Factor Manuel Neuer Anak Untold Untold

0
5490
Manuel Neuer Childhood Story

LB nyawiji crita Full Football Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; "Snapper". Manufaktur Kisah Anak Manuel Neuer lan Sejatine Bakal Bakal Bukti Panjenengan nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting wiwit wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh banget lan ora pati ngerti babagan kanyatan babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti babagan gol sing nolak kabisan nanging sawetara nganggep Manuel Neuer's Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Manuel Neuer Anak-anak Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Manuel Peter Neuer lair ing 27 March 1986 ing Gelsenkirchen, Rhine-Westphalia Utara, Jerman.

Manuel Neuer Childhood StoryDheweke lair saka ibune, Marita Neuer lan bapane, Peter Neuer. Manuel diangkat dadi sawijining rumah Katolik lan minangka anggota saka Gréja Katulik kang ana ing Gelsenkirchen.

Dheweke melu Gesamtschule Berger Feld, kadhangkala akeh pemain bal-balan sing misuwur, kayata Mesut Özil. Neuer entuk bal-balan kapisan nalika umuré loro lan main ing 3 Maret 1991, 24 sadurungé ulang taun kalima. Dheweke tansaya akeh sinau saka pahlawan lan idol, kiper Jerman lan mantan pemain Schalke Jens Lehmann.

Ing dalane kampung halamanane, Manuel lan adhine dimainake saben jam kanggo ngobrol. Nalika piyambakipun tansaya ageng, minatipun ing game kasebut mboten ngirangi lan piyambakipun manggihaken piyambakipun dipuntampi ing sistem bal-balan pemuda Gesamtschule Berger. Dheweke entuk pangkat kiper kurang saka setahun sadurunge dijaluk dening Schalke 04 ing taun 1991. Iki game Manuel kesempatan kanggo ketemu idola lan mantan kiper Arsenal, Jens Lehmann.

Nalika main ing sistem pemuda Schalke, Manuel nindakaken pangarep-arep. Wonten ing wekdal punika, pelatih klub miwiti mèngeti manéka pertandhingan dhateng manut Manuel lan ngasah kemampuanipun, amargi Manuel lajeng ningkat lan nalika piyambakipun sekolah, piyambakipun sampun dados kiper tingkat profesional.

Cepet-maju kanggo 1st Juni 2011, Schalke lan Bayern Munich tegese Neuer bakal pindhah menyang Bayern ing Juli 2011. Pindah iki meh kacarita € 22 yuta. Sasampunipun pertandhingan pambéla Bayern nglawan Neuer (sapérangan fans boten remen bab Bayern tuku penjaga Schalke). Dhiskusi babak-babak antarané Bayern lan klompok wakil pendukung dianakaké ing 2 Juli 2011. Antarane liyane, diputusake manuel Neuer bakal "dianggep minangka anggota penuh tim FC Bayern Munich, sing kudu dianggep kanthi nurut.

Salajengipun, permusuhan marang dheweke kudu mandheg ". Ora suwé sawisé Neuer miwiti mecah rekor Bayern Munich. Panjenenganipun menangaken setunggal lembar resik ingkang paling kompetitif, sakmenika nglampahi menit 1,000 tanpa kasengsem. Dheweke luwih apik ing rekaman sing asale saka Oliver Kahn.

Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Manuel Neuer Anak-anak Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Sawise suwe, dheweke katon kaya Manuel Neuer bakal tuwa karo Kathrin Gilch (model lan penata rambut), nanging hubungane padha karo 2014. Ing ngisor iki kapacak wae foto saka pasangan kasebut sawisé manuk katresnan.

Ing 2015, goalie kanggo timnas Jerman diwenehi pacar anyar Nina Weiss sawisé pamisah. Dheweke seneng-seneng karo kanca-kancane ing papan-papan umum sing dikonfirmasi.

Manuel mulai metu karo Nina sing wektu iku isih nikah karo Kathrin Gilch, karo dheweke sing wis dadi limang taun. Sawise ketemu karo cantik Nina, Kathrin isih ngiringi kiper kanggo Brazil kanggo Kejuaraan Dunia. Malah sampeyan Kathrin kumpul kanthi nyenengake, Manuel felt ora ditresnani. Perasaane kanggo dheweke ora ana kaya dheweke kerep kesandhung kanggo njaluk bebarengan karo dheweke.

Sawise sawetara sasi, dheweke tresna tenan lan loro partai bubar. Kathrin ngumumake kanthi cara sing rada formal 'pegatan Mister Neuer' lan kabeh saiki wis dikonfirmasi publik. Gilch ora diijini menehi rincian luwih akeh, amarga padha, miturut Bild, wis setuju karo Manuel Neuer kanggo mbayar dheweke sumbangan finansial saben wulan kanggo babagan kerahasiaan babagan break-up. Nanging, Nina Weiss main minangka partai sing gagal nalika nikah.

Pacar anyar Manuel, Nina asal saka Berlin lan sinau ing Sekolah Ekonomi lan Hukum nalika ketemu karo Neuer. Neuer pisanan ditampilake bebarengan karo pirang pirang Nina Weiss ing karpet abang ing gale kanggo Yayasan Aids, sing digawakake dening bapak Nina sing dadi jutawan.

Lovebirds wis katon sadurunge, ing FC Bayern Oktoberfest sing misuwur, nanging durung siap ngonfirmasi hubungan kasebut maneh. Nanging, dheweke minangka pamimpin sing setya marang game lan kepenak ing kursi kanthi eseman sing ayu.

Loro-lorone penyayang wis pesta apik ing taun 2017. Pasangan sing nyenengake nyabrang ing kutha Adriatic Monopoli - sing ana ing provinsi Bari, Italia.

Kasunyatan sing penting banget babagan pesta kasebut yaiku yen kiper Jerman ana ing crutches, sajrone pesta kawin karo Nina. Dheweke tau mlaku bareng wektu kuwi. Nanging, Neuer minangka gambar rasa seneng nalika dheweke lan Weiss lagi ngetutake.

Wonten ing upacara punika Mario Gotze, kanthi model ex-girlfriend Ann-Kathrin Brommel. Iku nyenengake kanggo dheweke kanggo rawuh ing pesta mantan kekasih. Akeh penggemar Manuel ngalami kematangan Kathrin lan isih kelingan pengeling-eling dina-dina tresna sing apik.

Manuel Neuer Anak-anak Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Manuel Neuer teka saka latar mburi kelas menengah sadurunge pamain bal-balan mbayar kanggo dheweke lan kanca-kancane. Dheweke seneng banget karo bapake, Peter Neuer.

Bapak Manuel Neuer- Peter Neuer

Ibune, Marita Neuer digambarake ing ngisor iki katon luwih tuwa tinimbang Petrus bojone.

Ibu Manuel Neuer- Marita Neuer

Iku isih kaget amarga akeh fans sing ora ngerti. Marcel saiki dadi wasit bal-balan ing Verbandsliga, sawijining liga ing liga ing liga Jerman. Ing ngisor iki ana foto Manuel lan kakangnya, Marcel Neuer.

Maruel Neuer, kakangné Manuel Neuer

Neuer kudu ati-ati yen dheweke main bal-balan karo kakakne Marcel dadi wasit ing liga Jerman - Verbandsliga.

Manuel Neuer Anak-anak Story Plus Untold Biography Facts -Urip Pribadi

Manuel Neuer nduweni atribut ing ngisor iki kanggo kepribadiane.

Kekuatan Manuel Neuer: Dheweke wani, ditemtokake, yakin, entheng, optimistis, jujur ​​lan hasrat.

Kekurangan Manuel Neuer: Dheweke bisa dadi ora sabar, moody, cendhak, impulsif lan banget agresif.

Apa kaya Manuel Neuer: Dheweke seneng sandhangan nyaman, njupuk peran peran, tantangan fisik lan olahraga individu.

Apa Manuel Neuer dislikes: Dheweke ora seneng kegiatan, penundaan lan kabeh karya sing ora nggunakake bakat.

Ing tengah-tengah, Manuel energik lan turbulent. Panjenenganipun tresna kompetisi dados ingkang paling sepuh ing sadaya - saking paguyuban tumrap pagelaran sosial.

Manuel Neuer Anak-anak Story Plus Untold Biography Facts -Millionaire Game

Manuel Neuer uga dadi selebriti gedhe ing Jerman lan tau muncul ing 'Wer Wid Millionaire', yaiku versi Jerman 'Sapa sing kepengin dadi Millionaire'. Jumlah sing ditampa ing charity langsung menyang Manuel Neuer Kids Foundation.

Manuel Neuer Anak-anak Story Plus Untold Biography Facts -Nickname

Neuer wis diterangake minangka "Sweeper-keeper" amarga gaya lan kecepatan muter sing unik nalika mburu garis kanggo antisipasi mungsuh; Dheweke uga dikenal kanthi refleks cepet, kemampuan kabisan, kekuatan sing kuat, jangkauan panjang mburi, komando wilayah lan kontrol akurat lan distribusi bal.

Manuel Neuer Anak-anak Story Plus Untold Biography Facts -Hobbie-Nya

Sepakbola ora mung game Neuer tresna. Manuel uga seneng ski lan tenis, sing dipraktekke nganti dheweke dadi 14 lan adores pasangan lan Tenis gedhe Boris Becker. Brand olahraga favorit dheweke yaiku Adidas.

Manuel Neuer Anak-anak Story Plus Untold Biography Facts -charity

Neuer minangka pemain bal sing duwe jantung emas lan nyumbang akeh dhuwit kanggo amal. Dheweke uga duweni pondhasi dhewe sing disebut Manuel Neuer Kids Foundation sing mbantu bocah-bocah sing kurang mampu ing wilayah Ruhr. Yayasan kasebut uga nyumbang peralatan olah raga kanggo atlet muda sing ora bisa tuku dhewe.

Manuel Neuer Anak-anak Story Plus Untold Biography Facts -Pilihan kanggo Idol

Jerman nduweni kiper apik kaya Bodo Illigner lan Oliver Kahn nanging Neuers kabeh dadi kiper favorit ing mantan pemain Arsenal Jens Lehmann. Dheweke malah nganggep rekor minangka kiper paling gedhe sing tau.

TUTUP: Thanks kanggo maca Manuel Neuer Childhood Story lan fakta-fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene