Fakta-fakta Biografi Lautaro Martinez Story Untold

0
275
Fakta-fakta Biografi Lautaro Martinez Story Untold
Fakta-fakta Biografi Lautaro Martinez Story Untold

LB menehi Kisah Penuh Genius Sepakbola kanthi julukan "The Bull". Kisah Kanak-kanak Lautaro Martinez lan Sejatine Biografi Fakta nyedhiyakake sampeyan kanthi lengkap babagan acara penting saka masa kanak-kanak nganti saiki.

Kisah Kanak-kanak Lautaro Martínez- Analisis Tanggal
Kisah Kanak-kanak Lautaro Martínez- Analisis Tanggal. Kredit kanggo OLE.

Analisis nyakup wiwitan urip, latar mburi kulawarga, crita-crita sadurunge, ketrampilan, crita-crita, hubungan, urip pribadi lan gaya urip.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke minangka permata Argentina lan striker sing produktif ing turnamen 2019 COPA Amerika. Nanging, mung sawetara nimbang biografi Lautaro Martinez sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo miwiti.

Lautaro Martínez Story Anak Untold Biography Facts - Awal urip lan latar kulawarga

Miwiti, jeneng lengkapé yaiku Lautaro Javier Martínez. Lautaro Martinez minangka asring diarani dilahirake dina dina 22nd Juli 1997 marang ibune, Karina Vanesa Gutiérrez lan bapane, Mario Martínez ing kota Bahía Blanca, Argentina.

Lautaro Martínez Birth Place
Lautaro Martínez Birth Place- Kota Argentina Bahía Blanca. Kredit: N-Provinsi

Superstar sing cepet-mundhut karo latar belakang kulawarga lan asal Amerika Latin dilahirake minangka putra kapindho lan anak saka tuwane sing apik banget sing bisa ditampilake ing ngisor iki.

Foto saka wong tuwa Lautaro Martínez
Foto saka wong tuwa Lautaro Martínez. Kredit kanggo IG

Maneh, saka panemune, sepertine Lautaro Martinez ora duwe adhine. Dheweke pancen gedhene karo kakangne ​​jenenge Alan lan sedulure kang jenenge Jano sing digambarake mung ing bapakne.

Lautaro Martínez karo sadulur lan bapak
Lautaro Martínez karo sadulur lan bapak. Kredit kanggo IG.

Senadyan piyambakipun tansaya gedhé ing kutha sing dipigunakaké déning sugih, Lautaro Martínez, nanging nduwèni pendhudhuk miskin ing sawijining kulawarga sing ora bisa gumunggung kajaba kanggo kenangan lawas babagan karier bapaké minangka pemain bal-balan.

Lautaro Martínez Story Anak Untold Biography Facts - Education and Career Buildup

Kanggo pirang-pirang taun, mbebasake lelabuh Lautaro kanggo nanggepi pensiun saka bal-balan. Kabeh sing dikarepake dheweke terus urip bareng karo putrane. Ing awal, Lautaro Martinez dipuntepangi pendidikan olahraga dening bapakne sing mbantu dheweke kanggo nemtokake ambisi urip, sing dadi pemain bal profesional.

Terus cenderung nyedhaki olahraga kasebut kanthi tekad supaya kasil marakake Lautaro minangka wahana kanggo nglakoni uji coba bal-balan karo Liniers, klub lokal ing kutha. Njupuk akeh piwulang saka bapakne mbayar dividen minangka lucky Lautaro lulus ujian lan ditampa menyang klub.

Lautaro Martínez Story Anak Untold Biography Facts - Urip Karir Awal

Ing taun-taun awal karo klub kasebut minangka bocah, Lautaro kudu mlayu kanthi sepur lan bis saka kulawargane menyang papan latihan akademi. Dheweke bakal bali ing wayah sore lan bakal lelungan maneh ing wayah esuk.

Lautaro, ing 2013, nalika isih main ing Liniers.
Lautaro, ing 2013, nalika isih main ing Liniers. Kredit kanggo OLE.

Lautaro Martinez ngiringake bandhingane bapake lan dheweke weruh dheweke bisa ngasilake akademi Liniers. Amarga ambisie tansaya tuwuh ing prosese, lan iki mungkasi usahane kanggo nyedhaki trials karo akademi luwih gedhe.

Lautaro Martínez Story Anak Untold Biography Facts - Dalan kanggo Fame Story

Lautaro Martínez ngadhepi kuciwo nalika taun candhaké. Ing 15, dheweke dicekel dening klub Boca Juniors sing ngundang dheweke kanggo nyoba. Ngerti pora?… Klub kasebut ditolak amarga dheweke ora bisa main kanggo dheweke.

"Wong-wong mau ngomong yen aku ora duwe daya utawa kacepetan lan aku bisa bali yen aku wis nyambut gawe. Aku setengah mundur lan duka. "

Lautaro Martinez ora tau menehi. Wiwit taun sawisé, wangun sing nyengsemaké ing tingkat pemuda narik perhatian pelatih Interim Racing Club Fabio Radaelli sing mlebu ing Januari 2014. Nalika wonten ing akademi, Lautaro saged nyétak gol 26 wonten ing pertandhingan 26, sebuah karya ingkang mènèhi pemanggilan karir senior.

Lautaro Martínez dalan kanggo misuwur crita
Lautaro Martínez dalan kanggo misuwur crita. Kredit kanggo OLE.

Thanks kanggo pementasan, permata Racing minangka dijuluki minangka wakil kanggo njuluki negarane lan main ing Alcudia. Ngerti pora?… Lautaro ngadeg minangka pemain bal-balan ndhuwur lan pemain paling apik ing turnamen iki.

Lautaro Martínez dalan kanggo misuwur crita- Taun kamulyan
Lautaro Martínez dalan kanggo misuwur crita- Taun kamulyan. Kredit kanggo IG
Lautaro Martínez Story Anak Untold Biography Facts - Rise to Fame Story

Bakal maju maju kanthi cepet dadi karier senior dheweké kanggo klub lan uga minangka wakil negarane.

Lautaro ngalami meteorik kanthi kamampuan kanggo nyerang lan gol-gol scoring, prestasi sing nggawe media Argentina nggoleki dheweke minangka "salib antarane Sergio Aguero lan Gonzalo Higuain".

Lautaro Martínez Rise to Fame Story
Lautaro Martínez Rise to Fame Story. Kredit kanggo La Nación lan El Territorio

Iku ora mandheg ana, klub-klub gedhe kayata Real Madrid, Valencia, Atletico Madrid lan Inter Milan wiwit nyenengake kanggo tekane.

Pemain Argentina pungkasanipun ndharat ing klub ing Eropa kanthi Inter Milan menangaken bidhal. Nalika ing klub, Lautaro entuk dibantu dening perusahaan senengane lan senenge Mauro Icardi. Ing Inter, Lautaro wiwit ngilangi cathetan sanajan digunakake minangka pengganti.

Ing dhuwur, dheweke dadi juara ing 2019 COPA America tournament Lionel Messi.

Lautaro Martínez bekerjasama karo Lionel Messi-The Rise to Fame Story
Lautaro Martínez bekerjasama karo Lionel Messi-The Rise to Fame Story. Kredit kanggo Yahoo News

Kinerja Lautaro ing kompetisi digawe para fans kanggo menehi label "masa depan" bal-balan Argentina. Tanpa mangu-mangu, donya bisa uga ana ing sawangane bocah liyane sing lagi mekar ing bakat kelas donya ing ngarep mata kita.

Lautaro Martinez sajatine ana ing antarane produksi garis akhir saka pemain-pemain sing nyerang apik banget sing metu saka Argentina. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Lautaro Martínez Story Anak Untold Biography Facts - Urip Hubungan

Lautaro Martínez tanggalé Sol Pérez nganti Kontroversi diwiwiti sing nyebabake pamecahan ing 2017. Sanajan katon kaya penyayang paling apik ing foto ing ngisor iki, loro penyayang ndhukung akeh nalika dandanan.

Hubungane karo Lautaro Martínez karo Sol Perez
Lautaro Martínez sapisan tanggal Sol Perez. Kredit kanggo Afaae

Pratandha perpecahan wiwit nalika Sol Perez ora gelem ninggalake Argentina kanggo Italia sawisé pacarku diarani main kanggo Inter Milan.

"We have different goals, aku wanted to stay in Argentina, to work,"Ngaku Sol sing media kasebut minangka 'cah wadon Iklim'. Lan dheweke terus, "Temenan, dadi luwih gampang kanggo aku metu lan manggon ing Italia, sing bener yaiku aku luwih seneng nginep ing kene, nggarap jam 24. Bluntly, Lautaro kiwa kula. Aku ora seneng karo dheweke nalika kita perang akeh, akeh."

Nemokake Cinta Lagi:

Ora suwe sadurunge Lautaro Martine ketemu cinta maneh. Konco sang bintang, ana pacar lan modhel sing glamor karo jeneng Agustina Gandolfo. Dheweke setuju kanggo lelungan karo dheweke menyang Eropah.

Lautaro Martínez Girlfriend
Lautaro Martínez Girlfriend. Kredit kanggo IG

Loro-lorone kekasih, Lautaro lan pacar Agustina diwiwiti dadi kanca apik lan cepet, hubungane dadi "Katresnan sejati"Kaya sing kasedhiya saka upload romantis ing kaca media sosial.

Lautaro Martínez lan Agustina Gandolfo
Crita Cinta saka Lautaro Martínez lan Agustina Gandolfo. Kredit kanggo IG
Menehi hasil saka dalan loro penyayang sing narik kawigaten tresnane, mung soal wektu sadurunge Agustina Gandolfo dadi bojone kanggo pacar kekasih.
Lautaro Martínez Story Anak Untold Biography Facts - Urip Pribadi

Ana pitutur sing ora ana kasetyan ing game bal-balan modern. Mesthine, iki ora dadi pamrentah sing dituduhake antarane Lautaro lan asu sing apik banget sing digambarake ing ngisor iki.

Lautaro Martínez lan Anjingé
Lautaro Martínez lan Anjingé. Kredit kanggo Twitter

Ngerteni gesange pribadine Lautaro Martinez adoh saka lapangan bal-balan sing bakal mbantu supaya sampeyan bisa ndeleng gambaran lengkap. Miwiti, dheweke iku wong kanthi ati emas, wong sing seneng ati. Senadyan gadhah akeh karir karir, Lautaro pancen saka dina kariré karo Racing tansah nggawe wektu kanggo ngunjungi lan nyedhiyani kahanan sing lara.

Lautaro Martínez Pribadi Pribadi - Atine becik
Lautaro Martínez Pribadi Pribadi - Atine becik. Kredit kanggo Twitter
Lautaro Martínez Story Anak Untold Biography Facts - Urip Keluarga

About Lautaro Martinez Father: Dheweke asring diarani Mario Martínez. Senadyan, dheweke diarani julukan "Pelusa" nalika dolanan.

Ngerteni Lautaro Martinez Father- Mario
Ngerteni Lautaro Martinez Father- Mario. Kredit kanggo Twitter

Minangka pemain bal-balan, Mario Martinez aktif ing taun 1972 nganti limang taun salajengipun nalika main ing Argentina. B. Taun salajengipun, piyambakipun nedahaken bilih piyambakipun boten manggen ing ekspektasi karir, ngadhepi sepak bola amatir lan kesulitan finansial.

Mario Martinez sapisan ngakoni yèn impené yaiku ndeleng putrané Lautaro sing dilatih Pep Guardiola. "Ayo dadi jelas, sanajan, iki mung kepinginanku minangka bapak, " dheweke tau ngandika minangka pertahanan kanggo putrane.

About Martinez Mother Lautaro: Karina Vanesa Gutiérrez iku ibuné. Dheweke minangka ibune sing banget emosional babagan suksese putrane.

About Lautaro Martinez Mother
About Lautaro Martinez Mother- Karina Vanesa Gutiérrez. Kredit-IG

Lautaro tau ngomong babagan ibuné;

"Sawise main game, aku ngajokake tim kanggo menang, aku disebut ibu. Nalika dheweke mangsuli, aku krungu dheweke nangis: Aku ngerti dheweke seneng karo aku amarga dheweke ngerti yen aku kudu ngetokake kasempatan kanggo aku".

About Lautaro Martinez Siblings: Minangka kasebut sadurunge, Lautaro Martinez duwe loro adhine- jenenge Alan lan Jano. Paling ora cukup dikenal bab Alan Martinez. Nanging, Jano, adhine (digambarke ing ngisor) dikenal kanthi sukses.

Kakak Lautaro Martínez- Jano Martinez
Kakak Lautaro Martínez- Jano Martinez. Kredit kanggo IG
Ngerti pora?… Dheweke saiki dadi pemain bal-balan ing Argentina. Ing 14 (kaya nalika nulis), Jano minangka salah sawijining janji bola-bali Argentina.
Lautaro Martínez Story Anak Untold Biography Facts - Lifestyle

Sawise ngliwati media sosial lan akeh blog sing nulis babagan 'Sampeyan bisa uga ora ngerti babagan Lautaro Martinez', kita wis nemtokake manawa dheweke ora kaya pemain bal-balan sing manggon gaya urip glamor.

Gaya urip sing dipenuhi karo mobil sing rada larang, WAG ayu lan nduwe omah mewah.

Lautaro Martínez LifeStyle
Lautaro Martínez LifeStyle. Kredit kanggo IG
Menehi hasil saka foto iki, sampeyan bisa setuju karo kita yen Lautaro Martinez urip gaya urip sing prasaja. Dheweke apik banget kanggo ngatur kasugihanane, ora mbuwang kaya gila.
Lautaro Martínez Story Anak Untold Biography Facts - Faktor Untold

Taun kasebut "1997" nalika Lautaro lair, ing ngisor iki kedadeyan.

Fakta Lautaro Martínez Untold
Lautaro Martínez Untold Fact. Kredit kanggo Anandtech lan Telegraph

(1) Putri Diana wis matèni ing Paris Prancis ing kacilakan mobil nalika diterusaké paparazzi. (2) Film drama-bilai (Titanic) dirilis. (3) Apa saiki dunya dikenal minangka Wi-Fi sing dienal.

Tato: Lautaro nyokong Tato Mandinga toko dumunung ing Buenos Aires, Argentina. Tatoe nyedhiyakake dheweke cara sing luwih apik kanggo ngatasi masalah omah minangka gambar nggambarake asale lan sejarah.

Tato Laut Martínez
Tato Laut Martínez

Agama: Mayoritas pedunung kutha (Bahía Blanca) iku Katolik Roma sanajan ana gereja Protestan lan papan pangibadah. Ngadhepi kasunyatan kasebut, ana kemungkinan bahwa Lautaro Martinez minangka wong Kristen kanthi iman katolik.

Lautaro Martínez Story Anak Untold Biography Facts - Ringkesan Video

Deleng ing ngisor iki, Ringkesan video YouTube kanggo profil iki. Kindly Ngunjungi, Langganan kanggo kita youtube Channel lan klik Ikon Bell kanggo Notifikasi.

Mriksa: Thanks kanggo maca Storyaro Martinez Childhood Story plus Untold Biography Facts. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene