Factor Biografi Lasse Schone

Factor Biografi Lasse Schone

LB presents Kisah Penuh saka pemain sepakbola sing paling misuwur minangka "Schone". Kisah Kanak-kanak Lasse Schone Kita lan Bukti Biografi sing Ora Prelu nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara penting wiwit jaman kanak-kanak nganti saiki. Analisis kasebut nyakup umur dini, latar kulawarga, urip pribadi, kasunyatan urip kulawarga, gaya urip lan kasunyatan liyane sing ora dingerteni.

Ya, kabeh wong ngerti kemampuan tendhangan bebas lan motret dheweke. Nanging mung sawetara sing nganggep Biografi Lasse Schone sing cukup menarik. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Lasse Schone Plus Fakta Biografi sing Tak Terungkap - Awal urip lan latar kulawarga

Miwiti, Lasse Schone lair ing dina 27th Mei 1986 ing Glostrup ing Denmark. Dheweke yaiku anak pertama saka loro anak lair saka ibune, Tina Schone lan bapakne, Lars Schone.

Etnis putih bangsa Denmark karo basa Jerman diunggahake dening wong tuwané ing kotamadya Roskilde sing mung menit 18 nyopot saka papan kelairané ing Glostrup. Tuwuh ing kotamadya, Schone enom nampilake pamaine koki sajrone urip awal. Bocah cilik mesthi nglampahi wektu ing pawon ing ngendi dheweke dolanan karo peralatan masak kaya panci lan panci.

Lasse Schone seneng main ing pawon nalika isih cilik.
Lasse Schone seneng main ing pawon nalika isih cilik.

Nalika Schone ana, dheweke main bal-balan minangka olahraga separo amarga dheweke mbah kakungipun, Willy Schone minangka pemain pensiunan lan pelatih bal-balan nalika bapakné Lars minangka pemain bal-balan karier nalika iku.

Nanging, bagean wektu Schone sing luwih apik yaiku kanggo eksplorasi pawon, sawijining minat sing banjur menehi partisipasi penuh ing bal-balan sekolah sawise ngrayakake ulang tahune sing kaping 8 taun 1994.

Schone wiwit miturut prioritas utama bal-balan sawise ulang tahun 8 taun. Kredit: AjaxShowTime.
Schone wiwit miturut prioritas utama bal-balan sawise ulang tahun 8 taun. Kredit: AjaxShowTime.

Kisah Kanak-kanak Lasse Schone Plus Fakta Biografi sing Tak Terungkap - Education and Career Buildup

Latar mburi pendhidhikan Schone kalebu pasinaon ing Klostermarksskolen School ing Roskilde. Nalika sekolah, Schone duwe minat bal-balan lan malah nulis esai babagan olahraga kasebut. Gurune sing kuwatir banget babagan pangembangan kasebut ndhesek wong tuwane Schone supaya diajak tuwuh minat ing garis karir liyane.

Lasse Schone - ngadeg nomer loro saka kiwa - dadi anggota tim bal-balan Sekolah Klostermarksskolen sing semangat. Kredit: Twitter.
Lasse Schone - ngadeg nomer loro saka kiwa - dadi anggota tim bal-balan Sekolah Klostermarksskolen sing semangat. Kredit: Twitter.

Nanging, Schone duwe pikirane digawe dadi pemain bal-balan lan tuwane menehi dhukungan dhukungan sing dibutuhake. Wektu Schone umuré 16, dheweke didaftarkan ing SC Heerenveen, klub pemuda Belanda, ing ngendi dheweke nduweni latihan ekstensif ing bal-balan sing kompetitif. Sadurunge, dheweke duwe anak ing taun-tahun pamrentahan ing klub pemuda; Himmelelev-Veddelev BK lan Ljungby IF.

Lasse Schone gabung karo SC Heerenveen minangka 16-Year-old. Kredit: AjaxShowTime.
Lasse Schone gabung karo SC Heerenveen minangka 16-Year-old. Kredit: AjaxShowTime.

Kisah Kanak-kanak Lasse Schone Plus Fakta Biografi sing Tak Terungkap - Wiwitan Karir Mangsa lan Rencana Wiwitan

Iku ing SC Heerenveen sing duwe pengalaman tantangan karo Schone. Klub iki ora apik kanggo Schone, sawijining perkembangan sing nggawe dheweke mikir arep mulih ing macem-macem kesempatan.

Nanging, dheweke disaranake tetep dijaluk karo wong tuwane nalika bapake asring nyopir menyang Walanda supaya bisa kerja bareng ing akhir minggu. Nanging, Schone gagal mlebu tim pertama klub kasebut, sawijining pembangunan sing nggawe dheweke mudhun divisi kanggo gabung karo De Graafschap.

Kisah Kanak-kanak Lasse Schone Plus Fakta Biografi sing Tak Terungkap - Rise To Fame Story

Nalika ing De Graafschap, Schone umur 20 taun nemokake langkah sing dibutuhake kanggo mbantu dheweke dadi misuwur lan terus mbiyantu klub menang promosi menyang Eredivisie. Ora suwe sadurunge debut Eredivisie sing sensasional mbantu dheweke pindhah menyang klub sing luwih gedhe, NEC Nijmegen.

Lasse Schone mbantu De Graafschap nampa promosi menyang Eredivisie sadurunge pindah menyang NEC Nijmegen. Kredit: De Gelderlander.
Lasse Schone mbantu De Graafschap nampa promosi menyang Eredivisie sadurunge pindah menyang NEC Nijmegen. Kredit: De Gelderlander.

Sanajan munggah kanthi cepet ing gunung kesuwur Schone, disebabake cedera nalika musim kaping loro karo NEC Nijmegen, dheweke mbalekake maneh sing narik kawigaten Ajax sing ngamanake layanane ing tanggal 18 April 2012. Liyane, kaya sing dikandhakake , yaiku sejarah.

Kisah Kanak-kanak Lasse Schone Plus Fakta Biografi sing Tak Terungkap - Fakta Kehabisan Hubungan

Schone minangka wong sing nikah nalika nulis. We nggawa sampeyan bukti babagan sejarah gendakan lan urip. Kanggo miwiti, Schone ora dikenal duwe pacar sadurunge dheweke ketemu wag diuripake, Marije Schone.

Marjie kerja ing sawijining hotel nalika Schone ketemu karo dheweke. Dheweke umuré luwih saka 4 saka Schone lan ora kasengsem ing Schone, sing dheweké mikir ana pacangan. Nanging, Schone tetep nandur modal ing Marjie nganti dheweke menang.

Lasse Schone karo pacaré banjur Marije. Kredit: Instagram.
Lasse Schone karo pacaré banjur Marije. Kredit: Instagram.

Lovebirds pindhah bebarengan lan entuk dileksanakake sasi ing 2014. Saben taun ing 18th Juni 2015 disambung. Perkawinan kasebut dikaruniai bocah loro kaya nalika nulis. Dheweke kalebu putrane sing jenenge Robin Schone lan uga putri wadon sing jenenge Mila Schone.

Lasse Schone karo garwane Marije lan anak-anake. Credits: Instagram.
Lasse Schone karo garwane Marije lan anak-anake. Credits: Instagram.

Kisah Kanak-kanak Lasse Schone Plus Fakta Biografi sing Tak Terungkap - Fakta Keluarga

Schone asal saka latar kulawarga kelas 4. Kita nggawa sampeyan bukti bab urip kulawarga.

Babagan bapakne Schone: Lars Schone minangka bapak jenius bal-balan. Bapak sing ndukung yaiku pemain bal-balan sing main ing klub Denmark B1903 lan KB nalika isih cilik Schone. Saiki dadi pemain bal-balan sing wis pensiun, Lars bangga bisa nyekseni rekor kemajuan Schone saka nggawe karir ing liga Denmark nganti nggawe liga.

Babagan ibune Schone: Tina minangka ibune Schone. Dheweke nuduhake ikatan sing raket banget karo jenius bal-balan lan nduwe gambaran mental jangka panjang sing kedadeyan yaiku crita jaman kanak-kanak. Ibu saka loro bocah kasebut terus main karo game Schone lan asring emosional saben dheweke ngetung.

Lasse Schone karo wong tuwa. Kredit: AjaxShowTime.
Lasse Schone karo wong tuwa. Kredit: AjaxShowTime.

Babagan Sedulur Schone: Schone ora duwe adhine, nanging adhine jenenge Simon. Sadulur-sadulur tansaya gedhé bebarengan karo kotamadya Roskilde karo Schone muter peran adhine protèktif. Ora kaya kakangné, Simon ora milih karir ing bal-balan lan sauntara ora pati ngerti. Nanging, dheweke cedhak karo Schone sing nduwe rasa gedhe kanggo kulawarga.

Lasse Schone lungguh ing sacedhake adhine Simon lan ngelawan tuwane nalika diluncurake. Kredit: Instagram.
Lasse Schone lungguh ing sacedhake adhine Simon lan ngelawan tuwane nalika diluncurake. Kredit: Instagram.

Babagan Kerabat Schone: Adoh saka kulawarga cedhak Schone, simbah bapakne yaiku pemain bal-balan veteran Denmark lan pelatih, Willy Schone, nanging ora pati ngerti babagan mbah kakunge. Kajaba, simbah-simbah ibu durung nggawe kehadiran online karo dheweke, pangembangan sing diwenehake kanggo paman, lik, sedulur uga ponakan lan ponakan.

Kisah Kanak-kanak Lasse Schone Plus Fakta Biografi sing Tak Terungkap - Fakta Pribadi Pribadi

Apa sing nggawe Lasse Schone obah? lungguh maneh nalika nggawa sampeyan babagan kepribadian Schone kanggo mbantu sampeyan entuk gambaran lengkap babagan dheweke. Kanggo miwiti, kepribadian Schone minangka campuran saka sipat Zodiak Gemini sing grapyak, cerdas kanthi emosional lan cukup ngandhakake rincian babagan urip pribadi lan pribadi.

Kajaba iku, Schone wis ditepungi minangka manis lan setya marang kanca lan kulawarga. Hobi dheweke kalebu muter golf, nonton program TV, ngrungokake musik lan njupuk foto-shoots. Schone uga nduweni minat ing gardening, fashion lan masak.

Kisah Kanak-kanak Lasse Schone Plus Fakta Biografi sing Tak Terungkap - Gaya urip

Schone nduweni nilai jual luwih saka $ 8 yuta minangka nalika nulis lan urip gaya urip mewah sing ora ngluwihi penghasilan utawa gaji sing luwih saka € 988,000 ing wektu pers. Asal saka kasugihané yaiku usaha bal-balané, kayata endorsèt, nanging ora pati ngerti babagan investasi ing njaba bal-balan.

Sanajan mangkono, dhuwit bisa didol kanthi cepet nalika mbuwang lan njajahi omah mewah ing Amsterdam ing Walanda. Wiwit mobilitasipun, Schone minggah mobil ingkang ageng kangge mupangataken kabutuhan kangge kecepatan lan ngelajengaken udara kangge liburan utawi nyuwun tugas internasional.

Lasse Schone mlayu kanthi apik sajrone belanja. Credits: Instagram.
Lasse Schone mlayu kanthi apik sajrone belanja. Credits: Instagram.

Kisah Kanak-kanak Lasse Schone Plus Fakta Biografi sing Tak Terungkap - Faktor Untold

Kanggo ngrampungake biografi kanak-kanak Lasse Schone ing kene, ana kasunyatan sing kurang dingerteni utawa ora dingerteni sing arang kalebu ing biologine.

Apa sampeyan ngerti?

  • Schone nduweni tato kang sawetara nuduhake cinta marang kulawarga antarane liyane.
Schone nampilake salah sijine tato. Kredit: Pinterest.
Schone nampilake salah sijine tato. Kredit: Pinterest.
  • Sanajan ora ngerti babagan agama Schone, kemungkinan kasebut luwih milih dheweke dadi wong sing precaya.
  • Dheweke diwenehi ngombe lan ngombe apa wae sing bisa dipangan, kalebu komplong bir lan gelas wiski.
Schone ngombe minuman sing bisa diminum kalebu bir lan wiski
Schone ngombe minuman sing bisa diminum kalebu bir lan wiski

Lasse Schone Anak-anak Story Plus Untold Biografi Facts- Ringkesan Video

Deleng ing ngisor iki, ringkesan video YouTube kanggo profil iki. Kindly Ngunjungi lan Langganan kanggo kita youtube Channel kanggo Video liyane.

Mriksa: Thanks kanggo maca Story of Lasse Schone lan Fakta Biografi Untold. Ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora cocog, mangga bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tetep ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar