Fakta-fakta Biografi Danilo da Silva

0
3611
Fakta-fakta Biografi Danilo da Silva

LB menehi Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng "Dan". Kisah Kanak-kanak Danilo da Silva lan Sejatine Biografi Bakal nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge ketenaran, latar kulawarga, hubungan urip, lan akeh fakta-fakta OFF-Pitch (sethitik dikenal) babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti babagan rocky facial katon. Nanging, mung sawetara sing ngerti babagan Bio Danilo da Silva sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Danilo da Silva Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Miwiti, jeneng lengkapé yaiku Danilo Luiz da Silva. Panjenengané lair ing dina 15th Juli 1991 kanggo ibuné, Maria José da Silva lan bapaké, José Luiz da Silva ing Bicas, sawijining kotamadya Brasil ing negara Minas Gerais.

Paroki Danilo Luiz da Silva- Maria José da Silva lan José Luiz da Silva

Asal kulawarga Danilo nduweni akar saka etnis ireng Brasil sing nduweni sejarah prasangka lan perang kanggo panggonan ing masyarakat Amerika Kidul. Pemain Brasil sing ireng kaya Danilo sing wis tiwas saiki lagi nglakoni perkawinan campuran kaya kulit campuran campuran.

Danilo gedhé ing Bicas, sawijining kotamadya kanthi penduduk 13,000 lan kira-kira jam 3 ing sisih lor Rio de Janeiro.

Asal saka Danilo Luiz da Silva- The Untold Story

Bikas minangka digambarke ing ngisor iki minangka titik atraksi kanggo imigran biasane Italia lan sawetara bangsa.

Danilo da Silva Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Karir Mulai

Kanggo nom-noman Danilo, usaha kanggo dadi pemain bal-balan teka liwat motivasi sing ditampa saka legendaris Edson Arantes do Nascimento sing dikenal minangka Pele.

Carane Danilo nggambar motivasie

Sawise tuwuh ing sawijining kutha ing endi kakehan nalika ana bal-balan ing sikil, gampang kanggo Danilo nom milih bola tinimbang sekolah. Saenipun, Danilo umur 13 nalika wekdalipun ngambali sepak bola kanthi serius. Karepé kanggo bal-balan nyakseni dheweke ing 2004 mendaftarkan ing tim pemuda lokal, Tupynambás sing menehi panggung kanggo pertunjukan bakatipun. Nalika ing klub, sinau dagang model peran lan juara Piala Dunia rong taun Café kang nuduhake dheweke carane muter posisi luwih apik.Model Dolanan Danilo Luiz da Silva- Cafu

Sawise rong taun ngunggahake kabeh bal-balan ing Tupynambás, Danilo felt perlu kanggo muter bal-balan luwih kompetitif. Dheweke mutusake kanggo pindah menyang sisih muda América Mineiro ing Belo Horizonte. Danilo weruh klub kasebut minangka springboard sing bakal nuntun dheweke menyang karir pemuda sing sukses.

Danilo da Silva Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Rise Fame

Danilo ing umur 18 ngrampungake kariré lan olih kariré kanggo América Mineiro. Dheweke munggah ndhuwur kabeh pandhangan bal-balan senior sawise nyetak gol penting kanggo klub kasebut.
Bebungah Danilo Luiz da Silva kanggo Story
Ora ana wektu sadurunge Brasil rawuh Santos teka. Pertempuran meteorik Danilo ing Santos teka ing wektu sing tepat. Wonten ing wekdal punika piyambakipun damel gol ingkang menangaken Copa Libertadores 2011 (Amerika Kidul sing setara karo Liga Champions UFA - kanggo sapisanan wiwit 1963). Ngisor iki foto Danilo super enom ing kamulyan Copa Libertadores.
Carane Danilo menangake Copa Libertadores
Awit menang Copa Libertadores kajawi Neymar (digambar ing ngisor iki kanthi piala), kemampuan Danilo kanggo ngurusi ketenaran dadi setor langsung karo cara dheweke ngatasi bal.
Versi Danilo's 2011 Copa Libertadores Kamulyan- Nggarap Neymar
Iki uga wektu akeh tim Eropa njupuk kabar saka dheweke. Minangka ing jendhela transfer 2012 Januari, klub-klub saka Eropa wiwit nyuwun layanan. Senadyan klausul release abot € 50 yuta diselehake ing sirahé, FC Porto ndhisiki nandhani dheweke, mbayar klausul kasebut lan ragad penandatanganan. Iki minangka carane impen dheweke Eropah liwat. Liyane, (wektu ing Real Madrid lan Man City) kaya saiki, saiki wis dadi sajarah.

Danilo da Silva Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Konco kabeh wong gedhe, ana wong wadon gedhe, utawa supaya tembung kasebut dadi. Inggil Danilo sukses, ana uga pacar glamor ing wong Clarice Sales (digambar ngisor karo dheweke) sing mengko dadi bojone sing dikasihi.

Cinta Cinta Danilo Luiz da Silva

Loro kekasih mutusake kanggo duwe bayi sadurunge nikah. Dheweke duwe putra, Miguel ing 9th of April, 2015. Ngisor iki yaiku Danilo karo bojone sing ayu banget lan Miguel sing lagi manggung ngrayakake pamitan foto pisanane saka bapake.

Danilo Luiz da Silva sasampunipun garwanipun lair

Sawise 7 taun bareng, Danilo lan Clarice Sales pungkasanipun felt sing wektu kanggo dasi simpul tali. Dheweke nikah ing dina 17th Juni 2017 ing Bicas, Brasil.

Foto Perkawinan Danilo Luiz da Silva

Loro-loroné Danilo lan Clarice padha kawin luwih awal tinimbang tanggal sing wis direncanakaké. Wiwitane dijadwalaké tanggal upacara perkawinan tanggal Juni 30, 2017, nanging mutusake supaya bisa dilakoni ing dina 17 ing sasi 13 sadurungé tanggal nikah.

Ing ngisor iki foto wedding bebarengan karo putrane, Miguel. Kaya ditemokake ing ngisor iki, kabeh anggota kulawarga kalebu Danilo sing ora kepenak katon luwih cendhek tinimbang kue wedding sing raksasa.

Foto Perkawinan Danilo Luiz

Danilo yakin anaké Miguel (digambar ngisor) bakal mimpin generasi sepisanan saka kulawarga Danilo Luiz da Silva.

Bukti babagan Sonilo Luiz da Silva's Son- The Untold Story

Danilo's LifeStyle: Tanpa mangu, iku gaya urip Danilo sing bisa mbantu wong sing bisa mbangun gambaran sing luwih lengkap saka kepribadiane. Danilo wis kerep katon, ngrasakake wektu sing apik bebarengan.Danilo Luiz da Silva Hubungan Urip

Danilo da Silva Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Pribadi

Miwiti, Danilo katon dening para penggemar minangka wong sing tansah nggoleki ing layar lan uga foto karo kulawargane.

Danilo Luiz da Silva kang Serius - Nyamarake Pribadi Dheweke

Akibat iki, Danilo bisa dadi salah sawijining wong sing bisa nduweni atribut. Nanging, ngebur mudhun, kita menehi sawetara bukti bab pribadine.

Saliyane kekuwatane, Danilo katon kaya kanca-kanca minangka wong sing terus-terusan nyengkuyung apa wae sing relevan karo dheweke. Iki bisa ditemokake kanthi cara nyelupon ing kulawargane kaya foto-fotone urip.

Danilo pancen imajinatif (mati lan ing lapangan), setia (biasane kanggo garwane). Saliyane apa sing disenengi, Danilo minangka penggemar hobi omah-omah. Panjenenganipun tresna ngendhokaken cedhak toya lan gadhah panyimpenan ingkang sae kaliyan kulawarga. Tanda tato salib ing lengen ing ngisor iki nuduhake yen dheweke asal saka latar kulawarga Katolik.

Danilo Luiz da Silva Hubungan Urip

Saliyane ora seneng, Danilo ora seneng karo wong manca. Dheweke ora seneng kritik saka wong tuwane lan ngetoke banget babagan pribadine marang publik. Minangka nalika nulis, ora pati ngerti babagan sedulur, kakang, paman lan biyung.

Minangka nalika nulis artikel iki, Danilo sing dadi wong sugih duwe net worth kira-kira luwih saka $ 21 yuta. Senadyan Cafu minangka model peran, Danilo wis tau nandhesake ing ngisor iki;

Aku dhewe. Aku ora bakal mbandhingake karo sapa wae amarga aku duwe atribut dhewe.

Mriksa: Thanks kanggo maca Danilo da Silva. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene