Fakta-fakta Biografi Kylian Mbappe

Fakta-fakta Biografi Kylian Mbappe

Biografi Kylian Mbappe kita nyritakake babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitan, Kulawarga, Wong Tuwane, Sedulur, Pacar, Bojo, Gaya Hidup, Worth Bersih lan Urip Pribadi.

Singkat, iki minangka riwayat ringkesan Mbappe, pemain bal-balan Prancis sing asale saka Bondy. Kita wiwit wiwit cilik nganti kapan lan kepiye dheweke dadi misuwur. Kanggo menehi sampeyan rasa alami Kylian Mpappe's Bio, iki galeri lintasan uripe.

Kylian Mbappe Biografi ing Gambar.
Kylian Mbappe Biografi ing Gambar - Wiwit cilik nganti dadi superstar.

Ya, sampeyan lan aku ngerti Mbappe amarga kecepatan lan kontrol bal sing apik banget. Uga, kasunyatane dheweke bisa uga duwe transfer gedhe sing potensial ing jendela musim panas 2021.

Sanajan ana penghargaan kasebut, kita sadhar yen mung sawetara wong sing nyinaoni Crita Urip Mbappe sing ringkes. LifeBogger wis nyiapake, kanggo seneng maca, lan seneng game. Tanpa mikir maneh, ayo miwiti.

Kylian Mbappe Childhood Story:

Kanggo pamula Biografi, dheweke duwe jeneng lengkap; Kylian Adesanmi Lottin Mbappé. Pemain bal-balan kasebut lair tanggal 20 Desember 1998 saka ibune, Fayza Mbappe Lamari lan bapake, Wilfried Mbappe, ing sisih wétan Paris ing pinggiran Bondy, Prancis.

Kylian enom isih bayi (nem wulan) sawise Prancis menang Piala Dunia 1998 ing Stade de France - sing 11km saka omah keluargane. Kylian Mbappe teka ing jagad iki minangka anak pertama saka wong tuwane.

Ketemu wong tuwa Kylian Mbappe - Bapake, Wilfried lan Mum, Fayza Lamari. Kaya sing diamati, pemain bal-balan kasebut asale saka latar belakang etnis ras.
Ketemu wong tuwa Kylian Mbappe - Bapake, Wilfried lan Mum, Fayza Lamari. Kaya sing diamati, pemain bal-balan kasebut asale saka latar belakang etnis ras.

Tumbuh ing Bondy:

Kasunyatane, umur enom Kylian ora nyenengake. Dheweke tansaya gedhe ing pinggiran Paris (Bondy), sawijining kutha sing tau dirusak dening panganiaya lan kerusuhan. Rusuhan ing taun 2005 kalebu salah sawijining kutha paling ala, amarga ana akeh kobongan lan bangunan umum sing kobong.

Kulawarga Kylian Mbappe nate ngalami demonstrasi lan kelainan umum ing komune Bondy Prancis.
Kulawarga Kylian Mbappe nate ngalami demonstrasi lan kelainan umum ing komune Bondy Prancis.

Kabeh kedadeyan kasebut ana ing sacedhake wilayah yen wong tuwa Mbappe duwe omah kulawarga. Sacara sederhana, Bondy minangka kutha sing identik karo kerusuhan lan perselisihan sosial. Masyarakat nganggep pinggiran kutha, sing dununge mung 10km saka Paris, minangka papan kanggo tumindak kriminal lan terorisme. Iki dicethakaké dening Artikel NewYork Times ing Kylian Mbappé lan Bocah-bocah saka Banlieues.

Sanajan ngalami agitasi kutha nalika isih cilik, nasib GOAT bal-balan mbesuk bisa njamin. Iki amarga Wilfried Mbappe, Bapake (pelatih bal-balan) sumpah bakal njaga masa depan anake sanajan ngalami kerusuhan.

Tuwuh ing lingkungan Bondy, Kylian enom ora bakal ngeculake bal-balan kasebut. Obsesi Mbappe adoh banget nalika njupuk bal-balan menyang kasur lan digunakake minangka bantal kanggo mbantu turu. Ing sawijining wawancara, Bapake, Wilfried, tau ujar babagan anak sing kepengin banget bal-balan;

Sukses Sepakbola ora sengaja. Minangka bocah, Kylian ora bisa ngeculake sokkerball dadi alat turu.
Sukses Sepakbola ora sengaja. Minangka bocah, Kylian ora bisa ngeculake sokkerball dadi alat turu.

"Kylian luwih seneng banget babagan bal-balan. Kayane dheweke edan. Katresnane meh nggawe aku malah sampeyan nganggep aku dadi pelatih bal-balan.

Dheweke mesthi nyoba, 2-4-7. Kylian nonton kabeh. Dheweke bisa nonton papat utawa limang pertandingan berturut-turut. ”

Latar Belakang Kulawarga Kylian Mbappe:

Wong Prancis kasebut asale saka kulawarga kelas menengah atletik sing dadi gaya urip ing olahraga. Sacara sederhana, kulawarga Kylian Mbappe kalebu komunitas kelas pekerja ing Bondy. Saiki, kita ngerti wilayah iki minangka kutha sing mratobat lan ngajeni pahlawan bal-balan sing paling gedhe. Ing ngisor iki ana poster ing gedhong sing ditindakake Mbappe nalika isih cilik.

Biyen, kulawarga Kylian Mbappe duwe flat ing bangunan iki.
Biyen, kulawarga Kylian Mbappe duwe flat ing bangunan iki.

Miwiti karo wong tuwane, kepala rumah tangga Wilfried ngenteni pirang-pirang taun dadi pelatih sepak bola. Fayza Lamari, Ibune, duwe karir sukses dadi pemain bola tangan.

Wiwit wiwitan, wong tuwa Kylian Mbappe nggawe manawa saben anggota kulawarga njupuk olahraga minangka pendhudhukan tunggal. Jires Kembo-Ekoko, anak angkat saka Wilfried, yaiku pemain bal-balan profesional. Sedulur sedulur liyane sing isih tuwa uga wis ngetutake lakune.

Asal Kulawarga Kylian Mbappe:

Kabeh wong ngerti yen asale saka Bondy, sawijining komune Prancis ing sisih lor-wétan Paris. Nanging, sithik banget sing ngerti babagan oyot kulawarga Kylian Mpabbe - yaiku sing bakal dijlentrehake ing bagean Biografi kasebut.

Kanggo pamula, kita ngubungake garis keturunane menyang telung negara Afrika; Nigeria lan Kamerun (liwat Bapake) lan Algeria (liwat Ibu). Bapakne Kylian, Wilfred Mbappe, minangka wong Kamerun sing duwe kulawarga kulawarga Nigeria. Sawise dadi papan perlindungan, dheweke pindhah menyang Prancis Lor kanggo golek pangonan sing luwih ijo. Ibune Kylian Fayza Lamari yaiku Algeria sing asale Kabyle.

Kylian Mbappe asale saka kulawarga kulawarga campuran. Kita bisa ujar manawa dheweke duwe getih Algeria, Kamerun lan Nigeria.
Kylian Mbappe asale saka kulawarga kulawarga campuran. Kita bisa ujar manawa dheweke duwe getih Algeria, Kamerun lan Nigeria.

Miturut media Prancis, Wilfred ngupayakake nginep permanen nikah karo wanita Prancis-Prancis, Fayza Lamari. Wanita asal Kabyle banjur dadi ibune GOAT Sepakbola sing diakoni dhewe.

Pendhidhikan Kylian Mbappe - Apa dheweke sekolah?

Sanajan bal-balan dadi bocah cilik, bocah enom sekolah ing sekolah musik konservatori wiwit umur 6 nganti 11. Nalika ana ing kana, Kylian sinau maca musik lan sinau suling. Dheweke ngakoni gurune, Céline Bognini, amarga mbantu dheweke sinau hobi sing paling apik (nyanyi) nomer loro sawise bal-balan.

Ing jaman biyen, nalika guru musik dheweke nuntun paduan suara, Kylian gabung karo dheweke lan bebarengan, dheweke tampil kanthi mulus ing taman balai kutha Bondy. Repertoire lagu beda-beda - umume lagu Prancis.

Kajaba menehi sethithik wektu kanggo musik, Kylian cilik ujar "ORA" kanggo prekara sing ora penting kayata sekolah kanthi full time. Sampeyan sekolah ing sekolah - nalika kanca sakelas William Saliba. Mengko, bintang PSG wiwit main kelas bal-balan sajrone umure. Ora adoh saka angonan game kasebut, Wilfried Bapake wis sawetara sinau pribadi karo Kylian. Ringkesan, iki minangka cara Kylian sekolah-sekolah dhewe.

Kylian Mbappe Kisah Sepakbola Ora Biasa:

Kylian Mbappe nalika isih cilik - sawetara minggu sawise gabung karo AS Bondy.
Kylian Mbappe nalika isih cilik - sawetara minggu sawise gabung karo AS Bondy.

Nalika umur enem taun, ing taun 2004, Wilfried ndhaptar bocah cilik Kylian ing AS Bondy ing sangisoré asah pelatih - tegese iku papan sing dianggo. Wiwit wayahe, fokus total kanggo pembangunan bal-balan diwiwiti. Minangka sedini, bocah aneh sadurunge mbantu AS Bondy panen piala.

Trofi Panen bal-balan GOAT bal-balan ing umur enom.
Trofi Panen bal-balan GOAT bal-balan ing umur enom.

Kanthi bantuan bapake, Kylian cilik nyedhot kanthi cepet, tumindak ngrampungake klinis, cepet lan dribbling. Nyatane, salah sawijining pelatih muda ing AS Bondy, Antonio Riccardi, tau ujar babagan dheweke;

Kaping pisanan aku dadi pelatih Kylian, sampeyan bisa ngerti dheweke beda. Dheweke bisa nindakake luwih akeh tinimbang bocah liyane ing AS Bondy.

Dribbling Kylian wis apik banget, lan dheweke luwih cepet tinimbang liyane. Dheweke tetep dadi pemain paling apik sing wis dakdeleng ing bocah-bocah pelatih 15 taun. Ing Paris, aku ngerti akeh talenta, nanging aku durung nate ndeleng sing kaya dheweke.

Strategi Parental kanggo Nggawe Pahlawan Sepak Bola:

Sajrone jam non-bal-balan, ora ana acara metu karo kanca utawa nekani acara apa wae kanggo bocah-bocah. Kylian ora kaya William Saliba (uga dilatih lan dirawat dening Bapake) ora nate urip kaya urip kaya biasane bocah-bocah.

Tinimbang nekani ulang taun utawa pesta bocah, wong tuwane nggunakake cara sing beda kanggo ngasuh putrane. Dheweke duwe ide njupuk Kylian kanggo ketemu pahlawan bal-balan. Target pertama Fayza lan Wilfried yaiku ikon Prancis - Thierry Henry.

Dianggep wayahe ora bakal dilalekake, ketemu legenda Arsenal minangka pengalaman sing apik. Nalika semana, Thiery Henry ora ngerti yen dheweke duwe bocah lanang 5 taun sing bakal ngilangi rong rekor nasionale.

Kanggo Thierry Henry, iki pancen bocah-bocah biasa.
Kanggo Thierry Henry, iki pancen bocah-bocah biasa.

Pemberhentian bis kaping pindho kanggo bocah sing petualang kasebut dadi rencana kanggo ketemu wong lanang sing asale saka kulawarga ibune - Fayza Lamari. Ing wektu dheweke ketemu Zinedine Zidane, legenda Real Madrid ora ngerti rekor liga Champions sing bakal dicekel bocah lanang biasa.

Ohh! Yen Zidane ngerti sapa sing diadegake. Kita ngira dheweke getun saiki - amarga dheweke ora bisa ngandhani masa depan Kylian Mbappe.
Ohh! Yen Zidane ngerti sapa sejatine dheweke. Kita ngira dheweke getun saiki - amarga dheweke ora bisa ngandhani masa depan Kylian Mbappe.

Hubungan Rama-Putra lan Goleki Nyoba Sepak Bola:

Kanggo Wilfried, ora ana ngenteni putrane sing bakal dadi priya sadurunge dileksanakake karo kasunyatan urip. Bapak sing wicaksana nggawe hubungan sing akrab karo Kylian - crita babagan urip nalika isih enom. Nalika semana, nalika mlaku-mlaku, mesthi ana diskusi babagan bal-balan. Minangka kesan persahabatan bapak-putra sejatine sing ora ana sing bisa ngilangi.

Apa maneh Wilfried bisa menehi Putraning sing wis diwenehake. Iki minangka ikatan Rama-Putra sing ora cocog.
Apa maneh Wilfried bisa menehi Putraning sing wis diwenehake. Iki minangka ikatan Rama-Putra sing ora cocog.

Saka Kunjungan Sedulur Besar nganti Percobaan Rennes:

Nalika semana, Kylian lan wong tuwane rutin ngunjungi Stade Rennais kanggo nonton Jirès Kembo-Ekoko, adhine tiri (ing papane dolanan). Nalika Mbappe nyedhaki masa remaja, Wilfried rumangsa wis waktune wis pas kanggo putrane metu saka istana kerja (AS Bondy) kanggo akademi sing luwih gedhe.

Mula, dadi ide kulawarga kanggo putrane supaya bisa hubungan karo kakang, Jirès Kembo-Ekoko ing Stade Rennais FC. Klub kasebut ngundang Kylian kanggo diadili - sing ana ing turnamen deteksi kurang saka 12 taun. Mangkene Kylian cilik nganggo koper Stade Rennais. Kayane apa?… Dheweke kanthi tunggal tangan mbantu tim supaya menang kompetisi.

Ing kompetisi kasebut, Kylian beda karo kabeh wong. Lha kepiye sawetara wong sing ndeleng dheweke meri.
Ing kompetisi kasebut, Kylian beda karo kabeh wong. Lha kepiye sawetara wong sing ndeleng dheweke meri.

Sawise turnamen lan dadi pemain biasa, Kylian dadi prioritas nomer 1 kanggo tim rekrutmen Rennais. Amarga ora kepenak, klub kasebut nganti ngirim pejabat ngunjungi omah kulawargane kanggo njaluk Fayza lan Wilfried supaya putrane melu akademi. Ing tembung Dréossi - salah sawijining staf Rennes;

Kita nyoba sing paling apik. Timku lunga menyang Bondy kaping pirang-pirang kanggo negosiasi karo wong tuwane. Dheweke minangka wong sing ngerti banget. Wilfried lan Fayza minangka wong olahraga sing apik banget. Kita nyoba nawakake, nanging ora bisa sukses. Penawaran kasebut ditindakake, lan kita gagal menang balapan.

Crita Clairefontaine:

Sawise negosiasi Rennes sing gagal, Mbappe pungkasane pindhah menyang sekolah bal-balan nasional Prancis. Clairefontaine minangka pusat sepak bola nasional Prancis. Dheweke duwe spesialisasi kanggo nglatih bocah-bocah sing paling apik ing saindenging negara.

Mung prospek bal-balan gedhe sing diidini main menyang ClaireFontaine. Kylian Mbappe minangka salah sawijining.
Mung prospek bal-balan gedhe sing diidini main menyang ClaireFontaine. Kylian Mbappe minangka salah sawijining.

Kanthi sinau bal-balan ing kana, Kylian dadi bale Famer. Dheweke gabung karo lulusan terkenal kayata Thierry Henry, Nicolas Anelka, Blaise Matuidi, Hatem Ben Arfa lan William Gallas. Nampilake pagelaran sing apik banget, klub-klub gedhe Eropa yaiku; Chelsea, Real Madrid, Liverpool, Manchester City lan Bayern Munich lan liya-liyane ngajak dheweke diadili.

Kylian Mbappe Biografi - Crita dalan kanggo Fame:

Ing umur 12 taun, bocah enom kasebut miwiti lelungan kanggo ketemu tim Eropa sing pengin nyoba kemampuane. Halte bis pertama yaiku Inggris. Tekan kana, wong tuwane Kylian Mbappe memesan apartemen, ing kana dheweke menehi wallpaper idola Cristiano Ronaldo - ing kamare.

Mangkene kamare Kylian Mbappe kaya bocah cilik. Katon nyembah CR7.
Mangkene kamare Kylian Mbappe kaya bocah cilik. Katon nyembah CR7.

Ing jejak Chelsea, bocah sing antusias main bareng karo starlet Inggris Tammy Abraham lan Jeremie Boga. Sawise pertandingan ing time menang Charlton (8-0), Kylian sing seneng mulih. Sejarah ujar manawa Mbappe nduwe klambi personalisasi Chelsea kanthi pola pikir dheweke wis menangake klub kasebut. Sayange, Chelsea FC ora nate nyeluk dheweke.

Iki Kylian Mbappe nganggo kaos lan KTP Chelsea. Iki mung sawise diadili kanggo klub sing nolak dheweke.
Iki Kylian Mbappe nganggo kaos lan KTP Chelsea. Iki mung sawise diadili kanggo klub sing nolak dheweke.

Pengalaman Masa Depan Real Madrid:

Sawise pengalaman Inggris sing sedhih, wong tuwa Kylian Mbappe banjur ngajeni undhangan saka Zinedine Zidane kanggo ngunjungi Real Madrid. Nalika nyoba kanggo nyoba, dheweke entuk kesempatan sing ditunggu-tunggu kanggo ngunjungi idola siji-sijine, Christiano Ronaldo.

Pungkasane kanggo bocah enom kasebut, impen gedhe kanggo ndeleng pemain sing bisa ditiru dheweke kayektenan. Mengko, sanajan CR7 ora nate percaya yen bocah cilik sing nate weruh bakal nantang dominasi ing bal-balan donya. Nyatane, Judhul Liga Champions Kylian Mbappe minangka salah sawijining perkara sing ditinggalake sadurunge para penggemar wiwit mbandhingake antarane dheweke lan CR7.

Biografi Kylian Mbappe- Crita Sukses:

Sawise negosiasi gagal ing antarane klub Eropa lan wong tuwane, bocah cilik kasebut pungkasane mapan karo Monaco. Karo ASM, Kylian Mbappe dadi kuat, prestasi sing nyumurupi dheweke lulus kanthi cepet saka akademi dadi bal-balan senior. Kita entuk sawetara sorotan masa kanak-kanak AS Monaco.

Gumbira kabeh kulawargane, Mbappe nandatangani kontrak profesional pertamane - ing dina kaping 6 Maret 2016. Sedhih, kanthi sithik wektu game, pemain enom dadi frustasi. Panas iki wis mari nalika Bapake nggawe ledhek. , Wilfried ngetokake peringatan sing kuat yen putrane bakal golek transfer ing jendela Januari yen ora ana sing owah. Sawise iku, manajer Monako, Leonardo Jardim, mutusake kanggo miwiti Kylian nglawan Montpellier.

Game kasebut nyumurupi terobosan Mbappe amarga dheweke melu banget pambrontakan 6-2 Montpellier. Wiwit dina kasebut, bintang sing lagi munggah ora katon maneh ing bal-balan World. Kanthi 26 gol ing musim 2016-17, Kylian mbantu Monaco menang judhul Ligue 1.

PSG lan FIFA World Cup 2018:

Sawise ngumumake jenenge menyang jagad iki, rame-rame pindhah. Iki nyebabake transfer 145 juta euro plus € 35 yuta (tambahan) transfer rekor donya sing dibayar dening Paris Saint-Germain. Ing klub kasebut, Mbappe nemokake panjaluk dadi remaja paling larang kanthi mbantu PSG menang treble, Pemain Terbaik ing Liga 1 lan pencetak gol terbanyak.

Ing wulan Mei 2018, Mbappe dijaluk gabung karo skuad Prancis kanggo Piala Dunia Rusia 2018. Ing kemitraan maju sing kuwat karo Antoine Griezmann, dheweke dadi remaja nomer loro, sawise Pelé, kanggo ngetung ing Final Piala Dunia - mbantu Prancis menang turnamen kasebut.

Karir Mbappe sawise menang Piala Dunia ngerteni dheweke menang dadi pencetak gol utama liga. Bakat sing maju lan kinerja sing apik kanggo bal-balan klub wis nggawe dheweke entuk akeh penghormatan nalika isih enom. Luwih penting, iki minangka pratandha manawa Kylian Mbappe bakal pinuju njupuk Lionel Messi lan pamaréntahan CR7 minangka KAMBING Bal-balan.

Nalika nulis Biografi, para penggemar wajib nindakake Kylian nyritakake babagan target lan rencana jagad kasebut babagan gerakan Real Madrid. Apa wae sing mbesuk mbesuk, sisane, kaya sing jarene, mesthi dadi sejarah.

Fakta babagan Alicia Aylies - pacare Kylian Mbappe:

Bocah cilik iki - Alicia Aylies - minangka Pacar Kylian Mbappe lan garwane.
Bocah cilik iki - Alicia Aylies - minangka Pacar Kylian Mbappe lan garwane.

Paragon kaendahan minangka model sing miwiti karir ing agensi Guyana Mannky'n. Alicia Aylies lair tanggal 21 April 1998 saka ibune, Marie-Chantal Belfroy, lan bapake, Philippe Aylies. Dheweke lair ing pulau Karibia Martinique, sawijining wilayah Prancis ing jaban rangkah.

Pacare Kylian Mbappe minangka anak tunggal saka wong tuwane. Bapakne minangka manajer lingkungan nalika ibune nate kerja dadi instruktur sekolah nyopir. Minangka bocah, Alicia nyekseni perceraiane wong tuwane - umure mung rong taun. Asile, ibune sing tunggal (Marie-Chantal Belfroy) ngasuh dheweke.

Alicia Aylies - ratu kecantikan - dibesarkan dening ibune, Marie-Chantal Belfroy.
Alicia Aylies - ratu kecantikan - dibesarkan dening ibune, Marie-Chantal Belfroy.

Urip karo ibune, Alicia Aylies sekolah ing Remire-Montjoly lan lulus saka sarjana ing jurusan ilmu pengetahuan ing taun 2016. Banjur, dheweke wiwit sinau ilmu hukum ing Universitas Guyana Prancis. Katresnan modeling nggawe dheweke nilar profesi hukum.

Foto Kylian Mbappe lan Alicia Aylies bareng-bareng meh ora ana ing internet. Ing wulan Januari 2021, dheweke isih tetep sesambetan dadi pribadi. Supaya ora lali, pacare Kylian Mbappe nyekel rekor Miss France 2017.

Nalika nulis, ora ana dokumentasi nalika dheweke pisanan ketemu lan miwiti pacaran karo Kylian. Maneh, Alicia Aylies lan Mbappe ora tunangan utawa omah-omah lan ora nuduhake anak biologis nganti saiki.

Kisah Katresnan sing Disangka Camille Gottlieb lan Kylian Mbappe:

Dikabarake dadi pacare pertamane, dheweke dudu bocah wadon biasa nanging royalti. Camille Gottlieb minangka putri saka Putri Stéphanie saka Monako lan Jean Raymond Gottlieb, mantan pengawal istana.

Sapa Camille Gottlieb? Lade sing tresna banget karo Mourinho
Sapa Camille Gottlieb? Lade sing tresna banget karo Mourinho

Sadurunge ketemu karo Alicia Aylies, Kylian Mbappe diduga kencan karo Camille Gottlieb. Dheweke tetep dadi siji-sijine bocah wadon sing bisa ditemokake karo bal-balan kasebut. Amarga sawetara sebab sing ora dingerteni, cedhake ilang lan Camille Gottlieb pindhah karo wong liya.

Kylian Mbappe Urip Pribadi:

Pemain bal-balan minangka wong sing apik banget lan diwasa. Kylian duweni sikap sing dibangun miturut pangasuhan omah sing apik saka bapak lan ibune. Dheweke minangka jinis wong sing ngerti prekara cilik sing ana ing urip. Nalika ana wong sing nesu, dheweke nyoba ngerti apa sing diarani - kahanane, kanthi ngguyu tinimbang menehi reaksi.

Sapa Kylian Mbappe sing adoh saka Sepak Bola?
Sapa Kylian Mbappe sing adoh saka Sepak Bola?

Gaya urip Kylian Mbappe:

Malah sampeyan uga ndhelikake urusan pribadi, angel banget kanggo ngindhari mobil saka media. Kylian Mbappe minangka penggemar mobil mewah - cacah lima (wiwit Januari 2021). Kanthi jutaan mayuta-yuta kanthong saben minggu, kita regane koleksi mobil € 780,000. Mobil eksotis lan ganas ing garasi Mbappe kalebu; Ferrari, Mercedes-Benz, Audi, BMW lan Range Rover.

Kylian Mbappe Gaya urip. Nggoleki Koleksi Mobil.
Kylian Mbappe Gaya urip. Nggoleki Koleksi Mobil.

Kylian Mbappe 2021 Worth Net:

Nalika bocah enom kasebut terus entuk penghargaan, dhuwite terus tuwuh mula dadi angel. Kanthi luwih saka 20 yuta Euros mlebu kanthonge, kita ngira yen Mbappe's 2021 Networth udakara udakara £ 120 yuta. Sumber kekayaan para pemain bal-balan kalebu pendhudhukan minangka pemain bal-balan plus dukungan gedhe karo Nike lan EA Sports.

Salah sawijining cara Kylian ngentekake dhuwit yaiku nggunakake regimen preinan paling apik sing kalebu plancongan Pulo banyu. Dheweke nggawe publik marang para penggemar manawa dheweke dadi kolam renang rutin lan spesialis olahraga akuatik.

Fakta babagan tradhisi Kylian Mbappe.
Fakta babagan tradhisi Kylian Mbappe.

Kylian Mbappe Kulawarga:

Duwe rumah tangga sing raket banget wis nulungi para juara Piala Dunia 2018 kapercayan sing dibutuhake kanggo entuk luwih akeh penghargaan lan penghargaan. Ing bagean iki, kita bakal crita luwih lengkap babagan wong tuwa, sedulur lan sedulur Kylian Mbappe.

Kylian Mbappe Foto Kulawarga lengkap.
Kylian Mbappe Foto Kulawarga lengkap.

Babagan Bapake Kylian Mbappe:

Wilfried minangka mantan pemain bal-balan regional sing dadi pendidik ing klub lokal ing ngendi putrane miwiti karir. Dheweke ngunggahake kulawargane ing ngarep stadion Léo-Lagrange, ujar Taylor, tilas tanggane. Dadi wong Kamerun sing duwe akar Nigeria, Wilfried isih ngurmati budaya Afrika. Iki kabukten ing jeneng anake sing bakal diwartakake ing kene.

Bapak tradisional menehi Kylian Mbappe jeneng tengah Yoruba (suku Nigeria) Adesanmi ateges "mahkota pas karo aku”. Putrane sing ragil uga jenenge Adeyemi - jeneng liyane Yoruba Nigeria kanthi teges "makutha cocog karo sampeyan".

Bapak sing sukses yaiku wong sing waspada, uga disiplin karo pendekatan manajemen negosiasi lan negosiasi. Dheweke nyaring kabeh keputusan sing ditindakake putrane lan tetep nggawe dheweke tetep lemah.

Kylian Mbappe lan bapake, Wilfried wis adoh.
Kylian Mbappe lan bapake, Wilfried wis adoh.

Babagan Ibu Kylian Mbappe:

Lair ing taun 1974, Fayza Mbappe Lamari (dikenal minangka El-Amari ing basa Arab) minangka mantan pemain bola tangan kanthi karir sukses ing liga pertama AS Bondy wiwit pungkasan taun 1990an nganti wiwitan taun 2000an.

Ibune Kylian Mbappe asale saka kulawarga bal-balan nalika bapake main bal-balan ing pinggiran Bondy Paris. Nganti saiki, Fayza minangka tokoh simbolis saka klub bola tangan ing kutha asale Prancis. Mangkene prajurit wanita nalika aktif dadi sayap kanan.

Ketemu ibune Kylian Mbappe - Fayza Lamari - sajrone dheweke dadi bintang bola bal-balan.
Ketemu ibune Kylian Mbappe - Fayza Lamari - sajrone dheweke dadi bintang bola bal-balan.

Nggambarake Fayza nalika main, mantan anggota dewan AS Bondy, Jean-Louis Kimmoun marang 'Le Parisien;

"Dheweke gedhe ing sacedhake bale dolanan bal-balan kita. Akeh sedulur Fayza main ing klub kasebut. Ing lapangan, dheweke dadi pejuang. Kadhangkala, kahanan dadi angel nalika Fayza ketemu mungsuh-mungsuhe. ”

Ing cathetan pribadi, Fayza minangka wong sing apik banget sing isih ngetutake bola tangan. Dheweke bangga bisa ndeleng anake dadi gedhe apik enom manungsa lan sing paling penting, salah sawijining pemain penting ing jagad iki.

Ana ikatan sing erat antara Kylian lan Ibu Aljazair.
Ana ikatan sing erat antara Kylian lan Ibu Aljazair.

Babagan Mbappe Brothers:

Nomer dadi telu, kita bakal crita luwih lengkap babagan bruvs. Kaping pisanan, kita takon ... apa ana ing jagad iki kaya tali sing adhem antarane para sadulur olahraga? Ya, ana lan katresnan ing antarane telung wong iki jero.

Ketemu Kylian Mbappe Brothers. Jires Kembo-Ekoko (tengen) lan Ethan Adeyemi Mbappe (tengah).
Ketemu Kylian Mbappe Brothers. Jires Kembo-Ekoko (tengen) lan Ethan Adeyemi Mbappe (tengah).

Babagan Jires Kembo-Ekoko - Sedulur Kylian Mbappe:

Pemain bal-balan Kongo Prancis lair tanggal 8 Januari 1988 ing Kinshasa, Zaire (saiki Kongo). Dheweke entuk semangat saka bal-balane saka Bapake sing dudu bapakne Kylian Mbappe, Wilfried. Bapake Jires Kembo-Ekoko yaiku Kembo Uba Kembo. Dheweke dadi pemain bal-balan pensiunan sing main ing Piala Dunia FIFA 1974 kanggo tim DR Kongo.

Kembo Ekoko pindhah menyang Eropa nalika umur enem taun lan urip ing Bondy (Prancis) karo pamane lan mbakyune. Ibune mutusake ngirim dheweke menyang Prancis kanggo pendidikan, lan wong tuwane tetep ana ing Kongo. Minangka bocah cilik, Kembo Ekoko ditampa dening kulawarga Mbappé. Pak Wilfried Mbappe minangka wali hukum Jires, putra saka kancane sing almarhum.

Kylian Mbappe sedulur lanang umure luwih enom saka 10 taun. Dheweke dadi striker sing tampil kanggo Clairefontaine, Rennes, Al Ain (UEA), El Jaish, Al Nasr lan Bursaspor (Turki). Kylian nganggep Jires minangka idola pertama. Dheweke ora mung gampang cedhak nanging uga reraket.

Kylian lan sedulur lanang - Jires Kembo-Ekoko pancen wis cedhak.
Kylian lan adhine lanang - Jires Kembo-Ekoko pancen cedhak.

Babagan Sedulur Mbappe - Ethan Adeyemi Mbappe:

Lair ing taun 2005, dheweke yaiku sedulur Kylian lan putra kandung Fayza Lamari lan Wilfried. Jeneng tengahé Adeyemi diparingi bapakné kanggo ngakoni asal usul Nigeria sing tegese "mahkota sing cocog karo sampeyan."

Kylian wis sumpah ora bakal ngidini adhine, Ethan Adeyemi ngumbara ing peteng wae.
Kylian wis sumpah ora bakal ngidini adhine, Ethan Adeyemi ngumbara ing peteng wae.

Ethan sing umure luwih enom 7 taun tinimbang Lotton. Bocah enom kasebut minangka sebab kenapa Kylian ngrayakake tujuane kanthi nuduhke tangan lan tangane jempol. Bintang PSG ujar manawa yaiku adhine sing miwiti gaya perayaan nalika ngalahake dheweke ing FIFA.

Kylian nate duwe perjanjian karo Monaco supaya Ethan Adeyemi dadi maskot. Ngomong babagan keputusane, Mbappe tau ujar;

"Ethan pengin - yen bakal wayahe apik. Dheweke ngganggu sirahku ing omah. Dheweke ujar, "Coba, dakbukak", banjur dakkandhani "Oke, aku bakal nggawa sampeyan, mara…"

Kylian nate ngrampungake kekarepan UCL kanggo adhine, Ethan Adeyemi.
Kylian nate ngrampungake kekarepan UCL kanggo adhine, Ethan Adeyemi.

Babagan Kakek Kylian Mbappe:

Ing Kamerun, ana kapercayan sing kuat manawa Maréchal Samuel Mbappé Léppé minangka putu saka Striker PSG. Pemain bal-balan pensiunan (sing tilar donya ing taun 1985) misuwur dadi kapten pertama sing ngangkat Piala Klub Juara-Juara Afrika ing musim 1964/65.

Apa sampeyan ndeleng kamiripan antarane Kylian Mbappe lan simbahe sing duwe alim- Maréchal Samuel Mbappé Léppé?
Apa sampeyan ndeleng kamiripan antarane Kylian Mbappe lan simbahe sing duwe alim- Maréchal Samuel Mbappé Léppé?

Maréchal Samuel Mbappé Léppé lair ing taun 1936. Dheweke misuwur dadi striker Orix Bellois, Douala. Kylian nuntut Grandad kanthi anumerta menang piala "Legenda Afrika" sing dianugerahi dening Konfederasi Sepak Bola Afrika ing 2015.

Sedulur Kylian Mbappe:

Ketemu Pakdhe Kylian Mbappe. Pierre Mbappé digambar sisih kiwane.
Ketemu Pakdhe Kylian Mbappe. Pierre Mbappé digambar sisih kiwane.

Antarane, sing paling populer yaiku Pierre Mbappé yaiku sedulur Wilfried. Lair tanggal 18 September 1973, dheweke dadi pelatih bal-balan sing nate ngatur US Ivry lan Stade Lavallois. Pierre Mbappe, pamane Kylian Mbappe sing paling misuwur nate nate ngangkat sawetara alis kanthi mbabarake yen ponakanane ngentekake akeh wektu kanggo nonton pertandingan Chelsea.

Siji-sijine kulawarga sing misuwur ing Kamerun yaiku Christian Dippah. Dheweke meh kabeh urip ing negara kasebut ing Afrika Kulon lan dianggep minangka pamane.

Kylian Mbappe Fakta Ora Biasa:

Babak Biografi kita, kita bakal nggunakake bagean iki kanggo menehi katrangan babagan kasunyatan sing ora nate ngerti babagan striker PSG.

Fakta # 1- Asal-Usul Jeneng Donatello:

Napa Kylian Mbappe dijuluki Donatello.
Napa Kylian Mbappe dijuluki Donatello.

Ing 2017, rame-rame ing mburine kedadeyan ing antarane Neymar lan Kylian. Nalika mbiji kahanan kasebut, ibune Mbappe Fayza mlaku ora nyaman amarga putrane terus dibandhingake karo Donatello - Penyu Ninja Mutant Mutant. Dheweke wedi yen malah Dani Alves wis gabung karo Neymar terus-terusan nggoda Kylian kanthi julukan sing katon amarga penampilane.

Udakara November (2017), Thiago Silva menehi hadiah Natal awal. Ora dingerteni manawa Neymar dadi dhasar hadiah kasebut. Mbappe mbukak kothak kasebut lan nemokake topeng Teenage Mutant Ninja Turtle. Sadurunge ngerti, video kasebut dadi virus. Penggemar wiwit macak minangka penyu sing nyebabake nyerang. Wiwitane, Mbappe rumangsa guyon wis adoh banget mula bosen diguyu. Sampeyan, dheweke bakal nampa julukan Donatello.

Hadiah iki nglairake julukan Donatello Kylian Mbappe.
Hadiah iki nglairake julukan Kylian Mbappe Donatello.

Fact #2 - Crita Kylian Mbappe Drogba:

Biyen, bintang PSG krasa lara sawise ora digatekake karo legenda Chelsea. Sampeyan ora kabeh Didier Drogba kesalahan, acara kasebut kedadeyan sawise kekalahan semifinal Liga Champions Chelsea 2009 dening Barcelona.

Didier Drogba tau nggatekake Kylian Mbappe. Kanthi matur nuwun sanget, rampung kanthi seneng - 10 taun sawise.
Didier Drogba tau nggatekake Kylian Mbappe. Kanthi matur nuwun sanget, rampung kanthi seneng - 10 taun sawise.

Sawise pertandingan, Kylian Mbappe mlayu marani Drogba kanggo selfie nanging ora digatekake Drogba. Legenda Chelsea sibuk nyerang Ref lan nolak panjaluk selfie.

Dasawarsa mengko (2019), Mbappe mlebu ing panggung Ballon D'or didier Drogba. Wektu iki, legenda Chelsea pungkasane ngrampungake utang 10 taun kanthi menehi foto sing dikarepake ing 2009.

Fact #3 - Pungkasan Gaji lan Pira-pira Penghasilan Saben Detik:

JENIS / SALARIPangentukan ing Euros (€)Entuk ing Dolar AS ($)Pangentukan ing GBP (£)
Saben Taun:£ 20,050,800$ 27,222,972£ 18,124,218.48
Saben sasi:£ 1,670,900$ 2,268,581£ 1,510,351.54
Saben Minggu:£ 385,000$ 522,715£ 348,007
Saben dina:£ 55,000$ 74,674£ 49,715
Saben Jam:£ 2,292$ 3,111£ 2,071
Saben Menit:£ 38$ 52£ 34
Saben Detik:£ 0.6$ 0.8£ 0.57

Wiwit miwiti ndeleng Kylian MbappeBio, iki sing diasilake.

£ 0
Apa sampeyan ngerti?… Rata-rata warga Prancis kudu kerja suwene 7 taun lan 6 wulan kanggo entuk gaji minggon Kylian Mbappe.

Fact #4 - Agama Kylian Mbappe:

Napa Kylian Mbappe ageman kaya Muslim? Kita duwe wangsulan.
Napa Kylian Mbappe ageman kaya Muslim? Kita duwe wangsulan.

Apa warga Bondy iku wong Mislim? … Penggemar bubar takon sawise ndeleng foto kode busana Islam Mbappe sing nyebar ing internet. Kaping pisanan, Wilfriend karo Bapake durung mlebu Islam. Luwih-luwih, Fayze ora njawab jeneng kulawarga Muslim. Iki tegese manawa Kylian Mbappe kalebu agama kasebut luwih sithik. Dheweke dadi wong Kristen kanthi iman.

Sawise diteliti kanthi tliti, kita nemokake manawa striker PSG nganggo ageman Islam amarga budaya ing papan asale. Kristen Ireng ing Prancis ora duwe afinitas tumrap kekristenan amarga pamisahan sing diadhepi karo umat Kristen kulit putih. Kanggo iku, umume warga kulit ireng seneng nganggo ati Islam.

Fact #5 - Kompating Kylian Mbappe Dhuwur kanggo Pemain Basket Paling Populer:

LeBron James dhuwure 5 kaki 9 utawa (2.06m). Kosok baline, Giannis Antetokounmpo paling dhuwur 6 kaki 11 inci (2.11 m) dibandhingake karo Mbappe 5 kaki 10 inci (1.78 m). Kasunyatane, para penggemar bal-balan wis diapusi. Kylian Mbappe duwe sikil dawa sing ndadekake kita mikir dheweke luwih dhuwur tinimbang sadurunge. Dheweke sejatine ora.

Dhuwur Kylian Mbappe dibandhingake karo pemain basket terkenal.
Dhuwur Kylian Mbappe dibandhingake karo pemain basket terkenal.

Fakta # 6- Apa Kurang ing FIFA:

Nalika game mberkahi dheweke karo atribut sing apik, Kylian Mbappe pancen ora sampurna. Dheweke ora duwe agresi, akurasi FK, penalti, lan wektu suwe. Maju sing dadi bintang sampul FIFA FIFA duwe atribut sing padha Sadio Mane.

kesimpulan:

Matur suwun sampun sesarengan maos Biografi Kylian Mbappe kanthi ringkes. Muga-muga bisa menehi inspirasi kanggo sampeyan manawa sampeyan bisa nggawe crita dhewe. Iki kudu kedadeyan nalika disiplin, ngontrol awake dhewe, lan terus maju dadi sukses ing karir.

Kanthi tembung lan tumindak, kudune kita muji Wilfried lan Fayza Lamari. Wong tuwa Kylian Mbappe nggawe putrane nemokake makna urip sanajan sadurunge umur 16 taun. Sanajan kahanan kulawarga sing diadhepi ing Bondy sawetara taun sawise lair, dheweke ora nate ngidini masarakat Bondy sing keras kanggo ngatur nasibe bocah lanang kasebut.

Jires Kembo-Ekoko bisa uga ora duwe karir sing luwih apik, dheweke dadi idola pertama Kylian amarga efek kakang. Saiki, peran kasebut wis diwenehake saka Kylian menyang Ethan Adeyemi sing mbesuk banget.

Ngelingi manawa maju saiki ora nuduhake kekarepan sing kuat kanggo ngluwihi PSG, kita yakin Masa depan Kylian Mbappe bisa uga adoh saka Paris - laporan leparisien. Apa ngono, siji prekara sing mesthi. Kylian Mbappe pinesthi njupuk alih mantel kepemimpinan bal-balan saka Lionel Messi lan Cristiano Ronaldo.

Tim kita ngupayakake akurasi lan keadilan nalika nggawe Memior Mbappe. Yen sampeyan ngerteni apa-apa sing ora cocog ing artikel iki, coba hubungi kami. Yen ora, critakake ing bagean komentar babagan pendapat sampeyan babagan superstar Prancis. Kanggo entuk ringkesan Kylian Mbappe's Bio, gunakake peringkat Peringkat lan Tabel Wiki ing ngisor iki.

INFIRI BIOGRAFIWIKI JAWABAN
Jeneng Pepak:Kylian Adesanmi Lottin Mbappé.
Nama Pangguna:Donatello.
Net Worth:Kira-kira £ 120 yuta (2021 Stats).
Tanggal Lahir:20 December 1998.
Age:22 taun lan 3 wulan.
Papan Lair:Arondisemen Paris kaping 19.
Wong tuwa:Wilfried Mbappe (Bapak) lan Fayza Lamari (Ibu).
Sedulur:Jirès Kembo Ekoko (Adoptive saudara), Ethan Adeyemi Mbappe (Adhine lanang enom).
Sister:Ora Ana.
Ex-Pacar:Camille Gottlieb. 
Pacar Saiki:Alicia Aylies.
Asal kulawarga bapak:Wilfried Mbappe duwe Kamerun lan ROOT Nigeria.
Asal Kulawarga Ibu: Fayza Lamari duwe akar Aljazair - asal saka Kabyle.
Pakaryan Bapak:Tilas pemain bal-balan regional, Pendidik (Pelatih) lan Agen Bal-balan.
Pendhudhukan Ibu:Mantan pemain Bola Tangan. Saiki Pelatih bola tangan.
Pekelen:Pierre Mbappé, Christian Dippah lsp.
Bulik:N / A
Nini-nini:Maréchal Samuel Mbappé Léppé (Diduga).
Hometown:Bondy, sisih lor wétan Paris, Prancis.
Kabangsan:France.
Education:Sekolah Musik, AS Bondy lan Clairefontaine.
Agama:Kekristenan.
Tandha Zodiak:Sagittarius.
Dhuwur ing Meters:1.78 m.
Dhuwur ing Kaki lan Inci:5 ft 10 ing
Dhuwur ing Sentimeter:178cm.
Bobot ing kilogram:73 kg (Kira-kira).
Bobot ing Pound:160.937 lbs (Kira-kira).
Pakaryan:Pemain bal-balan.
Muter Posisi:Maju lan Winger Kanan.
sponsor:Nike

langganan
Menehi saran saka
15 komentar
Gambar
Selanjute Paling Pinilih
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Tiwonge chauma
1 taun ago

banget nyc kanak-kanak aku wis sinau banget saka him.wishing sampeyan kabeh paling apik nalika sampeyan r progressing karo ur karir

ALICIA HUDSON
taun 2 ago

Lottin Mbappe IS A PHENOMENON NO MATTER. THANKS TO HIS BEAUTIFUL PARENTS. MBAPPE AKU AKU IKHLAS KELUARGA lan AKU ADIRE KELUAR Dadi, BISA NGGOTO MOD. AKU AFRIKA SELATAN Aku SPEAK ENGLISH, AFRIKAAN, ZULU DAN IM MELAKUKAN BAGAIMANA MELAKUKAN FRENCH MUNGKIN KABEH AKU NGAYUHI IDOL AKU KELUARGA

Serah Agbor
taun 2 ago

Jempol kanggo wong tuwa! Mbappe aku seneng karo playstyle sampeyan, semangat banget, sampeyan mlayu kaya pit, aku kaya wow! Nalika pisanan ndeleng sampeyan main, aku weruh Thierry Henry, aku ndeleng Ronaldinho, idola bal-balanku. Kabeh sing paling apik ing operator bal-balan sampeyan.

pink
taun 2 ago

Iki minangka panggonan sing paling apik kanggo maca fakta-fakta pribadhi sing gedhe lan uga pemain bal-balan gedhe sing bakal teka. Aku maca artikel liyane lan nyengsemaken.

Brad
taun 2 ago

Mbappe duwe akeh crita. Aku ora ngerti yen dheweke wis kenal karo Christiano nalika isih cilik. Dheweke apik lan isih ngenteni supaya bisa tampil ing musim ngarep

Donte B.
taun 2 ago

Mbappe nduwe urip kulawarga sing beda tinimbang pemain liyane. Dheweke kaya karo dheweke ing asrama. Banjur, dheweke wis ngrambah akeh lan isih ngarep-arep ngungsi.

Dominque Maiden
taun 2 ago

Ana akeh perkara sing wis dakwaca, sing durung nate dakrungu. Kayane mung crita cekak, nanging pranyata akeh prekara sing kedadeyan ing urip Mbappe.

Pablo
taun 2 ago

Kaya biasane, sampeyan kudu sabar ing tumindak apa wae. Prekara gedhe kedadeyan nalika sampeyan ngenteni. Ora ana rame. Kajaba iku, jarene, kerja keras iku penting. Aktif ing apa wae sing sampeyan lakoni.

Man
taun 2 ago

Seneng banget nalika maca biografi Mbappe sing apik banget. Aku mung ndeleng artikel kasebut lan ora ragu-ragu maca. Aku wis sinau akeh saka dheweke.

Rod Silvers
taun 2 ago

Kita ngliwati akeh sadurunge entuk. Ora gampang kanggo nggayuh puncak tanpa akeh wektu sampeyan. Sampeyan uga butuh kerja keras lan semangat.

Lavonia K
taun 2 ago

Wow, kabeh nduweni alasan. Aku mung mikir saka udhara sing dheweke ngrayakake gol kanthi tangan nyabrang. Ternyata ana alesan sing ana.

Jonna Mayo
taun 2 ago

Wong tuwa duwe peran gedhe kanggo mesthekake yen anak wis entuk cita-cita utawa bakat. Pancen apik banget kanggo ndhukung anak-anake.

Isabel
taun 2 ago

Tansah ana aspek kerja keras kanggo entuk apa sing sampeyan butuhake. Mbappe pancen wong sing apikan lan mesthine bakal adoh.

Detra
taun 2 ago

Seneng maca crita cilik kasebut. Ana akeh sing kudu dingerteni babagan bal-balan kasebut sing bakal teka lan hebat. Maca apik.

Robert
taun 2 ago

Kylian kayane bocah enom sing lemah banget lan pundhak apik. Aku seneng banget yen bapake duwe prasangka kanggo miwiti nglatih dheweke nalika umur enem taun. Saiki kabeh kerja keras bisa ngasilake!