Katrangan Lucas Hernandez lan Untold

0
3998
Lucas Hernandez Story of Life

LB ngetokake Kisah Penuh Genius Sepakbola sing mung diarani minangka Lucas. Crita Bocah cilik Lucas Hernandez lan Sejatine Biografi Bakal nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge ketenaran, latar kulawarga, hubungan urip, lan akeh fakta-fakta OFF-Pitch (sethitik dikenal) babagan dheweke.

Ya, saben wong ngerti dheweke nduweni peran penting ing Piala Dunia FIFA 2018 kanggo Prancis. Nanging, mung sawetara nganggep Lucas Hernandez Bio kang cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Lucas Hernandez Piyambake Ngomong Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Awal urip

Miwiti, jeneng lengkapé yaiku Lucas François Bernard Hernández. Lucas lair ing dina Santo Valentine 14th Februari 1996 ing Marseille, Prancis. Dheweke lair saka ibune; Py Laurence lan bapak, Jean-François Hernández (loro wong tuwa digambar ing ngisor iki).

Lucas Hernandez's Parents- Jean-François Hernández and Py Laurence

Lucas asalé saka latar belakang kulawarga bal-balan lan dibesarkan karo kakangné Theo Hernandez (digambar ing ngisor iki karo Lucas) sing rong taun dadi juwara lan saiki main kanggo raksasa Spanyol, Real Madrid.

Lucas lan Theo Hernandez

Lucas bebarengan karo sedhèrèkipun miwiti nyawa ing Marseille Prancis amargi nyatanipun bapakipun main bal-balan ing Olympique de Marseille. Sasampunipun nampi Prancis minangka negara ingkang langkung cocok kanggé piyambakipun lan boten kepéngin pindhah, piyambakipun mboten badhé pindhah malih dhateng ibunipun ing Spanyol nalika piyambakipun pikantuk transfer dhateng klub Spanyol, Compostela.

Nalika Lucas umur 4, dheweke bebarengan karo Theo lan ibuné pindhah menyang Spanyol kanggo gabung karo bapakné sing nalika kuwi lagi main taun bal-balan pungkasan karo Athletico Madrid.

Lucas Hernandez Piyambake Ngomong Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Pemisahan

Foto sing makili Crita Anak Umur Lucas Hernandez

Ndhuwur ing Spanyol ana angel kanggo Lucas amarga dheweke nemokake dheweke psikologis depresi amerga wong tuwané nduweni krisis perkawinan. Masalah ing rumah tangga Hernandez amarga efek jarak saka perkawinan.

Aneh, dina sedina, Lucas Hernandez bapak, Jef, amarga dheweke dikenal dening kanca-kancane, ngemas tas lan njupuk nyawa kanggo miwiti urip anyar ing panggon liya, ewonan kilometer saka Madrid. Paindikane, dheweke nuli ninggalake kabeh, kalebu anak-anake.

Ngelingi tuwané sing dipisah-pisah iku memang wayahe angel kanggo Lucas. Saenipun, bocah sing urip liwat pidato parental bakal ngerti mung rasa emosional sing jero bisa nyebabake. Kanggo Lucas lan Theo, pemisahan parental duweni efek psikologis sing bakal nyerang wong-wong mau, pangembangan sing kena pengaruh marang diwasa.

Lucas Hernandez Piyambake Ngomong Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Rojakane Ibu

Py Laurence singlehandedlyly kudu nggawa Lucas loro lan sadherekipun, Theo munggah ing dheweke dhewe. Bangkit karo ibune, Lucas lan sedulure loro ketemu ing bal-balan minangka cara metu saka kahanan sing angel. Kesalahan pungkasan nalika ana bal-balan ing sikile supaya nggawe dheweke (Lucas lan Theo) nemokake warna lan keslametan saka kasunyatan sing nyusahake pemisah wong tuwa.

Anané bapak bal-balan lanang ora ngalang-alangi dadi pemain bal-balan. Theo, sing luwih enom saka loro, yaiku sing pisanan narik kawigaten para pamriks Atlético de Madrid lan dipindhah menyang sidhang sing dilewati kanthi warna mabur. Lucas (ing subyek artikel iki) uga entuk kasempatan ing bal-balan ing umur 11 (digambar ngisor).

Lucas Hernandez Youth Career Story

Lucas miwiti bal-balan akademié karo Rayo Majadahonda, tim bal-balan Spanyol kang ana ing Majadahonda, ing komunitas otonomi Madrid. Ide dheweke kanggo main kanggo tim nyebabake rasa ora nyenengake marang ibune sing ngendika yen anak lanang loro kudu tetep bebarengan. Py Laurence ora gelem ngidini pamisahan liyane ing kulawarga kasebut, saengga ing pungkasan, para pemain loro mau banjur mlebu ing Atlético Madrid. Ningali putra-putrane sing main kanggo Athletico Madrid nggawa rasa seneng marang ibu lan omah-omah Hernandez.

Lucas Hernandez Piyambake Ngomong Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Rise Fame

Iku wiwit katon rosier lan rosier nalika loro sedhèrèk wis maju liwat jajaran pemuda lan pungkasané nuli mlebu ing penerbangan paling dhuwur. Nalika Lucas entuk tim sepisanan, Athletico Madrid, kakang Theo dipinjamkan ing Deportivo Alavés. Ing Deportivo Alavés, Theo (sing digambar ing ngisor iki) dadi pinter lan dicekel dening Real Madrid sing tuku dheweke menyang klub ing 2017.

Lucas Hernansez Ngadhepi Bebungah - Piye carane dheweke mimpin telung-telung-teladan apik kanggo Theo Hernandez sedhèrèké

Theo pindhah menyang Real Madrid nggawa keprigelan marang ibune amarga dheweke weruh anak-anake dheweke wis dewasa kanggo ngurus piyambak sanajan ing jarak misahake. Wektu iki, ibune sing tunggal dadi bangga karo dheweke nalika main kanggo klub paling gedhe ing Madrid.

Biografi Lucas Hernandez - Kepiye ibuné nyumbang marang kamulyan

Nalika sedhèrèkipun mandhap dhateng Real Madrid, Lucas mutusaken kanggé damel manéka posisi seménganipun kaliyan pertahanan Athletico Madrid ingkang lajeng dipuntepang lan dipunkurmati. Filipe Luis. Wusanané amba karo bal ing kakuwatané, agresif, lan fantastis ing udhara, Lucas éntuk perhatian pelatih Perancis didier Deschamps sing ora mung diarani Lucas kanggo tim senior Perancis nanging kalebu ing daftar Piala Dunia 2018 Perancis. Penggemar bal-balan kaget banget kanggo ndeleng Lucas dadi perduli permanen kanggo Prancis lan anggota penting tim sukses ing turnamen Piala Dunia FIFA 2018. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Lucas Hernandez Piyambake Ngomong Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Urip Hubungan

Konco kabeh wong gedhe, ana wong wadon gedhe, utawa supaya tembung kasebut dadi. Lan ana ing sakbanjure saben pemain bal-balan Perancis, ana bojo utawa pacar.

Lucas Hernandez lan Wife- Amelia Ossa Llorente

Kaya nalika nulis iki, Lucas nikah karo Amelia Ossa Llorente sing nggambarake dheweke pisanan ketemu karo pemain bal-balan ing tembung kasebut;

"Aku kepethuk karo Lucas ing Madrid lan tresna ing nduwur. Aku sinau sawise rong sasi dheweke dadi pemain bal-balan lan aku pengin nyerah amarga aku felt pemain bal-balan duwe urip sing sibuk lan akeh pengagum. Aku banjur mengko atiku lan terus karo hubungan ".

Lucas Hernandez Piyambake Ngomong Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Isu Hubungan

Sadurungé nikah, Lucas lan Amelia Ossa Llorente wis tau terlibat ing insiden sing kedadeyan ing kedadeyan kasebut.

Lucas Hernandez lan Amelia Ossa Llorente Isu Hubungan - Kisah Untold

Ing 3rd saka Februari 2017 ing babagan 2: 30 am, Lucas ditangkep dening polisi Spanyol amarga kecurigaan nyerang pacar sing uga diobong lan entuk cedera ing bentrokan. Amelia ngisi kasus pengadilan marang dheweke. Sadurunge metu ing pengadilan, Lucas lan Amelia Ossa Llorente dianggep loro-lorone ana ing adegan kanggo ciloko nalika isih ana.

Hakim nemtokaké urutan penahanan ing loro, plus dina layanan masyarakat 31. Iku episode ala sing dilindhungi dening pers.Lucas lan Theo Hernandez Pengadilan Masalah- Ing Untold Crita

Kejadian kasebut didominasi Diego SimeoneKonferensi warta sing ndadekake gambar negatif kanggo bocah cilik.

"Ing kasunyatan, aku ora duwe informasi resmi apa sing kedadeyan,"

Diego Simeone ngandika.

"Mulane aku ora bisa nyathet apa sing aku ora ngerti. Kita wis maca babagan, lan krungu bab, informasi sing durung resmi wis sirkulasi. Iku kahanan kita ing. Aku ora bisa ngomong apa maneh. "

Lucas Hernandez Piyambake Ngomong Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Liyane Masalah

Kekerasan marang wanita iku masalah serius sing kudu ditindakake kanthi serius ing Spanyol. Urutan Restraining sing diwenehake marang Lucas Hernandez teka kanthi peringatan babagan ukara pakunjaran 1 taun sing bisa ditrapake. Sabeneré, Lucas lan Amelia Ossa dipesen dening pengadilan Spanyol supaya paling sethithik 500meters sajrone periode 6. Iki teka sawise loro padha dijatuhi 31 dina layanan masyarakat.

Kejabi, loro-lorone nglanggar perintah pengadilan amarga padha kejiret ing pirang-pirang sesi cinta.

Lucas Hernandez mlayu karo Pengadilan Pesenan- The Untold Story

Mengko taun sing padha ing sasi Juni, saperangan padha ditangkep bareng ningali kabeh sing disenengi ing bandara Madrid sing bali saka liburan. Wektu iki, pengadilan kudu nggawe keputusan. Hernandez dipenjara lan dheweke ngentekake sawetara jam penjara.

Lucas Hernandez Dikirim menyang Prison- Kisah Untold

Nalika isih ana ing pakunjaran, pacare dheweke ora ditahan amerga dhawuhe pengadilan durung resmi.

Senadyan ora bisa dilalekake 500 meter saben liyane lan malah nglanggar perintah pengadilan, pasangan kasebut mutusake kanggo lelungan metu saka Spanyol kanggo nikah ing Las Vegas.

Miturut jaksa umum Madrid, Lucas bisa ngadhepi ukara pakunjaran siji taun amarga gagal mematuhi perintah supaya tetep adoh saka pacare. Begjanipun Lucas, piyambakipun dipunpundhut saking tuduhan minangka bagian saking hukum Spanyol ingkang dipunpilih. Miturut hukum Spanyol, yen sing dituding ora duwe rekaman pidana, kalimat kurang saka rong taun biasane ditindakake. Lucas Hernandez dadi wong sing bebas lan urip kanthi seneng karo bojone sing anyar. Wong loro padha lelungan menyang Bahama kanggo ngrayakake bulan madu.

Lucas Hernandez Cerita Kanak-Kanak Plus Untold Biografi Fakta -Urip Keluarga

Dheweke ngerteni dheweke ana ing timnas Perancis "Lucas Hernandez" ora ngajak wong sing teka saka Prancis. Mangkono pitakonan populer yaiku; Apa negara asal Lucas Hernandez ?. Keluarga Lucas Hernandez keturunan Spanyol thanks kanggo bapake, Jean-François, mantan pemain bal-balan sing main kanggo Athletico Madrid lan pensiun ing 2002.

Riwayat Keluarga Lucas Hernandez

Masalah Hubungan Kakak: Theo Hernandez uga nduweni masalah sesambungan kang ndadekake kulawarga Hernandez dadi maneh ing mata badai. Ing naskah kanggo episode pungkasan, Theo (digambarke ing ngisor iki) dituduh ngancani dheweke ing Marbella, Spanyol.

Lucas Hernandez Family Facts- Carane adhine, Theo nyerbu pacare

Iki kedadeyan sawetara sasampunipun kakangnipun, Lucas, lair ing insiden kaliyan mantan kekasih lan garwanipun.

Mriksa: Thanks kanggo maca Lucas Hernandez Childhood Story Plus Untold Biography Facts. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene