Factor Kyle Walker Kanak-kanak Kisah Walker Plus Untold

0
7796
Kyle Walker Childhood Story

LB ngetokake Kisah Penuh saka genius punggung tengen sing luwih dikenal kanthi sebutan; "Stallion". Kisah Walker Childhood Kyle Walker lan Factbook Untold mbebayani kanggo sampeyan akun lengkap saka acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip sesambetan, urip kulawarga lan akeh fakta-fakta sing ora dikawruhi babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti kabisane, nanging sawetara mikirake Biografi Kyle Walker sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Kisah Walker Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Awal urip saka Kyle WalkerKyle Andrew Walker lair ing dina 28th Mei 1990 ing Sheffield, Britania Raya.

Dheweke lair saka ibu Inggris, Tracey Walker lan bapak saka Jamaika, Michael Walker.

Umur bocah cilik Kyle Walker dipusatake watara bocah paling apik Danny Rose. Kyle tansaya munggah bareng karo kanca-kancane bocah cilik lan kanca Jamaican, Danny Rose ing Yorkshire, Inggris Lor. Loro-loroné wong tuwané duwé hubungan sing kuat kanggo tanggal.

Kancané mantan kanca-kancané Spurs lan bocah cilik Danny Rose mung setaun sepisan banget. Loro-lorone wis sukses wiwit awal bal-balan. Padha tresna marang saben liyane sajrone sekolah ing Yorkshire.

Nasib sakwise nggawa dheweke bareng sanajan sampeyan loro tindak dalan sing misahake awal ing karir.

Kisah Walker Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Kyle wis dadi pacangan karo pacaré Annie Kilner. Annie Kilner ayu yaiku model glamour full-time.

Cinta Manuk: Kyle lan Annie
Cinta Manuk: Kyle lan Annie

Pasangan iki wis tau metu nalika bali menyang 2011, sawisé ketemu ing kampung halamané Sheffield. Annie, model glamour sing nggumunake wis dadi fitur sing saiki ana ing papan sing ana. Ing kasunyatan, cleaning and obsessive Kyle sing ngobrol Annie mad.

Walker sapisan ngandika: "Aku seneng dadi resik. Aku ora seneng kekacoan. Kula nyuwun pangapunten, menawi kula badhé nyopir gerahipun kanthi saé. "

Loro-lorone kekasih saiki duwe anak loro sing jenenge Romawi lan Riann Walker. Pacar model Kyle Walker sepisan ndhelikake cah lanang Riann nalika dheweke seneng banget karo ibune. Dheweke nuduhake yen dheweke dadi jins putih sing nyenyet kulit, nyuwek ing dhengkul.

Kyle Walker's girl, Annie, her kid and mum
Kyle Walker's girl, Annie, her kid and mum

Annie ngajak bocah cilik ing dheweke tangan, nalika anggota kulawarga njupuk tanggung jawab marang buggy kasebut. Kyle lan Annie seneng nglampahi kualitas wektu ing speedboat nyopir.

Kyle Walker lan Annie nikmati prasmanan
Kyle Walker lan Annie nikmati prasmanan

Kisah Walker Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Kyle asale saka latar kulawarga kelas menengah ngisor nganti investasi bal-balan mbayar kanggo bapakipun Jamaika, Michael Walker. Ngisor iki Michael lan Tracey Walker karo putrane Kyle.

Wong tuwa Kyle Walker
Wong tuwa Kyle Walker

Jamaican Michael Walker ngadhep ing Inggris saka Jamaika ketemu lan tresna karo Tracey sing nglairake anak lanang sing katon. Loro-lorone wong tuwa wis banget mbiyantu marang putrane saka awal. Kyle sapisan ngandika ...

"Nalika aku isih enom, aku keprungu yen aku bakal mlebu ing Northampton kanthi utang nanging aku ora tau mlayu ing dalan motor sadurunge, aku kudu ngetutake ibu lan bapaku mudhun ing M1,"Kyle terus ..."Kula bapak remen kula nyopir ing motorway lan mikiraken bilih kula badhe mateni awak kula piyambak. Wong loro iki banjur ngeterake aku kanggo latihan lan muter pertandingan taun."

Kyle saiki dadi bocah cilik. Dheweke saiki njupuk perawatan apik saka tuwane kaya sing padha ngurus dheweke. Kaya Raheem Sterling, Theo Walcott, Daniel Sturridge, Ruben Loftus-pipi lan Alex Oxlade-Chamberlain, Kyle Walker nduweni warisan Jamaika sugih.

Kisah Walker Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Blades Latar

Kyle miwiti karire ing Sheffield United ing pundi piyambakipun dados pemain paling enom wonten ing sajarah klub ingkang tampil wonten ing Wembley nalika piyambakipun main nglawan Burnley ing final playoff 2008 / 09.

Kisah Walker Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Guru Pinjaman

Dheweke gabung karo Tottenham minangka pemain 19 sing mung nggawe pitung penampilan kanggo Sheffield United - nanging dipinjamkan maneh menyang Blades kanggo musim 2009 / 10. Dheweke wiwit ngenteni wektu kanthi pinjaman karo Northampton Town, QPR lan Aston Villa, ngemot total game 46 kanggo telung klub kasebut.

Kisah Walker Childhood Story Plus Untold Biography Facts -sing menang

Wektu ing Spurs lan silihan ing Aston Villa, Walker wis nggawé penampilan 198 Premier League, nyetak kaping lima. Sing cocog karo 198, dheweke wis menang kaping 107, kalah mung 39. Dheweke mung ngakoni gol 206 ing game 198 lan ndhaptarake bantuan 18.

Cek Katrangan

Kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita!

Loading ...

Ninggalake a Reply

langganan
Menehi saran saka