Kisah Kanak-kanak Leandro Trossard Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Kisah Kanak-kanak Leandro Trossard Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Biografi Leandro Trossard kita nyritakake babagan Crita Anak, Wiwitan, Wong Tuwane, Kulawarga, Bojo (Laura Hilven), Mobil, Gaya Hidup, Urip Pribadi lan Worth Net.

Singkate, kita menehi sejarah sejatine a Pemain bal-balan Belgia asal Genk. Crita kita diwiwiti saka wiwitan nganti sukses ing bal-balan. Saiki kanggo napsu otobiografi babagan sifat Leandro Trossard's Bio, saiki isih cilik nganti galeri diwasa.

Biografi Leandro Trossard - Wiwit cilik nganti dadi sukses.
Biografi Leandro Trossard - Wiwit cilik nganti dadi sukses.

Ya, kabeh wong ngerti yen duwe ancaman serangan balik lan nyerang fleksibilitas kaya Eden Hazard. Kajaba iku, dheweke minangka salah sawijining aset sing paling apik Brighton. Sanajan ana penghargaan kasebut, mung sawetara penggemar sing maca versi ringkes saka Crita Urip Leandro Trossard. Tanpa luwih suwe, ayo miwiti.

Crita Kanak-kanak Leandro Trossard:

Kanggo pamula Biografi, dheweke duwe julukan Le Tross. Leandro Trossard lair tanggal 4 Desember 1994 saka ibune, Linda Scheepers lan bapake, Peter Trossard, ing kotamadya Genk, Belgia.

Adhedhasar panemuan, pemain bal-balan Belgia minangka anak pertama saka rong bocah sing lair saka persatuan antarane wong tuwane. Kita ora butuh bukti ... Leandro njupuk mirip Bapake, Peter Trossard. Uga kanggo dicathet, ibu sing dadi pemain bal-balan, Linda Scheepers, njaga jeneng keluargane sawise ngubungake karo Peter.

Ketemu wong tuwa Leandro Trossard - Linda Scheepers lan Peter Trossard.
Ketemu wong tuwa Leandro Trossard - Linda Scheepers lan Peter Trossard.

Tuwa ing Belgia:

Nalika isih cilik, Leandro minangka bocah hiperaktif sing mesthi sibuk karo bal-balan kasebut. Kaya sing dicritakake ing akun Instagram, wong Belgia tansaya gedhe bareng adhine ing Lanklaar, sawijining kutha cilik ing Belgia. Gambar ing ngisor iki, loro sedulur sing padha, duwe kenangan nalika cilik.

Adhine Leandro Trossard. Kalorone sedulur duwe kenangan apik nalika isih cilik.
Adhine Leandro Trossard. Kalorone sedulur duwe kenangan apik nalika isih cilik.

Pemain sayap kasebut nglampahi taun-taun bocah cilik ing sekitar kotamadya Belgia Dilsen-Stokkem - sing mung kari limalas menit saka Arena Luminus, ing kana kita duwe stadion Genk sing akeh guna. Wilayah iki, Maasland ora ana ing Kutha Genk.

Latar Belakang Kulawarga Leandro Trossard:

Linda Scheeper, ibune, ngoperasikake cafe cilik ing Lanklaar, Belgia. Dheweke adol panganan ringan lan omben-omben kanggo para pelanggan, sing umume dadi penggemar Leandro. Bojone, Peter Trossard, kalebu kelas pekerja Belgia. Bebarengan, kaloro wong tuwa Leandro Trossard ngoperasikake omah kelas menengah, duwe pendhidhikan finansial sing apik lan ora tau berjuang karo dhuwit.

Asal Kulawarga Leandro Trossard:

Pemain bal-balan Belgia asli saka Lanklaar, sawijining kutha lan kotamadya sing dununge ana ing provinsi Limburg, Belgian cedhak Hasselt. Gambar ing ngisor iki, iki minangka kutha sing tenang karo warga sing rajin kerja ing saubengé wates Walanda sisih kidul.

Asale kulawarga Leandro Trossard. Dheweke asale saka kutha sing tentrem ing Belgia.
Asale kulawarga Leandro Trossard. Dheweke asale saka kutha sing tentrem ing Belgia.

Saka sudut pandang etnis, Leandro Trossard kalebu etnis Belgia Flanders. Wong-wong ing klompok basa iki ana ing wilayah Flemish, Belgia. Dheweke luwih nganggo basa Walanda tinimbang basa Prancis. Bintang kaya Hazard asal saka Belgia sing basa Prancis.

Pendhidhikan Leandro Trossard:

Kaya umume bocah saka Lanklaar, bocah sing seneng bal-balan kasebut sekolah ing sekolah wajib kaya sing diidini negarane. Ing sawetara wektu, Leandro dingerteni nguciwakake pendhidhikan sawise sekolah menengah amarga milih saben bagean saka gaweyane. Panliten ngandhakake manawa pemain bal-balan kasebut mlebu ing Sint-Jan Berchmanscollege, sekolah menengah ing Kutha Brussels, Belgia.

Mbangun Karir:

Minangka bocah hiperaktif, rasa tresna marang bal-balan nggawe dheweke dadi pecandu sing kepengin banget nonton pertandingan bal-balan langsung. Amarga iku, Peter lan Linda nggawa dheweke menyang endi wae kanggo nonton pertandingan bal-balan sing bisa digayuh.

Nalika main bal-balan ing wilayah Krekeldries Lanklaar, Leandro lan kanca-kancane duwe pakta. Dheweke setuju kanggo berjuang kanthi kuat, janji dhewe yen paling ora ana siji-sijine sing bakal entuk. Antarane geng kasebut, Leandro - sing paling cilik - luwih ambisius. Dheweke luwih akeh ngenteni ketrampilane - luwih saka liyane - ing lurung-lurung dheweke diwasa.

Malah sawise kulawargane pindhah menyang Dilsen-Stokkem, bocah enom kasebut terus bali menyang bal-balan karo kanca-kanca cilik sing padha duwe kesepakatan. Wektu saya suwe, kabeh bocah lanang padha maju ngadhepi nasib.

Crita Sepakbola Leandro Trossard:

Sanajan Genkie nyata wiwit cilik, impen paling gedhe Leandro Trossard yaiku main karo klub Belgia. Beda karo publikasi babagan crita karir ing Wikipedia, bocah enom kasebut ora tekan ing KRC Genk nganti umur nembelas taun.

Leandro Trossard miwiti karier kanthi main ing sawetara tim bal-balan lokal. Miwiti kariré, Peter lan Linda (wong tuwané) nggawa dheweke menyang Louis J. Mercierlaan, ing dununge lapangan pemuda Patro. Nalika Leandro umur rolas taun, dheweke dadi pemain permanen karo Patro (klub cilik Belgia) ing ngendi dheweke ngalami masa sing nyenengake.

Ing umur limalas, Trossard pindhah menyang FC Bocholt, sawijining klub cilik ing kutha Bocholt, sawijining kotamadya ing provinsi Limburg, Belgia. Alesan kanggo pamindhahan kasebut amarga Patro ngalami masalah sing nyebabake dheweke mundur menyang divisi papat Belgia.

Bocholt minangka langkah sing luwih dhuwur ing karir pemuda Leandro Trossard. Bocah enom sing cepet banget main ing klub North Rhine-Westphalia minangka striker. Sajrone wektu kasebut, dheweke nuladha didier Drogba minangka panutane. Amarga kabungahane wong tuwa lan anggota keluargane, dheweke dijaluk menyang partai pemuda nasional Belgia. Iki kedadeyan sawise ngetung 42 gol kanggo klub kasebut ing rong musim.

Biografi Leandro Trossard - Crita Dalan Kanggo Ketenaran:

Nalika dheweke entuk panggilan nasional junior, tim divisi pertama bal-balan Belgia wiwit nuduhake minat marang pemain bal-balan gabungan. KRC Genk lan Standard minangka pilihane Leandro, nanging sing pertama dadi pilihan paling apik kanggo dheweke.

Penyerang enom kasebut rampung ing KRC Genk ing nembelas. Amarga umur enom banget tanpa pengalaman, Leandro dikon utangan karo Lommel SK, sawijining klub liyane sing dununge ing kutha Lommel, Limburg.

Trossard misuwur kanthi utangan karo pihak Divisi Pertama Belgia B. Dheweke uga nyoba nyoba (isih utangan) karo tim liyane, yaiku; karo KVC Westerlo lan Oud-Heverlee Leuven. Kanthi 34 gol minangka pemain sing dipinjamake, bintang sing mundhak kasebut entuk hak bali menyang klub induk (Genk) - wektu iki, minangka pemain terkenal.

Pemain Belgia nyetak akeh gol sajrone mantra utangan.
Pemain Belgia nyetak akeh gol sajrone mantra utangan.

Leandro Trossard Bio - Crita Sukses:

Mbuktekake manawa sukses mantra utangan kasebut ora ana kabegjan tumrap lintang sing lagi munggah cepet. Dheweke nggawe kesan cepet karo Genk, malah dadi kapten klub kasebut. Minangka pemain paling penting, Leandro Trossard nuntun Genk menyang ndhuwur meja liga ing Belgia - ngrewangi klub ngasilake akeh momen penting.

Dheweke nampilake tandha sejatine pimpinan.
Dheweke nampilake tandha sejatine pimpinan.

Sajrone wektu kasebut, ing ngendi dheweke wiwit ngetutake langkah saka Kevin De Bruyne, Leandro ora ngerti apa-apa kajaba mung nglumpukake piala ing CV. Menang liga Divisi Pertama Belgia negesake reputasi ora mung minangka pimpinan nanging minangka salah sawijining prospek paling apik ing negara kasebut.

Sawise menang, reputasi sing tuwuh dadi pusat daya tarik ing saindenging Eropa. Karo akeh penggemar, Leandro Trossard ora kekurangan pilihan berkualitas tinggi. Ing tanggal 26 Juni 2019, Brighton setuju kanggo menehi tandha babagan perjanjian patang taun. Liyane, kaya sing dikandhakake, yaiku sejarah.

Leandro Trossard tresna karo urip karo Laura Hilven:

Pemain Bal-balan Belgia duwe garwa sing nggumunake, umure luwih tuwa rong taun. Nanging sing peduli!… Umure mung sawetara. Loro-lorone kekasih seneng banget karo dina sing durung bebrayan sadurunge Leandro njedhul pitakon - dheweke ujar YA!

Ketemu garwane Leandro Trossard.
Ketemu garwane Leandro Trossard- Laura Hilven.

Sawise nampa proposal pernikahane, Laura Hilven matur marang para penggemar Instagram dheweke ora bisa mbayangake urip bareng wong liya kajaba Leandro. Setahun mengko, dina gedhe pungkasane tekan loro lovebirds.

Tepate jam 11 esuk - ing dina gedhe, Laura Hilven lan bojone nyelehake cincin kawin loro ing driji. Lokasi perkawinane ana ing balai kutha Opglabbeek (Oudsbergen), ing ngendi pasangan Genk kasebut urip sadurunge dheweke ngrampungake transfer menyang Brighton.

Foto panganten Leandro Trossard.
Foto panganten Leandro Trossard.

Kaya sing wis direncanakake, perkawinan Laura Hilven lan Leandro minangka pamitan karo klub lawas (KRC Genk), amarga kapten wis setuju gabung karo Brighton.

Penting kanggo ujar manawa isih pacar lan pacar, Leandro lan Laura setuju menehi makna kanggo urip. Dheweke mikir yen duwe anak supaya bisa tetep ngancani. Sangang wulan mengko (ing 2017), Thiago Trossard - pemain bal-balan mbesuk - lair. Kanggo Leandro, dadi bapak wis dadi inspirasi, bangga lan prestasi sing paling gedhe.

Ing dina iki, pemain bal-balan mbesuk - Thiago Trossard - lair.
Ing dina iki, pemain bal-balan mbesuk - Thiago Trossard - lair.

Laura lan Leandro mesthi ngerti intine nglamar tips parenting sing keren supaya bisa ndeleng anake (Thiago) duwe urip sing paling apik. Nalika nulis Biografi iki, kulawarga telung urip seneng-seneng ing pesisir kidul Inggris - Kutha Brighton.

Urip sing seneng ing Kidul Inggris.
Urip sing seneng ing Kidul Inggris.

Apa Masa Depan Thiago Trossard:

Ana kemungkinan gedhe, wong tuwa bocah pengin dadi pemain bal-balan. Nanging sing pertama, dheweke kudu nggawe katrampilan keamanan lan kaslametan banyu. Kita bisa ndeleng Thiago Trossard, sing uga seneng karo Rugbi, njupuk langkah pertama menyang masa depan olahraga.

Thiago njupuk langkah pertama ing mbesuk.
Thiago njupuk langkah pertama ing mbesuk.

Leandro Trossard Urip Pribadi:

Pemain bal-balan Belgia duwe sipat tandha Sagodi Zodiak. Miwiti, kita kabeh ngerti Leandro minangka wong sing duwe kapribadian sing energik. Pendhudhuk Lanklaar bisa ngowahi pikirane dadi tumindak konkrit sing umume, ngasilake asil cepet.

Kita duwe kasus sing jelas babagan karakter wanita Sagittarius. Apa sampeyan ngerti?… Ing taun 2020, Leandro Trossard yasa Lego Taj Mahal minangka cara kanggo ngatasi kesepian bal-balan sajrone kunci COVID-19. Wong Belgian nindakake perkara kasebut nalika ana ing omah kulawarga ing Genk. Dheweke ngaturake sawetara jam saben dinane kanthi susah nglumpukake 5,923 potongan kanggo nggawe salah sawijining keajaiban arsitektur ing jagad iki.

Leandro Trossard Personal Life nerangake. Mbangun Lego Taj Mahal nuduhake babagan kapribadian Sagittarius.
Leandro Trossard Personal Life nerangake. Mbangun Lego Taj Mahal nuduhake babagan kapribadian Sagittarius.

Pungkasan, ing diskusi kepribadian, siji rahasia kanggo saben wong sing sukses yaiku kasunyatan sing ora nate lali saka asale. Iki minangka kasus pemain sayap Brighton sing asring ngunjungi lurung-lurung cilik ing Lanklaar nalika main bal-balan pertama.

Pemain bal-balan sederhana ora lali karo asale.
Pemain bal-balan sederhana ora lali karo asale.

Gaya Hidup Leandro Trossard:

Kaya sing kita ngerteni, para pemain bal-balan seneng nggunakake dhuwit kanggo plancongan segara lan non-seaside. Sacara sederhana, Leandro seneng urip kanthi cara para pemain bal-balan selebriti. Salah sawijining sebab kanggo liburan yaiku nggayuh hubungan positif karo bojone saiki, Laura Hilven.

Papan ing pinggir segara lan tujuan sing apik banget nambahake inspirasi kanggo urip Laura lan Leandro.
Papan ing pinggir segara lan tujuan sing apik banget nambahake inspirasi kanggo urip Laura lan Leandro.

Mobil Leandro Trossard - Apa sing diunggahake wong Belgia?

Wis resmi, warga asli Lanklaar nggunakake dhuwit uga kanggo entuk bandha, kaya Mobil favorit. Kaya sing dideleng ing ngisor iki, Leandro nduwe rupa khusus kanggo mobil ireng. Dheweke seneng banget karo jinis mobil iki - merek sing didhukung wiwit remaja.

Iki Mobil Leandro Trossard. Wong Belgia wis setya karo merek iki.
Iki Mobil Leandro Trossard. Wong Belgia wis setya karo merek iki.

Urip Kulawarga Leandro Trossard:

Yen ana wong sing tetep cedhak karo sampeyan sajrone tahap persiyapan utawa yen sampeyan ora ana gandhengane, mula dheweke bakal kudu bebarengan karo sampeyan sajrone sukses. Ing bagean iki, kita bakal nyritakake babagan wong tuwa, sedulur lan sedulur Leandro Trossard - wong-wong sing nggawe dheweke krasa ditresnani nalika ulang taune.

Bapake Leandro Trossard:

Pétrus minangka refleksi saka perhatiané Gusti Allah ing urip putrané. Dheweke minangka pemain sing dipikirake pemain Belgia, ora preduli sukses utawa dhuwure. Ing taun 2021, bapak super mung setaun wiwit nggegirisi umur jubile emas (umur 50 taun).

Peter Trossard nggawa putrane ing endi wae. Bapak sing bangga lagi urip paling apik.
Peter Trossard nggawa putrane ing endi wae. Bapak sing bangga lagi urip paling apik.

Wiwitane, Peter Trossard nemokake kebutuhan kanggo nahan nyawane supaya menehi perhatian 100% marang karir Leandro. Bapak lan bapak loro-lorone wis ngalami kenthel lan tipis lan kanthi bantuan makelar, (wonge Josy Comhair), ngatur karir tunas putrane dadi luwih gampang.

Ibune Leandro Trossard:

Kita ngrujuk menyang Linda Scheepers, minangka tulang punggung kulawarga. Ing kotamadya Dilsen-Stokkem (Lanklaar) ing ngendi Leandro gedhe, ibune (warga negara sing misuwur banget) ora prelu dikenalake. Ibune Leandro Trossard nglakokake bisnis Pub sing paling sukses ing lingkungan Lanklaar.

Amarga popularitas putrane, dheweke asring dibanjiri pelanggan penggemar sing seneng nonton match Brighton ing bisnis. Kaya sing katon ing video sing dipasang, Linda Scheepers minangka wong sing menehi terbuka kanggo wartawan olahraga sanajan ing jam kerja. Lah, salah sawijining wayahe.

Sedulur Leandro Trossard:

Saka katone, wong Belgia ora duwe sedulur, nanging adhine sing nate diungkap karo para penggemar media sosial. Sasampunipun adhine adhine menyang Lommel United liwat Pinjaman ing 2013, kita ora nate krungu babagan adhine Trossard. Sedulur enom saka Leandro urip pribadi, paling ora saiki.

Sedulur Leandro Trossard:

Pemain sayap Brighton duwe hubungan sing kuat karo wong tuwa Laura Hilven, bojone. Ibu mertua Leandro Trossard (khususe) katon dadi penggemar bojo putrine. Fabienne Hilven meh ora kejawab pertandingan KRC Genk lan pesta perayaan piala. Nalika Leandro lan garwane teka, nenek kasebut njamin putune (Thiago) mesthi ana ing sisihane. Kaya Linda, Fabienne uga menehi wawancara.

Ngomong babagan relatif, jeneng Dylano Trossard asring muncul ing media sosial. Iki menehi pitunjuk manawa dheweke bisa dadi sepupu bal-balan cilik.

Fakta sing Ora Biasa Leandro Trossard:

Sawise ngliwati sejarah urip pemain sayap kombati, kita nganggep penting kudu menehi katrangan liyane babagan dheweke. Tanpa mikir maneh, ayo lanjutake.

Fact #1 - Leandro Trossard lan Guns:

Bintang Brighton nduweni kekuwatan lan stamina dadi penembak Pistol sing apik. Ing kene, kita bisa ndeleng dheweke mbengkongake otot pundhak karo sing kita kenal minangka salah sawijining hobi sing didhelikake.

Hobi Leandro Trossard sing didhelikake - Seneng motret.
Hobi Leandro Trossard sing didhelikake - Seneng motret.

Fact #2 - Ngombe:

Leandro nate nggawe awake ngerti negatif. Kedadeyan ing wayah wengi dheweke mabuk. Kapten Genk ujar sawetara perkara sing ala nalika ngrayakake judhul. Ing video ing ngisor iki, Trossard mabuk ngina kanthi nyanyi "Kabeh petani homo". Dheweke nindakake iki minangka referensi kanggo para pendukung Club Brugge (mungsuh Belgian saingan).

Sawise pesta kasebut, Trossard sing njaluk ngapura nanggapi kedadeyan kasebut ing ngarep kamera TV Limburg. Ing tembunge;

"Bengi iku, aku lagi mabuk. Aku ORA SENENG NGRASAKAKE WONG KANGGO. Nuwun sewu. ”

Fact #3 - Tuduhan Gas Ngguyu:

Pemain sayap kasebut, ing kontroversi liyane, ditampilake ing video sing nglarang bal-balan. Leandro lungguh ing meja karo Jahanbakhsh, Duffy et al - ing bar utawa klub malam, diubengi omben-omben lan pipa Shisha. Balon sing katon ing video (ing ngisor iki) misuwur ing antarane wong-wong sing nyedhot nitrous oxide, AKA gas tertawa.

Miturut koran lokal Argus, Brighton ngerti babagan video kasebut lan wiwit saiki nangani perkara kasebut.

Fact #4 - Gaji Leandro Trossard lan Net Worth:

TENURGABUNG GAJI BRIGHTON
Saben Taun:£ 1,822,800
Saben sasi:£ 151,900
Saben Minggu£ 35,000
Saben dina£ 5,000
Saben Jam£ 208
Saben Menit£ 3
Saben Kaloro£ 0.06

Wiwit sampeyan wiwit ndeleng Leandro TrossardBio, dheweke entuk iki karo Brighton.

£ 0

Rata-rata warga Belgia sing entuk € 61,357 saben taun kudu kerja suwene 39 taun lan sangang wulan kanggo entuk sing ditampa Leandro Trossard saben taun karo Brighton.

Leandro Trossard Net Worth:

Dadi pemain senior wiwit 2012 ateges dheweke wis entuk akeh bathi ing sangisore agen - JC Player management Sports (duweke Josy Comhair). Gaji, tawaran lan sponsor Trossard sing wis pirang-pirang taun suwene wis katon net mundhak dadi udakara 4 yuta euro wiwit wiwitan taun 2021.

Fact #5 - Cathetan Kayu:

Apa sampeyan ngerti?… Leandro Trossard minangka pemain bal-balan pertama wiwit Cristiano Ronaldo kanggo ngrusak kayu kaping telu ing siji pertandingan Liga Premier. Kanthi nindakake iku, dheweke nyekel rekor minangka pemain gabungan paling ora apik sing wis main ing pertandingan EPL.

Fact #6 - FIFA Stats:

Baller paling ora kudu duwe luwih saka 80 poin amarga, ing wiwitan taun 2021, kita ngerteni dheweke minangka salah siji sing paling apik ing EPL ing dribbling lan kontrol bola. Leandro lan Divine Origi ngalami skor FIFA 2021 sing kurang saka 77 poin, lan kanggo akeh penggemar iku guyonan mutlak.

Waca ketidakadilan sing dileburake ing Leandro.
Waca ketidakadilan sing dileburake ing Leandro.

Fact #7 - Agama Leandro Trossard:

Agama utama ing Belgia yaiku Kristen, (utamane Katulik Roma). Umat ​​Katolik kalebu 58% pedunung ing negara kasebut. Leandro minangka wong Kristen sing nikah karo Laura Hilven kanthi cara sing diidini agama kasebut. Dheweke minangka jinis sing ora nggawe praktik kasebut ing umum.

kesimpulan:

Nanging tinimbang akeh pemain asing sing wis ngalami pengalaman, wong Belgia kasebut terus saya kuat ing liga utama Inggris. Biografi Leandro Trossard mulang manawa - ukurane wong sing nemtokake sukses. Ing antarane kanca sing digawe pakta (nalika isih cilik), Leandro duwe kekarepan sing paling gedhe.

Iki minangka pemain utama kanggo menehi pinuji marang wong tuwa bal-balan (Linda Scheepers lan Peter Trossard) amarga dadi tulang punggung. Elinga, Bapake tetep mandheg nyambut gawe supaya bisa ngrawat dheweke lan ibune nggunakake pub kanggo nyenengake penggemar lokal saka putrane.

Tim kita ngupayakake keadilan lan akurasi nalika ngirim artikel ing Leandro Trossard's Bio. Mungkasi, yen sampeyan ngelingi prekara sing ora cocog nalika nulis winger. Yen ora, coba critakake babagan komentar babagan Leandro ing bagean komentar. Kanggo entuk memoir kanthi cepet, gunakake tabel wiki iki.

INFIRI BIOGRAFIWIKI JAWABAN
Jeneng Lengkap:Leandro Trossard
Nama Pangguna:Le Tross
Tanggal Lahir:Tanggal 4 Desember 1994.
Age:26 taun lan 4 wulan.
Wong tuwa:Peter Trossard (Rama) lan Linda Scheepers (Ibu)
Bojo:Laura Hilven
Anak-anak:Thiago Trossard.
Kaluwarga:Fabienne Hilven (Ibu Inlaw lan Eyang Thiago) lan Dylano Trossard.
Pendhudhukan Ibu:Pamilik Pub
Pendhudhukan Bapak:Pialang Mitra karo Josy Comhair.
Upah Brighton:£ 1,822,800 (Tahunan) lan £ 35,000 (Mingguan)
Muter Posisi:Winger & Midfield
dhuwur:1.72 m utawa 172cm utawa 5 kaki 8 inci.
Zodiak:Sagittarius
Agama:Kristen (Katulik)
Agen:JC Playermanagement-Sports (duweke Josy Comhair)

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar