Fakta Marco Verratti Kanak-kanak Kisah Plus Untold

Marco Verratti Childhood Story

Paling Keri Dianyari

LB menehi Kisah Penuh saka Sepakbola sing paling misuwur kanthi jeneng Pangguna; 'Little Owl '. Kita Marco Verratti Childhood Story plus Untold Biography Facts ndadekke sampeyan akun lengkap saka acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip sesambetan, urip kulawarga lan akeh fakta-fakta sing ora dikepengini.

Ya, kabeh wong ngerti kabisanane, nanging sawetara nyinaoni Biografi Marco Veratti sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Marco Verratti Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Marco Verratti lair ing dina 5th November 1992 ing Pescara, Italia.

Marco Verratti Childhood StoryDheweke lair saka ibune, Lidia Cremonese (buruh rumah tangga) lan bapakne, Fabrizio Verratti (A Carpenter lan mantan pemain sepak bola amatir).

Ora mung bocah cilik lan mbah putri sing uga ngurus dheweke amarga dheweke tresna banget marang dheweke. Dheweke miwiti bal-balan kanthi motivasi dening bapake lan kakange sing ndorong dheweke dadi karir, dheweke ora bisa sukses. Little Marco ditemtokake kanggo mbenerake kesalahane. Dheweke miwiti karir ing desa Italia, Manoppello.

Marco Verratti Childhood Story
ID Klub Pemuda Marco Verratti

Ora suwe sadurunge Marco dianggep gelandang paling apik ing manoppello.

Marco Verratti Childhood StoryDheweke main ana ing 2001 ing 2006 sadurunge pindah menyang Pescara. Ketrampilan cepet dribbling, tingkat respon, kapercayan, lan kendharaan wola dianggep ora nduweni bangkit. Dheweke pemain paling cilik ing Liga Serie D. Potensi sejatine metu amarga siji wong, Idol.

Ing tembung Marco ..."Ing wektu kuwi, aku mung mulai latihan karo tim pertama Pescara. Aku kaget nalika taktik lan teknik saya berkembang banget. Iki kedadeyan kaya aku terus nonton video bola-bali saka Idol, Del Piero nalika main kanggo Juventus. Iki minangka wayahe nalika aku nyadari yen dadi pemain bal-balan wis dadi proyek nyata. Ing jaman kepungkur, aku nindakna kanggo seneng-seneng. "

Kasunyatan, Del Piero yaiku pahlawan lan Juve minangka klub bocah-bocah cilik. Foto kanak-kanak ing ndhuwur ngungkapake kabeh. Katresnan marang idola sing dikirimake ketenangan lan ketenangan marang kepribadian Marco Veratti.

Idola Marco Verratti
Idola Marco Verratti

Marco Verratti Childhood Story Plus Untold Biography Facts -The Miracle

Marco entuk lip sing gedhe nalika kaajaiban sing paling gedhe nyawane. Ing tembung ... "Aku wedi banget dhisik," dheweke ngakoni sawisé ndeleng PSGtawaran.

Marco terus ..."Dina kuwi (Juli 2012), aku main kanggo Pescara. Aku mikir aku bakal pindhah menyang Juventus amarga dheweke ngimpi. Kajaba iku, sadurungé, kanca wis nuduhaké koran sing ngandika Marco wis mlebu ana! Aku malah ngendika: Tapi carane bisa dadi resmi nalika aku ora ngerti apa-apa? "

Kaloro Inter, Juve lan AC Milan ngubengi dheweke kaya hiu sawisé umur 19, Marco mbantu klub kena promosi menyang Serie B. Nalika PSG, sing didukung dening Qatar Sports Investments, ngetokake tawaran, mung ana siji sing menang. Marco sing 19 ora ragu nalika ndeleng PSG nawakake senadyan ora ngerti carane guneman Prancis. Ing kasunyatan, kabeh karya kertas rampung ing sawijining minggu.

Saka Serie B kanggo tim A-listers PSG, saikine Marco Verratti seneng tantangan. Iku mujizat. Dina iki, kutha kasebut nyoba ngrebut keberhasilan, malah ing kulawargane. Menehi salah siji sing nganggo sepatu utawa diselehake ing klambi.

Fakta Marco Verratti Kanak-kanak Kisah Plus Untold Urip-Urip

Ketemu Laura Zazzara, pacar saka Italia pemain bal-balan Marco Verratti.

Boten kados kathah bal-balan Wags ingkang nderek lan nggarap pemain bal-balan kangge wangsulanipun, Italia ingkang ayu boten nate kantos kantun kekasihipun dados tuwuh jutaan euro. Dheweke wis ana wiwit saka salah sawijining perjuangane.

Laura lan pacaré Marco wis dikenal sapisan wiwit bocah. Dheweke wiwit pacaran ing umur saka 16. Pasangan loro kasebut tansaya tuwuh ing lingkungan sing padha, mung sawetara blok adoh saka siji liyane.

Hubungane sing dawa ora mung digawe dadi penyayang, nanging paling apik kanca sing katon ing gambar ngisor iki.

Maro lan tresna marang urip, Laura
Maro lan tresna marang urip, Laura

Ing Maret 12, 2014, Marco lan katresnan marang pemuda nampani anak pisanané Tommaso. Dheweke mung 3 kaya nalika nulis. Loro-lorone Marco lan Laura tresna marang kanca saka Tommaso.

Katresnan sing ora ditliti kanggo Tommaso Varatti
Katresnan sing ora ditliti kanggo Tommaso Varatti

Marco lan Laura isih ngetokaké akèh tata cara Italia ing omah Prancis. Ing tembung Marco, ..."Kekasihku nuku produk Perancis lan nggunakake cara Italia. Ing kasunyatan, kita mangan sethithik pawon: a dessert sing becik, keju apik. Ana akeh restoran Italia ing Paris, kita disuguhake pilihan ".

Sanajan status tunangane dheweke, Laura nggawe dheweke penting kanggo terus sinau ing Perancis. Dheweke lulus karo penghargaan. Dheweke luwih seneng ngomong French thanks kanggo dheweke kelas Prancis.

Fakta Marco Verratti Kanak-kanak Kisah Plus Untold -Pamungkas Keluarga

Marco asalipun saking latar kulawarga kulawarga Italia kelas menengah. Status kulawargane berubah dadi latar kelas pisanan sawisé pamain bal-balan mbayar.

Bapak Marco Veratti- Fabrizio VerrattiOra kaya adhine, Marco katon kaya bapakne, Fabrizio Verratti saka segi fisik. Fabrizio main minangka gelandang amatir lan pensiun ing 30s amarga frustrasi karir. Kariré mandheg ing Chieti ing tingkat Serie D nalika kuwi.

Sasampunipun gagal main ing bal-balan, Fabrizio Verratti tindak dhateng pertukangan. Marco putranipun mbantu bisnis pertukanganipun kanthi jutaan euro. Minangka nalika nulis, Fabrizio saiki nduweni pabrik pabrik pertukangan kanthi atusan buruh. Piyambakipun minangka salah satunggaling pamimpin gaya adat mebel Italia.

MOTHER: Ibu Marco Veratti, Lidia Cremonese minangka penjaga rumah. Dheweke minangka ibu sing lucu lan prihatin.

Ibu Marco Verratti- Lidia CremoneseLidia banjur ngetutake putrane Marco lan pacare Laura (loro remaja) menyang Paris sawise PSG disebut. Dheweke dadi instrumental ing mbantu dheweke kanggo mapan ing Perancis.

Sadurunge penawaran PSG, Lidia Cremonese kaget amarga kenapa putrané ora milih klub Italia utamané Juve. Sawise krungu PSG nransfer berita, dheweke nimbali dheweke ngomong .... "Aku panginten," Paris ora 20 km saka ngarep. " Dheweke kandha yen amarga Marco Veratti wis tau ketemu angel kanggo ninggalake Pescara ing 2008 menyang klub liya liyane sing mung 30 km saka omahé.

Dheweke kepencut sawisé ndeleng putrané main kanggo PSG kanggo pisanan. Ing dheweke tembung ...."Ing wayah wengi aku nyenengake ati kanthi bungah. Ndeleng Marco ing lapangan karo alam sing ngiseni kula bangga amarga, despite kabeh, dheweke tetep dadi wong prasaja. " Ibu Marco Verratti, Lidia Cremonese.

BIG BROTHER: Stefano Veratti iku kakangné Marco.

Marco Veratti's brother- Stefano Veratti
Marco Veratti's brother- Stefano Veratti

Minangka bapakipun, Stefano uga gagal maju ing karir bal-balané sing luwih dhuwur tinimbang bapakne. Dina iki, Stefano Veratti dadi bisnis agrikultur gedhe, amarga dhuwit sithik dheweke.

Stefano dikenal nduweni luwih saka 80 hektar tanah ing dataran Italia. Panjenenganipun minangka salah sawijining petani Italia paling gedhé ing gandum, jagung lan beets.

Marco Verratti Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Asal Usul

Cinta Laura urip, diarani minangka otak sing diarani julukan "Gufetto" yaiku basa Italia. Iki tegese 'Little Owl. "Ing basa Inggris. Iki minangka julukan sing dipamerake dening Verratti.

Marco Veratti's Owl Eyes
Marco Veratti's Owl Eyes

Miturut Marco, ..

"Laura ngandika aku duwe mata manuk dares, dheweke wiwit nelpon aku 'Gufetto ' lan aku seneng banget. Ing Prancis, ing Italia, nanging uga ing luar negeri, aku asring disebut 'Owl Singset'. Iku kepenak kanggo aku, " ngandika gelandang saku.

Marco Verratti Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Tattoo

Minangka pemain bal-balan, Marco Verratti mbokmenawa nduweni tato paling akeh ing tangane. Ora kaya pemain bal-balan sing akeh, Marco milih tato pola werna. Dheweke salah sawijining pemain sepak bola kanthi tato aneh sing katon ing ngisor iki.

Marco Veratti Tattoos
Marco Veratti Tattoos

Cek Katrangan

Kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita!

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene