Robinho Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Paling Keri Dianyari

LB ngetokake Kisah Sepakbola Legenda Sepakbola paling dikenal kanthi sebutan; 'King Dribble'. Kisah Kisah Kanak-kanak Robinho Kita lan Fakta Bener Untold ndadekke sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita-crita urip sadurunge kasunyatan, urip kulawarga lan akeh kanyatan kanyatan babagan dheweke.

Ya, saben wong ngerti babagan kemampuan dolanane, nanging mung sawetara penggemar nganggep crita biografi Robinho sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adoh, ayo miwiti.

Fakta-fakta Biografi:Awal urip

Robinho de Souza AKA Robinho lair ing dina 25th Januari ing 1984 ing São Vicente, São Paulo, Brasil dening Marina da Silva Souza (ibu), katering lan Gilvan de Souza (bapak), mantan manajer, saiki dadi agen .

Dheweke miwiti muter bal-balan ing lurung-lurung ing Sao Vicente, kutha satelit Santos ing negara Sao Paulo, Brasil. Dheweke mung bocah cilik ing lingkungan tetanggan sing unggul ing game.

Dheweke banjur ngembangake dolanan footy ing kampung halaman. Robinho sing enom wis dadi tokoh lan pamimpin tim.

Robinho Childhood Story - Childhood Photo

Ing sawijining mangsa, piyambakipun damel gol 73 ingkang ageng. Kita diwenehake marang sampeyan sawetara minangka highlights minangka anak sing mimpin wong dadi favorit penggemar.

Dheweke terus main bal-balan samba ing jero nganti dheweke mlebu kontrak profesional pertamanya karo Santos FC ing 2002 nalika umur 18.

Dheweke nggawe penampilan 108 lan nyelehake gol 47 kanggo klub kasebut. Pertunjukane nuntun dheweke menyang Real Madrid ing ngendi dheweke diwenehi kemeja nomer 10 sing sadurunge digunakake dening Luís Figo. Istimewane, kaya saiki, wis dadi sejarah.

Fakta-fakta Biografi:Urip Keluarga

Kaya sing kasebut sadurunge, Robinho teka saka latar kulawarga miskin. Gilvan de Souza digambarake ing ngisor iki yaiku bapak Robinho. Dheweke minangka mantan tenaga penjualan sing nguripake agen, kabeh thanks kanggo karir putrane.

Dheweke minangka wong sing tresna marang kesetiaan lan kerep menehi kesalahan marang putrane amarga ora menehi kesetiaan marang klub-klub sing diputer. Putranipun, ing sisih liya nyenengake kabeh sing dicritakake babagan kesetiaan. Miturut Gulvan de Souza, "Ora ana barang sing dikarepake. Kontrak kudu dihormati. "

Robinho lan Rama- Gilvan

MOTHER: Ibu Robinho, Marina da Silva Souza minangka profesi penyedia masakan. Dheweke saiki dadi 56 taun nalika nulis nalika putrane, 33 (23 years gap). Loro-lorone ibu lan putrane pancen cedhak banget.

Robinho lan Marina - The Son Son Love

Ing Nopember 2004, ibune Robinho, Marina da Silva Souza diculik kanthi gunpoint. Dheweke nyiapake barbecue karo kanca-kanca ing Praia Grande, sawijining kelas kelas 45 mil saka Sao Paulo, nalika wong-wong gunmen mlebu ing omah lan mbungkus dheweke menyang mobil.

Robinho lan Mum

Robinho marang pamrentahan nampi ancaman penculikan minangka bahaya karyane. Kanca ngandika Robinho wis diwenehi tandha bab beboyo saka profil dhuwur lan duwe bodygards. Nanging, ibune, ora nggatekake saran babagan pancegahan.

Ing wiwitan, para penculik kerep geget. Nalika pungkasane, dheweke nuntut £ £ 86,000 sing langsung dibayar.

Nalika Marina da Silva Souza dibebasake dening para penculik, garwane Carlos nggambarake kejadian kasebut minangka "Ora ana masalah gedhe ... jenis apa sing kedadeyan ing Argentina saiki."

Tanpa mangerteni, duwe profil dhuwur lan kasugihan sing gedhe nggawe kulawarga Robinho minangka target.

Fakta-fakta Biografi:Urip Hubungan

Ing 2009, Robinho palakrama karo Vivian Guglielminetti, kekasih bocah cilik lan pembuat omah Brasil sing wis tanggal wiwit cilik. Padha weruh saben liyane kanggo 12 taun sadurunge pungkasanipun ngasoraken simpul tali.

Robinho Weds Vivian

Robinho kaget weruh pramuka lan koleksi bintang-bintang Brasil ing acara kasebut. Sasampunipun narik kawigatosan dados tiyang sepindhah, sasampunipun upacara punika, piyambakipun ngandika: 'Aku bungah banget. Partai iki pancen kaya ngimpi. Saiki iki wektu kanggo ngombe lan ngrayakake karo kanca-kanca! '

Night of Robinho's Unforgettable

Sawise nikah, dheweke nyoba melu. Robinho ditahan maneh nalika lagi diundang dening wartawan.

Acara Pernikahan Robinho

Pasangan iki duwe anak lanang loro, Robson Jr., sing lair ing 17 2007 Desember (19 sasi sadurunge nikah) ing Santos, lan Gianluca, sing lair ing 20 April 2011 ing São Paulo.

Keluarga Robinho

Fakta-fakta Biografi:Apa sebabe dheweke dipeksa wedding

Robinho ngadhepi wektu susah karo wanita ing Inggris sing ndadekake dheweke bisa ngeterake pernikahane. Sadurunge pernikahane, dheweke tau ditangkap sawise dituduhake serangan seksual sing serius babagan kedadean miturut omongane uwong ing klub wengi Leeds.

Nanging, dheweke mbantah kesalahan lan didhawuhi dheweke ora bakal bisa ngetokake pratelan ing ngisor iki.

Dheweke uga ngadhepi kedadean sing ora liya ing Brasil nalika dheweke, antarane pemain internasional Brasil liyane, parti nganti limang esuk ing Catwalk Club Rio, ing ngendi dheweke wis ngandika bakal mulang para pandom kanggo nyedhiyakake kontrasepsi 40 kanggo para kimiawan. Dheweke kepeksa kanggo nikah utawa nemokake kekirangane ninggalake pacare nalika dheweke ngetokake hubungane.

Fakta-fakta Biografi:A Mentor kanggo Neymar

Ya, kanggo paling ora setengah saka nyawane, iki pancen gedhe kanggo Neymar da Silva Santos Júnior dadi foto wong liya.

Robinho- A Mentor Onetime kanggo Neymar

Senadyan, saka paningale pasuryane Neymar, sampeyan bakal mikir yen iki kabeh dadi gangguan.

Ing kasus yen sampeyan kepengin, sing mantan bintang Brazil, Robinho cheesing ing jejere dheweke. Oh, carane kaping wis diganti. Robinho sepisan diterusake Pele kanggo menehi saran Neymar ora tau melu Chelsea FC. Iku kedadeyan nalika Neymar gelem nggabung karo klub kasebut amarga dominasi Liga Champions nglawan Barcelona.

Fakta-fakta Biografi:Sawise dadi kanca Pele

Pele minangka kanca lan mentor gedhe marang Robinho nganti nandhang lara antarane kanca-kanca. (maca ngisor)

PANGUNING: Bekas Manchester City nerusake Robinho tau njaluk apologist resmi saka Pele sawise legenda Brazil dikabarake dheweke wis nggawa obatan. Komentar dening Pele nyebabake sensasi ing Brazil. Iku ngiwa Robinho bemused lan wagol ing wong kang tau disebut minangka mentor. Sapa sing katon lali marang idol gedhe. "Iku katon Pele kudu maca media sensasional, kanggo ngasilake statement sing salah. " Robinho ngandika.

Panjenenganipun nuntut pambalalan resmi saka Pele saka situs resmine. Miturut Robinho, "Yen Pele ora teka maju kanggo narik kawigaten komentar, aku bakal kudu nangani komentar banget ing pengadilan ing pengadilan. "

Penggemar bal-balan ndeleng reaksi Robinho Pele kang Komentar minangka ora sopan. Robinho wis ngetokake ketenaran ing sirahe, dheweke wis kelalen karo anak sing dhewekne kepengin Pele.

Fakta-fakta Biografi:Ing Chelsea Snub

Robinho wis tau dikaitake karo transfer menyang Chelsea, lan dhèwèké nandhesaké kepinginané kanggo main kanggo klub London nganti wengi transfer kasebut. Ing 27 Agustus, Chelsea ketua eksekutif Peter Kenyon ngandhakake yen klub kasebut "yakin" yen transaksi bakal dilalekake, lan Madrid uga menehi idin kanggo pemain metu. Robinho ngarep-arep kanggo pindhah menyang Chelsea kaya sing ditindakake kanggo Manchester City, sengaja nyatakake, "Ing dinten pungkasan, Chelsea damel proposal ingkang sae lan kula pikantuk." Kanggo komentar kasebut, wartawan banjur mangsuli, "Sampeyan maksud Manchester, kan?" "Ya, Manchester, maaf!" wangsulane Robinho.

Ing Interview karo The Guardian, Robinho nyatakake yen Manchester City minangka klub gedhe lan ana ing kana kanca-kanca Brasil, Jô lan Elano, minangka insentif kanggo dheweke kanggo gabung ing tim kasebut.

Fakta-fakta Biografi:Moments Sepak Bola

Ing 16 Juli 2015, Robinho nandatangani kontrak enem sasi karo tim Super League China Guangzhou Evergrande Taobao, dikelola dening seniman Luiz Felipe Scolari lan nggabung karo tim internasional Paulinho. Ing 23 Juli 2015, dhèwèké miwiti debut ora resmi kanggo Guangzhou ing pertandhingan internasional nglawan Bayern Munich. Dheweke menang Liga Super Cina ing musim 2015.

Ing 1 Februari 2016, Robinho dadi agen gratis sasuwene kontrak diwenehake karo Guangzhou. Ing 11 Februari 2016, Robinho mlebu kontrak rong taun kanthi Atlético Mineiro.

Fakta-fakta Biografi:Apa dheweke dikenang

  • Dheweke dieling-eling marang kabisan cepet, kreatif, lan tuwa.
  • Dheweke dikenang kanggo bakat, kontrol bal, nylametake naluri lan keterampilan ngobrol.
  • Dheweke dikalahake amarga nggunakake trik lan feints, kayata langkah liwat lan tutup flip, amarga sikil cepet.
  • Dheweke dieling-eling marang pagelaran lan kemampuane sing wis ana ing werni kasebut Pelé ing para muda.
  • Dheweke dieling-eling marang kemampuan peran sing gratis. Salah sawijine pemain sawetara bisa nindakake posisi nyerang, kayata swiwi.
  • Dheweke dikalahake amarga perané minangka ndhukung utawa dadi striker utama, lan uga minangka gelandang nyerang ing kesempatan.
  • Dheweke dieling-eling amarga kecenderungan supaya bisa melu tuwuhing pertandhingan kanthi nyerang, uga kemampuan kanggo nyetak lan nggawe gol.
  • Dheweke dieling-eling marang tingkat kerja sing kurang, kekurangan disiplin taktis, lan awak langsing sing kerep ngarah marang dheweke menyang lemah gampang.
  • Dheweke dikalahake kanggo bakat kang dituduhake nalika isih enom.
  • Dheweke dikalahake amarga ora konsisten ing kariré. Dheweke wis dituntut dening sawetara pemain olahraga kasebut supaya ora bisa urip kanthi potensial.
  • Dheweke dikenang minangka wong sing tau diarani minangka Pele kang penerus. Robinho dadi kuciwane gedhe kanggo para fans lan penyayang sepak bola.

Tanpa mangu-mangu, Robinho tetep dadi legenda bal-balan lan anggota BONAFIDE DAFTAR KAMAR FOOTBALLERS CLASSIC.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene