Kisah Kanak-kanak Dan-Axel Zagadou ditambah Fakta Biografi Untold

0
149
Kisah Kanak-kanak Dan-Axel Zagadou ditambah Fakta Biografi Untold. Credits: Gol lan Sortitoutsi
Kisah Kanak-kanak Dan-Axel Zagadou ditambah Fakta Biografi Untold. Credits: Gol lan Sortitoutsi

Miwiti mati, asmane yaiku "Daxo". Artikel kita menehi jangkoan lengkap Dan-Axel Zagadou Childhood Crita, Biografi, Fakta Kulawarga, Wong tuwa, Urip Awal, Gaya urip, Urip Pribadi lan acara-acara penting liyane nalika isih diwasa.

Gesang lan munggah saka Dan-Axel Zagadou
Gesang lan munggah saka Dan-Axel Zagadou. Kredit Gambar: Gol lan BVB.

Ya, kabeh wong ngerti manawa dheweke dadi pembela gedhe kanthi keterampilan ngatasi lan nyegat. Nanging, mung sawetara sing nimbang versi Biografi Dan-Axel Zagadou sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih dhisik, ayo wiwiti, dhisik karo Wiki Dan-Axel Zagadou, ngiring karo Tabel Konten sadurunge STORY FULL.

Biografi Dan-Axel Zagadou (Wiki Enquiries)jawaban
Jeneng Lengkap:Dan-Axel Zagadou
Nama Pangguna:Daxo
Tanggal Lahir:3 Juni 1999 (Umur 20 Taun kaya ing Maret 2020)
Wong tuwa:Bapak lan Ibu Zagadou
Sandhangan:Pakaian (sedulur) lan Yohan (sedulur)
dhuwur:1.96 m (6 ft 5 ing)
Negara Asal:Côte d'Ivoire
Pakaryan:Pemain Bola Sepak (Punggung-kiwa, kiwa-kiwa)
Zodiak: Gemini
Sipat Pribadhi:Ora sopan, tresna, penasaran, luwes lan bisa sinau kanthi cepet
Ing pundi piyambakipun tuwuh:Créteil, Prancis (papan kelairan)
Pendidikan Bal-balan:US Créteil lan PSG

Kisah Kanak-kanak Dan-Axel Zagadou:

Miwiti, Dan-Axel Zagadou lair tanggal 3 Juni 1999 ing komune Créteil ing Prancis. Dheweke minangka salah sawijining bocah sing lair saka bapak lan ibune sing wis misuwur.
Ing enom Dan-Axel tuwuh ing Créteil ing sisih kidul-wetan kidul Paris, Prancis ing sadulur sadulur sing mung loro sing ngerti nalika kita nulis. Dheweke dadi sedulur lawase yaiku Dressy lan Yohan.
Deleng lokasi ing ngendi Dan-Axel tuwuh ing peta Prancis.
Deleng lokasi ing ngendi Dan-Axel tuwuh ing peta Prancis. Kredit Gambar: WorldAtlas lan Goal.
Tanduran ing Créteil Dan-Axel minangka bocah sing kuwat lan atlit sing milih nyilaki dalane sadulure yaiku Dressy kanthi muter bal-balan sing dadi olahraga sing paling populer ing komensi Créteil.

Latar mburi Kulawarga Dan-Axel Zagadou:

Pangembangan kasebut ora ditentang dening wong tuwa Dan-Axel sing kaloro wong Ivoria, nanging nggawe keputusan kunci pindah menyang Prancis suwene sadurunge putra sing paling janji -Dan-Axel lair.
Kaya kepala kulawarga sing paling gedhe, wong tuwa Dan-Axel ngarep-arep kanthi dhuwur lan optimistis yen mbesuk kulawarga kanggo olahraga lumantar bocah lan olahraga.
Ora akeh sing dingerteni babagan wong tuwa Dan-Axel nalika nulis biografi iki
Ora akeh sing dingerteni babagan wong tuwa Dan-Axel nalika nulis biografi iki. Kredit Gambar: Gol lan ClipArtStudio.

Dan-Axel Zagadou Pendidikan lan Pambangunan Karir:

Minangka kasebut, dheweke luwih seneng duwe klub Dan-Axel gabung karo klub desa - US Créteil. Ing klub lokal dheweke wiwit main bal-balan kompetitif wiwit jaman enom banget karo dhukungan kulawarga.
Klub lokal AS Créteil-Lusitanos ing ngendi Dan-Alex njupuk langkah pertama ing bal-balan kompetitif.
Klub lokal AS Créteil-Lusitanos ing ngendi Dan-Alex njupuk langkah pertama ing bal-balan kompetitif. Kredit Gambar: Gol lan FootballLogos.
Nalika bocah enom kasebut, dheweke menehi perhatian marang para akademisi lan nemokake pendhidhikan sing migunani kanggo pembangunan kabeh. Ora kaget Dan-Axel bakal pirang-pirang taun mengko menehi saran bocah-bocah ing saindenging jagad supaya sekolah. Miturut dheweke, sekolah minangka perkara sing paling penting.

Taun Awal Dan-Axel Zagadou ing Sepak Bola:

Malah nalika iku, bal-balan uga penting kanggo Dan-Axel. Iki kabukten ing proses pangembangan sing apik ing peringkat SMU AS Créteil ndadekake Paris Saint-Germain nganggep dheweke minangka prospek.
Akibaté, Dan-Axel digawa menyang PSG nalika umur 12 taun. Dheweke mulai mundhak liwat peringkat Les Parisiens nganti dadi anggota regu cadangan klub ing taun 2016.
Ngunggahake rangking: Foto genuis bal-balan langka ing rangking pemuda PSG.
Ngunggahake rangking: Foto langka jenius bal-balan ing peringkat muda PSG. Kredit Gambar: Gol.

Crita Rame Dan-Axel Zagadou Kanggo Fame:

Nalika nganggo skuad cadangan PSG, Dan-Axel mung nggawe 9 penampilan ing sistem bal-balan nomer 2016 ing Prancis 17 sing dikenal minangka Championnat de France Amateur. Ing pungkasan musim kasebut, dadi jelas dheweke yen entuk terobosan menyang tim pertama PSG bakal angel banget.
Sanajan manajemen klub kasebut duwe peran motivasi kanggo njamin Dan-Axel lan pemain liyane ing posisi minangka masa depan sing luwih cerah, dheweke milih kanthi ngarep supaya dheweke ora bakal nesu keputusan kasebut.
Janji promosi klompok muda menyang tim PSG pisanan nyebabake dheweke ora khayal, mula keputusan kasebut ninggalake klub Prancis.
Janji promosi klompok muda kanggo tim pertama PSG nyebabake dheweke ora khayal, mula keputusan kasebut ninggalake klub Prancis. Kredit Gambar: Gol.

Dan-Axel Zagadou - Rame To Fame Story

Apa sampeyan ngerti yen Dan-Axel ora menehi hiburan kanggo kemajuan saka Manchester City lan RB Leipzig? Nanging, dheweke milih utangan kanggo Borussia Dortmund amarga cathetan trek klub kasebut menehi kesempatan kanggo para remaja luwih maju ing bal-balan sepisanan maju.
Sanajan pemain pertandhingan berjuang sethithik nalika musim debut (2017/2018) kanggo sisih Jerman, kekancan karo kanca sing ora tau bosen. Pierre-Emerick Aubemeyang lan Ousmane Dembele ing antarane faktor liya nggawe dheweke nemokake wujud ing taun sabanjure (2018/2019). Terusake nganti wektu nulis bio iki, Dan-Axel minangka pemain kunci utama kanggo Dortmund kanthi kehadiran on-pitch sing cukup pas kanggo mumbul saka penyerang penentang. Liyane, kaya sing dikandhakake, yaiku sejarah.
Maestro kang mbela seneng ing Borussia Dortmund ing kono dheweke dadi ancaman gedhe kanggo nglawan penyerang
Maestro kang mbela seneng ing Borussia Dortmund ing kono dheweke dadi ancaman gedhe kanggo nglawan penyerang. Kredit Gambar: Gol.

Sapa pacar Dan-Axel Zagadou?:

Sembarang bek sing dhuwur lan apik banget kaya Dan-Axel bisa uga paling apik karo bojo utawa luwih elek, tanpa pacar. Status hubungan Dan-Axel nalika nulis miring dadi siji nalika dheweke ora duwe anak lanang utawa wadon sing ora omah-omah.
Para pemain pertahanan mangertos manawa narik kawigaten kalebu mbela cara sing bisa memikat. Kaya ngono, dheweke duwe fokus kanggo nyampurnakake seni nalika dheweke entuk kesempatan sing kudu ditawakake bal-balan top-flight.
Dan Dan Axel Zagadou bisa nggunakake pacar utamane kanggo liburan kaya iki. Apa sampeyan ora setuju?
Dan Dan Axel Zagadou bisa nggunakake pacar utamane kanggo liburan kaya iki. Apa sampeyan ora setuju ?. Kredit Gambar: Instagram.

Kulawarga Keluarga Dan-Axel Zagadou:

Ngluwihi munggah Dan-Axel lan kamampuan pertahanan sing apik banget yaiku kulawarga sing nyengkuyung. Kita nggawa informasi babagan kulawarga kulawarga sing mbela.

Babagan Rama-Axel Zagadou lan Ibu:

Ibu lan bapak Dan-Axel minangka wong sing seneng olahraga sing nduwe peran nyengkuyung ing urip lan mundhak pertahanan. Hadiah paling gedhe kanggo dheweke yaiku pindhah saka Ivory Coast menyang Prancis suwene sadurunge lair.
Iki amarga Prancis menehi luwih akeh kesempatan kanggo pemain pertahanan tinimbang wilayah asal kulawarga. Sanajan loro wong tuwa isih katon nyegerake pemain pertahanan saka pertahanan ing Jerman, mula bakal ditindakake sadurunge kanggo ngerteni tonggak sejarah sing ditindakake ing bal-balan Eropa.
Ora akeh sing dingerteni babagan wong tuwa Dan-Axel nalika nulis biografi iki
Ora akeh sing dingerteni babagan wong tuwa Dan-Axel nalika nulis biografi iki. Kredit Gambar: Gol lan ClipArtStudio.

Babagan Saudara Dan-Axel Zagadou:

Dan-Axel duwe 4 sedulur sing ora ngerti sethithik. Dheweke kalebu Dressy lan Yohan. Yohan minangka sedulur tuwa sing urip karo Dan-Axel ing Jerman lan mesthekake yen ora nate ilang fokus. Anane, Dressy uga sadulure tuwa sing melu nggegirisi bal-balan nalika nggawe Dan-Axel ngetrapake game kasebut minangka olahraga bocah cilik.
Dan-Axel karo sedulur tuwa lan juru kunci Yohanes.
Dan-Axel karo sedulur tuwa lan juru kunci Yohanes. Kredit Gambar: Instagram.
Dressy main ing kapasitas pertahanan nomer 2 ing klub divisi katelu Spanyol Santa Catalina lan minangka sebab kenapa Dan-Axel milih nyandhang nomer klambi 2 nomer kasebut. Sanajan ora ana sebutan babagan adhine Dan-Axel, kita positif manawa dheweke duwe paling ora siji sadulur utamane sawise sinau babagan foto ing ngisor iki.
Dan-Axel karo anggota kulawarga sing misuwur.
Dan-Axel karo anggota kulawarga sing misuwur. Kredit Gambar: WTFoot.

Babagan Kerabat Dan-Axel Zagadou:

Ora adoh saka urip kulawarga langsung Dan-Axel, ora akeh sing ngerti babagan leluhur lan kulawargane utamane, amarga ana hubungane karo simbah nenek lan bapak. Kajaba iku, ora ana cathetan saka sedulur, bek, lan sepupu sing mbela nalika anak-anake lan seduluré durung dingerteni.

Urip pribadi Dan-Axel Zagadou:

Apa sampeyan ngerti manawa embodies Dan-Axel seneng karo pribadine sipat sing kalebu intelijen, fokus lan andhap asor? Kajaba iku, dheweke ngerti babagan sesambungan karo wong lan duwe hadiah ekspresi mandhiri.
Pertahanan apik tenan sing Zodiac Sign yaiku Gemini arang ngungkapake rincian babagan urip pribadi lan pribadi nalika kegiatan sing nggawe kapentingan lan hobi kalebu nonton film, ngrungokake musik, blanja lan mbuwang wektu sing apik karo kulawarga lan kanca.
Dan-Axel seneng blanja. Deleng foto dheweke posing karo kancane sawise kegiatan kasebut
Dan-Axel seneng blanja. Deleng foto dheweke posing karo kancane sawise kegiatan kasebut. Kredit Gambar: WTFoot.

Gaya urip Dan-Axel Zagadou:

Babagan kepiye Dan-Axel Zagadou nggawe lan ngentekake dhuwit, dheweke duwe rega kira-kira $ 455,460 ing nulis bio iki. Kontribusi aliran menyang pembela net regane upah lan upah sing ditampa kanggo muter bal-balan tim pertama.
Kajaba iku, endorsan karo merek kaya Adidas nindakake akeh supaya bisa nambah dhasar kasugihan. Asile, Dan-Axel sing enom ora asing karo kesenengan urip sing kalebu dalan ing Jerman kanthi mobil larang sing kalebu Mercedes eksotis uga manggon ing apartemen lan omah sing larang.
Deleng pembela pos sing nembak ing mobil Mercedes sing wis misuwur
Deleng pembela pos sing nembak nembak ing mobil Mercedes endah sing misuwur. Kredit Gambar: WTFoot.

Fakta Dan-Axel Zagadou:

Kanggo ngrampungake crita lan biografi Bocah-bocah Dan-Axel Zagadou ing kene, ora ana bukti sing durung dingerteni utawa durung ngerti babagan juru bela.

Fakta # 1 - Babagan Dhasar Gendhakan sing Sedhih:

Wiwit wiwit kesusu menyang adegan bal-balan ing klub, ana minat kanggo pira bathi Dan-Alex Zagadou. Bebener iku, tDheweke kontrak Prancis karo Borussia Dortmund ndeleng dheweke mbayar gaji sithik € 234,000 Euros saben taun. Ngetang dadi nomer sing luwih cilik, kita duwe bathi kaya saben taun, wulan, dina, jam, menit lan detik (kaya ing wektu nulis).

WULANG GURUPangentukan ing Euros (€)Entuk ing pound sterling (£)Entuk ing Dolar ($)
Saben taun€ 234,000£ 200,000$ 263,743.74
Saben sasi€ 19,500£ 16,666.6$ 21,978.6
Saben Minggu€ 4,500£ 3,846.15$ 5,494.7
Saben dina€ 641.10£ 547.94$ 784.96
Saben Jam€ 26.71£ 22.83$ 32.70
Saben Menit€ 0.45£ 0.38$ 0.54
Saben Detik€ 0.01£ 0.01$ 0.009

Iki meh entuk akeh Dan-Axel Zagadou wiwit sampeyan miwiti ndeleng Halaman iki.

€ 0

Yen sampeyan ndeleng ing ndhuwur maca (0), tegese sampeyan ndeleng kaca AMP. saiki Klik kene kanggo ndeleng kenaikan gaji sak detik. Ngerti pora?… Wong rata-rata ing Prancis kudu kerja paling ora 6.5 months kanggo entuk € 19,500, yaiku jumlah wulan Dan-Axel Zagadou sing bisa entuk sajrone setaun.

Fakta # 2 - Agama:

Wong tuwane Dan-Axel Zagadou ngangkat dheweke netepi kapercayan agama Kristen. Trus iku, dheweke pancen wong Kristen lan ndedonga. Dheweke nate ujar manawa ing wawancara manawa salah sawijining tahyul kalebu maca alkitab lan ndedonga sadurunge pertandingan.

Fakta # 3 - Peringkat Fifa:

Dan-Axel duwe rating FIFA sakabehe 79 poin. Rating sing adil nanging ana sawijining bukti sing terus-terusan nganggep dheweke entuk bal-balan. Iki uga mbuktekake manawa mung masalah sadurunge pemain pertahanan entuk peringkat potensial 86.
Rating kasebut pas karo prospek kenaikan meteorit kanthi musim
Rating kasebut pas karo prospek kenaikan meteorit kanthi musim. Kredit Gambar: SoFIFA.

Fakta # 4 - Udud lan ngombe:

Dan-Axel ora ngrokok lan ora kena diombe kanthi ora tanggung jawab. Iki ngandhani yen jenius bal-balan ngerti carane ngetrapake awake dhewe kanthi cara profesional lan ora bakal nindakake kabiasaan sing ora kuwalitas kanggo kesehatane.

Fakta # 5 - Tato:

Dan-Axel ora duwe tato utawa seni awak nalika nulis. Dheweke luwih cocog karo bangunan awak sing apik sing cocog karo dhuwur 6 kaki, 5 inci.

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Kanak-kanak Dan-Axel Zagadou sing ditambahake Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora katon pas, wenehi bareng karo kita kanthi menehi komentar ing ngisor iki. Kita mesthi bakal menehi nilai lan ngurmati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene