Fakta-fakta Biografi Harry Kewell

0
5038
Fakta-fakta Biografi Harry Kewell

LB mènèhi Kisah Lengkap saka jenius bal-balan sing paling dikenal kanthi sebutan: 'Harry Kool'. Kisah Kisah Kanak-kanak Harry Kewell lan Biografi Tanpa Kasarane Bukti sing ndadekke sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting wiwit wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, lan akeh sing ora dingerteni babagan fakta-fakta. Harry Kewell ana wong sing ora bisa ngrampungake potensi sing luwih dhuwur tinimbang sing kaya Lionel Messi lan C. Ronaldo. Sampeyan, panjenenganipun minangka simbol penting tumrap Australia ing tataran internasional. Saiki tanpa luwih adoh, ayo miwiti.

Harry Kewell Ngenani Crita Dongeng Untold Biografi Facts-Awal urip

Harry Kewell Ngenani Crita Dongeng Untold Biografi Facts-
Harry Kewell bocah cilik

Kewell lair ing 22 September 1978 ing Sydney minangka bapak Inggris, Rod Kewell lan ibu Australia, Helen Kewell. Harry tansaya ndhukung ndhukung ing Divisi Utama sepakbola Inggris. Iku Liverpool sing éntuk kasengsem ing bal-balan.

Dheweke nampa sekolah awal ing Smithfield Public School lan sekolah menengah ing St. Johns Park High School sadurunge ngirim menyang Westfield Sports High School. Wektu ing Westfields Sports High School, Kewell main ing tingkat perwakilan kanggo kompetisi sekolah lan klub.

Ing umur 15, Harry wis dadi jeneng kluwarga ing bal-balan Australia. Iki nalika akeh wiwit tresna marang dheweke. Iki nalika julukan 'Harry Kool', teka munggah. Saben uwong nonton dheweke tuwuh dadi pemain bal-balan saka impen.

Harry Kewell Ngenani Crita Dongeng Untold Biografi Facts-Urip Keluarga

Harry Kewell dilairake karo ramane Inggris Rod Kewell lan ibune saka Australia Hellen Kewell. Dheweke tameng saka media amarga ora ana informasi babagan wong ing internet. Padha manggon ing Sydney minangka wektu nulis.

Harry Kewell Ngenani Crita Dongeng Untold Biografi Facts-Relationship

Harry nikah karo bojo selebriti. Ora namung kuwi, aktris sinetron Inggris, Sheree Murphy. Sheree Victoria Murphy lair 22 Agustus 1975 ing Stoke Newington, London sisih lor. Dheweke yaiku bocah tengah lan mung bocah wadon saka limang anak.

Dheweke kepethuk karo Harry Kewell ing klub wengi Majestyk ing Leeds, taun 2000. Sawise pacaran kanggo taun-taun 3, pihak loro mutusake kanggo dasi. Wong-wong mau nikah ing Las Vegas ing Mei 2003.

Harry lan Sheree duwe anak papat, telu wadon lan siji putra. Dolly lair 14 Januari 2012, Ruby lair ing 17th Juni 2003 nalika Matilda lair ing 19th of March, 2008 lan Taylor (putrane) lair 2001.

Dheweke dadi aktris lan presenter saka Inggris, kondhang amarga dheweke dadi Tricia Dingle ing sinetron ITV Emmerdale lan Eva Strong ing sinetron 4 Channel bener-bener tresna marang bojone. Wong-wong iki asring nonton lan nonton tenis lan bal-balan.

Harry Kewell Ngenani Crita Dongeng Untold Biografi Facts-Ngetokake Agen

Dheweke ngeculake agen selebriti ing awal 2013 sawise ninggalake dheweke tanpa tim. Sadurunge, keputusan kasebut akeh sing diarani minangka pemain sing paling penting ing Australia. Cara nggawe dheweke akeh banget sing ngerti dheweke.

"Aku pengin Harry dadi sing paling apik ing wektu sing luwih apik lan wis dadi kesenengane nggarap," Mandic ngendika saka Paris. Pamisahan kasebut katon relatif apik, senadyan manawa pasangan kasebut ora setuju karo arahe masa depan Kewell.

Harry Kewell Ngenani Crita Dongeng Untold Biografi Facts-Nickname

A Kisah nyata babagan Harry Kewell yaiku, dheweke wis dijuluki minangka "Buyucu Harry" ing basa Turki sing tegese "Harry the Wizard". Panggonan iki wis inspirasi saka Harry Potter. Nalika sawetara kanca liya disebut dheweke Oz Buyucusu in Turkish language meaning Wizard of Oz.

Harry Kewell Ngenani Crita Dongeng Untold Biografi Facts-Bal-balan Karir

Dheweke main ing Liga Pemuda New South Wales sing ngetokake 13 ing ngisor-15 Marconi Stallions tim, dilatih dening Stephen Treloar, nalika uga melu latihan khusus karo NSW Junior Soccer Academy, dilatih dening David Lee.

Harry Kewell Ngenani Crita Dongeng Untold Biografi Facts-Ing umur 14, Kewell tindak menyang Thailand, Italia, lan Inggris kanthi tim Marconi ing tim 14 sing sukses. Tim kasebut main kanggo tim junior kite, uga magang ing Inggris. Iki minangka kali pertama Kewell wis metu saka negara nanging menehi dheweke rasa sepisanan sepisanan ing Eropah, uga wis nandingi pertandhingan Liga Premier kanggo pertama kaloro minangka penonton. Ing umur 15, Kewell ditawani kesempatan kanggo lelungan bali menyang Inggris lan nyoba Premiership klub bal-balan Leeds United kanggo période patang minggu minangka bagéan saka Gerakan Big Brother ing Australia. Kewell kesah dhateng Inggris kaliyan masa depanipun Socceroo teammate Brett Emerton. Loro-lorone padha sukses ing trials ing Leeds, nanging mung Kewell bisa njupuk tawaran klub amarga warisan Inggris bapakne, sing nyukupi syarat visa.

Kewell diarani PFA Young Player of the Year ing 2000 lan mencetak gol 63 ing 242 penampilan kanggo Leeds sadurunge gabung Liverpool ing 2003.
Kewell ngucapake sukur marang Leeds United kanggo menehi dheweke kesempatan lan pebalap Liga Utama Inggris Liverpool ing ngendi dheweke menangake Liga Champions UEFA ing 2005 lan Piala FA ing 2006. Dheweke entuk karir ing Galatasaray ing Turki, Qatar lan ing Australia.

Harry Kewell Ngenani Crita Dongeng Untold Biografi Facts-Managerial Karir

Mantan bintang Leeds lan Liverpool dijenengi manajer League Two Crawley Town. Iki kedadean ing Mei, 2017. Akeh pracaya iku langkah pisanan dadi manajemen.

Laporan nuduhake yen ing Mei, 2017, Harry saiki lagi nggarap kualifikasi kepelatihan UEFA Pro lan dibantu dening Warren Feeney, mantan striker Irlandia Lor. Iki kanthi pratandha tegese dheweke bakal lulus sajrone liga klub juara UEFA. Masa depan jelas lan ngandhut kanggo Harry.

Harry Kewell Ngenani Crita Dongeng Untold Biografi Facts-Pemenang Alex Tobin Medal

A banget Fakta menarik Harry Kewell yaiku, dheweke yaiku pemenang Alex Tobin Medal. Medali iki dianggep minangka penghargaan paling prestise kanggo pemain bal-balan Australia sing bakal menang.

Dheweke nampa penghargaan iki sawisé pengumuman pensiun minangka pemain ing taun 2016.

Harry Kewell Ngenani Crita Dongeng Untold Biografi Facts-Pemain balap paling enom kanggo debut kanggo Tim Nasional

Kasunyatan sing luwih nyenengake babagan dheweke yaiku, dheweke nduwe rekor dadi pemain paling enom kanggo ngenal Australia ing pertandingan internasional. Mung ing umur 17 taun lan 7 sasi dheweke dolanan nglawan Chili lan nyekel pakurmatan kanggo dheweke.

Kewell minangka debut paling entheng ing Socceroos nalika main kanggo Australia ing 1996 nglawan Chile nalika umur 17 lan pitung wulan.

Dheweke teka saka apa sing diarani akeh generasi emas Australia. Saenipun, Harry Kewell minangka tokoh utama generasi iki.

Bebungah sing mili kanggo Australia enom. Dheweke dadi pemain muda PFA ing taun kasebut ing 1999-2000 lan dijenengi ing tim PFA taun iki.

Saliyane kanca Socceroo Mark Viduka, Kewell numpaki gerbang muter lan booming karo Leeds United. Ing wanci kasebut, ana aksi sing paling ngrugekake ing Liga Premier, njupuk Leeds kanthi dhuwur-dhuwur ing semi-final Liga Champions ing 2000-01. Ing ngarep lawang, Leeds wis ngancam keblasuk ing nguber kamulyan. Kewell metu saka klub isih tetep tatu mbukak ing Yorkshire. Ora ana sing ngisi posisi nganti tanggal.

Harry Kewell Ngenani Crita Dongeng Untold Biografi Facts-Good Looks

Malah bojoné, Sheree Murphy wis ngakoni yèn dhéwéké nikah karo Harry durung mesthi wis kondhang.

Aktris veteran wis ngandhani yen ing wektu sing kepungkur, wanita bakal bluntantly mencet ing bojone kaconggahan tengen ing ngarepe dheweke, anjog menyang larik antarane dheweke lan Harry admirers overenthusiastic.

Harry Kewell Ngenani Crita Dongeng Untold Biografi Facts-2nd Australia kanggo menangake Man of the Match Match ing Piala Dunia

Kasunyatan sing luwih nyenengake babagan dheweke yaiku, dheweke dadi pemain bal-balan tunggal Australia sing kaping loro kanggo menang Man of the Match Match nalika pertandingan Piala Dunia.

Ing babak kualifikasi nalika main nglawan Kroasia, dheweke mencetak gol ing 79th menit equaling skor sing dibutuhake dening Australia kanggo pindhah menyang phase sabanjure ing turnamen.

Harry Kewell Ngenani Crita Dongeng Untold Biografi Facts-Oseania Pemain Bola saka penghargaan taun

Kasunyatan sing banget nggumunake babagan dheweke, dheweke yaiku pemenang Oseania Pemain Terbaik ing Taun.

Penghargaan iki dianggep minangka salah sijine penghargaan paling apik ing game bal-balan. Kasunyatan luwih menarik yen dheweke wis menangaké penghargaan iki kaping telu ing kariré. Kanggo taun dheweke nyekel penghargaan iki kalebu 1999, 2001 lan 2003.

Harry Kewell Ngenani Crita Dongeng Untold Biografi Facts-Karir sing Disebabake Cilaka

Nanging bebener sing nyenengake yaiku ing njaba pantai iki, Kewell uga ngempet boots nalika dheweke ninggalake Leeds ing 2003.

Suksesi cedera sing ngrusak kariré wis akeh nyebat piyambakipun- pemain paling njanjikan sing tau diprodhuksi dening Australia sing ora tau ditindakake tagihan kelas donya.

Harry Kewell diiseni minangka bagian saka penjualan geni klub nalika ana degradasi. Dheweke gabung karo Liverpool nanging disalahake kanthi suksesi, ora tau njebol gawang sing ngasilake tawaran £ 20 + saka Inter Milan.

Australia lolos saka pamain Liga Champions ing 2005 lan pamain Piala FA taun sabanjuré; Luka sing terakhir, sing ngeculake otot pangkal paha, tetep kewelangane Kewell nganti meh setahun. Dheweke mundur ing karier klub Turki Galatasaray, nanging terus dikalahake dening masalah fitness. Dheweke kalah telung taun setengah ing kariré ing Liverpool amarga cedera.

Wartawan Harry Kewell (Bernie Mandic) tau ngakoni Liverpool minangka "kehinaan" lan nyatakake karaharjanane pemain kasebut.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene