Home KAWASAN FOOTBALL AFRICAN Pemain Bola Sepak Ivory Coast Fakta Cerita Wilfried Zaha Anak Untold

Fakta Cerita Wilfried Zaha Anak Untold

Wilfried Zaha Childhood Story

Paling Keri Dianyari

LB mènèhi Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; 'Crystal Home Boy'. Kisah Kanak-kanak Wilfried Zaha lan Fakta Biografi nggawa sampeyan kanthi lengkap babagan acara-acara penting wiwit saka masa kanak-kanak nganti tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge fame, fakta hubungan, urip kulawarga lan akeh fakta-fakta sing ora dikenal.

Ya, kabeh wong ngerti kabisane, nanging biasane nganggep Biografi Wilfried Zaha sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Fakta Cerita Wilfried Zaha -Awal urip

Dazet Wilfried Armel Zaha [Full Name] lair ing dina 10th November 1992 ing Abidjan, Côte d'Ivoire. Dheweke lair ing Scorpio.

Wilfried miyos saking Pak lan Armel Zaha ingkang asalipun saking Côte d'Ivoire. Nalika dhèwèké umur patang taun, wong tuwané entuk terobosan finansial sing nyalipaké anak-anak 8 menyang Inggris. Little Zaha yaiku anak sing pungkasan. Sawise migrasi, dheweke manggon ing Thornton Heath ing London Borough of Croydon.

Wilfried Zaha Childhood StorySadurunge pindhah menyang Eropah, Little Wilfried dipigunakaké kanggo main bal-balan nalika ing negarané, Cote d 'Ivoire. Dheweke terus gaya sing padha ing sekolah London sing cedhak karo akademi Crystal Palace.

Nyatane, Zaha tansaya munggah ing dalan saka stadion Taman Selhurst Crystal Palace, panggonan wong tuwané mapan sawise pindah ing Inggris. Iku sawijining tetanggan sing dicathet kanggo akeh wong kulit ireng sing nemtokake alesan kenapa klub nyatake akeh pemain ireng.

Nalika dadi remaja, Wilfried tau kesengsem nonton pertandingan Chelsea ing TV. Dheweke ketagihan saka Didier Drogba sing teka kanggo ngetung gol kang sepisanan Chelsea marang Crystal Palace sing dirawuhi. Luwih ningali kanca rakitan sing nduweni dominasi gedhe ing liga utama nggawe gairah anyar kanggo dheweke. Wilfried nyawang semangat sing nduwe impen dadi pemain bal profesional.

Kanthi dhukungan saka Armel Armand Zaha, Wilfried gabung karo akademi Crystal Palace nalika umure 12. Dheweké banjur entuk panggilan senior kanggo Istana ing 2010, saéngga mbantu dheweke bali menyang Liga Premier.

Ing Januari 2013, Wilfried entuk ditransfer menyang Manchester United kanggo biaya awal £ 10 yuta. Nyatane, dheweke ana Alex Ferguson's transfer pungkasan sadurunge pensiun.

Zaha wangsul menyang Istana ing 2014 nalika sasi suwene, sadurunge nggabung klub kanthi permanen ing Februari 2015. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Fakta Cerita Wilfried Zaha -Urip Hubungan

Bebener diwenehi. Wilfried Zaha ngalami komplikasi hubungan. Miwiti, kita diwenehi crita dugaan sing pisanan. Ora ana liyane David Moye putri, Lauren.

David Moyes Cerita Kanak-kanak Plus Untold Biography FactsMiturut WILFRIED ZAHA: "Wong ngomong aku turu Lauren. Aku durung ketemu dheweke! ".

David Moyes sapisan didhahar dening murka kayane gambar saka Zaha lan Lauren putrane ing amben dirilis liwat internet.

Gosip sing bisa ditemokake 'Banyak Ikan', layanan dating online. Uga, Lauren dumadakan dadi alesan ngapa Wilfried Zaha ninggalaké Crystal Palace kanggo Manchester United ing 2013 kanggo £ 15m. Panjenenganipun dumunung ing Old Trafford mbuktekaken mboten remen kaliyan desas-desus pemicu antawisipun kaliyan Lauren Moyes. Lauren Moyes mung ana ing 19. Dheweke wiwit mbatalake akun twitter amarga claims kakehan. Ing ngisor iki dheweke katon banget duka.

Kesempatan tim kapisan kanggo main karo United diwatesi kanggo Zaha, kabeh thanks kanggo paukuman saka David Moyes sing dikhianati. Nanging, Wilfried Zaha tetep nyangkal pratelan kaya kang kasebut 'Sampah Sampah Konyol'.

Malah nalika kasus kasebut wis mati, media isih nyerang dheweke. Wektu iki, bab iki ana hubungane karo putrane kang dheweké liwat pacangan Ivory wadon banget, Lavena Valentino. Loro-lorone ketemu ing Côte d'Ivoire nalika Wilfried Zaha ana ing babagan serius tumrap bayi ing Côte d'Ivoire.

Kekasih Ivorian Wilfried Zaha, Lavena Valentino
Kekasih Ivorian Wilfried Zaha, Lavena Valentino

Lavena Valentino dianggep dadi ibune putra Zaha. Ing serangan nyusut ing media sosial, iku ngandika 'Putra Wilfried Zaha katon kaya dheweke mung nemoni Dawud Moyes minangka kakange.'

Putra Wilfried Zaha diduga minangka putra besar David Moyes
Putra Wilfried Zaha sing dikawruhi dadi putune Dawud Moyes

Putra Wilfried Zaha katon banget banget lan rada gedhe ing foto ing ngisor iki.

Putra Wilfried Zaha
Putra Wilfried Zaha

Fakta Cerita Wilfried Zaha -Skandal

Wilfried Zaha tau dituduh mbantah ing pacare. Wektu iki, dheweke diduga njupuk pacar saka pemain bal-balan liyane. Dheweke yaiku murid sing jenenge Paige Bannister. Minangka nalika nulis, Paige ana ing final ing jurusan manajemen bisnis ing Universitas Westminster.

Zaha tau digambarake ninggalake balai omah ing Wembley karo mahasiswa Paige Bannister kang popularitas ing sekolah kanthi dodolan gedhe amarga hubungane karo Zaha.

Ing kasunyatan, Zaha wis mangerteni dheweke wis menthelengi bek Wolves Kortney Hause sing tau nggayuh Inggris ing level Under-21. Nalika diwenehi ngandika .."Aku ora peduli." Loro-lorone wis ngentekake sawetara akhir minggu ing Maroko lan Dubai. Paige malah ngandhakake marang Zaha babagan hubungane karo Kortney, lan laporan sing dituduhake dheweke ora malah kelop lan tenggorokan.

Kanca Paige kandha: "Paige revels ing kasunyatan dheweke duwe pacar dhuwur-profil. Dheweke wis mesthi kanggo dhuwit. Paige lan pacaré Kortney Hause wis bebarengan, nanging dheweke ngetokaké kasunyatan sing Zaha dadi pamain Liga Premier lan luwih apik. Tanpa mangu, Zaha wis tiba kanggo Paige kanthi cara gedhe. Dheweke wis ngomong yen dheweke bakal ninggalake pacare kanggo dheweke nanging angel banget.

Foto ing ngisor iki nuduhake Zaha lan Paige ninggalake balai sekolah dheweke bebarengan. Zaha nyedhaki Paige kanthi alasan sing apik.

Zaha nyedhaki Paige kanthi alasan sing apik
Zaha nyedhaki Paige kanthi alasan sing apik

Nalika ngunjungi, Zaha biasane njoget Mercedes X-Black Mercedes G-Wagon nalika dheweke manggon ing Wembley. Ngisor iki Paige nalika dheweke entuk menyang mobil Zaha sawise ninggalake balai omah dheweke karo pemain bal-balan.

Saliyané ngunggahaké potongan-potongan panas, Paige mutusake foto hadiah peparingé larang kang ditampa saka Zaha, kalebu pelatih £ 1,500, tas 3,000 Givenchy lan tas 4,000 Louis Vuitton liyane.

Fakta Cerita Wilfried Zaha -Family

Miwiti, kita langsung menyang salah sawijining kakange sing biasane dadi berita utama kanggo alasan sing salah. Herve Zaha AKA Zeltor dikenal dadi kultus DSN.

Herve Zaha AKA Zeltor
Herve Zaha AKA Zeltor

Herve Zaha dikenal dadi 'Umum' ing gubug sing ana gegayutan karo kejahatan kasar ing London. Dheweke tau ngaku dadi pemimpin popularitas gang kidul London sing disebut DSN 'Aja Ngomong Apa'. Iki minangka geng sing wis tanggung jawab marang stabbings, tembakan lan rampokan ing kidul London wiwit 2007.

Nggunakake jeneng gelang Zeltor, Herve Zaha saklawasé nulis ing kaca profil Bebo ing 2009: "Kabeh gangster aluminium diselehake karo jeneng wong liya, sampeyan ngerti sapa sing, njaluk nyata. tingkat wis berubah. Tim saya ora menehi tugas. Sampeyan ora kepengin weruh kamulyan, yen sampeyan nggawe, badan sampeyan menyang lemari es kanggo beku ".

Kang DSN 'Aja Ngomong Apa' Gang pisanan nyekel headline ing 2007 nalika padha melu perang kasar karo geng rival ing pusat perbelanjaan Croydon. Geng kasebut nganggo machetes lan baseball ing wayah bengi. Iki ninggalake salah sijine kanca jaman Zaha.

Zaha mbedhah kanca-kancane kanthi rival gang
Zaha mbedhah kanca-kancane kanthi rival gang

Herve Zaha AKA Zeltor tau nampa kaleksanan nalika tanggal 12 kanggo karusakan pidana ing Juli 2012 sawise nglakokake papan paving liwat jendhela mobil nalika pembalap wanita lungguh ing roda. Dheweke diprentahake kanggo mbayar biaya 280 kanggo ganti rugi lan biaya pengadilan. Dadi, dheweke wis ditangkep lan ditahan sapisan.

Ora ana saran yen Wilfried sedhèrèké wis tau melu geng kasebut. Wilfried Zaha wis temen-temen kanggo metu saka kabeh perang Gang nalika isih akeh.

Wilfried Zaha pancen gedhe banget marang tuwane. Dheweke tau tuku ibune, mobil lan bapakne omah. Saenipun, piyambakipun damel sapuluh persen saking gajiipun kanggé kesejahteraan sedaya tiyang ingkang dipun tresnani kalebet badan amal. Wonten ing babagan amal, Zaha nuli ngenggoni tiyang ingkang mlarat (ing nagari lan luar negri) lan ugi kasetyan dhateng geng-gengipun ingkang tansah nuntut pamukiman. Saenipun, piyambakipun sampun mbiyantu kathah kanca-kancanipun ingkang alitipun mbintangi putranipun.

Perlu banget angel kanggo Wilfried Zaha berkembang ing omah karo wolung sedulur nalika dheweke paling enom. Wilfried Zaha duwe sedulur lanang lan telu sadulur. Dheweke kritis pendekatan bapake kanggo sukses. Minangka bayi pungkasan lan bayi saka omah kasebut, dheweke pancen ditahan amarga ora bisa gabung karo geng-geng kang ala, kaya dheweke sadulur, Herve Zaha sing ora bisa dikendhalekake.
Nyatane, stadion Crystal Palace (Selhurst Park) sing ana ing njaba omah dheweke disimpen. Ing ngisor iki minangka gambaran saka stadion. Mbok, sampeyan bisa mbayangno ngendi omah kulawarga Wilfried Zaha dumunung.

Gambaran stadion Crystal Palace (Selhurst Park)
Gambaran stadion Crystal Palace (Selhurst Park)

Sajrone bocah cilik, utamane nalika nyedhaki Inggris ing umur 4, kulawargane bakal kepengin weruh apa sing kedadeyan nalika pertunjukan sing ditindakake kanggo pertandhingan ing wayah wengi.

Fakta Cerita Wilfried Zaha -Money Spender

Dheweke terkenal ing antarane £ 6,000 nganti £ 10,000 ing klub malam ing awis lan fasilitas kredit. Kabeh informan sarujuk bakal nambani perlakuane. Titik eksklusif nang bagian VIP ing titik fun dikategorikake minangka reservasi permanen kanggo Wilfried Zaha lan kanca lan kulawarga.

Wilfried Zaha, dhuwit gedhe nyebar ing bar
Wilfried Zaha, dhuwit gedhe ing bar

Malah karo iki, Wilfried Zaha ora ana ing tetanggan Balotelli nalika nerangake mbuwang ing bar, nanging dheweke sinau kanthi cepet.

Fakta Cerita Wilfried Zaha -Gilmore Shorts

Wilfried Zaha pancen nggoleki kepuasan saka jero celana olahraga. Dheweke tau nindakake tawaran endorsement dadi pasuryan (lan groin) saka Kompresen Gilmore Compression.

Digawé dening dhokter Harley Street dijenengi OJA Gilmore, pakar ing cedera pangkal paha, dasi komprèsi "Kanthi ilmiah sing dirancang kanggo mesthekake dhukungan kanggo wilayah pinggan, hamstring lan adductor."

Sampeyan bisa uga sok dong mirsani sing nduweni fitur desain khas lan gumbyang sing menehi pinunjul "Publik Symphysis" (ie "wang") Dhukungan kanggo paket lanang.

"Aku nyaketi Dhukungan Dhukungan Gilmore kanggo latihan saben dina minangka bag saka bag pentingku - saikine," Zaha ngandika.

Fakta Cerita Wilfried Zaha -Agama

Zaha tau ngomong yen wong tuwa kudu nyeret dheweke menyang gereja nalika dheweke isih bocah.

Saenipun, Wilfried Zaha dipigunakaké kanggo nyenengake kanggo mlebu ing gereja minangka bocah, nanging dheweke bungah karo wong tuwanane amarga dheweke saiki ndonga.
Dheweke ora mung ndedonga ing wektu sing ora becik yen dheweke butuh bantuan nanging uga kanggo wong sing becik. Ing tembung ...
"Aku ndedonga kanggo kabeh tenan," ngandika. "Aku rumangsa yen kabeh iku kedadeyan kanthi alesan lan sampeyan wis dadi kuat banget supaya aku tetep iman lan ndedonga. Yen aku arep liwat tembelan sing ala aku ngerti bakal luwih apik. Cara sing padha sampeyan ndedonga ing mangsa sing ala, kanthi cara sing padha uga kudu ndedonga ing mangsa sing apik uga. Amarga kanthi terang-terangan nalika mbesuk kowe njaluk pitutur marang Gusti Allah kanggo iki lan yen Panjenengane menehi kowe kabeh berkah utawa apa wae, sampeyan lali ndedonga uga. Dadi aku wis ndedonga wiwit babagan umur wolung, sangang. Ing kono umur, Pendhaftaran tuwane digunakake kanggo secara harfiah narik kula kanggo pasamuan apa aku pengin utawa ora. Nanging banjur dadi tumindake ing ngendi aku mung ndedonga ing kabeh wektu lan aku mung diterusake. Sawise pegel nalika bangun ing wayah esuke Minggu esuk lan kudu nggarap awal lan lunga menyang gereja, aku mung mikir: 'Sampeyan ngerti apa? Aku bener dadi kaya iki. Aku percaya ing Allah '.

Fakta Cerita Wilfried Zaha -Kuciwirane Penggemar

Wilfried Zaha nyebarke wong iki.

Peter Beardsley
Peter Beardsley

Striker legendaris Newcastle Peter Beardsley, saiki dadi pramuka kanggo tim Geordie sakwise nggawe perjalanan babak 600-mil ing London kanggo nonton Zaha ing aksi nglawan Birmingham. Mung kanggo dheweke nemokake dheweke wis ditanggepi.

Fakta Cerita Wilfried Zaha -Ngalih Allegiance

Ing 27 Nopember 2016, Federasi Sepakbola Ivoryan nyathet yen Zaha wis ngirim surat marang FIFA kanggo ngalihake kesetaraan bal-balan internasional saka Inggris menyang Pantai Gading. Kanggo nanggepi perkembangan iki, Gareth Southgate nyatakake dheweke bakal nyoba nyuda Zaha saka owah-owahan kesetiaan amarga wangun klub sing konsisten. Sayange, Inggris ilang dheweke menyang Pantai Gading.

Zaha diarani minangka pemain skuad Pantai Gading kanggo Piala Afrika 2017. Dhèwèké miwiti debut marang Swedia kanthi temenan, ditundhung ing wayah sore, mbantu Giovanni Sioing goal 2-1.

Fakta Cerita Wilfried Zaha -Sifat Zodiak

Wilfried Zaha yaiku Scorpio lan duwe atribut ing ngisor iki kanggo kepribadiane;

Kekuatan Wilfried Zaha: Dheweke nduweni akal, wani, gairah, degil lan kanca sejati.

Kelemahane Wilfried Zaha: Dheweke bisa dadi ora percaya, seneng, secretive lan kasar.

Apa kaya Wilfried Zaha: Dheweke seneng bebener, fakta, bener, kanca suwe, nyindir lan semangat gedhe.

Apa Wilfried Zaha ora seneng: Dheweke ora seneng jujur, ngandhakake rahasia lan pasif

Cek Katrangan

Thanks kanggo maca Story of Childhood Wilfried Zaha lan fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita!

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene

kesalahan: