Napa Crita Bocah

Kita nggawe crita bocah-bocah bal-balan kanggo njaga para penggemar babagan crita babagan pemain sing disenengi. LifeBogger njupuk crita-crita sing paling nggumunake, nggumunake lan narik kawigaten babagan bintang bal-balan kanthi referensi jaman saiki nganti saiki. Sing apa kita!

Saben manungsa ing planet bumi duwe crita bocah cilik lan pemain bal-balan ora saka planèt asing. Uga ora mutan karo kekuwatan lan kemampuan psikis. Dheweke sejatine manungsa sing bisa nglacak keturunane kanggo leluhur kadonyan.

Mangkono, kaya kabeh manungsa, pemain, manajer lan malah sing apik ing olahraga kasebut, crita babagan bocah cilik sing rinci babagan acara sing nggegirisi lan nggegirisi wiwit taun-taun formatif liwat jaman remaja nganti umure diwasa.

Lifebogger rincian acara bocah cilik kanggo pemain bal-balan, manajer lan elit.
Lifebogger rincian acara bocah cilik kanggo pemain bal-balan, manajer lan elit. Saka LR: Van Dijk, Luka Modric, Kylian Mbappe, Zinedine Zidane lan Aleksander Ceferin. Kredit Gambar: LB.

At Lifebogger, kita njupuk crita babagan urip awal kaya iki sing dadi konstituen penting saka biografi sing menarik sing saiki ditampilake babagan pemain bal-balan, manajer lan para elit ing saindenging jagad.

Kasunyatan sing penting yaiku menehi kontribusi kanggo nambah game bal-balan, ngeling-eling manawa rasa nyeri, keuntungan awal uga calon pemain bal-balan, manajer lan elit ora mung menehi sawetara pelajaran sing paling penting. urip nanging dadi perhatian kanggo wong-wong sing lagi wae miwiti lelungan dhewe.

Biografi utawa crita bal-balan sing bener dadi prekara sing penting kanggo para penggemar bal-balan enom.
Biografi utawa crita bal-balan sing bener penting kanggo para penggemar bal-balan enom ing antarane prekara liya. Kredit Gambar: GhHeadlines.

Summarily, artikel iki tujuane menehi khalayak sing lengkap babagan pamrayoga kita kanthi nampilake acara awal para pemain bal-balan, manajer lan para elit sing ana ing judul sing menarik sing ditulis kanthi apik, ditulis lan narik ati.

Napa Kisah Kanak-kanak - Pemain Bal-balan lan Elite sing Ora Lahir

Sawetara genius lan elit bal-balan lair miskin, ana sing ora duwe warisan, lan liya-liyane padha nyambut gawe saka kemiskinan. Apa wae cara kasebut miring, kemiskinan pancen dadi faktor motivasi sing nyebabake konten sing misuwur babagan crita bal-balan.

Tembung huruf 7 sing ora dikepengini lan ora diwedeni kanthi nyata lan urip Cristiano Ronaldo, nggawa metu sing paling apik ing Luis Suarez, uga ora nyenengi elit; Roman Abramovich lan Gianni Infantino nanging digawe Jibril Yesus ' mundhak kemasyhatan motivasi kanggo mayuta-yuta bocah sing kurang seneng ing Brazil.

Kalamun nanging esem, Christiano Ronaldo, Luis Suarez, Gianni Infantino lan Gabriel Jesus ngalami urip awal.
Kalamun nanging esem, Cristiano Ronaldo, Luis Suarez, Gianni Infantino lan Gabriel Jesus ngalami urip awal. Kredit Gambar: LB.

Kemiskinan dadi motivator kuat sanajan dadi tragis kanggo para pemain bal-balan kasebut. Kanthi matur nuwun, game Bal-balan dadi kendharaan kanggo nambah kahanan finansial.

Napa Kisah Kanak-kanak - Pemain Bal-balan lan Elite sing Dadi Kaya

Ing sisih loncat karo muter awak, sawetara ahli genius bal-balan lan elit lair gedhe, ana sing ngombeake perak lan liyane kanthi pacul inten. Asile, dheweke duwe urip sing apik lan urip luwih dhuwur tinimbang wates kamiskinan.

Seneng Aleksander Caferin lan Michel Platini wiwitan dilengkapi karo dhukungan sing dibutuhake kanggo urip gedhe nalika dadi pemain bal-balan kaya Mario Gotze, Andrea Pirlo lan Gerard Pique ora manca wong liya sing sugih sadurunge entuk fame.

Mario Gotze, Gerard Pique lan Andrea Pirlo lair dadi kulawarga sing sugih.
Mario Gotze, Gerard Pique lan Andrea Pirlo lair dadi kulawarga sing sugih. Kredit Gambar: LB.
Napa Kisah Kanak-kanak - Pemain Bal-balan sing Ora Perang lan Riots minangka Bocah-bocah

Crita bocah cilik sing akeh pemain bal-balan liyane ora bisa dikandhani tanpa narik penggemar liwat perjalanan perang perang lan perang sipil sing bisa ngrusak pemain ora ana.

Priksa babagan urip awal sing lair saka Nigeria Victor Musa ngandhani efek kerusuhan ing Nigeria Lor, uga ora Juan Cuadrado lan Serge Aurier duwe kenangan seneng ing panganiaya ing Kolombia Necocli lan Ivory Coast, masing-masing.

Juan Cuadrado minangka salah sawijining pemain bal-balan sing slamet saka perang lan kerusuhan nalika isih cilik
Juan Cuadrado minangka salah sawijining pemain bal-balan sing slamet saka perang lan kerusuhan nalika isih cilik. Kredit Gambar: LB.
Napa Kisah Kanak-kanak - Pemain Bal-balan sing wis suwe mati nalika bocah

Ora suwe ngerti babagan game bal-balan, Diego Costa duwe pengalaman ala sing meh ndadekake urip.

Diego Costa Childhood Story

Kedadeyan sing nggegirisi kedadeyan ing wektu kasebut Costa mung umur 6 wulan. Dheweke ditinggal dening ibune sing banjur wisuh ngumbah piring. Little Costa turu turu ing kasur ing kamar turu sing ora ngerti ana ula beracun ing sandhinge. Nalika ibune bali saka pawon menyang amben Costa, dheweke weruh ula beracun nyedhaki bayine.

Josileide da Silva Costa wis ngira manawa iku pita, nanging obyek kasebut sing dianggep minangka pita isih ana ing bocah kasebut. Kanthi gerakan cepet, dheweke cepet narik tangan Costa kanggo ngindhari gigitan ula beracun sing nylametake.

Napa Kisah Kanak-kanak - Pemain Bal-balan sing Rama yaiku Legenda Olahraga kasebut

Ora ana sing nolak kasunyatan yen mentor wis mbantu para pemain bal-balan sing kepengin banget bisa ndeleng pangarep-arep ing awake dhewe, utamane nalika mentor ora liya wong liya nanging bapak-bapak biologis kanggo guru.

Tanpa luwih cliche kaya bapak, kaya putra, kita duwe Thiago Alcantara sing ngajak bapake Mazinho. Liyane kalebu Saul Niguez sing ngluput dalan bapake Antonio uga Sergio Busquets sing modhél karo bapake Carlos. Apa jinis warisan liya bisa luwih migunani?

Thiago Alcantara, Saul Niguez lan Sergio Busquets minangka putra kanggo legenda bal-balan.
Thiago Alcantara, Saul Niguez lan Sergio Busquets minangka putra kanggo legenda bal-balan. Kredit Gambar: LB.
Napa Kisah Kanak-kanak - Pemain Bal-balan sing ngeculake sekolah

Sawetara jenius bal-balan ora sabar sabar njagong lan njupuk pandhuan saka guru, dene sawetara liyane ora lulus sekolah menengah amarga karir bal-balan njupuk bangkit nalika umur pertengahan.

Pamuter bal-balan kalebu legenda kaya Pele, uga tilas pemain bal-balan profesional lan duta besar saka Brazil - Ronaldinho. Ngalih menyang pemain ing bingkai umur millennial - nalika nulis - kita pancen seneng Cristiano Ronaldo lan lintang Barcelona - Lionel Messi sing ora ngrampungake pendhidhikan konvensional.

Ronaldinho, Messi lan Pele duwe latar pendhidhikan sing ora stabil nalika isih cilik.
Ronaldinho, Messi lan Pele duwe latar pendhidhikan sing ora stabil nalika isih cilik. Kredit Gambar: LB.
Napa Kisah Kanak-kanak - Pemain Bal-balan sing Ngenani Sepak Bola

Dikandhani manawa nalika arep dadi saya angel, mula saya suwe saya kesusu. Maksim wis dibuktekake sajrone pirang-pirang taun ing kabeh bidang upaya manungsa ora ana bal-balan. Nyatane, iki mbantu nggawe manawa jagad ora kejawab golek pemain bal-balan profesional sing bisa suwi mandheg sajrone ngupayakake karir.

Ora akeh sing ngerti Wayne Rooney Katresnan bal-balan dadi loro kaya sak kertu nalika umure bocah umur 14. Kajaba iku, mesthi ora ana sing nyengsemake Ibrahimovich ing jagad bal-balan yen ora bisa ngomong babagan seneng urip ing papan-papan. Ing sisih dheweke, Alisson Becker wong tuwa meh narik dheweke bal-balan amarga dheweke nyathet wutah biologis alon sanajan umur 15.

Wayne Rooney lan Ibrahimovich meh ora muter bal-balan.
Wayne Rooney lan Ibrahimovich meh ora muter bal-balan. Kredit Gambar: LB.
Napa Kisah Kanak-kanak - Pemain Bal-balan sing Miwiti Pemain Outfield

Dinamika minangka tembung sing ora mung ditemokake ing teks Fisika, ana ing bal-balan amarga olahraga kasebut uga kabeh babagan Fisika. Kabeh iku diwiwiti saka langkah pertama sing penting kanggo para pemain bal-balan nalika isih cilik kanthi nolak bal kanggo nyenengake. Sawise iku, dheweke melu bal-balan ing dalan utawa nerusake olahraga karo tim lokal lan akademi klub.

Nalika prodhusen bal-balan kasebut ana, dheweke diadili ing macem-macem posisi nganti wilayah paling kuat utawa forte diadegake. Dadi, ora nggumunake manawa ana sawetara sing ngluncurake posisi pertahanan kanggo maju perdagangan minangka striker nalika sawetara sing signifikan Thibaut Courtois mandeg maneh saka dadi bek kanggo dadi penjaga gawang lengkap. Kajaba iku, David Gea minangka pemain outfield nganti dheweke rumangsa ana ing omah kanthi ukuran postingan gol.

David Gea lan Thibaut Courtois sepisanan nglatih dadi pemain outfield sadurunge dadi penjaga gawang
David Gea lan Thibaut Courtois sepisanan nglatih dadi pemain outfield sadurunge dadi penjaga gawang. Kredit Gambar: LB.

Mriksa: Matur suwun kanggo maca Crita Napa Bocah-bocah. Ana ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...