Klaas-Jan Huntelaar Storytime Untold Biography Facts

Fakta-fakta Biografi Klaas-Jan-Huntelaar

Paling Keri Dianyari

LB menehi Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng "Hunter". Klaas-Jan Huntelaar Storytime lan Biography Untold Bukti-bukti sampeyan nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis kasebut nglibatake latar belakang kulawarga, crita-crita sadurunge, tambah cerita, hubungan lan pribadhi.

Ya, kabeh wong ngerti wangun gol sing apik. Nanging, mung sawetara nganggep Biografi Klaas-Jan Huntelaar sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Klaas-Jan Huntelaar Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Awal urip lan latar kulawarga

Klaas-Jan Huntelaar lair ing dina 12th Agustus 1983 ing Voor-Drempt, Walanda. Dheweke anak nomer telu saka ibune, Maud Huntelaar lan bapake, Dirk-Jan Huntelaar.

Huntelaar mung yuswa enem taun nalika kulawarganipun pindhah saking kelahiranipun ing Voor-Dremptto dhateng desa ingkang dipunsebat Hummelo. Ana ing desa kasebut Huntelaar tansaya seneng lan main bal-balan kanthi kakakné, Niek lan Jell.

Belanda enom didhukung dening wong tuwa kanggo ngembangake tresna marang bal-balan, utamane ibune sing ora seneng karo sepakbola nanging pracaya partisipasi anak-anake ing olah raga iki bermanfaat. Iku ora suwe sadurunge Huntelaar didaftarkan ing tim bal-balan lokal VV H. en K. bareng karo sedulure. Ing tembung kasebut;

"Kisahku wiwit ing H & K, ngendi aku ngimpi gol gol lan dadi pro. Iku diwiwiti karo pengabdian "

Awal Klaas-Jan Huntelaar

Wektu iki ignited penumpunan karir saka prodigy bal-balan kang bapak ngandika ana bakat tengen saka umur tender.

"Panjenenganipun tindak dhateng klub lokal nalika yuswa lima taun, lan panjenengan saged langsung ngertos babagan kabegjan panjenenganipun,"

Ngelingi bapakne Dirk-Jan ing 2012.

Klaas-Jan Huntelaar Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Karir Bangun

Huntelaar ngembangaké bakat bal-balan ing klub lokal VV H. en K. kanggo taun-taun 6, pameran-pamintasan sing ngasilake mata sing digawe pramuka saka De Graafschap nawakake kontrak kang kawiwitan nalika dheweke umur 11 !.

Klaas-Jan Huntelaar Karir Nggawe ing De Graafschap

Nalika ing De Graafschap, Huntelaar ndadekake dheweke maju sawise ditindakake ing pirang-pirang posisi kaya pertahanan, lini tengah, sayap, lan malah dadi kiper !. Ora suwé sawisé Huntelaar dikenal minangka mesin skor kanggo nyetak gol 33 ing pertandhingan 20 kanggo tim pemuda ing mangsa 1997-98.

Klaas-Jan Huntelaar di De Graafschap

Klaas-Jan Huntelaar Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Dalan Kanggo Fame

Minangka Huntelaar nglanjutake kampanye tanpa mecah wangun, saéngga klub-klub ndhuwur-berganti njupuk kontrak kanggo menehi tandha tangan. Diawali karo PSV dimana Huntelaar tidak bisa dihindari selama musim pertamanya ku cara mencetak gol 26 di pertandingan 23 untuk klub pemuda.

Klaas-Jan Huntelaar ing PSV

Bebarengan karo Huntelaar dadi pencetak gol liga, dheweke kepengin dadi klub karo klub tim pisanan ing ngendi dheweke miwiti debut profesional ing 3-0 menang liwat RBC Roosendaal ing 2002. Taun 19 nalika iku banjur dipinjamkan menyang klub sing beda-beda.

Klaas-Jan Huntelaar Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Rise To Fame

The first was De Graafschap where Huntelaar made a comeback disappointing. Nanging, dheweke nebus dhiri ing tim divisi kapindho, AGOVV (kanthi silihan) ing pundi piyambakipun rampung minangka pencetak gol paling inggil ing liga.

Nuduhake konsistensi sing banget apik kanggo dadi bener, Huntelaar ing pungkasan silihan karo AGOVV ngeculake kesempatan kanggo mlebu kontrak liyane karo PSV "master pinjaman". Dheweke malah pindah menyang klub Frische Heerenveen, ing ngendi dheweke nyetak gol 17 ing pertandhingan 31 lan mbantu timnya lolos kanggo Piala UEFA 2005-06.

Klaas-Jan Huntelaar at Heerenveen

"Ing Hunter" sing ora kalah kanthi gampang, tetep ana ing posisi paling apik sawise musim sabanjure, amarga akeh klub sing ngupaya dheweke, kalebu Ajax, sing ngupayakake gol panyedhak gol kanggo 9 yuta Euro ing 2006. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Klaas-Jan Huntelaar ngrayakake Goal ing Ajax

Klaas-Jan Huntelaar Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Hubungan

Huntelaar wis dadi pacar karo Maddy Schoolderman sing dawa banget kanggo dekade 2. Sing lovebirds sing wiwit dating minangka remaja ketemu nalika sekolah ing dina ing Rietveld ngendi padha nyebar wiji cinta sing wis blossomed dadi hubungan lengkap.

Garis wektu Klaas-Jan Huntelaar Hubungan karo Maddy Schoolderman

Maju nganti saiki ora nikah nanging wis duwe anak loro. Anak sing sepisanan yaiku bocah lanang jenenge Seb. Dheweke lair ing 9 April 2009. Anak nomer loro, Alex, lair ing 20th Juli 2011. Ditambahaké ing daftar yaiku putri Puck (lair 6 August 2013) sarta anak Jim (lair 2 Januari 2017).

Latest Photo of Klaas-Jan Huntelaar With Wife and Children

Ngandika kanthi mutusake ora nikah, Huntelaar nyatakake yen:

"Aku ora wong tradisional. Aku rumangsa kaya aku wis nikah, sanajan ora duwe pesta. "

Klaas-Jan Huntelaar Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Keluarga

Huntelaar lair dadi anggota 5. kita nggawa rincian babagan kulawarga.

Babagan Pokoke Huntelaar: Dirk-Jan Huntelaar yaiku bapak saka pencetak gol sing produktif lan pemain bal-balan sing seneng banget. Dhèwèké ndhukung karier anaké lan dadi pengemudi ing kutha. Nalika ditakoni ing 2012 babagan apa kang banjur ngusir putrane putra nomer telu saka taun kang kaping 29, Dirk-Jan humorously mangsuli:

"Amarga aku dadi sopir luwih apik!"

Babagan Huntelaar kang Rama Dirk-Jan

Iku mung bagean Dirk-Jan kepribadian humorous. Sakwise Huntelaar pindhah menyang Real Madrid, bapake 3 sing diculik dening wartawan sing ora kepenak nggoleki kepiye carane wong tuwa Walanda entuk kabar babagan anak-anake pindhah menyang tim Spanyol. Dirk-Jan sing ngerti kanthi pasti yen wartawan ora ngerti pitakon dheweke karo salah sijine wong tuwa Huntelaar mangsuli:

"Aku ora ngerti. Aku uga ora krungu saka wong tuwa Huntelaar".

Babagan Ibu Huntelaar: Ibu Maud, Huntelaar yaiku siji-sijine anggota kulawarga sing paling ora sengaja main ing bal-balan. Kepinterane ana ing lukisan, budaya lan kéwan. Nanging, dheweke ndhukung anak-anake sing olah raga.

Babagan ibu Huntelaar Maud

Babagan Huntelaar Brothers: Kakang-kakang Huntelaar yaiku Niek lan Jelle. Niek yaiku sedulur sepuh. Dheweke tau ditangkep ing 2016 sasampunipun pertandhingan antawisipun Huntelaar, Schalke lan Dortmund. Alasan kanggo penangkapan dheweke ditengahi babagan tuduhan yen dheweke melu mbuwang watu nglawan Penggemar Dortmund sasampunipun pertandhingan.

Prakawis Niek Huntelaar

Ing tangan liyane Jelle, adhine Huntelaar. Anggota paling enom saka kulawarga katon kaya Huntelaar supaya wong bisa nglewati dheweke kanggo striker sing produktif.

Prakawis Jelle Huntelaar

Nanging, Jelle nyedhiyakake tugas kanggo menehi pitutur marang sapa wae sing pancen bener.

"Aku tansah jujur ​​ngomong yen aku ora Klaas-Jan, nanging isih nemokake wong apik banget kanggo njupuk gambar, ya, aku mung".

Babagan Pokoke Huntelaar: Ngalih adoh saka hubungan langsung kulawarga Huntelaar kalebu pamane Hans, Bibi Hetty, keponakan Nico lan Hendrik uga ing hukum Nikki.

Klaas-Jan Huntelaar Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Alesan Kenal Balik

Huntellar wis suwe dikenal kanthi jeneng samaran "Hunter", wiwit 2004. Ing kasunyatane, penggemar klub mantan SC SC Heerenveen ngganteni poster poster raksasa pencetak gol ndhuwur kanthi pistol ing tangané. Nanging, Huntellar ora duwe masalah karo dhuwit nalika dheweke nerangake alasan ing ngisor iki:

Aku seneng "Hunter". Iku jeneng sing aku bisa ngenali karo. Sawise kabeh, aku mung pengin nggoleki lan gol.

Klaas-Jan Huntelaar Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Fakta Pribadi Pribadi

Huntelaar minangka wong sing tentrem lan tentrem-rahayu sing ngungkuli samubarang samubarang sing nggawe konsistensi tembung-tembunge sing ditindakake. Cukup ngomong yen dheweke wis ngajarake motto gesang Oliver Kahn: Mlayu, terus lunga !. Nalika Huntelaar ora ana ing lapangan dolanan, dheweke entuk berkah karo kanca lan kulawarga, lan ing acara khusus nginep bareng sedulure utawa bojo lan anak-anake.

Klaas-Jan Huntelaar - Pribadi Bukti Pribadi

Sanadyan Huntelaar wis ngrambah kamulyan ing kariré, dhèwèké ninggalaké pira-pira statusé supaya bisa dibayangaké karo ngleksanani privasi.

Mriksa: Thanks kanggo maca Klaas-Jan Huntelaar Childhood Story plus Untold Biography Facts. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene