Kisah Walker-Peters Anak Cerita Untold Biografi

0
1967
Kisah Walker-Peters Anak Cerita Untold Biografi

LB menehi Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng "Kyle". Kisah Story Kyle Walker-Peters Kita plus Biografi Untold Bukti bakal nggawa sampeyan akun lengkap acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis kasebut nyakup wiwitan urip, latar mburi kulawarga, crita-crita urip sadurunge kondhang, ningkatake crita-crita, hubungan lan urip pribadi.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke dadi pemain sing potensial kanggo masa depan. Nanging, mung sawetara nganggep Biografi Kyle Walker-Peters 'sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Kisah Walker-Peters Kisah Kanak-kanak Untold Biografi Facts- Awal urip lan latar kulawarga

Miwiti, jeneng lengkapé yaiku Kyle Leonardus Walker-Peters. Panjenengané lair ing dina 13th April 1997 tumuju ibuné, Mary Walker-Peters lan bapaké, Dennis Walker-Peters ing wilayah Greater London, Edmonton, Britania Raya.

Kyle lair ing klompok etnis Hitam Inggris sing ngolah latar mburi kelas menengah. Miturut laporan online, asal-usul kulawarga bisa ditelusuri menyang Jamaika.

Kyle tansaya dadi bocah sing tenang lan tenang, sifat sing diwarisake saka bapakne, Dennis. Loro-loroné, Dennis lan Maria duwé kebiasaan tetep njaga anaké lan njamin dheweke bisa ngetutaké dalan sing bener, sing kalebu pendidikan.

Tuwuh-awang ing antarane Tottenham, kulawarga Kyle Walker-Petrus duweni akeh panyengkuyung Arsenal, kajaba dheweke lan sanak sadulure sing ndhukung pendukung Tottenham.

Foto Kyle Walker-Peters

Kyle Walker-Peters 'kepengin dadi profesional teka saka pamane, Philip Leonardus Walker sing dadi mantan pemain bal profesional karo Millwall lan Charlton Athletic.Kepiye Philip Leonardus Walker mbantu Kyle Walker-Peters

Saiki ing 60 kayadene nalika nulis, Phillip sing dadi pelatih bal-balan banjur ngajak keponakane Kyle supaya melu aktivitas bal-balan minangka bocah. Sasampunipun pikantuk minat ing sepak bola, Filipus ngawontenaken maneka warnane anak lanang seket-bagéwa ngetutake dalan sing apik amarga dhèwèké ngupaya dhukungan penuh saka wong tuwané sing sarujuk karo kahanan sing anaké ora ngompromi pendidikan kanggo latihan bal-balan.

Kisah Walker-Peters Kisah Kanak-kanak Untold Biografi Facts- Urip Karir Awal

Katresnan Kyle kanggo bal-balan ndeleng dheweke ngupayakake lan nyoba kanthi sukses karo Spurs minangka gelandang nyerang. Kyle ora bakal gabung karo Tottenham yen ora njaluk bantuan saka kanca pamané, Bryan King sing mantan kiper lan teammate ing Millwall. Bryan sing saiki dadi 71 (kaya nalika nulis) ana pramuka ing Spurs nalika Kyle Walker-Peters dibantu.

Michael Bryan King- Wong sing mbantu Kyle Walker Peters

Nalika Kyle miwiti ing Tottenham, dhèwèké ora dirating minangka salah sawijining pemain paling apik ing klompok umuré. Nanging, urip ing akademi Tottenham nyenengake dhisik. Kathah salajengipun, Kyle mirsani piyambakipun kedah damel kathah kurban. Ana wektu dheweke kudu dadi siji-sijine ditemokake ing pesta ulang taun. Nanging, Kyle Walker-Peters pancen seneng karo urip amarga dheweke mikir yen dheweke wis nglakoni apa sing dikasihi; sing "Muter bal-balan."

Ngatur urip awal karo Spurs:

Ing sisih liyane kanggo ngatur urip, Walker-Peters kudu manggon ing penggalian karo kanca tuan rumah. Dheweke mapan karo Milos Veljkovic, pemain Serbia (digambar ngisor) sing main karo Werder Bremen minangka nalika nulis.

Milos Veljkovic Bantuan kanggo Kyle Walker-Peters

"Tetep karo Milos Veljkovic mbantu aku dadi mandiri. Aku kudu ngumbah lan nyiyap sarapan dhewe. Pengalaman kaya sing mbantu. " ngandika Kyle Walker-Peters

Nalika Kyle ngembangake pangkat umur, tuwané terus ngobong pendidikan marang dheweke. Miturut Kyle ...

"Aku fokus ing pendhidhikan nalika main bola nganti aku entuk umur 16. Aku nggawe manawa aku entuk gelar apik. Sakwise kuwi, aku bisa fokus ing sepak bola lan mbantu aku. "

Sasampunipun pendhidhikanipun, menika wekdal kangge Kyle nindakaken perjanjen dhateng kontrak profesional kaliyan Tottenham. Iki nyebabake bab anyar ing urip karir.

Kisah Walker-Peters Kisah Kanak-kanak Untold Biografi Facts- Dalan kanggo Fame

Njupuk teammate minangka Enemies:

Kyle Walker-Peters Road to Fame

Koyone dadi serius, malah Kyle Walker-friendmate Miloš Veljković digawe kanggo nandingi dheweke lan pemain liyane kanggo papan ing tim pemuda Spurs. Ana akeh pemain sing main ing posisi sing padha sing menehi kaluwihan kanggo syarat Spurs. Mulane, kompetisi dadi elemen dasar lan penting ing persiyapan akademi Spurs.

"Aku nyoba nambah kinerja amarga ana pemain liya ing posisi metu saka klub. Pendhaftaran bapak minangka pangaruh gedhe. Panjenengane bakal tansah ngomong, 'ora ana kanca ing bal-balan, sampeyan bisa mesra, nanging sampeyan ora bakal duwe kanca. Wiwit wekdal punika, kula nyadari kula kedah egois. " ngandika Kyle Walker-Peters ing FourFourTwo Laporan.

Kisah Walker-Peters Kisah Kanak-kanak Untold Biografi Facts- Rise Fame

Sasampunipun nalikane nalikane nalar lan naluri nalikane, Kyle Walker-Peters weruh dheweke maju kanthi cepet sing ndadekake dheweke olih pangakuan internasional karo Inggris Under-18s lan Under-19s.

Dheweke ngerti carane ngatasi masalah kasebut sanajan ana ing kahanan angel kanthi tekanan sing tetep dadi puncak kabeh game ing jeneng kontrak profesional.

Kyle Walker-Peters- The Road to Fame

Sakliyane Walker-Peters lelampahan kanggo entuk kontrak profesional, salah sijine wong sing bakal ditinggalake ing salawas-lawase, ora ana liyane saka almarhum Ugo Ehiogu sing dadi pelatih tim Tottenham Hotspur U23. Ehiogu seda ing 21st April 2017 sawise nandhang serangan jantung ing lapangan latihan Spurs.

Inspirasi Kyle Walker-Peter kanggo agung

Setunggal wulan salajengipun sasampunipun tilar donya, kompetisi Piala Dunia U20 mlebet lan Kyle Walker-Peters kapilih kangge ngawakili Inggris. Dheweke bebarengan karo teammate kayata Chelsea Callum Hudson-Odio mbantu Inggris kanggo ngamanake Piala Donya U-UNUMX.

Kyle Walker-Peters Rise to Fame Story

Dipengaruhi oleh kamenangan Piala Donya U20, Walker-Peters ngembangake aksi kegusaran kanggo akademi. Kanthi Kieran Trippier kudu ngatasi masalah groin lan Serge Aurier uga ngalami cedera, Walker-Peters weruh minangka pemain paling apik sabanjure. Pungkasan, Mauricio Pochettino nggawe impen dheweke kayane ngundang Walker-Peters kanggo menehi tandha kontrak profesional sing ditunggu-tunggu karo Tottenham Hotspurs ingkang dipun tresnani.

Kyle Walker-Peter Rose kanggo Fame

Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Kisah Walker-Peters Kisah Kanak-kanak Untold Biografi Facts- Urip Hubungan

Sapa Kyle Walker-Peters Gendakan?

Kyle Walker-Hubungan Hubungan Petrus

Kyle Walker-Peters minangka salah sawijining pemain bal-balan sing rumangsa ora bisa narik kawigaten saka mripat umum amarga dheweke pancen pribadi utawa mbokmenawa ora ana ing wektu kasebut. Mung pemain sepak bola Inggris sing enom banget sing duwe hubungan banget karo publik. Conto sampurna yaiku Declan Rice.

Kisah Walker-Peters Kisah Kanak-kanak Untold Biografi Facts- Urip Pribadi

Mangerteni urip pribadine Kyle Walker-Peters bakal mbantu sampeyan entuk gambaran lengkap babagan panjenengane.

Bukti yen dheweke cukup apik dadi crita Walker-Peters. Iki ana ing sisih karir. Nanging, ing cathetan pribadi, Walker-Peters wis kasedhiya cukup apik ing konsol PlayStation.

Kyle Walker-Peters Personal Life

Kyle Walter-Peters ora mung muter bal-balan utawa game video. Panjenenganipun kanthi bangga minangka pemain olahraga amal sing bebarengan karo kanca-kancané lan kanca-kanca Spurs lan ngunjungi bantuan kanggo kurang hak istimewa.

Kyle Walker-Personal Life Peter

Mriksa: Thanks kanggo maca Kyle Walker-Peters Childhood Story plus Untold Biography Facts. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene