoni minangka Brescia minangka Brescia gagal nyingkirake degradasi taun kasebut.

Marek Hamsik at Brescia

Nanging, Hamsik nglanjutake pidana Top sing ndeleng tawaran Napoli kanggo dheweke sawise nyatakake sepuluh gol ing 40 Serie B penampilan.

Marek Hamsik Anak-anak Cerita Plus Untold Biografi Fakta-Rise To Fame

Iku Napoli sing Hamsik éntuk perhatian sing diwiwiti nalika dhèwèké mencetak gol ing debuté nglawan Cesena ing Coppa Italia. Tiga mangsa salajengipun kaliyan Napoli anggenipun damel gol kanggé gerhana Maradona minangka pencetak gol paling gedhé klub.

Marek Hamsik at Napoli - Road to Fame

Ora suwé, Hamsik nampa penghargaan pemain paling apik ing Serie A sing dikenal minangka 'Oscar del Calcio' ing Januari 2009. Anugrah iki pisanan sing diwenehake marang pemain tanpa werna Italia. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Marek Hamsik Rise To Fame

Marek Hamsik Anak-anak Cerita Plus Untold Biografi Fakta-Urip Hubungan

Wong sing mikir pola-pola karier lan pilihan hubungan sing bola-bali sing ora ana ing kulawarga ora bakal bisa nyinaoni urip Hamsik sing ngobrak-abrik dalanan bapakne (kapten sepakbola) kanthi njalin hubungan karo pemain bal-balan (sing olahraga sing padha sing ibu Hamsik aktif ing).

Hamsik dadi hubungan jangka panjang karo pacar utawa wagane, Martina Franova.

Garis wektu hubungan Hamsik karo Martina Franova.

Martina Franova minangka pemain bal-balan ingkang main kanggé tim klanipun, Banská Bystrica kaliyan adik Hamsik, Michaela. Hubungan saperangan wis nyebabake nalika Hamsik ana ing Brescia lan wis wiwit berkembang.

How Marek Hamsik ketemu Martina Franova Nalika ing Brescia

Pasangan iki tanggal sadurunge taun nikah nalika 4th Juli 2014.

Marek Hamsik Ketemu lan Marang Martina Franova

Kesatuan padha diberkahi karo putra loro Kristen lan Lucas (lair 2010 lan 2012) lan uga wadon Melissa, lair ing 2017 Desember.

Marek Hamsik lan Keluarga

Nalika putra loro kasebut wis wiwit karier ing bal-balan ing akademi berafiliasi karo Udinese, para penggemar ora bisa ngenteni yen Melissa bakal njaga pola olah raga klawan olah raga.

Marek Hamsik Sons and Football

Marek Hamsik Anak-anak Cerita Plus Untold Biografi Fakta-Nyisihake dhewe

Ing Nopember 2011, garwa hamil Hamsik, Martina Franova, dirampok ing gunpoint, dibuang saka barang berharga lan uga ditinggal ing Napoli sawise perampok sing ditinggal ing BMW.

Carane Hamsik's Wife Was Robbed

Kejadian sing kedadeyan sadurungé sadurunge pertandingan Liga Champions Napoli nglawan Manchester City ora ana sing ngganggu Hamsik sing main kanthi konsentrasi penuh.

Maju kanggo 2013, Hamsik dirampok nalika nyopir sasampunipun Napoli mlebet klasemen nglawan Sampdoria. Para perampok dilaporake mandheg lan mecat kaca mobil Hamsik sadurunge nggunakke senjata ing raine.

How Marek Hamsik dirampok ing 2013

Hamsik ora bisa milih, nanging kudu ngetokake panjaluke supaya dheweke bisa nonton jam tangan.

Marek Hamsik Anak-anak Cerita Plus Untold Biografi Fakta-Kasetyan kanggo Klub

Nalika pemain Big kalebu Edinson Cavani, Ezequiel Lavezzi lan Gonzalo Higuain ninggalaken 'klub gedhe', Hamsik mutusake tetep amerga pendahuluan digawe dening klub Inggris kanggo menehi tandha yekti lan perampokan marang dheweke lan bojone sing ngandhut. Akibaté, Hamsik dirayakake minangka pahlawan modern Napoli sawisé Diego Maradona, sing nyathet cathetan ing Napoli wis diluwihi déning jenius sing setya.

Kesetiaan Marek Hamsik kanggo Napoli

Marek Hamsik Anak-anak Cerita Plus Untold Biografi Fakta-Ora Ana Kaos Baju

Nomer busana 17 wis dadi Identitas utama Hamsik sing katon ana ing kits mawa nomer kasebut sajrone penampilan kanggo tim Napoli lan Timnas Slovakia. Miturut kapten, tokoh nomer 17 salajengipun main peran kronologis nalika tanggal lahir lan wekdal, salah sawijine fakta sing dicethakaké nalika wawancara karo juru warta.

'Aku lair ing 27th ing sasi kapitu (Juli) ing 1987, ing 7pm,'

Marek Hamsik Tampilake Alasan Kenali Kaos Nomor 17

Marek Hamsik Anak-anak Cerita Plus Untold Biografi Fakta-Alasan Sinau

Nickname Hamsik, 'Marekiaro' dicolong saka bagean saka jenenge dhewe 'Marke' nalika tembung liya "kiaro" mbayar pajeg menyang perairan laut sing resik sabanjure Napoli sing Neapolitans seneng banget.

Alasan Sawise Marek Hamsik jenenge Marekiaro

Marek Hamsik Anak-anak Cerita Plus Untold Biografi Fakta-Bukti pribadi

Ing lapangan dolanan, dheweke wis dianggep dadi gelandang sing cepet, energik, kerja keras, lan taktik cerdas, sing bisa main ing sawetara posisi sing nyerang.
Energi, kreativitas, lan utamane ketrampilan kepemimpinan dheweke kepethuk minangka kapten klub Italia Napoli uga dadi wakil kapten tim nasional Slowakia.

Marek Hamsik Pribadi Fakta - Sepak Bola

Kajaba iku, intelijen emosional sing digabungake karo anura relief komik sing ngiringi dheweke yaiku sipat sing ndadekake dheweke bisa narik kawigaten para pemain liyane lan ndadekake dheweke katon "ora bisa ditinggal" ing ngendi wae dheweke lunga.

Marek Hamsik Pribadi Pribadi

Mriksa: Thanks kanggo maca Marek Hamsík Childhood Story karo fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

Loading ...

1 komentar

  1. Jeneng julukan "Marekiaro" ana karo bagean cilik saka kutha Naples kang diarani Marechiaro. Dadi wilayah cilik sing bisa dideleng ing kutha Naples, kalebu Mt. Vesuvius. Iku apik lan Marek Hamsik diwenehi julukan "Marekiaro" amarga liwat taun dheweke wis dadi lambang kota lan tim kita. Kaya julukan kaya pujian gedhe, lan Hamsik ngerti lan ngujo. Kanggo informasi luwih lengkap, riset Marechiaro, Posillipo, Napoli.

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene