Fakta-fakta Biografi Kylian Mbappe

15
23792
Fakta-fakta Biografi Kylian Mbappe

LB menehi Crita Cekak saka sawijining bintang sepakbola paling dikenal kanthi jeneng Panggonan; "Pangeran Pangeran Monaco". Cerita Kylian Mbappe Usahane Sakbanjure lan Biografi Untold Ora nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, lan akeh sing ora dingerteni babagan fakta-fakta. Monggo Mulai;

Fakta-fakta Biografi Kylian Mbappe -Awal Masa Siaga

Fakta-fakta Biografi Kylian MbappeKylian Mbappé Lottin lair ing Bondy, sisih lor-wétan Paris ing 20th 1998 Desember dening bapakipun Cameroon, Pak Wilfried Mbappe (pelatih) lan ibu Aljaia, Fayza Mbappe Lamari. Lair dheweke nemtokake enem sasi sawise Prancis menang ing Piala Dunia 1998 ing Stade de France, yaiku 11km saka kampung halamané. Minangka bocah lomba campuran sing lair dadi kulawarga olah raga, salah sijine yaiku bocah cilik "Bal-balan."

Miturut bapakne,

"Anakku Kylian luwih seneng babagan bal-balan. Dheweke meh mandheg aku sanajan aku ndeleng diriku minangka pelatih bal-balan. Dheweke tansah menyang 24 / 7. Kylian mirsani kabeh. Dheweke bisa nonton papat utawa lima sing cocog. "

Tuwuh ing pinggir pinggiran Paris sing sepisan ditindhes dening panganiaya lan rusake ora ngrugekake. Kabeh babagan masa depan dheweke dikelola kanthi becik dening kulawargane.

Kemampuan kanggo ngetrapake wektu nuduhake efektivitas dheweke ing bal-balan. Dheweke ora tau ngenteni wektu sacara demokratis. Dheweke ora ngandelake hal-hal sing ora penting kaya arep sekolah kanthi penuh wektu kanggo nggawe wektu kanggo bal-balan. Ya, wektune karo kanca-kanca lan kanca-kanca sing cedhak penting, nanging sawise teka bal-balan lan liya-liyane.

Dheweke sinau babagan carane dadi kiwa sing maju lan cepet cepet. Learning dribbling ora ditinggalake. Iki minangka cara ngembangake game.

Fakta-fakta Biografi Kylian Mbappe

Ing umur 6, dheweke katon minangka sepasang pemain bal-balan paling apik ing Perancis. Iki minangka wektu dheweke diakoni dening Federasi Sepakbola Perancis. Kylian nyatakake hal-hal gedhe minangka bocah. Kanggo pirang-pirang kali dheweke ninggalaken kanca-kancane kanthi rasa iri lan nyenengake.

Fakta-fakta Biografi Kylian Mbappe

Minangka minangka bocah, Mbappe nggawa kapasitas kanggo dadi sukses. Dheweke nduweni hadiah istimewa lan bakat khusus. Ora ana siji ing gambar ndhuwur digawe menyang ndhuwur kaya iya. Sawetara wong ilang dalan ing dalan.

Mbappe nggambarake Sukses dadi titik kepastian. Iku imajinasi lan kapercayan ing awake dhewe sing nuntun dheweke menyang nasibe.

Fakta-fakta Biografi Kylian Mbappe -Urip Keluarga

Rama: Bapakné, Wilfried Mbappe asal saka Cameroon lan Nigeria lan dadi pelatih ing AS Bondy (Kaya nalika nulis). Dheweké tau dadi pengungsi sing pindhah menyang Perancis kanggo papan pariwisata sing luwih gedhe. Pak Wilfried, ing bidhang tuku tetep manggon nikah karo warga negara Aljazair-Prancis, Fayza.

Fakta-fakta Biografi Kylian Mbappe

Panjenenganipun miwiti latihan putranipun Kylian nalika yuswa enem ing dinten nalika pasanganipun langkung alit.

Fakta-fakta Biografi Kylian Mbappe

Dheweke saiki dadi agen sepak bola kanggo putrane. Dheweke ngeterake pelatih menyang adhine jenenge Adeyemi Mbappe.

MOTHER: Fakta-fakta Biografi Kylian MbappeBapak Mbappe ora mung siji sing wis lulus babagan semangat lan gene olahraga. Ibunipun Fayza Mbappe miyosaken Fayza Lamari saking asal Aljazair. Dheweke pemain montage profesional.

Fayza Mbappe minangka ibu bal-balan saka Prancis prodigy striker, Kylian Mbappe. Dadi mantan atlet dhéwé, Fayza Mbappe mung ngerti pinten Karya iki kanggo nggawe sing profesional lapangan. Pemain mantan tim bal-balan nampi putra Kylian nalika Desember 20, 1998, ing sisih lor-wétan Paris. Dheweke wis mirsani wong tuwuh dadi apik enom wong lan sing paling penting salah siji pemain penting ing donya. Dheweke saiki urip ing Bondy, Prancis.

Geguritan BROTHER:

Fakta-fakta Biografi Kylian MbappeKylian Mbappe minangka sadulur telu Jires Kembo-Ekoko sing dadi Kongo sing sopan. Bapakipun minangka mantan pemain sepak bola, kanca close Mr Wilfried Mbappe sing tampil kanggo Zaire ing Piala Dunia 1974.

Jire pindhah menyang Prancis nalika isih cilik karo Pak Wilfried Mbappe sing pungkasane dadi penjaga hukum.

Dheweke umuré luwih saka 10 saka Kylian nom-noman sing nalika umuré mlayu ing dalan bal-balan donya. Wong loro kuwi menganggap sadulur lan Jires minangka idola pertama Kylian. Dheweke tau main bal profesional ing Rennes.

Little Brother: Kylian Mbappe duweni sadulur cilik jenenge Ethan sing umuré luwih enom saka 7. Loro-lorone pihak ndeleng minangka hadiah paling gedhe sing diwenehake wong tuwane. Kylian Mbappe tau duwe persetujuan karo Monaco supaya dheweke bisa dadi mascot. Iki kedadeyan sawise dheweke diprecaya dening Ethan supaya bisa dadi maskot ing Liga Champions.

Mbappe ngandika: "Dheweke kepengin. Iku wayahe gedhe. Dheweke ngeculke sandi sirah ing ngarep. Panjenengane ngandika: "Njupuk aku, njupuk aku", aku banjur ngandika, "Inggih, kula badhe nuntun sampeyan, rawuh ..."

Fakta-fakta Biografi Kylian Mbappe

Iku menarik kanggo ngerti yen Ethan Mbappe minangka alesan lan sumber inspirasi kanggo ngapa Kylian ngelmoni gol-ehehe kanthi posing karo tangane nyebrang lan jempol. Kylian Mbappe ngakoni yen Ethan nalika dheweke ngalahake dheweke ing FIFA Playstation.

Fakta-fakta Biografi Kylian Mbappe

Miturut Kylian, 'Ora aku sing teka karo dheweke. Iku kakangku, Ethan. Panjenenganipun ngrayakake kaya saben wektu dheweke ngremehake aku ing Playstation FIFA '

Fakta-fakta Biografi Kylian Mbappe -Urip Hubungan

Muncul meteoric kanggo ketenaran, pitakonan ing daftar everyone yaiku ... Sing sapa pacare Kylian Mbappe? ...

Ora ana pangerten, dheweke wis nggawe dheweke dadi apel kanggo mripat akeh wanita. Dheweke duwe hubungan sing luwih disenengi. Ing pungkasan sawetara pertandhingan, Mbappé kadhangkala nyebabake tangis saka sawetara bocah wadon. Utamane ing stadion parkir, akeh bocah wadon ngenteni superhero.

Miturut ibune "Kanggo manggon ing Paris bakal ora mungkin amarga gangguan saka wanita. Ing Monaco, dheweke luwih aman ".

Fakta-fakta Biografi Kylian Mbappe -Same School karo Greats Perancis

Mbappé tindak menyang Clairefontaine. Iki minangka nasional bal-balan pusat lan akademi sing spesialisasi ing latihan pemain bal-balan Perancis. Dheweke lulus saka akademi iki ing 2011. Dheweke lulus sajrone gelar kehormatan para lulusan mapan kalebu Thierry Henry, Nicolas Anelka, Blaise Matuidi, Hatem Ben Arfa lan William Gallas.

Fakta-fakta Biografi Kylian Mbappe

Young Mbappé banget misuwur ing Clairefontaine. Nalika takon bab ambisi, dheweke ngomong babagan Real Madrid lan ngandika: "Iku luwih apik kanggo ngarahake Bulan. Mangkono, yen sampeyan gagal, sampeyan bisa menyang mega. "

Fakta-fakta Biografi Kylian Mbappe -Rising to Fame

Sasampunipun bocoripun bapakipun, ingkang nyengkuyung kanthi bebaya bilih piyambakipun badhé nedahaken transfer ing jendhela Januari manawi boten saged dipunwiwiti, manajer Monaco, Leonardo Jadim mutusaken kanggé miwiti nglawan Montpellier. Mbappe main ing 6-2 ing Montpellier lan ora ngenteni maneh.

HE scored hat-trick profesional pertamane ing kamenangan Piala 7-0 ing Desember saka Rennes, kang kaping pitu ing 5-0 Februari kang ngalahake Metz lan ngrayakake Liga Champions pisanane kanthi ngukir liwat jantung pertahanan Manchester City kanggo mencetak gol pertamane ing kompetisi lan sijine sisihane 2-1.

Iki nalika ekspresi Mbappé minangka bocah enom narik perhatian media donya.

Fakta-fakta Biografi Kylian Mbappe -Nguripake Tawaran

Ing umur 15, nalika mahasiswa ninggalake Clairefontaine sawise rong taun kanggo mlebu sistem klub profesional, Mbappé nulak saben sisi Ligue 1 liyane, Real Madrid, Chelsea, Manchester City, Liverpool lan Bayern Munich kanggo gabung karo Monaco lan pindhah menyang prinsipal terus pendhidhikan.

Ananging Wilfried Mbappé wis kepengin supaya putrane tetep manggon ing Monako yen dheweke bakal diwenehi wektu sing cukup wektu, nalika Oktober, rong sasi sawise Monaco ngeculake tawaran £ 40m saka Manchester City, Kylian durung miwiti pertandingan lan bapak wis livid, minangka dhawuh marang L'Equipe:

Fakta-fakta Biografi Kylian Mbappe -Breaking Records

Dheweke miwiti debut kanggo Monaco sing umuré mung taun 16 lan dina 347, ngalahake rekor sing dilakokaké dening Henry, sing taun 17 lan 14 dina nalika dheweke pisanan ngetokake klub luwih saka 20 taun kepungkur.

Fakta-fakta Biografi Kylian Mbappe

Senajan, Henry wis ngomong yen ora adil nelpon Mbappe 'sing anyar Thierry Henry'. BOra ana wong sing wis ngelingake peringatan dheweke ... adoh saka sing seneng nelpon dheweke 'Neymar anyar'. Dheweke minangka debit paling enom kanggo Monako. Mbappe uga ngilangi rekor ing Eropa kanthi menit saben gol utawa mbantu Lionel Messi.

Fakta-fakta Biografi Kylian Mbappe -Pertandhingan Thierry Henry

Ing wektu iki, Thierry Henry ora ngerti yen dheweke ditembak karo bocah taun 5 sing bakal nandingake dheweke kanthi ngilangake loro cathetan dheweke.

Fakta-fakta Biografi Kylian Mbappe

Miturut Henry, "Aku wis ketemu sepisan nalika dheweke isih bocah. Dina iki, dheweke dadi bocah enom sing apik ing pundak. Dheweke seneng banget lan cukup tenang. Dheweke wis ditemtokake lan ora bakal nyerah. Dheweke minangka omongane kutha lan duwe bakat akeh. Dheweke duwe skills, gol, bantuan. Dheweke bisa nindakake apa kang dikarepake karo bal. "

Fakta-fakta Biografi Kylian Mbappe -Meeting Christiano Ronaldo

Gambar ing ngisor iki nuduhaké lengen Cristiano Ronaldo nutupi pundhak Kylian Mbappe ing basa latihan Real ing Valdebebas. Kene dheweke mung 13. Kesempatan kanggo ketemu C Ronaldo teka sawise undhangan dening Zinedine Zidane.

Mbappe, ing foto, kanthi jelas dadi bocah lanang. Iku foto kanggo nandheske marang taun-taun tender. Ronaldo ing tangan liyane katon mung padha. Mbappe wis wiwit berkembang dadi wong enom sing apik ing wektu sing cendhak.

Fakta-fakta Biografi Kylian Mbappe

Kanggo ing gambar karo Ronaldo ora ana rasa kasenengan kanggo bocah kaya Mbappe. Dina iki, dheweke wis nggawe cara dhewe ing donya saiki lan mungkin katon minangka ancaman dening Ronaldo. Dina iki, dheweke dadi ancaman tumrap dheweke lan Ballon d'Or.

Uga, Paulo Dybala wis nduduhake Lionel Messi minangka "idola". Dheweke tansaya ngremehake superstar Barcelona. Ing juara 2016 / 2017 Liga, Dybala nyurung dheweke metu saka panggung Knockout. Waktu ticks dening. Iku sumelang kanggo mikir nanging dina bakal teka nalika Lionel Messi lan Cristiano Ronaldo ora main maneh. Bakal ilang lan kita bakal duwe kenangan.

Fakta-fakta Biografi Kylian Mbappe -Apa sing diarani wong liya babagan dheweke

"Mbappé minangka pemain sing apik banget. Saiki dheweke dibandhingake karo Thierry Henry lan dheweke main kaya dheweke. Dheweke enom nanging yen terus nambah kaya iki, dheweke bakal main kanggo tim nasional. " Bacary Sagna.

"Dheweke ora persis karo Thierry Henry nanging bener dheweke nduweni kuwatitas sing padha lan masa depan lan bakat padha. Potensial padha, sawise yen dheweke duwe tingkat motivasi, kepinginan lan intelijen sing padha, Thierry nduweni, lan loro nganti telung taun bakal menehi pitutur marang dheweke, mula dheweke bisa banget njanjeni. " Arsène Wenger.

"Dheweke wis umur 18 lan apa sing ditindakake iku apik tenan. Wiwit wiwitan, kita weruh lan kita ngerti dheweke dadi pemain sing beda-beda, kanthi cara nyenthal bal, kayata. Dheweke duwe game sing khusus. Ing ndhuwur iku, dheweke nggarap akeh. Muga-muga dheweke bakal terus nulung kita menang gelar. " Bernardo Silva.

"Dheweke duwe bakat, ora bisa ditolak. Dheweke duwe potensial nyata lan We bet dheweke bakal ana ing Rusia. " LifeBogger. "

Fakta-fakta Biografi Kylian Mbappe -Ing Bromance

Majelis Monaco ora lair nalika Gianluigi Buffon, kiper Juventus, dijenengi ing skuat Italia kanggo Piala Dunia 1998 ing Prancis.

Fakta-fakta Biografi Kylian Mbappe

Lan kanggo Mbappe, yaiku salah sawijiné statistik sing bisa dicontoni kanthi kebanggaan nalika dhèwèké ngetokake rembug Monaco nganti papat pungkasan. Tally saka enem gol Liga Champions ing musim 2016 / 2017 tegese dheweke wis mencetak gol sing padha ing kompetisi sadurunge 19 minangka Raul.

Fakta-fakta Biografi Kylian Mbappe -Ageng Cepet

Sawise ngati-ati, siji bakal ngelingi tuwa prasaja ing pasuryan sing ora cocog karo umur saiki.

Fakta-fakta Biografi Kylian MbappeManeh, kisut ditemokake ing mripate. Iki ora ngrampungake kadewasan lan kecerdasan.

Fakta-fakta Biografi Kylian Mbappe

Fakta-fakta Biografi Kylian Mbappe -Ora Ana Mewah

Minangka nalika nulis, Kylian isih urip ing asrama latihan Monako. Rencana iku kanggo ngurangi panggung lan ora bisa diarani dadi ketenaran. Nalika kulawargane ana, dheweke ninggalake pendhudhuk kanggo nginep karo ibu, bapak lan sedulur lanang

Kylian isih nduweni kamar ing pusat latihan. Nanging, dheweke bakal duwe omah kanthi kolam renang. Nanging kuwi ora. Dheweke wis weruh keluwihan sing ora dikarepake saka kanca-kanca tartamtu sing wis ilang. Kanggo njaga dheweke, aku yakin dheweke tetep ing tengah (akademi). Nanging ing wektu sing paling cedhak, dheweke kepengin njaluk panggonan dhewe. Sira bapakne.

Fakta-fakta Biografi Kylian Mbappe -Rankings LifeBogger

Fakta-fakta Biografi Kylian Mbappe

Loading ...

KOMUNITAS 15

  1. Kylian misale jek kaya wong enom banget kanthi kepala apik ing pundaknya. Aku bungah banget yen bapake wis ngeling-eling kanggo mulai latihan dheweke ing umur enem taun. Saiki kabeh karya susah payah!

  2. Para wong tuwa memainkan peran gedhe ing njamin anak-anake wis entuk impen lan bakat. Iku tansah apik kanggo ndhukung kita dicekel bocah.

  3. Wow, kabeh nduweni alasan. Aku mung mikir saka udhara sing dheweke ngrayakake gol kanthi tangan nyabrang. Ternyata ana alesan sing ana.

  4. Kita liwat akeh sadurunge nampa. Iku ora gampang kanggo nggayuh ndhuwur tanpa akeh dedikasi ing wektu sampeyan. Iku uga njupuk karya lan passion.

  5. Kaya tansah, penting kanggo sabar ing apa wae sing sampeyan lakoni. Gedhe iku kelakon nalika sampeyan ngenteni. Ora ana buru-buru. Uga, kaya ngandika, iku hardwork sing counts. Kang aktif ing apa wae sing sampeyan lakoni.

  6. Ana akeh perkara sing aku wis maca, sing durung tau krungu. Aku mung mikir crita cekak, nanging ana akeh sing kedadeyan ing urip Mbappe.

  7. Mbappe nduwe urip kulawarga sing beda tinimbang pemain liyane. Dheweke kaya karo dheweke ing asrama. Banjur, dheweke wis ngrambah akeh lan isih ngarep-arep ngungsi.

  8. Mbappe wis akeh crita. Aku ora ngerti dheweke wis ketemu Christiano ing umur enom. Dheweke apik lan isih ngenteni kanggo nampilake kinerja saka dheweke teka mangsa sabanjure

  9. Iki minangka panggonan sing paling apik kanggo maca fakta-fakta pribadhi sing gedhe lan uga pemain bal-balan gedhe sing bakal teka. Aku maca artikel liyane lan nyengsemaken.

  10. Jempol nganti wong tuwa! Mbappe I love your playstyle, energik, sampeyan mlaku kaya sepeda, aku kaya wow! Nalika aku ndeleng sampeyan main, aku weruh Thierry Henry, aku weruh Ronaldinho, idol bal-balanku. Kabeh sing paling apik ing operator bal-balan sampeyan.

  11. Lottin Mbappe IS A PHENOMENON NO MATTER. THANKS TO HIS BEAUTIFUL PARENTS. MBAPPE AKU AKU IKHLAS KELUARGA lan AKU ADIRE KELUAR Dadi, BISA NGGOTO MOD. AKU AFRIKA SELATAN Aku SPEAK ENGLISH, AFRIKAAN, ZULU DAN IM MELAKUKAN BAGAIMANA MELAKUKAN FRENCH MUNGKIN KABEH AKU NGAYUHI IDOL AKU KELUARGA

  12. banget nyc kanak-kanak aku wis sinau banget saka him.wishing sampeyan kabeh paling apik nalika sampeyan r progressing karo ur karir

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene