Factor Kieran Trippier Anak Untold Untold

0
5715
Factor Kieran Trippier Anak Untold Untold

LB nyedhiyakake crita Full of Right Back Genius sing paling dikenal kanthi julukan; "Frodo". Kisah Kita Kieran Trippier Story lan Untold Biography Facts ndadekke sampeyan akun lengkap saka acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh fakta-fakta sing ora dikenal.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke pemain bal-balan bali. Nanging, mung sawetara fans sing ngerti babagan Kieran Trippier's Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Kisah Nyata Kieran Trippeperti Untold Biografi -Awal urip

Miwiti, jeneng lengkapé yaiku Kieran John Trippier. Dheweke lair ing dina 19th September 1990 kanggo ibune, Eleanor Trippier Lomax, lan bapake, Chris Trippier ing Bury, Inggris.

Trippier lair dadi latar belakang kulawarga sing sedherhana, menyang omah sing seneng Wit Surgeon, arborist, arboriculturist, digambar ngisor.

Kieran Trippier Father, Chris Trippier

Ora kanggo bingung; Pendhudhukan bapakne nyakup budidaya, manajemen, lan sinau babagan wit-witan, semak-semak, wit-witan, lan wit-witan liyane. Tipe iki banjur ora bisa digayuh lan kanggo wong lanang 4. Ora gampang Chris lan Eleanor.

Trippier tansaya tambah dadi putra bungsune marang ibu lan bapake. Dhèwèké sing paling enom saka telu saduluré yaiku; Chris, Curtis, lan Kelvin. Kabeh lanang tansaya gedhe ing desa Summerseat ing Ramsbottom, Greater Manchester. Tuwuh ing wilayah iki nyebabake sepak bola. Wong tuane kajaba Trippier kabeh wong Fans Manchester United. Kasunyatan iki mbentuk nasibe kaya sing dijelasake ing ngisor iki.

Kisah Nyata Kieran Trippeperti Untold Biografi -Encounter Sepak Bola

Minangka bocah enom, Trippier seneng banget ing bal-balan nalika pawiyatan sekolah dasar. Nanging, wong tuwané nyatakaké yasané "Pendidikan bakal teka dhisik, sadurunge olahraga". Sakwise teka saka latar kulawarga, Trippier ngetua wong tuwa sing kepengin ngrampungake pendidikan dasar sadurunge njupuk bola-bali. Ing tembung kasebut;

"Ing wong enom umur, Aku main kanggo tim lokalku, Seedfield. Iku tim apik supaya adil. Ana sawetara saka kita sing tau main ana ing tim sing kabeh tindak menyang akademi beda -Aku ana ing antarane enem pemain sing entuk dijupuk dening manchester pramuka. Aku kepengin weruh nalika umur wolung taun. "

Kisah Nyata Kieran Trippeperti Untold Biografi -Karir Awal

Sayange, senadyan diwenehi pramuka dening Pramuka United, Kieran tau gabung karo Manchester United.

"Bapak kula kepengin kula pindhah dhateng United amargi panjenenganipun Abang massal - sedoyo keluarga sedayanipun nanging nalika saya enom, bapak kula nyimak bilih kula langkung remen ing Man City. Dheweke ora pressurize kula utawa apa. Pendhaftaran kulawargaily ora banget seneng aku lunga menyang Kota kanthi cara sing apik. Dheweke bakal seneng karo aku ing Amerika. Nanging Aku seneng yen Kutha iku rute kanggo aku. "

Trippier, Nanging, milih kanggo melu akademi Manchester City amarga dheweke ngerti sawetara kanca ana lan fakta sing isih lokal kanggo dheweke. Ing taun-taun formifipun ing Manchester City, Kieran wiwit minangka gelandang tengah lan nemu cara metu ing sayap tengen, sadurunge pungkasanipun mapan ing sisih tengen.

Malah ing wektu iki, aturane wong tuwane "Pendidikan Pisanan, Sadurunge Bal-balan" isih ngadeg. Kieran saged narik kawigatosanipun nalika main ing Woodhey High School ing Ramsbottom. Wong tuwané ngidini dheweke nyampuraké pendidikan lan sepak bola ing wektu iki.

Trippier tansah ngucapake syukur marang gurune para guru lan kerjasama manajemen sekolah Woodhey sing menehi dheweke izin kanggo nyampur bal-balan karo akademisi.

"Aku pancene cedhak karo sirahkur, Mr. Braidley, " Kieran ngelingake. "Kutha sing dipigunakaké kanggo narik kula metu saka sekolah rong dina seminggu kanggo mlebu lan nglatih. Aku digunakake kanggo njaluk Tuesdays lan Thursdays saka sekolah, nanging sayang banget aku mikir sing kepala sekolah weruh soko ing kula lan diijini kula kanggo nindakake, aku begja ing bab sing. Aku bener seneng sekolah. Aku cedhak karo guru-gurune lan telu sedulur-sedulure padha menyang kono.

"Aku seneng tresna olahraga kanggo sekolahku. Ana acara nyebrang negara gedhe ing Heaton Park ngendi kabeh sekolah teka bebarengan-aku menang mlaku-mlaku. Malah karo sing, bal-balan teka pisanan. "

Trippier ngembangake juwara muda ing klub. Nalika main kanggo klub, Trippier lulus saka Woodhey High School ing 2007. Iki taun sing padha, dheweke ngrancang karier Pemuda Manchester United ing umur 17.

Kieran Trippier Schooling Days at Woodhey High School- The Untold Story

Kisah Nyata Kieran Trippeperti Untold Biografi -Ketidakpastian

Trippier dadi reguler ing tim khusus sawise mlebu kontrak profesional pertamanya karo Manchester City ing 2007. Wiwit nalika iku, dheweke uga melu tugas tim bal-balan nalika isih ana ing klub senior. Siji wektu kenangan kanggo dheweke teka nalika dheweke mimpin tim sing menangake Piala Pemuda FA ing musim 2007-08. Sanajan kabeh kasuksesan iki, ana rasa wedi. Iku kabar saka Manchester City Takeover.

Ing pertengahan Juli 2008, warta babagan pengambilalihan Manchester City bubar. Iki nggawa wedi marang pemain Manchester City, utamané sing luwih enom sing Trippier minangka bagéan saka. Dina kesepakatan kedadean ing 4th Agustus 2008.

Kieran Trippier Wedi Manchester City Takeover- The Untold Story

Sheikh Mansour, salah sawijining pamilik paling sugih bal-balan, kanthi sethithik kulawarga $ 1 triliun tuku klub. Wiwit dina iku, Trippier Poor wiwit ngétung sisa dina ing klub sing wis ngerteni manawa pemilik anyar bakal nglatih manajer kanggo pindhah pemain sing luwih tuwa lan luwih akeh kanggo nggabungake United. Iku wong tuwané Kieran Trippier sing menehi saran putrané kanggo milih opsi silihan sing dhewek.

Kisah Nyata Kieran Trippeperti Untold Biografi -Rise Fame

Sawise ngalami kurang pilihan kanggo luwih saka setahun kang pungkasan dikonfirmasi apa sing dikarepake sadurunge, Trippier mutusake kanggo nggabungake Barnsley ing 2010 Februari sawise gagal dadi tim Manchester City.

Ngobrol: Dhèwèké banjur njlèntrèhaké 40 pandhuan kanggo Barnsley ing kabeh lomba, nyétak gol penting lan menangaké penghargaan Young Player of the Year. Iki wektu dheweke entuk julukan -Frodo amarga paningalan cilik kaya dheweke kaya jenenge Ratu Karakter.

Kieran Trippier Barnsley Story

Ing bidhang kanggo main kanggo klub gedhe, Trippier kudu gabung karo klub liya, Burnley pisanan disilihake sadurunge entuk tawaran permanen. Nalika ing klub, dheweke entuk penghargaan Burnley Player of the Year (2011-2012 season) kanggo ngatasi lan mainake.

Kieran Trippier Burnley Story

Trippier maneh nerusake ing musim kapindho kanthi klub kasebut nalika dijenengi ing Kejuaraan Tim PFA of the Year kanggo mangsa 2012-13. Dheweke uga nampa penghargaan sing padha ing mangsa sabanjure supaya bisa ngasilake Burnley menyang promosi menyang Liga Premier. Iki nalika kapentingan saka klub gedhe Premiership diwiwiti.

Ing 19 Juni 2015, Trippier mlebu kanggo Tottenham ing manajer Mauricio Pochettino. Saiki sing liyane, lagi ngomong, saiki wis sajarah.

Kisah Nyata Kieran Trippeperti Untold Biografi -Urip Hubungan

Kabeh bocah enom, ing sawetara titik, fantasize babagan gadhah hubungan karo wong wadon sing lawas. Iki kasus Kieran Trippier lan mantan pacar-saiki-bojone, Charlotte Trippier. Hubungane tuwuh saka status kanca paling apik kanggo katresnan sejati.

Kieran Trippir's Wife- Charlotte Trippier

Pasangan kasebut, sawise nikah rahasia, mutusake kanggo duwe anak. Ngomong keputusan, Kieren ngendika;

"Aku wis ngucapake marang bocah-bocah liyane kene sing wis duwe anak dhewe lan dheweke wis ngomong babagan carane nyalipke urip dadi Charlotte lan aku seneng banget dadi wong tuwa,"

Ibu Trippier, Charlotte Trippier nglairake anak sing dijenengi Yakub. Yakub sanajan kaya bocah kuwi kaya karakter sing menarik. Kula pitados dhumateng, menawi wonten ing pawartos dangu. Ing ngisor iki loro wong tuwa ngrasakake kualitas wektu karo anak sing populer.

Kieren Trippier Family Background

Ngomong babagan kelahiran Yakub babagan anggepan wong tuwané, Trippier ngandika;

"Keluargaku pancen bungah amarga aku putra sing paling enom kanggo ibu lan bapakku, dadi cukup khusus kanggo dheweke. Temenan, akeh tanggung jawab kanggo bojoku lan aku, nanging aku kaya bapak sing bangga! Temenan, nalika Yakub dadi tuwa, aku bakal nyelehake bal ing pandhita lan muga-muga, dheweke arep dadi pemain bal-balan nanging aku ora bisa mlayu - yen dheweke ora pengin dadi pemain bal-balan, t kudu dadi. Nanging aku ngarep-arep dheweke.

Kisah Nyata Kieran Trippeperti Untold Biografi -Jacob Effect

Kieren lan keluargane minangka kanca cedhak banget karo pemain bal-balan mudhun, Harry Kane.

Ngomongake persahabatan kuwi, siji bakal mikir pasangan sing paling apik antara loro pemain bal-balan (Kieren lan Harry). Nanging, miturut judhul foto ing ngisor iki, ana persahabatan sing luwih alami antara Jacob Trippier (putra Kieren) lan Ivy Jane Kane (Haryputri).

Persahabatan Harry Kane Koyen Trippier ing Inggris

Saiki iki gist: Jacob Trippier diarani minangka bocah sing misuwur nalika dibandhingake karo anak-anak pemain Tottenham lan pemain bal-balan Premier. Iki amarga dheweke wis nyambung kanthi online kanthi atusan tweets marang asmane, malah nggawe bapak luwih misuwur.

Tren diwiwiti nalika Trippier bareng salah sawijining foto Mauricio Pochettino ing lapangan ing Lane sawise game. Apamaneh, putra nom-noman Trippier, Yakub, kaya-kaya ngubengi manajer. Yakub masrahake atine Bapak kang katon ing gambar ing ngisor iki.

Kieran Trippier Anak Priceless Deleng ing Bapak kang Boss

Trippier reacted marang gaya anak kang ngandika;

"Ya, akeh wong sing wis tweeting babagan iki. Malah, manajer RETWEETED HIMSELF, duwe sethithik banter. "

Kisah Nyata Kieran Trippeperti Untold Biografi -Latar mburi kulawarga

Kieran Trippier matur nuwun marang tuwané kanggo kurban sing digawé kanggo mbantu dhèwèké tekan puncak kariré. Duwe saka latar mburi kulawarga miskin, angel banget kanggo tuwane nalika Trippier luwih enom.

Dadi, pitung dina seminggu tanpa titik karo Trippier lan sedulure yaiku: Chris, Curtis, lan Kelvin. Sadhèrèkipun, Kevin wis umum dikenal kanthi jeneng asma ibune Lomax. Kevin kaya bocah enom akhire dadi pemain bal. Ing ngisor iki loro-lorone padha karo kekarepan sing ora dikarepake amarga kasunyatane bisa uga saka leluhur sing beda.

Carane Kieren Trippier lan kakange, Kevin Lomax Rose kanggo Fame in Football

Kevin narik kawigatosan karir ing Liga Sepakbola kanthi seneng karo Oldham lan Rochdale. Dheweke minangka pemain bal-balan saka perdagangan bal-balan lan papat taun luwih lawas tinimbang kakangnane, Kieren. Sisa sadulur ora tau nggawe bal-balan.

Sawise suwe, Kieren Tripper kerep ndeleng Kelvin ing babagan jejere pemain bal-balan minangka pemain bal-balan nanging akeh kredit sing dikirimake marang ibune lan bapak nalika mbiyantu. Ing wektu sing padha, kanggo latihan biaya, loro wong tuwane bakal ngidini Trippier kanggo latihan ana, Kevin Selasa, Trippier Rabu, Kevin Kamis, Trippier Sabtu lan pungkasane, Kevin ana.

Mangkene uga, bapak Kieren Tripper nyingkirake kabeh wektu ing Skotlandia, nyoba entuk dhuwit minangka dhokter wit. Ing pungkasaning dinten, piyambakipun saged mbiyantu anak-anakipun sanajan sasampunipun garwanipun (Kieren Trippier's Mum) nyumbang. Dhuwit cukup kanggo nyedhiyakake imbalan kanggo bocah-bocah lan tambahan, tuku sepatu bot, pandherekipun lan bensin.

TUTUP: Thanks kanggo maca Kieran Trippier Childhood Story lan fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene