Sejatosipun, Marcos Alonso nyerat babagan crita rakyat

0
5445
Marcos Alonso Childhood Story

LB nyedhiyakake crita Full saka Genius Puter maneh sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; 'Pigeon'. Kisah Kisah Kanak-kanak Marcos Alonso ditambah Biografi Bukti sing ndadékaké sampeyan nduwe akun lengkap saka acara-acara penting wiwit saka masa kanak-kanak nganti tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh fakta-fakta sing ora dikenal.

Ya, kabeh wong ngerti kabisane, nanging sawetara sing nganggep Biografi Marcos Alonso sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Marcos Alonso Kisah Nyata Anak Untold Biografi Fakta -Awal urip

Marcos Alonso lair ing dina 28th Desember 1990 ing Marid, Spanyol. Dheweke lair minangka Capricorn.

Marcos Alonso Childhood StoryDheweke teka ing donya iki liwat wong tuwa sing ditresnani dening Pak lan Marcos Alonso Peña.

Kaya Juan Mata lan Alvaro Morata, Marcos minangka putra saka Madrid. Kanggo Marcos sing sethithik, menehi wiwitan bal-balan minangka gampang. Dheweke wiwit main bal-balan wiwit saka crawling.

Kauntungan liya yaiku Marcos uga teka saka kulawarga pamain bal-balan karo bapak lan granddad loro-lorone kanthi main bal profesional ing tingkat dhuwur. Cara iki kanggo ngetokake bal-balan kanthi serius saka umur dini.

Ing taun-taun awal, dhèwèké wiwit main kanggo Alcobendas sing dadi tim cilik (klub feeder kanggo Real Madrid) ing wilayah sing dibeserake Marcos. Wong tuwané ngurmati pendidikan anaké banget banget lan mulané milih Alcobendas minangka sisihé pemuda sing pisanan, amerga adoh karo kulawarga.

Marcos Alonso Childhood Story
Marcos Alonso Childhood Story

Marcos Alonso minangka penggemar Atletico, lan kita ora ragu yen dheweke tresna marang Atletico amarga bapake Marcos Alonso Peña diputer kanggo klub nalika Marcos isih bocah.

Athletico Madrid sepisan menehi dheweke papan ing akademi kabeh amarga pengaruh bapake. Granting putrané minangka papan permanen ing akademié uga minangka sarana kanggo mbayar bapakné kanggo layanan karo klub kasebut.

Marcos Alonso ing Athletic Madrid
Marcos Alonso ing Athletic Madrid

Nanging, ana masalah. Papan latihan banget adoh saka omahé. Bapake ora pengin pendidikan dheweke bakal diganggu dening perjalanan ekstra sing gegandhengan karo dolanan kanggo tim pemuda Atletico supaya Alonso ganti afiliasi lan gabung karo akademi ing Real Madrid sing luwih lokal menyang omah keluarga. Ana, dheweke miwiti karir sing luwih nyenengake.

Ing akademi pemula Real Madrid, Marcos saben taun nglangkungi sisih ing saben tingkat pemuda.

Marcos Alonso ing Real Madrid
Marcos Alonso ing Real Madrid

Ing wektu iki dheweke gedhene nganti bisa ndeleng Marcos Alonso sing kita kenal saiki.

Nalika ing Real Madrid, bocah cilik kasebut main dadi pemain sayap, akeh frustasi bapak lan kakekne. Kita bakal ngandhani kowe kok padha frustrasi.

Tanpa mangu-mangu, Madrid ora dadi klub sing dikenal kanggo pembangunan pemuda minangka prioritas utama. Klub iki ora bakal dadi panggonan kanggo Alonso remaja supaya diwenehi wektu kanggo diwasa.

Sawise nunggu umur, Manuel Pelligrini nunjukake penampilan pertamanya ing tim senior Real Madrid 2010. Sayange, dheweke dikenalaké ing 89th menit nglawan Racing Santander. Sadly, sing wis dadi mung menit dheweke wis ing lapangan ing werna Real.

Ngerteni yen dheweke mbutuhake kesempatan luwih akeh kanggo mbuktekake dheweke, Alonso njupuk keputusan kandel kanggo ninggalake Bernabeu kanggo Bolton biasa sawise muter mung menit 1 karo tim pemuda Madrid.

Marcos digawa menyang Bolton Wanderers nalika musim panas saka 2010 nalika Owen Coyle weruh bakat. Dheweke tau mimpin pasukan ing Piala Semi Final ing Wembley.

Bolos Karir Marcos Alonso
Bolos Karir Marcos Alonso

Iki ndadekake raksasa Italia Fiorentina nyedakake dheweke. Dheweke menehi utang menyang Sunderland sadurunge bali menyang Fiorentina sing digunakake dadi gelandang.

Marcos gabung karo Chelsea ing 31st August 2016, ngirim dina tunduk sawise Antonio Conte paring prajanji kanggo ngetokake dheweke ing layar sing nyengsemake ing Italia Serie A. Iku Chelsea sing entuk luwih akeh akademi Real Madrid ing Alonso. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Marcos Alonso Kisah Nyata Anak Untold Biografi Fakta -Urip Hubungan

Katoné Marco Alonso ora kepéngin urip katresnan supaya katon kaya paparazzi sepisan.

Nanging, wong wicaksana sapisan ngandika, "Keluwen gangguanmu lan Feed fokusmu". Marcos Alonso milih dalan sing wigati ing wektu paling sethithik kanthi tetep fokus ing karir bal-balan.

Iku salah siji Alonso saiki ora ana ing hubungan sing dikonfirmasi ATAWA dheweke ndhelikake pacare minangka foto ing ngisor iki nyatake UTAWA sesambetane dhewe rumit.

Marcos Alonso lan pacar
Marcos Alonso lan pacar

Nanging, sampeyan bisa dipercaya Lifebogger kanggo nganyari langsung sawisé Marcos Alonso bakal kecanduan.

Marcos Alonso Kisah Nyata Anak Untold Biografi Fakta -Urip Keluarga

Nyata yen Alonso duwe pedigree meh ora bisa ditrima nalika teka menyang bal-balan elit.

Pancen, piyambakipun saking garis keturunan bal-balan ingkang gumun. Kakekne, Marcos Alonso Imaz (dijuluki "Marquitos"), menangake limang Piala Eropah sing diputer bebarengan Alfredo Di Stefano lan Ferenc Puskas kanggo sisihane 1950 legendaris Real Madrid, ing final 1956.

Bapakne, Marcos Alonso Pena, main kanggo Atletico Madrid lan Barcelona, ​​dadi pemain paling larang ing Spanyol nalika pindhah saka ibukota menyang Katalonia kanthi bayaran 150 juta pesetas ing 1982. Dheweke uga makili negaranipun ing acara 22, utamane mbantu dheweke menyang final 1984 European Championship ing Prancis. Ramane Alonso uga dadi manajer Athletic Madrid nalika kampanye 2001 / 02.

Alonso Jr. pancen wis nyedhaki teka saka pamain bal-balan saka leluhur dheweke.

MOTHER: Marcos Alonso entuk jenenge liwat ibune yaiku wong Yahudi. Ibune ana hubungane karo kulawarga Garza sing dieksekusi ing Kepulauan Canary. Dadi wanita enom sing diadopsi dening tiyune dheweke mbuktekake hubungan dheweke karo kulawarga kuwi. Sing ngandharake yen Marcos Alonso diarani beda saka sedulur-sedulune Sosa. Sawisé tradisi wanita Yahudi ngganti garis kulawarga sing gugur karo paling ora sapisan putra saka pernikahané. Jeneng Alonso yaiku versi Spanyol saka jeneng Alphonso Portugis.

Marcos Alonso Kisah Nyata Anak Untold Biografi Fakta -Mobil Kemalangan

Sayang, Marcos Alonso ditangkep ing 2nd of May, 2011 sasampunipun keterlibatanipun ing kecelakaan mobil ing Madrid.

Kecelakaan mobil Marcos Alonso
Karusakane Marcos Alonso - Pemandangan

Piyambakipun minangka penggerak mobil sing tabrakan karo tembok, nyebabake salah sijine penumpang, wanita berusia 19 taun. A test ditindakake marang dheweke ing pemandangan kacilakan. Dilaporake yen Marcos Alonso nyetir ing 112.8 km / h (70 mph) ing kondisi udan ing zona 50 km / h (30 mph). Mangkono, kanthi tingkat alkohol getih 0.93 mg saben mililiter getih. Asilé nuduhaké yèn tingkat alkoholé wis meh kaping pindho sing diidinaké miturut hukum Spanyol.

Wanita iki ora ngenteni sawise ditarik saka wreckage, lan ditutake mati menit 30 sawise tiba ing rumah sakit. Telung penumpang liyane ing mobil, kalebu kanca Alonso lan mantan kanca tim Real Madrid, Jaime Navarro, digawa menyang rumah sakit kanthi ciloko sing dianggep ora ngancam. Dheweke banjur dibebasake menyang pengadilan kanggo pembunuhan.

Dheweke bakal ngadhepi wulan 21 ing pakunjaran. Nanging, paukumané diganti dadi denda € 61,000 lan larangan nyopir telung taun lan patang sasi. Alonso wis dituku larangane.

Marcos Alonso Kisah Nyata Anak Untold Biografi Fakta -Pal sawihe

Alonso uga ngancam pacangan De Gea nalika pasangan kasebut dadi pemain internasional kanggo Spanyol lan dadi luwih cedhak karo kiper nalika Bolton, karo wong loro Spanyol nonton bal-balan bebarengan, uga kanthi rutin ngenalake restoran, toko lan bioskop Manchester.

Image result for Marcos Alonso lan juan mata

Setahun sawise Alonso mbantu Sunderland ngilangi De GeaUnited ing tendhangan pèngetan dramatis ing Old Trafford ing final ing final Piala Liga 2014, piyambakipun nggoda kanca kanthi ngirim video nada gelut ing Instagram kanthi pesen playful "Sadulur nakal".

Marcos Alonso Kisah Nyata Anak Untold Biografi Fakta -Sifat Zodiak

Marcos Alonso yaiku Capricorn lan nduweni atribut ing ngisor iki kanggo kepribadiane;

Kekuwatan Marcos Alonso: Tanggung jawab, disiplin, kontrol diri, manajer apik.

Kekirangan Marcos Alonso: Ngerti-kabeh-kabeh, ora ono pangerten, merendah-merih, nyana sing paling awon.

Apa kaya Marcos Alonso: Kulawarga, tradisi, musik, status ngurangi, kriya sing berkualitas.

Apa Marcos Alonso ora seneng: Meh kabeh ing sawetara titik. Dheweke duwe ayunan swasana ati banget.

Cek Katrangan

Thanks kanggo maca Marcos Alonso Childhood Story plus bukti biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita!

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene