Ole Gunnar Solskjear Childhood Story Plus Untold Biography Facts

0
2490
Ole Gunnar Solskjaer Childhood Story Plus Untold Biography Facts

LB ngetokake Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng julukan "Pembunuh Wong-Faced". Kisah Ole Gunnar Solskjear Kita lan Sejatine Biografi Bakal nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis kasebut nyakup wiwitan urip, latar mburi kulawarga, crita urip sadurunge kondhang, munggah crita, hubungan lan urip pribadi.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke dadi salah sijine anggota populer Old Trafford Hall of Fame. Nanging, mung sawetara nganggep Biografi Ole Gunnar Solskjear sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Ole Gunnar Solskjear Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Awal urip lan latar kulawarga

Ole Gunnar Solskjaer lair ing dina 26th Februari 1973 marang ibune, Brita Solskjaer lan bapake, Oivind Solskjaer ing Pantai Barat Norwegia. Ngisor iki wong tuwa Norwegia saka Ole Gunnar.

Ole Gunnar Solskjaer's Parents

Solskjaer lair dadi kulawarga olah raga lan latar belakang kulawarga sing ringkih. Panjenengané gedhé ing kutha cilik Kristiansund ing Eastern Norway. Miturut Manchester Evening News, bapakne yaiku Greco-Roman pegulat sing nulungi Norway suwene limang taun.

Ole Gunnar Solskjaer Family Early Sports

Catetan: Gulat Greco-Romawi minangka gaya Gulat kang nglarang ngemu ing ngisor pinggul lan ditentang ing saben edisi Olimpiade musim panas sing dianakake wiwit 1908. Ramane Solskjaer Oivind yaiku suporter Gulat Ora Ana 1 Greco-Romawi ing Norwegia antarane 1966-71. Wiwit, pangarep-arep senior saka Solskjaer yen putrane bakal tindakake ing jejere jejere.

Sayange, Wrestling banget kasar kanggo Ole minangka bocah. Dheweke nyoba olahraga ing telung taun, nanging dheweke ngalahake dheweke amarga dheweke berjuang kanggo ngupayakake prestasi bapakne. Amarga pigura ciliké, sethithik sanget Solskjaer gampang disepèlèkaké déning kanca-kancané.

Ole Gunnar Solskjaer- Awal Urip minangka pegulat

Loro-loroné wong tuwané nduwe simpati tumrap putrané sing entuk julukan awal "Tiny Ole". Padha sengit nalika dheweke tansah dilebok lan dikepung dening mungsuh. Duwe cukup, Brita lan Oivind meksa putrane kudu ninggal olahraga. Iki katon pungkasan mbesuk kanggo generasi gulat.

Ole Gunnar Solskjear Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Karir Awal

Kejaba gulat, Ole duwe katresnan liyane, yaiku bal-balan. Dheweke malah turu karo bola saben wengi, nanging ora bisa dilakoni.

Cara Pamain Bal-balan Inggris Ndadekake Passion for Soccer:

Nglampahi akeh wektu kanggo nonton televisi ngidini dheweke jatuh cinta karo pamain bal-balan. Pramila ing antawisipun inggih punika dinten Sabtu BBC Match of the Day sing dipèngeti kanggo Norwegians, aksi bal-balan paling anyar saka Inggris.

Carane Ole Gunnar Solskjaer ambruk inlove karo Soccer

Uga, program bal-balan Inggris kaya Majalah sepak bola Inggris, Shoot and Match Weekly dikirim menyang Norwegia nalika iku.

"Aku digunakake kanggo nulis kabeh tim tim lan formasi saka Match of the Day. Ing sawetara titik, aku kudu ngerti kabeh babagan bal-balan ing Inggris, " ngendikane Ole sing katresnan pisanan yaiku Liverpool (Ngomong alon-alon!)

Sawise nonton bal-balan ing TV, apa sing diterusake sabanjure yaiku Solskjaer sing enom nggoleki bal-balan tanpa wates ing pasir lan gravel ing cedhak omah. Ora suwé sawisé tuwané ndadèkaké dhèwèké ndadèkaké keputusan babagan olahraga sing ditemokaké.

Ole Gunnar Solskjear Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Karir Awal

Dhuwuré panyedhiya Solskjaer lan bakat anyar nyumurupi dhèwèké nalika umur 8 nyathet klub lokalé Clausengen minangka prospek enom. Clausengen minangka klub cilik ing kutha iki sing dikenal kanthi cara nggawe bocah-bocah bisa entuk reputasi gedhe kanthi cara ngupayakake bakat. Sakwise dheweke gabung ing klub, ana kabar menawa dheweke ora bisa nggawe amarga ukurane.

Begjanipun, watara taun pertengahan, Solskjaer wiwit njupuk munggah kanthi alami lan bobote. Panjenengané dadi luwih gedhé lan kuwat nanging isih ora cukup kanggo nggabung ing liga-liga gedhèn sanajan dheweke wis dipromosikaké kanggo bal-balan senior. Sanajan ana tim lan individu sing pengin main gamble lan njupuk dheweke.

Salah sijine yaiku pemain pertahanan Manchester City Aage Hareide sing kepengin nggoleki Ole lan kepengin pindhah menyang klub sing luwih gedhe. Sawisé mencetak gol 31 saka Clausengen ing 47 ing salah sawijining musim liga, Hareide (digambar ing ngisor) kudu mencet tombol kanthi njupuk bakat enom.

Carane Aage Hareide dipengaruhi Ole Gunner Solskjaer Karir

Ole Gunnar Solskjear Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Dalan kanggo Fame

Thanks kanggo Aage Hareide, Ole ing 1995 pikantuk piyambakipun pindhah dhateng Molde, klub top Aage Hareide ing Norwegia.

Ole Gunnar Solskjaer at Molde in 1996

Ing klub kasebut, dheweke tetep unggul minangka pencetak gol ing Liga Utama Norwegia. Rahasia Ole yaiku karya lan kemampuane kanggo njaba klub nglakokake latihan pribadi. Iki wektu, dheweke ngarahake supaya sukses ing kabeh biaya. Solskjær uga banget ambisi babagan Inggris.

Ole Gunnar Solskjaer Ngenani Fame

Sapa wae kanggo Hareide, dheweke ora duwe Solskjaer sing nyebabake anggone nyerang. Skor 31 ing pamuter 38 narik kawigaten para pamrentah Liga Primer sing ngubengi dheweke kaya hiu - ing antarane United.

Ole Gunnar Solskjear Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Rise Fame

Sawise gagal entuk Alan Shearer, Man United ing 29 Juli 1996 mutusake kanggo ndarbeni Ole Gunner Solskjear sing wektu kuwi ora dingerteni ing njaba tanah air.

Ole Gunnar Solskjaer pratandha kanggo United

Kanthi mung sawetara game sing dimainake, dadi cetha kanggo para fans sing United mbuktekake minangka salah sawijining tawaran apik ing sejarah klub. Solskjaer rampung nyithak 18 Liga premier gol kanggo United nalika musim pisanan.

Wektu paling apik ing Norwegia nalika dheweke pindhah menyang gawang gawang pungkasan Bayern Munich ing Final Liga Champions UEFA 1999. Iki minangka gol sing mbantu United ngamanake Treble lan mesthi, salah sijine sing nganggep jenenge ing klub bal-balan fame.

Ole Gunnar Solskjaer Ngenani Bebungah Cerita

Solskjaer ngalami penampungan bebarengan karo bayine enom sing katon digawe media Inggris sing dijuluki "Bayi-wajah sing mateni".

Story of the Baby Faced Assasin

Nanging, legenda Man United yen seneng dikenang minangka "super-sub". Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Ole Gunnar Solskjear Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Hubungan

Nalika main kanggo United, Solskjaer manggon ing Bramhall bareng karo bojone sing jenenge Silje.

Ole Gunnar Solskjaer and Wife- Silje Solskjaer

Loro-lorone pasangan wis diberkahi karo telung anak yaiku; Nuh, Karna, lan Elia.

Ole Gunnar Solskjaer Children

Nuh, Solskjaer, tau ngakoni media sing bapakne ora dadi pemain favorit. Dadi, Nuh seneng ndhukung Wayne Rooney tinimbang bapakne dhewe.

Ole Gunnar Solskjear Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Pribadi

Mangerteni urip pribadine Ole Gunnar Solskjear bakal mbantu sampeyan ndeleng gambaran lengkap babagan panjenengan. Nalika sampeyan mikir babagan negarané Norwegia, sampeyan bisa mbayangno rambut pirang, pemandangan sing éndah, kayané Fishing lan mesthine ora militèr. Ngerti pora?… Solskjaer wis tau ngalami taun wajib militer sing diwiwiti nalika dheweke umur 19.

Ole Gunnar Solskjaer- Sawise dadi tentara Norwegia

Nasional kehormatan:

Ing 2008, Solskjaer dadi Norwegia sing paling enom kanggo nampa Ksatria Kelas Pertama saka Perdhana Mentri Norwegia St. Olav dening Raja Harald V saka Norwegia.

Ole Gunnar Solskjaer Kelas Pertama Knighthood Award

Solskjaer presented karo penghargaan kasebut ing upacara ing 25 Oktober 2008 ing klan asalé saka Kristiansund. Solskjaer minangka panampa kesatria sing paling enom, biasane diparingake marang anggota masyarakat ing taun-taun pungkasan.

Kasetyan:

Solskaer tetep dumunung ing Old Trafford sanajan klub liya narik minat marang utamané ing 1998. Solskjaer senadyan minangka pengganti ora gelem nampani tawaran sanajan senadyan Manchester United nrima tawaran kanggo legenda kasebut.

Kapindho Kasus Kasetyan:

Ole Gunnar Solskjaer's Personal Life- Apa sing nggawe dheweke setia

Wektu liyane ing karire yaiku nalika dheweke gawe gaweyan profesional kabeh kanthi jeneng mungkasi kesempatan gol gol opo sing jelas. Solskjaer nindakake iki ngerti dheweke bakal njaluk kertu abang. Penggemar bal-balan nyawang iki minangka conto sing cetha babagan carane Solskjaer ndadekake klub kasebut luwih dhuwur tinimbang pribadine.

Ole Gunnar Solskjear Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Untold Career Fact

Dheweke nyekel rekor Inggris:

Testimonial Match Ole Gunnar Solskjaer

Ing 2 Agustus 2008, emosi match testimonial antarane Man United lan Espanyol main kanggo Solskjær ing Old Trafford. Sing cocog emosi sing kacathet meh kabeh penggemar 69,000 saiki lan nyetel rekor minangka match testoni paling dhuwur ing sajarah Inggris.

Rintisan Karir Pelatih:

Ngerti pora?… Solskjaer mulai dadi pelatih nalika dadi pemain kanggo United. Sakwisé mangsa panas, Solskjaer bakal bali menyang Norwegia dadi pelatih ing Statoil Academy, sawijining sekolah panas kanggo para nom-noman sing paling apik. Sawise pensiun, Solskjaer sapisan nolak kesempatan kanggo ngatur Norwegia,banget cepet'.

Minangka pelatih, Solskjaer menangaké gelar Norwegia nalika musim pertamanya kanggo Molde ing 2011. Dheweke uga menangake papat trofi minangka manajer cadangan United kang diwenehi Jesse Lingard lan Paul Pogba.

Paul Pogba lan Jesse Lingard

Mriksa: Thanks kanggo maca Ole Gunnar Solskjear Childhood Story plus Untold Biography Facts. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene