Cerita Kanak-kanak Lee Kang-ing Fakta Biografi Untold

Cerita Kanak-kanak Lee Kang-ing Fakta Biografi Untold

Kita Lee Kang-ing Biografi nyritakake babagan Crita Anak, Wiwitan, Wong Tuwane, Kulawarga, Pacar / Garwane, Mobil, Worth Bersih, Gaya Hidup lan Urip Pribadi.

Singkate, iki Crita Urip saka pemain bal-balan Korea Selatan, wiwit jaman kanak-kanak, nganti dadi misuwur. Kanggo nambah napsu otobiografi, iki kalebu galeri kanak-kanak nganti diwasa - ringkesan sampurna Lee Kang's Bio.

Panguripan Lee Kang-in. 📷: Instagram.
Panguripan Lee Kang-in.

Ya, sampeyan lan aku ngerti babagan fleksibilitas lan kemampuan kanggo njaga kepemilikan bal ing papan sing sempit. Nanging, sampeyan bisa uga durung maca biografi Lee Kang-in, sing cukup ngerti. Tanpa mikir maneh, ayo miwiti.

Crita Kanak-kanak Lee Kang-:

Kanggo miwiti, Lee Kang-in lair ing dina 19 Februari 2001 ing kutha Incheon, Korea Selatan. Dheweke salah siji ora kurang saka telung bocah sing lair saka ibune sing wis misuwur lan marang bapake, Un-Seong Lee.

Young Lee tansaya gedhe ing papan kelairane ing Incheon (yaiku kutha Korea paling akeh nomer telu ing Korea Selatan) ing sisih lor-kulon negara kasebut bebarengan karo rong sadulur tuwa sing jenenge durung dingerteni.

Delengen ing ngendi nom-noman Lee Kang-in diwasa ing Asia. 📷: WorldAtlas lan Instagram.
Delengen ing ngendi nom-noman Lee Kang-in sing gedhe ing Asia.

Akeh taun:

Tanduran ing Incheon, enom Lee minangka bocah sing minat karo pangembangan fisik lan bal-balan. Dheweke wiwit main bal-balan sadurunge umure limang taun, olahraga bocah cilik lan latihan ing taekwondo.

Lee Kang-in wiwit main bal-balan sadurunge umure 5 taun: 📷: Instagram.
Lee Kang-in wiwit main bal-balan sadurunge umure 5 taun.

Latar mburi kulawarga

Perlu dimangerteni manawa minat Lee ing bal-balan lan taekwondo ora dumadakan. Dheweke minangka minat sing dijupuk sawise bapake, sing uga guru taekwondo lan penggemar sepak bola.

Asile, Lee nduwe dhukungan bapake lan kulawargane langsung. Dheweke ngarep-arep supaya kapentingan awal ing bal-balan bakal duwe pungkasan seneng, kaya sing diwiwiti kanthi janji.

Kulawarga Lee Kang-in mbantu dheweke ngamanake awal olahraga lan ngarep-arep masa depan sing apik kanggo bocah kasebut. 📷: Instagram.
Kulawarga Lee Kang-in mbantu dheweke ngamanake wiwitan olahraga kasebut lan ngarep-arep masa depan sing apik kanggo bocah kasebut.

Pendhidhikan lan Karir Lee Kang-in:

Ngomong babagan awal sing ngarep-arep, apa sampeyan ngerti manawa Lee isih umur 5 taun - khusus tanggal 19 Februari 2001 - nalika wiwit main bal-balan ing lingkungane?

Dheweke wiwit main ing lingkungane wiwit umur 5: 📷: Instagram.
Dheweke wiwit main ing lingkungane wiwit umur 5.

Ora suwe sadurunge produser sepak bola kasebut dadi anggota tim bal-balan sekolah amarga ora ana kompetisi resmi Korea kanggo bocah-bocah sing umure (umur 5 taun).

Taun-taun Awal Sepakbola Lee Kang-in:

Wektu Lee umur 6 taun, dheweke wis dadi pemain lokal sing wis ngadeg. Perkembangan kanthi yakin ndeleng dheweke melu ing acara bal-balan kasunyatan televisi olahraga sing dikenal minangka Shoot-Dori. Ora perlu dakkandhakake, Lee nggawe pagelaran bal-balan sing luar biasa ing pertunjukan, pembangunan sing ora mung menang ati saka akeh wong Korea nanging ndeleng timnya menang hadiah kasebut.

Jupuk saka prodigy bal-balan sing langka ing acara realitas bal-balan. 📷: Instagram.
Jupuk saka prodigy bal-balan sing langka ing acara realitas bal-balan.

Sawise iku, prekara-prekara katon cepet banget kanggo karir Lee. Dheweke pisanan ing akademi muda Yoo Sang-Chul, nalika dheweke latihan sadurunge gabung karo tim pemuda Incheon United FC U-12 ing 2009. Gerakan karir awal sabanjure nggawe Lee main ing Flyings FC nalika dheweke dadi murid Sekolah Dasar Seokjeong ing Incheon .

Biografi Lee Kang-in - Crita Dalan:

Titik balik karir Lee teka ing 2011 nalika dheweke ngupayakake karirake luwih dhuwur kanthi nyoba ing Valencia CF ing Spanyol. Ora suwe para pelatih muda ngerti manawa Lee minangka pemain khusus sawise nonton dheweke menehi werni sawetara sentuhan.

Nanging, Valencia njaluk panjaluk sing angel supaya kulawarga Lee kudu urip bareng karo dheweke ing Valencia. Panjaluk kasebut - sing dikandhani wong tuwa Lee - yaiku cara Valencia kanggo merekrut wong Korea sing umur 10 taun tanpa nggawe dheweke katon kaya nglanggar undang-undang kanthi mlebu bocah cilik. Nanging, ana panjaluk sing mbantu pembangunan Lee kanthi cepet.

Pangembangan bocah enom kasebut cepet banget ing Valencia. Matur suwun marang kulawargane sing njupuk keputusan kanggo urip bareng: 📷: Instagram.
Pangembangan bocah enom kasebut cepet banget ing Valencia. Matur suwun marang kulawargane sing njupuk keputusan kanggo urip bareng.

Biografi Lee Kang-in - Crita Terkenal:

Atlit saya kuwat, dhuwur, lan taktik wiwit pirang-pirang taun kepungkur ing Valencia. Dheweke ora nemoni masalah nalika munggah ing pirang-pirang pangkat klub lan pungkasane nggawe debut tim pertama kanggo Los Ches nalika menang 2-1 Copa del liwat CD Ebro ing dina 30 Oktober 2018. Kanthi debut kasebut, Lee dadi Korea paling enom pemain bal-balan kanggo nggawe debut profesional ing Eropa.

Ing wulan sabanjure, Lee tampil kanthi rutin ing Liga La Liga & Liga Europa. Dheweke malah ndeleng Korea Selatan rampung apik minangka runner up ing Piala Dunia FIFA Under-2019 20 lan menang penghargaan Golden Ball amarga dadi pemain paling apik ing turnamen kasebut. Prestasi kasebut, antara liya, luwih suwe nyumurupi Lee dadi Pemain Sepak Bola Muda Asia ing taun 2019. Liyane, miturut sejarah, yaiku sejarah.

2019 minangka taun sukses utama Lee. 📷: FIFA.
2019 minangka taun sukses utama Lee.

Pacar Lee Kang-in ?:

Draf ing biografi Lee Kang-in ora bakal lengkap yen kita gagal menehi kasunyatan babagan katresnan, utamane amarga dheweke duwe pacar. Sedih, ora ana informasi sing ana ing babagan kasebut.

Cara sing dianggep, Lee menehi perhatian gedhe kanggo nguatake jabatan kasebut ing tim pertama Valencia ing pundi dheweke main bareng karo bintang-bintang Ferran Torres, Daniel Parejo lan Rodrigo Moreno. Bisa uga ora suwe sadurunge pacar pungkasane pas karo persamaan gaya hidup Lee.

Kita ngerti kemungkinan dheweke bisa nggoleki pacar sing sampurna. 📷: Instagram.
Kita ngerti kemungkinan dheweke bisa nggoleki pacar sing sampurna.

Kehidupan Kulawarga Lee Kang-in:

Crita masa kanak-kanak Lee Kang-in mesthi dadi bacaan sing apik lan inspirasi. Matur nuwun kanggo kulawarga, sing nggawe bisa. Ing kene, sampeyan menehi katrangan babagan wong tuwa Lee Kang In uga anggota kulawarga.

Babagan bapak lan ibune Lee Kang-in:

Un-Seong Lee, bapakne Lee, minangka guru takweando lan penggemar bal-balan. Nanging, ora akeh sing ngerti babagan ibune Lee. Nanging, kita ngerti manawa wong tuwa kalorone ninggalke urip lan kabeh sing ana ing Korea Selatan kanggo ndhukung gegayuhan bal-balan putrane kanthi urip bareng dheweke ing Valencia. Lee tresna banget kanthi padha lan ngupayakake supaya bisa bangga.

Ora akeh sing dingerteni babagan wong tuwa Lee Kang-in. 📷: ClipArtStudio.
Ora pati ngerti babagan wong tuwane Lee Kang-in.

Babagan sedulur lan sedulur Lee Kang-in:

Cathetan online babagan biografi Lee Kang-in negesake manawa dheweke duwe loro mbakyu sing durung dikenal. Ora ana sing nyebutake sedulure. Kajaba, ora ana cathetan keturunan gelandang utamane sing ana gandhengane karo simbah. Dheweke uga ora ngerti paman, lik, sedulur, ponakan lan ponakan.

Kehidupan Pribadi Lee Kang-in:

Adoh saka urip kulawarga Lee Kang-in sing kepenak amarga dadi sakit kepala kanggo para pembela oposisi, kasunyatan lan pendapat babagan persona sing ora pati penting lan ora kepenak. Penggemar ngakoni manawa dheweke asor, emosional lan kreatif.

Pemain tengah sing nggumunake sing Zodiak Tandha yaiku Pisces nindakake rutinitas kanggo ngliwati minat lan hobby. Dheweke kalebu posing foto, ngrungokake musik, lelungan, surfing internet, nglangi lan mbuwang wektu sing apik karo kulawarga lan kanca-kanca.

Melayari jaring minangka salah sawijining hobi. 📷: Instagram.
Melayari jaring minangka salah sawijining hobi.

Gaya Hidup Lee Kang-in:

Babagan carane Lee Kang-in ngasilake lan ngentekake dhuwit, dheweke duwe bathi € 1 yuta ing taun 2020. Sebagéan gedhe kekayaan gelandang kasebut asalé saka upah lan gaji sing dipikolehi kanggo main bal-balan ing liga utama Eropa.

Lee uga nggawe dhuwit sing signifikan saka endorsemen, pangembangan sing uga mbenerake gaya urip mewah sing digunakake. Bukti gaya urip kasebut kalebu koleksi kulo sing gelandang lan sipat omah / apartemen sing larang regane ing Spanyol.

Pemain bal-balan Asia sing mundhak duwe regane € 1,00,000. 📷: PhotoFunny.
Pemain bal-balan Asia sing mundhak duwe regane € 1,00,000.

Kasunyatane Lee Kang-in:

Sampeyan wis maca babagan crita lan biografi kanak-kanak Lee Kang-in. Ing ngisor iki ana kasunyatan sing ora dingerteni utawa ora dingerteni kanggo mbantu sampeyan entuk gambaran lengkap babagan dheweke.

Fakta # 1 - Pungkasan Gaji:

Nalika nulis, kontrak Lee karo Valencia ndeleng dheweke entuk udakara € 23,000 minangka gaji. Ngasilake bathi dadi potongan cilik, kita kalebu ing ngisor iki.

READ  Ryo Miyaichi Piyambakipun Piyambakipun Nyariosaken Bukti
JENIS / JAMINANGaji ing Euros (€)Gaji ing Pounds (£)Gaji ing Dolar ($)
Saben taun€ 1,197,840£ 1,041,600$ 1,294,396
Saben sasi€ 99,820£ 86,800$ 107,866
Saben Minggu€ 23,000£ 20,000$ 24,854
Saben dina€ 3,286£ 2,857$ 35,506
Saben Jam€ 136.9£ 119$ 1,479
Saben Menit€ 2.29£ 1.9$ 24,657
Saben Detik€ 0.04£ 0.03$ 0.4

Wiwit sampeyan miwiti ndeleng Lee KangBio, iki sing diasilake.

€ £ 0

Wah! Apa sampeyan ngerti?… Rata-rata wong ing Korea Selatan sing entuk udakara € 2,411 saben wulan kudu kerja udakara telung taun lan 6 wulan kanggo entuk gaji bulanan Lee Kang-in.

Kasunyatan # 2 - Tato:

Kaya mitra Korea - Putra Heung-min, Lee durung duwe tato, lan dheweke paling kamungkinan ora entuk apa-apa. Pemain tengah milih kanthi kapentingan kanggo nonton bobot (68KG) lan nggawe sing paling dhuwur saka dhuwur (5 kaki 8 inci.)

Kasunyatan # 3 - Rating Fifa:

Apa sampeyan ngerti manawa Lee duwe rating FIFA sing kurang 71 poin wiwit Mei 2020? rating durung nuduhake asil dandan sing signifikan digawe dening pemain sing entuk fitur rutin ing game Liga Champions sadurunge wabah pandemi Coronavirus. Dadi, mung sawetara wektu sadurunge kita ndeleng rating gelandang kasebut nuduhake potensial 88 poin.

Dheweke saiki wis nggawe perbaikan sing ndadekake dheweke bisa nggayuh rating potensial 88. 📷: SoFIFA.
Dheweke saiki wis nggawe perbaikan sing ndadekake dheweke bisa nggayuh rating potensial 88.

Kasunyatan # 4 - Trivia:

2001 dudu mung taun laire Lee Kang-in. Iki minangka taun nalika ensiklopedia konten gratis Wiki sing dikenal kanthi jeneng Wikipedia dadi online. Iki uga taun sing komputer Apple nerbitake iPod. Ing film adegan hiburan kaya Planet of the Apes, Shrek lan Ocean Eleven dadi bioskop taun kasebut.

READ  Fakta-fakta Biografi Nemanja Matic

Kasunyatan # 4 - Pambébasan militer:

Warga Korea Selatan kudu menjalani layanan militer wajib paling ora 21 wulan. Nanging, ana pengecualian kanggo wong-wong sing mbantu negara kasebut entuk penghargaan utama kayata judhul piala bal-balan. Lee durung menang judhul kanggo negarane. Sanajan dheweke bisa nggegirisi tim U20 Korea Selatan menyang semifinal piala dunia, usahane ora cukup kanggo entuk pengecualian.

Kayane, dheweke duwe risiko wektu kunjara utawa larangan saka negara kasebut yen ora entuk pengecualian sadurunge umur 28 taun. Mitra rekan Korea Son Heung-minLee entuk pengecualian amarga Korea Selatan menang emas ing Asian Games ing 2018. Lee bisa uga dadi bagean saka skuad kasebut, nanging dheweke duwe kuatir babagan burnout lan ngeculake kesempatan kasebut.

Gelandang sing nyerang ngadhepi karier potensial sing bakal ngrusak layanan militer wajib yen gagal entuk pengecualian. 📷: BBC
Gelandang sing nyerang ngadhepi karier potensial sing bakal ngrusak layanan militer wajib yen gagal entuk pengecualian.

wiki

Lee Kang-in Biografi - Data WikiJawaban Wiki
Jeneng lengkapLee Kang
Tanggal Lahir19 wulan Februari 2001
Age19 (kanggo Mei 2020)
ParentsUn-Seong Lee (bapak)
vokalN / A
gendakanN / A
HobiNdhaptar foto, ngrungokake musik, lelungan, surfing internet, lan nglangi.
Dhuwur5 sikil 8 inci
bobot68 kg
dinghy inflatablePisces
Net Worth€ 1,000,000
Puter Posisi.Nyerang Midfielder

kesimpulan:

Matur nuwun kanggo maca nulis asli babagan biografi Lee Kang-in. Ing Lifebogger, kita usaha keadilan lan akurasi kanthi rutinitas ngirim kanyatan biografi lan crita jaman kanak-kanak. Apa sampeyan ndeleng apa wae sing katon aneh ing artikel iki? Mangga hubungi kita utawa pasang komentar ing kothak ing ngisor iki.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar