Robinho Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Robinho Childhood Story Plus Untold Biography Facts

LB nyedhiyakake Kisah Penuh saka Legenda Sepakbola sing paling misuwur kanthi jeneng Pangguna; 'Raja Dribble'.

Kisah Kanak-kanak Robinho Kita lan Bukti Biografi sing Ora Kasedhiya nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara penting wiwit jaman kanak-kanak nganti saiki.

Analisis Kutha Ex-Man lan Legenda Sepakbola Brasil nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh kasunyatan sing ora dingerteni babagan dheweke.

MACA CERITA PENUH:
Fakta-fakta Biografi Isco Plus

Ya, kabeh wong ngerti kabisan nggawe playune nanging mung sawetara penggemar sing nganggep crita biografi Robinho sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo miwiti.

Crita Kanak-kanak Robinho - Latar Belakang Wiwitan lan Kulawarga:

Robson de Souza AKA Robinho lair tanggal 25 Januari 1984 ing São Vicente, São Paulo, Brasil dening Marina da Silva Souza (ibu), katering lan Gilvan de Souza (bapak), tilas wong dodol, saiki dadi agen .

MACA CERITA PENUH:
Mario Balotelli Story Anak Untold Biografi Facts

Dheweke miwiti main bal-balan ing dalan kumuh ing Sao Vicente, kutha satelit Santos ing negara bagian Sao Paulo, Brasil. Dheweke mung bocah ing lingkungane sing paling unggul ing game kasebut.

Dheweke banjur ngembangake dolanan footy ing kampung halaman. Robinho sing enom wis dadi tokoh lan pamimpin tim.

MACA CERITA PENUH:
Leroy Sane Cerita Anak Untold Biografi Facts

Ing sawijining mangsa, dheweke nyetak 73 gol sing luar biasa. Dheweke terus main bal-balan samba njero ruangan nganti mlebu kontrak profesional pertamane karo Santos FC ing taun 2002 nalika yuswa 18 taun.

Dheweke nggawe 108 penampilan lan ngetung 47 gol kanggo klub kasebut. Pagelarane nggawa dheweke menyang Real Madrid lan diwenehi kaos nomer 10 sing sadurunge dipakai Luís Figo. Liyane, kaya sing jarene, saiki dadi sejarah.

MACA CERITA PENUH:
Rafael Leao Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Urip Kulawarga Robinho:

Kaya sing kasebut sadurunge, Robinho teka saka latar kulawarga miskinGilvan de Souza gambar ing ngisor iki yaiku bapak Robinho. Dheweke minangka bekas salesman sing dadi agen, kabeh amarga karir putrane.

Dheweke minangka wong sing seneng kesetiaan lan asring nyalahake putrane amarga ora menehi kesetiaan marang klub-klub sing dimainake.

MACA CERITA PENUH:
Fakta Bernama Silva Silva

Anake, ing tangan liyane, ngolok-olok kabeh sing dicritakake babagan kasetyan. Miturut Gulvan de Souza, “Ora ana sing pengin. Kontrak kudu dihormati. ”

Robinho lan Rama- Gilvan.
Robinho lan Rama- Gilvan.

MOTHER: Ibune Robinho, Marina da Silva Souza minangka profesi Caterer. Dheweke saiki 56 taun nalika nulis nalika putrane, umur 33 (23 taun). Ibu lan putrane pancen raket banget.

MACA CERITA PENUH:
Factor Biografi Sergio Ramos

Ing wulan November 2004, ibune Robinho, Marina da Silva Souza diculik kanthi senjata.

Dheweke nyiapake barbekyu karo kanca-kanca ing Praia Grande, wilayah kelas pekerja 45 mil saka Sao Paulo nalika wong-wong bersenjata mlebu omah lan nggawa dheweke menyang boot mobil.

Robinho lan Mum.
Robinho lan Mum.

Robinho ngrungokake nampa ancaman penculikan kasebut minangka bebaya ing pakaryan kasebut. Kanca ujar manawa Robinho wis siyaga babagan bebaya profil tinggi lan duwe pengawal. Nanging, ibune ora nggatekake saran babagan pancegahan.

MACA CERITA PENUH:
Carlo Ancelotti Cerita Kanak-kanak Taun Lagi Untold Biography Facts

Wiwitane, para penculik kasebut ragu-ragu kontak. Nalika pungkasane nindakake, dheweke nuntut £ 86,000 pon sing langsung dibayar.

Nalika Marina da Silva Souza dibebasake dening penculik, garwane Carlos nggambarake kedadeyan kasebut minangka "Ora masalah ... kedadeyan sing kedadeyan saiki ing Argentina."

Tanpa mangu-mangu, duwe profil dhuwur lan sugih banget nggawe kulawarga Robinho dadi target.

MACA CERITA PENUH:
Fakta-fakta Biografi Nacho Fernandez

Crita Cinta Robinho Vivian Guglielminetti:

Legenda Man City wis ngrasakake katresnan. Ing taun 2009, Robinho omah-omah karo Vivian Guglielminetti, kekasih wektu kanak-kanak lan omah omah Brasil sing dheweke wis pacaran wiwit cilik.

Dheweke ndeleng siji liyane sajrone 12 taun sadurunge pungkasane ngikat tali kasebut.

Robinho Penganten Vivian.
Robinho Penganten Vivian.

Robinho kaget nalika ndeleng pramuka lan koleksi bintang-bintang Brasil ing panggung kasebut. Sawise narik sawetara merek dagang konyol nalika upacara kasebut, dheweke ujar:

MACA CERITA PENUH:
Fáriandinho Childhood Story Plus Untold Biography Facts

'Aku bungah banget. Pesta kasebut persis kaya sing diidham-idhamake. Saiki wayahe ngombe lan ngrayakake karo kanca-kanca! '

Wengi sing Ora Bisa Dilalekake Robinho.
Wengi sing Ora Bisa Dilalekake Robinho.

Sawise nikah, dheweke nyoba melu. Robinho ditahan maneh nalika lagi diundang dening wartawan.

Acara ing acara mantenan Robinho Wengi.
Acara ing Wengi Penganten Robinho.

Pasangan kasebut duwe anak lanang loro, Robson Jr., sing lair tanggal 17 Desember 2007 (19 wulan sadurunge omah-omah) ing Santos, lan Gianluca, lair tanggal 20 April 2011 ing São Paulo.

Kulawarga Robinho.
Kulawarga Robinho.

Biografi Robinho - Napa dheweke meksa manten kanthi:

Robinho ngadhepi wektu sing angel karo para wanita ing Inggris sing nyebabake dheweke meksa manten.

MACA CERITA PENUH:
Fakta-fakta Biografi Isco Plus

Sadurunge manten, dheweke nate dicekel sawise dituduh nyerang seksual serius amarga kedadeyan sing diduga ing klub wengi Leeds.

Nanging, dheweke mbantah kesalahan lan didhawuhi dheweke ora bakal bisa ngetokake pratelan ing ngisor iki.

Dheweke uga ngadhepi kedadeyan kondhang liyane ing Brasil nalika dheweke, ing antarane pemain internasional Brasil, berpesta nganti lima esuk ing Catwalk Club ing Rio, ing endi dheweke diarani njaluk pesen supaya para ahli kimia njaluk kothak 40 kontrasepsi.

MACA CERITA PENUH:
Carlo Ancelotti Cerita Kanak-kanak Taun Lagi Untold Biography Facts

Dheweke meksa supaya bisa omah-omah utawa risak kelangan pacare sing wis suwe sawise ngerti yen dheweke duwe risiko hubungane.

Fakta Biografi Robinho - Mentor kanggo Neymar:

Ya, paling ora setengah saka uripe, pancen masalah gedhe Neymar da Silva Santos Júnior dadi foto wong liya.

Senadyan, saka paningale pasuryane Neymar, sampeyan bakal mikir yen iki kabeh dadi gangguan.

MACA CERITA PENUH:
Mario Balotelli Story Anak Untold Biografi Facts

Yen sampeyan kepengin weruh, iku mantan bintang Brasil Robinho keju ing sandhinge. Oh, kepiye jamane ganti.

Robinho nate ngetutake Pele kanggo menehi saran Neymar ora tau melu Chelsea FC. Iku kedadeyan nalika Neymar gelem nggabung karo klub kasebut amarga dominasi Liga Champions nglawan Barcelona.

Fakta Biografi Robinho - Sawise Kanca karo Pele:

Pele dadi kanca lan mentor sing apik banget kanggo Robinho nganti kedadeyan sing ora apik antara kekancan. (wacan ing ngisor iki).

PANGUNING: Mantan pemain Manchester City Robinho nate njaluk ngapura resmi Pele sawise legenda Brasil dilaporake ngaku yen dheweke wis narkoba.

MACA CERITA PENUH:
Leroy Sane Cerita Anak Untold Biografi Facts

Komentar dening Pele nyebabake sensasi ing Brasil. Robinho ngrasa bingung lan kuciwa karo wong sing tau diarani mentor.

Wong sing kayane wis lali karo idola sing hebat. "Katon Pele kudu maca media sensasionalis, supaya bisa ngasilake pernyataan sing salah, " Robinho ngandika.

Panjenenganipun nuntut pambalalan resmi saka Pele saka situs resmine. Miturut Robinho, "Yen Pele ora maju mundur saka komentar kasebut, aku bakal menehi komentar karo pengadilan sing ora disengaja ing pengadilan. "

Para penggemar bal-balan ndeleng reaksi Robinho marang Pele kang komentar minangka ora sopan. Robinho wis misuwur amarga dheweke lali karo bocah sing biyen Pele.

MACA CERITA PENUH:
Factor Biografi Sergio Ramos

Fakta Biografi Robinho - Snub Chelsea:

Robinho wis tau dikaitake karo transfer menyang Chelsea, lan dheweke wis negesake kepinginan kanggo main ing klub London nganti wengi transfer. 

Ing 27 Agustus, Chelsea kepala eksekutif Peter Kenyon ujar manawa klub kasebut "yakin" manawa transaksi kasebut bakal dilewati, lan Madrid uga menehi idin kanggo pemain metu.

MACA CERITA PENUH:
Fakta Cerita Kevin De Bruyne Ditambah

Pengarepan Robinho kanggo pindhah menyang Chelsea yaiku nalika mlebu Manchester City, dheweke sengaja ujar,

"Ing dina pungkasan, Chelsea nggawe proposal sing apik lan aku nampa." Kanggo komentar iki, reporter banjur mangsuli, "Maksude Manchester, bener?" "Ya, Manchester, nuwun sewu!" wangsulane Robinho.

Ing Interview karo The Guardian, Robinho ujar manawa Manchester City minangka klub gedhe lan anané kanca Brasil Jô lan Elano minangka insentif kanggo dheweke gabung karo tim kasebut.

MACA CERITA PENUH:
Fakta-fakta Biografi Nacho Fernandez

Wayahe Sepak Bola Final:

Tanggal 16 Juli 2015, Robinho mlebu kontrak nem wulan karo pihak Liga Super China, Guangzhou Evergrande Taobao, sing dikelola karo regane, Luiz Felipe Scolari lan nggabung karo tim internasional Paulinho.

 Tanggal 23 Juli 2015, dheweke nggawe debut resmi kanggo Guangzhou ing pertandingan internasional nglawan Bayern Munich. Dheweke menang Liga Super Cina ing musim 2015.

Ing 1 Februari 2016, Robinho dadi agen gratis sasuwene kontrak diwenehake karo Guangzhou. Ing 11 Februari 2016, Robinho mlebu kontrak rong taun kanthi Atlético Mineiro.

MACA CERITA PENUH:
Fáriandinho Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Fakta Biografi Robinho - Apa sing dikenang kanggo dheweke:

  • Dheweke dieling-eling marang kabisan cepet, kreatif, lan tuwa.
  • Dheweke dikenang amarga bakat, kendali bal, ketrampilan nyerang lan dribbling.
  • Dheweke eling amarga nggunakake trik lan corak, kayata langkah liwat lan tutup sandal, amarga sikil sing cepet.
  • Dheweke dieling-eling marang pagelaran lan kemampuane sing wis ana ing werni kasebut Pelé ing para muda.
  • Dheweke dieling-eling marang kemampuan peran sing gratis. Salah sawijine pemain sawetara bisa nindakake posisi nyerang, kayata swiwi.
  • Dheweke dikepengini amarga dheweke dadi penyengkuyung utawa striker utama, lan uga minangka gelandang penyerang ing kesempatan.
  • Dheweke dikenang amarga kecenderungan melu-melu nggawe tim serangan sing diserang, uga kapasitas kanggo ngetung lan nggawe gol.
  • Dheweke dieling-eling marang tingkat kerja sing kurang, kekurangan disiplin taktis, lan fisik langsing sing asring nuntun dheweke supaya gampang lemah.
  • Dheweke dikalahake kanggo bakat kang dituduhake nalika isih enom.
  • Dheweke dikenang amarga ora konsisten ing karir. Dheweke dituduh dening sawetara wong ing olahraga gagal netepi potensine.
  • Dheweke dikenang minangka wong sing tau diarani minangka Pele kang penerus Robinho dadi kuciwo kanggo sebagian besar penggemar lan penyayang bal-balan.
MACA CERITA PENUH:
Rafael Leao Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Tanpa mangu-mangu, Robinho tetep dadi legenda bal-balan lan ANGGOTA BONAFIDE saka DAFTAR PEMAIN FOOTBOLA KLASIK.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar