Bocah cilik Shinji Kagawa ditambah Untold biografi Facts

0
5896

LB nyritakake crita cekak jenius bal-balan paling dikenal kanthi sebutan; 'Shi'. Kisah Kanak-kanak Shinji Kagawa lan Sejatine Biografi Untold ndadekke sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting wiwit wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, lan akeh sing ora dingerteni babagan fakta-fakta. Monggo Mulai.

Shinji Kagawa Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Awal urip

Bocah cilik Shinji Kagawa ditambah Untold biografi Facts
Foto Kanak-kanak Shinji Kagawa

Shinji Kagawa lair ing 17 Maret 1989 ing Tarumi-ku, Kobe, Hyogo, Jepang. Saka bocah cilik, dheweke seneng banget karo bal-balan lan bisa nindakake kabeh dina. Dheweke bisa nangis yen entuk kesempatan kanggo njupuk bal-balan karo dheweke menyang sekolah.

Amarga obsesi, tuwane ndhaftar marang akademi bal-balan lokal. Nalika yuswané rolas taun, dheweke diundang menyang akademi Miyagi sing luwih canggih kanggo latihan sing luwih profesional.

Dheweke pemain sepak bola profesional Jepang pisanan kanggo mlebu kontrak profesional sadurunge mungkasi sekolah menengah. Dheweke nduweni impen gedhe kanggo main kanggo pemain raksasa Spanyol, FC Barcelona. Iki mung klub sing didhukung minangka bocah.

Shinji Kagawa Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Taun Formatif

Sekawan taun sawisé pambentukan J-League resmi Jepang, Shinji minangka bagéan saka generasi lanang sing akeh karier sepak bola profesional ing Eropah katon minangka kemungkinan nyata.

Minangka bocah, dheweke ngentekake musim panas karo FC Miyagi Barcelona, ​​klub bocah ing kutha Sendai, 500 miles saka omahé ing Osaka. Klub iki ora ana hubungane karo klub sing misuwur ing FC Barcelona nanging ndadekake prinsip individualisme lan bakat, skill sing bakal dadi loro ciri khas Kagawa.

Shinji Kagawa Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Urip Hubungan

Dheweke duwe hubungan karo Ameri Ichinose. Bubar ana desas-desus yen dheweke wis nglakoni nikahan rahasia karo pacare neng ngarep kulawarga lan kanca-kanca.

Bocah cilik Shinji Kagawa ditambah Untold biografi Facts

Nanging dheweke milih supaya ora resmi. Malah dheweke pegatan.

Shinji Kagawa Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Nemokake Cinta Lagi

Nalika tim nasional Jepang teka ing Inggris kanggo main kanggo Manchester United ing Juni 2013, potret dheweke ngobrol karo pacar liya nyebabake kesalahpahaman gedhe.

Bocah cilik Shinji Kagawa ditambah Untold biografi Facts

Akeh sing mikir iku Ameri Ichinose, mantan wadon. Banjur, dheweke dikenal dadi model lan reporter TV sing jenenge Margaret Natsuki. Laporan dituduhake ing tombol kurang saka 2011.

Shinji Kagawa Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Gaya Sepak Bola

Bocah cilik Shinji Kagawa ditambah Untold biografi FactsPemain bal-balan kanthi teknis lan kreatif. Kagawa yaiku gelandang penyerang sing bisa dienggo ing aksine sing main ing peran playmaking. Dheweke bisa uga muter ing sisih kiwa utawa tengen. Kagawa nduweni rasa kasengsem ing bal lan gawe keputusan lan disiplin. Dheweke minangka pemain sing cepet narik kawigaten para pertahanan lawan kanggo nggoleki dalan sing cerdas lan kreatif utawa bola. Dheweke nduweni serangan nyerang sing gedhe banget lan ora kalah ing bal. Dheweke uga nduweni posisi nyerang sing bisa ndadekake dheweke duwe salah sawijining mata paling apik kanggo gol.

Mbokmenawa kualitase sing paling apik yaiku ketangkasan, maringaken disiplin, kreativitas, posisi nalika serangan lan kemampuan kanggo ngetokake pass key. Dheweke cukup cepet lan bisa nyerang lan ngalahake gol. Ing sawetara kesempatan kanggo tim nasional, dheweke wis main ing lini tengah kiwa, utawa ing peran midfielder.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene