Fakta-fakta Biografi Unai Emery

Unai Emery Childhood Story Plus Untold Biography Facts by LB

Paling Keri Dianyari

LB menehi Kisah Penuh Manajer Bal-balan sing paling dikenal kanthi julukan "Lintas Warden". Kisah Kanak-kanak Unai Emery lan Fakta Biografi Untold ndadekke sampeyan acara lengkap saka acara-acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge ketenaran, latar kulawarga, hubungan urip, lan akeh fakta-fakta OFF-Pitch (sethitik dikenal) babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti babagan sejarah manajerial karo Sevilla lan PSG. Nanging, mung sawetara nganggep Unai Emery's Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Fakta-fakta Biografi Unai Emery -Awal urip

Miwiti, jeneng lengkapé Unai Emery Etxegoien. Unai Emery lair nalika dina 3rd November 1971 ing Hondarribia, Spanyol. Unai Emery lair saka tuwané; jenenge bapak yaiku Juan Emery lan jeneng ibu yaiku Amelia Etxegoien.

Unai lair dadi pemain bal-balan sing kuat. Bapake lan kakekne, jenenge Juan lan Antonio, uga dadi pemain bal, uga goalkeepers. Malah pamane sing jenenge Romawi dimainake dadi gelandang. Duwe ngerti yèn dhèwèké duwé latar belakang kulawarga mentor bal-balan, ambisié dadi pemain bal-balan ora tau dadi liwati. Senadyan nggoleki bola-bali, dheweke yakin sekolah kudu rampung. Nalika ing sekolah menengah, Unai Emery entuk pirang-pirang kesempatan kanggo seneng-seneng muter bal-balan sing kompetitif, utamane ing mangsa olahraga.

Fakta-fakta Biografi Unai Emery -Karir ing Ringkasan

Unai Emery miwiti karir remaja ing umur pungkasan (umur 16) ing taun bal-balan gedhé, 1986. Aside duweni latar belakang kulawarga bal-balan, motivasi dheweke bisa sukses sanajan dheweke mulai karir Diego Maradona siji-handedly mimpin tim Argentina kanggo Piala Donya kamenangan.

Unai Emery Motivation to Starting Football

Unai Emery liwat tekad wis munggah tahta montor ing kabeh pandhangan bal-balan dhiri nalika karir awal dheweke ora kaya bocah enom, mung rampung sawisé taun 4 diwiwiti. Ing taun 1990, dheweke ditugasake ing tim Real Sociedad B, ing pundi piyambakipun minggah ing pangkat bal-balan. Sasampunipun dipun promosekake ing tim senior Real Sociedad, Unai Emery felt klub lara lan kanthi mangkono mutusake kanggo ngganti klub.

Piyambakipun nelasaken kariripun ing klub divisi kaping kalih Spanyol (Racing Ferrol, Leganos lan Lorca Deportiva CF) saderengipun tragedi disabet. Ing umur 32, Unai Emery kapundhut kanthi cedera dhengkul sing nyebabake cedera lan kaku ing kariré.

Sasampunipun damel lutut lan dipeksa dados pensiun minangka pemain, piyambakipun dipunremeni peran manajer ing klub pungkasan Lorca Deportivo ingkang nyamektakaken suksesipun manajerial. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Fakta-fakta Biografi Unai Emery -Urip Hubungan

Kemampuan lan potensi manajerial Unai Emery, uga gaya uripé ing lapangan, mbangun sawijining gambar lengkap.

Unai Emery nikah karo Louisa Fernandez sing lair ing Malaga. Miturut sumber Spanyol, Louisa ketemu karo bojone ing Madrid ing sawijining restoran nalika dheweke kerja. Ing wayahe padha ketemu, Unai lagi nglangi nedha awan karo kanca-kanca sing uga ngerti Luisa. Iki kanca mbantu dheweke nglakoni nyambungake ing Lousia ayu sing Unai Emery kaget saka jarak. Padha rampung ngenalake Unai menyang Lousia lan katresnan sing wis langgeng nganti tanggal kasebut.

Unai Emery Love Story karo Louisa Fernandez

Perkawinan kanggo lovebirds pungkasane teka ing 1998. Unai karo bojone sing apik banget yaiku wong tuwane bangga karo putra sing jenenge Lander Emery Fernandez (digambar ngisor karo ibu lan bapakne) sing lair ing dina 29th Maret 2003, ing Madrid.

Unai Emery lan Louisa Fernandez

Sepak bola iku minangka tanduran emas kanggo Unai Emery Family. Nalika nulis, ana generasi keempat sukses ing bal-balan ing kulawargane. Putranipun ingkang asmanipun Lander Emery Fernandez milih dados kiper minangka ayahipun ingkang agung lan agung. Dheweke main kanggo Valencia minangka nalika nulis.

Fakta-fakta Biografi Unai Emery -Fakta Pribadi Pribadi

Unai Emery's Hobbies- The Biography Untold Story

Ing waktu luang, Unai seneng campuran antarane squash lan tenis. Nalika dadi manajer saka Sevilla, dheweke dikenal akeh amarga njupuk pemain Sevilla kanggo siji utawa loro sing mbantu dheweke ngendhokke sajrone bal-balan.

Fakta-fakta Biografi Unai Emery -Nama Panggilan lan Gaun Sense

Nalika ing Spanyol, gerejining oposisi Unai ing sidelines nggawe dheweke julukan 'Guardia Urbano'(Lintas Warden).

Apa Unai Emery dijenengi THE TRAFFIC WARDER

Minangka katon saka gambar ing ngisor iki, Unai uga tukang tenun sing apik lan apik. Dheweke wis kasedhiya ing patron sikil padhang-abang sing disabetake ing jas.

Unai Emery Dressing Style- The Untold Story

Suwe-kuil kang dilakoni yaiku nalika dina pertandhingan Sevilla. Senajan, misale Unai Emery wis nyelehake gaya-gaya kain iki akhir-akhir iki amarga media massa terus-terusan sing nemokake cara nyampur karo fokus profesional.

Fakta-fakta Biografi Unai Emery -Gaya Video Coaching

Emery saestu dados pekerja keras ingkang saged nelasaken kathah jam sinau video saking lawan saderengipun piyambakipun lumebet ing lapangan nglawan piyambakipun.

Apa Unai Emery Tresna Nonton Video Sepak Bola

Mantan pemain sayap Spanyol Joaquin sapisan diterangake ing tembung ing ngisor iki;

"Unai dadi kepenginan banget karo bal-balan. Iku praktis minangka penyakit. Dheweke salah sawijining manajer sing paling apik. Aku kerja karo dheweke telung taun. Emery tau ngidini dadi akeh video, aku mlayu metu saka Popcorn nalika ngunjungi! "

Sawise nonton video mungsuh, Unai uga ngandelake para pemain supaya nonton video lawane. Sakwisé jumenengé Valencia, wong Spanyol kepeksa mènèhi pemain sing didakwo ora ngerteni kliping lan gerbang kosong kanggo njamin bakal nransfer video menyang laptop lan nonton kabeh sing wis ilang. Ing tembung kasebut;

"Kanggo saben game, aku bisa nglampahi jam 12 mung ing video lawan,"

Unai Emery nerangake.

Fakta-fakta Biografi Unai Emery -Tresna marang Situs web

Minangka sawetara media sing nyebut dheweke, Unai Emery minangka Sosial Media Hewan. Dheweke duwe situs web resmi [www.unai-emery.com] ngendi dheweke nganyari kanthi cepet ing posting blog lan cathetan taktis sing nuduhake musings umum ing gesang bal-balan.

Maneh, Unai Emery seneng nggawe interaktif situs web. Dheweke duwe pirang-pirang postingan blog sing seneng ngundang penggemar kanggo nganggep XI wiwitan kanthi hadiah sing apik kanggo ngira kanthi bener.

TUTUP: Thanks kanggo maca Unai Emery Childhood Story lan fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene