Cerita Kanak-kanak Lee Kang-ing Fakta Biografi Untold

Cerita Kanak-kanak Lee Kang-ing Fakta Biografi Untold
Crita Kanak-kanak lan Fakta Biografi Lee Kang-ing LifeBogger. Kredit foto: UEFA lan Instagram

Paling Keri Dianyari

Kita saiki jangkoan lengkap saka Crita Kanak-kanak Lee Kang-, Fakta Biografi, Urip Awal, Pacar, Kulawarga, Wong tuwa, Urip pribadi, lan Gaya urip. Iki analisa lengkap babagan acara-acara penting sing diwiwiti wiwit isih enom wiwit dheweke misuwur.

Gesang lan kebangkitan Lee Kang-in
Gesang lan kebangkitan Lee Kang-in. Instagram: Instagram.

Ya, sampeyan lan aku ngerti babagan keahliane lan kemampuane kanggo njaga kepemilikan bal ing ruang sing ketat. Nanging, sampeyan bisa uga ora maca biografi Lee Kang-in, sing cukup dingerteni. Tanpa luwih ado, ayo miwiti.

Crita Kanak-kanak Lee Kang-:

Kanggo miwiti, Lee Kang-in lair ing dina 19 Februari 2001 ing kutha Incheon, Korea Selatan. Dheweke salah siji ora kurang saka telung bocah sing lair saka ibune sing wis misuwur lan marang bapake, Un-Seong Lee.

Young Lee tuwuh ing wilayah kelairan ing Incheon (yaiku kutha ing Korea Kidul-paling populer ing Korea) ing sisih lor-kulon negara bebarengan karo loro sadulur tuwa sing jenenge durung diwedharake.

Deleng ing ngendi enom Lee Kang-in tuwuh ing Asia
Delengen nalika enom Lee Kang-in tuwuh ing Asia. 📷: WorldAtlas lan Instagram.

Akeh taun:

Tanduran ing Incheon, enom Lee minangka bocah sing minat karo pangembangan fisik lan bal-balan. Dheweke wiwit main bal-balan sadurunge umure limang taun, olahraga bocah cilik lan latihan ing taekwondo.

Lee Kang-ing wiwit main bal-balan sadurunge dheweke umur 5 taun.
Lee Kang-ing wiwit main bal-balan sadurunge umur 5 taun: 📷: Instagram.

Latar mburi kulawarga

Mupangat kanggo nyathet yen kapentingan Lee bal-balan lan taekwondo ora dumadakan. Dheweke minat sing dipengini sawise bapake, sing dadi guru taekwondo lan penggemar sepak bola.

Asile, Lee nduwe dhukungan bapake lan kulawargane langsung. Dheweke ngarep-arep supaya kapentingan awal ing bal-balan bakal duwe pungkasan seneng, kaya sing diwiwiti kanthi janji.

Kulawarga Lee Kangh-in mbantu mbantu dhayoh kanthi apik ing olahraga iki lan ngarep-arep masa depan sing apik.
Kulawarga Lee Kang-in mbantu mbantu dhayoh kanthi apik ing olahraga iki lan ngarep-arep masa depan sing apik kanggo para muda. Instagram: Instagram.

Pendidikan Lee Kang-in lan Karir:

Ngomong babagan sing ngarep-arep, apa sampeyan ngerti yen enom Lee isih umur 5 taun - khusus ing dina 19 Fèbruari 2001 - nalika dheweke main bal-balan ing lingkungane?

Dheweke wiwit main kanggo neigbourhood wiwit umur 5 taun
Dheweke wiwit main kanggo tetanggan wiwit umur 5: 📷: Instagram.

Ora suwe sadurunge prodigy bal-balan dadi anggota tim bal-balan sekolah amarga ora ana kompetisi Korea resmi kanggo bocah-bocah umure (umure 5 taun).

Awal Taun Football ing Lee Kang-in:

Wektu Lee umur 6 taun, dheweke wis dadi pemain lokal sing wis ngadeg. Perkembangan kanthi yakin ndeleng dheweke melu ing acara bal-balan kasunyatan televisi olahraga sing dikenal minangka Shoot-Dori. Ora perlu dakkandhakake, Lee nggawe pagelaran bal-balan sing luar biasa ing pertunjukan, pembangunan sing ora mung menang ati saka akeh wong Korea nanging ndeleng timnya menang hadiah kasebut.

Jupuk prodigy bal-balan ing langka pertunjukan kasunyatan bal-balan.
Jupuk prodigy bal-balan ing langka pertunjukan kasunyatan bal-balan. Instagram: Instagram.

Sawise iku, kedadeyan kasebut mulai cepet banget kanggo karir Lee. Dheweke pisanan ing akademi pemuda Yoo Sang-Chul ing ngendi dheweke melatih sadurunge melu gabung ing tim pemuda Incheon United FC U-12 ing taun 2009. Usul awal kerja awal ndeleng Lee main kanggo Flyings FC nalika dheweke dadi mahasiswa Sekolah Menengah Seokjeong ing Incheon .

Biografi Lee Kang-in - Crita Dalan:

Titik ganti karir Lee teka ing taun 2011 nalika dheweke ngupayakake karir dadi luwih dhuwur kanthi nyoba ing Valencia CF ing Spanyol. Ora suwe para pelatih ngerteni manawa Lee dadi pemain khusus sawise nonton dheweke menehi bola sawetara sentuhan.

Nanging, Valencia nggawe panjaluk sing angel supaya kulawarga Lee kudu urip bareng karo dheweke ing Valencia. Panjaluk kasebut - sing ditutake wong tuwane Lee ya - koyone cara Valencia njupuk wong Korea umur 10 taun tanpa nggawe manawa dheweke wis nglanggar undang-undang kanthi menehi tandha bocah cilik. Ewadene, iki minangka panjaluk sing mbiyantu pembangunan kanthi cepet Lee.

Pangembangan bocah enom kanthi cepet ing Valencia. Matur suwun marang keluargane sing nggawe keputusan kanggo urip karo dheweke
Pangembangan bocah enom kanthi cepet ing Valencia. Matur suwun marang keluargane sing nggawe keputusan kanggo urip karo dheweke: 📷: Instagram.

Biografi Lee Kang-in - Crita Fame:

Atlet kasebut tuwuh kanthi kekuatan, dhuwur lan taktik sajrone taun-taun ing Valencia. Dheweke ora nemoni masalah kanggo mundhak akeh rangking klub lan pungkasane nggawe debut tim pertama kanggo Los Ches ing kamenangan 2-1 Copa del CD Ebro tanggal 30 Oktober 2018. Kanthi debut, Lee dadi Korea paling enom. bal bal-balan kanggo nggawe debut profesional ing Eropa.

Ing wulan candhakipun, Lee nggawe penampilan La Liga & Europa reguler. Dheweke malah ndeleng Korea Selatan sing ngrampungake minangka pamenang balapan ing Piala Dunia FIFA ngisor 2019 lan menang penghargaan Emas Bola dadi pemain paling apik ing turnamen iki. Sing penting, antara liya, ndeleng Lee dadi Pemain Bola Sepak Muda ing taun 20. Liyane, minangka sejarah.

2019 minangka sukses utama taun Lee
2019 minangka sukses utama taun Lee. 📷: FIFA.

Gendakan Lee Kang-in?:

Konsep iki babagan biografi Lee Kang-in ora lengkap yen gagal menehi fakta babagan katresnan, utamane amarga ana hubungane karo pacar. Susah, ora ana informasi sing ana gandhengane.

Cara sing dianggep, Lee menehi perhatian gedhe kanggo nguatake jabatan kasebut ing tim pertama Valencia ing pundi dheweke main bareng karo bintang-bintang Ferran Torres, Daniel Parejo lan Rodrigo Moreno. Mungkin ora suwe sadurunge pacar bisa cocog karo rumus gaya urip Lee.

Kita ngerti kemungkinan manawa dheweke bisa nggoleki pacar sing sampurna.
Kita ngerti kemungkinan manawa dheweke bisa nggoleki pacar sing sampurna. Instagram: Instagram.

Kulawarga Keluarga Lee Kang-in:

Crita bocah cilik Lee Kang-ing mesthi bakal diwaca kanthi apik lan apik. Thanks kanggo kulawargane, sing nggawe iki bisa. Ing kene kita menehi katrangan babagan wong tuwa Lee Kang In uga para kulawargane.

Babagan bapak lan ibu Lee Kang-in:

Un-Seong Lee, bapak Lee, minangka guru Takweando lan penggemar bal-balan. Nanging, ora akeh sing dikenal babagan ibu Lee. Ewasemono, kita ngerti yen wong tuwa loro padha urip lan kabeh sing ana ing Korea Kidul kanggo nyengkuyung aspirasi bal-balan putrane kanthi manggon karo dheweke ing Valencia. Lee tresna kanthi cara sing padha lan nindakake sing paling apik kanggo nggawe dheweke bangga.

Ora akeh sing dikenal babagan wong tuwa Lee Kang-in.
Ora akeh sing ngerti babagan wong tuwa Lee Kang-in. 📷: ClipArtStudio.

Babagan sadulur lan sedulur-sedulur Lee Kang-ing:

Cathetan online babagan biografi Lee Kang-in nuduhake yen dheweke duwe loro sadulur tuwa sing wis dikenal. Ora ana sing nyebutake sadulure. Kajaba iku, ora ana cathetan saka katurunan suku tengah, amarga ana hubungane karo simbah-simbah. Uga sedulur-seduluré, sedulur, sepupu, seduluré lan seduluré ora dikenal.

Kehidupan Pribadi Lee Kang-in:

Ora adoh saka urip kulawarga Lee Kang-in kanthi kepala amarga sirah dadi pembela oposisi, fakta lan panemu babagan persona sing ana ing njaba uga loro lan ora disenengi. Para peminat ngakoni kasunyatan manawa dheweke asor, didorong emosional lan kreatif.

Pemain tengah sing nggumunake sing Zodiak Tandha yaiku Pisces nindakake rutinitas kanggo ngliwati minat lan hobby. Dheweke kalebu posing foto, ngrungokake musik, lelungan, surfing internet, nglangi lan mbuwang wektu sing apik karo kulawarga lan kanca-kanca.

Surfing jaring iku salah sawijining hobi.
Surfing jaring iku salah sawijining hobi. Instagram: Instagram.

Gaya Urip Lee Kang-in:

Babagan kepiye Lee Kang-in nggawe lan mbuwang dhuwit, dheweke duwe rega udakara € 1 yuta nganti 2020. Sebagian gedhe kasugihan midfielder asale saka upah lan upah sing dheweke entuk kanggo main bal-balan ing liga paling gedhe ing Eropa.

Kajaba iku, Lee nggawe duwit pinunjul saka endorsemen, pembangunan sing uga mbesarkan gaya urip sing mewah sing urip. Bukti gaya urip kaya ngono kalebu koleksi gelandang larang larang lan alam omah / apartemen sing larang regane sing manggon ing Spanyol.

Pemain bal-balan ing Asia sing regane duwe rega $ 1,00,000
Pemain bal-balan ing Asia sing regane duwe rega $ 1,00,000. 📷: PhotoFunny.

Fakta Lee Kang-in:

Sampeyan wis maca akeh babagan crita lan biografi bocah cilik Lee Kang-ing. Mangkene kasunyatan sing ora bisa dingerteni utawa luwih misuwur kanggo mbantu sampeyan njupuk gambaran lengkap.

Fact # 1 - Mecah Gaji:

Ing wektu nulis, kontrak Lee karo Valencia ndeleng dheweke entuk dhuwit € 23,000 minangka gaji. Nggawe penghasilane dadi potongan cilik, awake dhewe duwe.

JENIS / JAMINANGaji ing Euros (€)Gaji ing Pounds (£)Gaji ing Dolar ($)
Saben taun€ 1,197,840£ 1,041,600$ 1,294,396
Saben sasi€ 99,820£ 86,800$ 107,866
Saben Minggu€ 23,000£ 20,000$ 24,854
Saben dina€ 3,286£ 2,857$ 35,506
Saben Jam€ 136.9£ 119$ 1,479
Saben Menit€ 2.29£ 1.9$ 24,657
Saben Detik€ 0.04£ 0.03$ 0.4

Iki apa Lee Kang wis entuk wiwit sampeyan wiwit ndeleng Halaman iki.

€ 0

Aduh! Apa sampeyan ngerti? ... Wong rata-rata ing Korea Kidul sing ngasilake sekitar $ 2,411 saben wulan kudu nyambut gawe telung taun lan 6 wulan kanggo entuk gaji bulanan Lee Kang-in.

Fakta # 2 - Tato:

Kaya pasangan sing Korea - Putra Heung-min, Lee durung duwe tato, lan dheweke paling kamungkinan ora entuk apa-apa. Pemain tengah milih kanthi kapentingan kanggo nonton bobot (68KG) lan nggawe sing paling dhuwur saka dhuwur (5 kaki 8 inci.)

Fakta # 3 - Rating Fifa:

Apa sampeyan ngerti manawa Lee duwe peringkat FIFA sing kurang saka 71 angka ing Mei 2020? rating kasebut isih bisa nggambarake dandan pinunjul saka pamuter sing njupuk fitur reguler ing game Liga Champions sadurunge wabah pandhemen Coronavirus. Mangkono, mung sawetara wektu sadurunge ndeleng rating pemain tengah nggambarake potensial 88 poin.

Dheweke wiwit nggawe perbaikan sing nggawe dheweke luwih cedhak kanggo entuk peringkat potensial 88
Dheweke wiwit nindakake dandan supaya bisa nyedhaki peringkat potensial 88. 📷: SoFIFA.

Fakta # 4 - Trivia:

2001 ora mung taun lair Lee Kang-in. Ing taun kasebut yaiku ensiklopedia konten wiki gratis sing dikenal minangka Wikipedia sing nyambung. Uga taun sing digawe komputer Apple nerbit iPod. Ing film pemandangan hiburan kaya Planet of The Apes, Shrek lan Ocean Eleven kena bioskop ing taun sing padha.

Fakta # 4 - Pambébasan militer:

Warga warga Korea Selatan kudu ngliwati layanan militer wajib paling ora 21 wulan. Nanging, ana pengecualian kanggo wong-wong sing mbantu negara menang penghargaan utama kaya judhul piala bal. Lee durung menang judhul kanggo negarane. Sanajan dheweke nindakake tim Korea Selatan U20 menyang semi-final piala dunia, upaya dheweke ora cukup kanggo ngasilake pengecualian.

Kanthi mangkono, dheweke nuntut risiko nalika kunjara utawa larangan saka negara kasebut yen ora entuk pengecualian sadurunge jam umur 28 taun. Anak Korea, Son Heung-minLee entuk pengecualian kanthi mimpin Korea Selatan kanggo menang emas ing Sukan Asia ing taun 2018. Lee bisa dadi bagian saka regu, nanging dheweke kuwatir babagan burnout lan ngeculake kesempatan kasebut.

Pemain tengah nyerang ngadhepi karir potensial ngrusak canggihsory militer yen gagal entuk pengecualian.
Pemain tengah nyerang ngadhepi karir potensial ngrusak layanan militer wajib yen gagal entuk pengecualian. 📷: BBC.

Wiki:

Lee Kang-in Biografi - Data WikiJawaban Wiki
Jeneng lengkapLee Kang
Tanggal Lahir19 wulan Februari 2001
Age19 (kanggo Mei 2020)
ParentsUn-Seong Lee (bapak)
vokalN / A
gendakanN / A
HobiNdhaptar foto, ngrungokake musik, lelungan, surfing internet, lan nglangi.
Dhuwur5 sikil 8 inci
bobot68 kg
dinghy inflatablePisces
Net Worth€ 1,000,000
Puter Posisi.Nyerang Midfielder

kesimpulan:

Matur nuwun kanggo maca nulis asli iki babagan biografi Lee Kang-in. Ana ing Lifebogger, kita usaha keadilan lan akurasi kanthi rutinitas ngirim kanyatan biografi lan crita jaman kanak-kanak. Apa sampeyan ndeleng apa wae sing katon aneh ing artikel iki? Mangga hubungi kita utawa pasang komentar ing kothak ing ngisor iki.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene