Marcelo Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Marcelo Childhood Story

Paling Keri Dianyari

LB mènèhi Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; "El Loco". Kisah Kanak-kanak Marcelo Kita lan Fakta Biografi Untold ndadekke sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, lan akeh sing ora dingerteni babagan fakta-fakta.

Ya, kabeh wong ngerti kabisane, nanging sawetara nganggep Biografi Marcelo sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhine, ayo mulai.

Marcelo Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Marcelo Childhood Story

Marcelo Vieira da Silva Júnior lair ing dina 12th Mei 1988 ing Rio de Janeiro, Brasil dening tuwane, Pak lan Marcelo Vieira da Silva. Bapakne yaiku tukang tembak lan ibu, mantan guru.

Dheweke kerja ing Catete Neighborhood ing Rio de Janeiro, Brasil.

Ana akeh kemelaratan ing tetanggane nalika wektu kanak-kanak. Malah tuwane Marcelo sing entuk dhuwit banget.

Ing tembung Marcelo, "Bapak kula nedahaken kula klambi pacu nalika nalika aku isih cilik. Aku ngerti dheweke ora tau nggoleki kepinginan kanggo dadi petugas pemadam kebakaran amarga kabeh wong miskin. Ing tengah-tenga, aku ora tau duwe kepenginan dadi petugas pemadam kebakaran, Kabeh sing aku kepingin yaiku dolanan bal-balan minangka bocah. "

Marcelo tansah dikenal minangka bocah normal lan seneng ing masa kanak-kanak.

Ing tembe maneh, "Ya, wiwit nalika aku isih bocah, kanthi utawa tanpa kesulitan, aku sinau manawa ing urip sampeyan kudu seneng apa ora, utawa sethithik nyoba. Aku tansah kaya iki ing uripku, lan aku nyoba kanggo ngirimake menyang kamar lemari saben saben game. Rasa seneng mbantu sampeyan. "

Marcelo meksa nyedhiyakake urip dhewe kanggo mbiyantu njalin hubungan keluarga, Marcelo enom. Dheweke milih bal-balan.

Marcelo Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Karir Mulai

Foto Seksi MarceloPancen, Sepakbola dadi asih kawitane. Dheweke wiwit main bal-balan ing dalan lan futsal ing pantai.

Marcelo miwiti main bal-balan lima babak nalika umur 9 lan 13 ing Fluminense, sawijining klub pemuda Brasil.

Marcelo meh kudu ninggalake akademi bal-balan amarga dheweke ora bisa mbayar bus kanggo njupuk latihan. Ananging, tekad lan kemampuanipun nate ndadekake dheweke bisa nglawan apa kang dikarepake lan dheweke paling apik ing: bal-balan.

Klub pemuda, Fluminense mbantu banget. Dheweke nganggep dheweke minangka salah sijine "Makutha makutha" lan nyediakake dheweke terus main. Pamimpin klub nyadari sawetara kabutuhan.

Marcelo dikenal kanthi cepet, nyerang full-back sing bisa kerja keras kabeh dina. Dheweke dadi titik fokus pamrakara ing saindenging jagad. Iku Real Madrid sing ngagetake. Marcelo gabung karo Real Madrid nalika jendela transfer Januari ing 2007.

Ing rawuhipun, klub Presiden Ramón Calderón ngandika, "Panjenenganipun punika penandatangan penting kangge kita. Dheweke pemain enom sing bakal nyuntikake kesegaran menyang sisih lan minangka bagian saka rencana kanggo nggawa pemain enom menyang skuad. Kita seneng banget amarga dheweke minangka mutiara sing setengah saka Eropa pengin.

Akeh penonton ngugemi dheweke Roberto Carlos'penerus potensial ing peran kiwa.

Marcelo Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Marcelo FamilyMinangka kasebut sadurunge, Marcelo asalé saka latar kulawarga miskin banget. Dheweke bisa urip bareng karo wong-wong mau nganti umur 8 sadurunge nggoleki pastures ijo.

Wong tuwané ana ing tingkat sing luwih rendah saka kariré (bedhil lan ajaran). Perjuangane kanggo mbantu putrane mbayar bayar dheweke sanajan ora dibayar dhuwit. Nanging, Marcelo isih ngucap sukur.

Dheweke tau ngelingake;

Ya, tanpa mangu-mangu. Aku kuwatir banget karo keluarga, awit padha tansah karo aku. Bapakku, ibuku ana BAP nanging mbahku iku sing paling dakkreditake. Yen aku diputer banget, dheweke bakal ngomong, ora, sampeyan ora main banget, sampeyan sing paling apik. Padha tansah ngangkat rohku.

Ora akeh sing ngerti babagan ibune Marcelo.

SISTER: Sakdurungé isih bocah, ora ana kanca sing luwih apik lan ora adhine luwih saka Julia Vieira. Loro-lorone wis cedhak banget.

Marcelo Sister

Kakek Marcelo - PedroGRANDFATHER: San Pedro minangka kakekane Marcelo sing mbayar dhuwit supaya bisa tetep muter bal-balan bali ing Brasil.

Marcelo nyadhiyakake saben gol marang bojone. Dheweke ngandika kanggo Real Madrid TV yen yen ora kanggo Pedro, dheweke ora bakal bisa main bal-balan kanggo Fluminense. Sayange, Pedro tilar donya ing Juli 2014, nalika Piala Dunia.

Yen kita ora salah, yaiku Petrus Pedro sing ngiringi dheweke meh kabeh latihan para pemuda, lan dheweke malah kerja loro utawa telung proyek kanggo entuk dhuwit supaya Marcelo bisa latihan.Marcelo lan Kakek, Pedro

Banjur, dheweke kerja minangka sopir kanggo bank ing Brasil, banjur uga nyambut gawe ing kantor kanggo Marcelo.

Mbalik maneh, Marcelo kudu mbayar 13 nyata dina kanggo njaluk dilatih, lan sing akeh ing Brasil. Iku Senior San Pedro sing mlaku ing tagihan.

Ing tembung Marcelo; "Sawijining dina, Don Pedro ora duwe dhuwit kanggo latihan sampeyan, lan dheweke kandha," Aku mung duwe dhuwit. "Apa sing kedadeyan? Sampeyan ana ing bar, ora? .... Dheweke duweni koin siji-nyata, lan ana mesin slot ana, ngendi sampeyan bisa muter kanggo 25 centavos. Lan dina kuwi, kita ora duwe dhuwit kanggo latihan. Dheweke kudu mbayar tiket bus, nanging aku ora kudu, amarga aku mung bocah cilik. Lan supaya dheweke ngedol koin ing ... Aku isih ngelingi nganti saiki yen mesin wis beda negara - Spanyol, Brasil, kabeh, lan menang, sampeyan kudu milih negara kanthi bener. Panjenenganipun nimbang koin ing Kroasia, lan kita menangaken realitas 25. Dina, aku mangan kabeh - hamburger ... Supaya thanks kanggo koin kasebut, sampeyan bisa mlebu latihan. "

Ing wekdal punika, piyambakipun minangka tiyang ingkang pitados dhateng Marcelo nalika masa alitipun. Marcelo menehi kabeh gaji kapisan marang mbah kakungipun.

Marcelo Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Marcelo minangka wong sing duwe hubungan jangka panjang. Dheweke ketemu katresnan kang sepisanan, Clarisse Alves nalika lagi main futsal ing pantai nalika isih enom.

Kisah cinta Marcelo
Kisah cinta Marcelo

Asil hubungan jangka panjang luwih apik lan luwih apik. Ing 2008, Marcelo nikah kaliyan kekasihipun, Clarice Alves.

Foto wedding Marcelo
Foto wedding Marcelo

Ing 24th September 2009, dhèwèké duwe anak sing sepisanan, anak lanang sing dijenengi Enzo Gattuso Alves Vieira.

Marcelo lan Putra, Enzo Gattuso Alves Vieira
Marcelo lan Putra, Enzo Gattuso Alves Vieira - Cerita Bapak / Putra Untold

Katresnan Marcelo kanggo putrane pancen jelas. Yen hubungan bapak-bapak marang putra bisa ditindakake kanthi biologi, bumi kabeh bakal murub kanthi kamulyan Marcelo lan putrane Enzo.

Marcelo lan Putra, Enzo Gattuso Alves Vieira
Marcelo main karo Putra, Enzo Gattuso Alves Vieira

Putra kapindho, Liam sing gemerlapan digambar ing ngarep ing ngisor iki dilahirake ing 1st of September 2015.

Marcelo nduwe anak
Marcelo nduwe anak

Marcelo Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Anjing dhisik sadurunge Sons

Ayo dadi ngerti Marcelo wong iku. Dheweke tau ditakoni; "Opo Hobimu? Apa dina sing biasa kaya kanggo sampeyan? "

Marcelo nanggapi ...

"Playing karo asu-asu, dolanan karo anakku [ing urutane? Ayo Marcelino !!! ... ngandika pawartan], arep menyang film, ngendi aku arep sawise wawancara iki, mlaku-mlaku ing Madrid, kaya apa sing bakal metu. "

Marcelo mujudake mesem paling gedhe lan paling nengsemake kanggo garwane Clarice, telu asu lan putrane, ketoke ing urutan!

Philosophy of Dogs Marcelo sadurunge Sons- The Untold Story
Philosophy of Dogs Marcelo sadurunge Sons- The Untold Story

Marcelo Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Bukti tato

Nalika nyoba tetep minangka ora adil, kita nemokake tato Marcelo sing apik banget. Sanajan individu gambar kasebut minangka bodho kaya tengkorak. Tinta paling gedhe yaiku saka kakekne 'Pedro' sing tetep dadi wong sing paling berpengaruh ing uripé.

Fakta Tattoo Marcelo
Fakta Tattoo Marcelo

Marcelo Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Dipuji dening Legenda

Sawise musim terobosan, Marcelo dipuji dening legenda bal-balan kaya Paolo Maldini lan Diego Maradona, sing disebut wong sing paling apik ing posisi.

Dheweke kerep dibandhingake karo Roberto Carlos, sing uga nyatakake Marcelo dadi ahli waris, sing paling apik ing donya "Marcelo duwe kemampuan teknis luwih apik tinimbang aku".

Marcelo Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Spanyol Citizen

Tanggal 26 Juli 2011 Marcelo ngrampungake kewarganegaraan Spanyol, sing ndadekake dheweke bisa didhaftarake kanthi normal tinimbang minangka pemain non-EU, sing ana kuota sing ketat sing diidinake.

Marcelo Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Penipuan Pajak

Pemain Brasil iki diduga wis nandhang pajak panguwasa Spanyol saka € 490,917.70 (£ 437,539.59). Tuduhan-tuduhan dari jaksa Spanyol mundur balik ke 2013.

Miturut penyidik, Marcelo diduga nganggo perusahaan luar negeri kanggo ngatasi hak-hak gambar. Iki diwiwiti dening otoritas pajak Spanyol sing kuwat. Loro C Ronaldo lan Lionel Messi wis weruh rasa iki.

Marcelo Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Apa Real Madrid tegese kanggo dheweke

Apa sing dadi pamuter Real Madrid tegese sampeyan?

Ing wawancara iki, dheweke ngandika ...

"Aku mikir yen sampeyan takon bocah ing Brazil, utawa ing ngendi wae ing ndonya, apa sing arep dadi, lan padha ngomong pemain bal-balan, lan banjur sampeyan takon ngendi, kabeh padha reply Real Madrid. Aku iki padha. Kanca-kanca uga. Aku mikir Real Madrid nggambarake sesuatu sing ageng, ora mung ing pikirane bal-balan, nanging uga kanthi bantuan sing diwenehake marang bocah-bocah mlarat. Iku klub gedhe. "

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene