Factor Kisah Kanak-kanak Ricardo Kaka Ditambah

0
6443
Kaka Childhood Story

LB ngetokake Kisah Sepakbola Legenda Sepakbola paling dikenal kanthi sebutan; "Kaka". Kisah Kanak-kanak Ricardo Kaka lan Sejatine Biografi Bener mbantu sampeyan nduwe akun lengkap saka acara-acara penting wiwit jaman kanak-kanak nganti saiki. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip sesambetan, urip kulawarga lan akeh fakta-fakta sing ora dikawruhi babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti kabisane, nanging sawetara mikirake biografi Ricardo Kaka sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Ricardo Kaka Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Kaka Childhood StoryRicardo Izecson dos Santos Leite AKA 'Kaka' lair ing dina 22nd April 1982 ing Brasília, Distrik Federal, Brasil.

Dheweke lair saka ibune, Simone dos Santos (mantan guru SD) lan Bosco Izecson Pereira Leite (insinyur sipil pensiun).

Dhèwèké wis ngembangaké kanthi aman ing babagan finansial sing ngidini dheweke bisa fokus ing sekolah lan bal-balan ing wektu sing padha. Nalika dhèwèké pitu, kulawarga Kaká pindhah São Paulo.

Kaya pirang-pirang sadurunge, Kaka ketemu ing bal-balan minangka game kang ditresnani. Sekolah dheweke pisanan nemokake bakat lan ngatur dheweke ing klub pemuda lokal "Alphaville,".

Ricardo Kaka Boyhood time
Ricardo Kaka Boyhood time

Kaka nggawe klub dheweke lolos ing final ing turnamen lokal. Iki ndadekake dheweke bisa dikalahake dening klub desa São Paulo FC, sing menehi dheweke panggonan ing akademi remaja. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Ricardo Kaka Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Kaka ketemu pacaré Caroline nalika dheweke ana 15 lan dheweke ana ing 20.

Kaka Love StoryIki kedadean ing 2002, nalika dheweke isih sekolah Brazil. Padha ambruk ing sajroning katresnan. Malah jarak (ing ewu mil) ora bisa misahake. Loro-lorone miwiti hubungan serius ing wektu iki, Kaká lunga menyang papan kanggo main AC Milan. Nalika dheweke lunga, Celico gabung karo gereja Kaka Brazil lan banjur dadi pandita, kabeh thanks kanggo iman Kristen pacar.

Saestu, Caroline sanget ayu, setya lan Kristen ingkang saleh. Kaka kondhang kanthi yakin yen loro-lorone padha dadi prawan sadurunge ngajokake dheweke.

Padha nikah ing 23rd Desember 2005 ing gereja anyar ing gereja Yesus Kristus ing São Paulo.

Kaka Wedding Photo
Kaka Wedding Photo

Pasangan iki duwé anak loro: putra Luca Celico Leite (lair 10 Juni 2008) lan Isabella (lair 23 April 2011). Loro-lorone padha cedhak karo bapakne kaya sing katon ing ngisor iki.

Kaka lan anak-anake
Kaka lan anak-anake

Ricardo Kaka Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Cerita Cerai

Ing 2015, Kaká lan Celico ngumumake pegatan kasebut liwat media sosial. Ing tembung ..."Kita arep nggawe publik sing, sawise sangang taun bebarengan, kita wis umumake setuju kanggo pegatan. Perkawinan kita wis maringi kita loro bocah sing ayu sing kita tresna banget. Ing cahya penting hubungan, kita bakal terus duwe, rasa, rasa syukur, lan kekaguman kanggo siji liyane tetep tetep utuh. Kita njaluk simpati lan pangerten kanggo ngreksa privasi kita ing wayahe owah-owahan. "
Celiko ex-bojo uga ngungkapake ... "Nalika wong ngapusi, iku sawijining tandha yen bojone gagal." Tembung kasebut menehi penggemar Kaka minangka pitunjuk kanggo apa sing nyebabake pegatan kasebut lan ngapa dheweke pegatan.

Pengelingane Caroline babagan pegatan dheweke
Pengelingane Caroline babagan pegatan dheweke

Ing 24 Desember 2016, Kaka dikonfirmasi menawi model dating Brasil Carolina Dias pesen ing pesen marang para pengikut 9.8million ing Instagram.

Bukti sing ditindakake Kaka
Bukti sing ditindakake Kaka

Pasangan kasebut rawuh manten Lucas Moura ing Sao Paulo.

Uga Ing pungkasan 2016 sawise sasi sputulasi, Caroline Celico resmi nandheske dheweke saiki ana hubungane karo pengusaha Brasil Eduardo Scarpa. Kaka kesah nalika ndeleng foto garwanipun lan mungsuh nomer siji. Eduardo katon seneng banget karo katresnan barange.

Katrangan sing digayuh Caroline Celico
Katrangan sing digayuh Caroline Celico

Ricardo Kaka Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

WULANG: Bapak Kaka, Bosco Izecson Pereira Leite minangka insinyur sipil pensiunan latar mburi kelas menengah. Dheweke nggawe anak loro (Kaka lan Digão) entuk pendhidhikan sing apik. Padha ora adoh saka kamlaratan. Dheweke menehi pendidikan sing bener lan kesempatan kanggo milih lan manggon impen karir. Ing ngisor iki Bosco Izecson Pereira Leite lan putrané sing sepisanan, Little Kaka.

Bosco Izecson Pereira Leite lan Kaka cilik
Bosco Izecson Pereira Leite lan Kaka cilik

MOTHER: Kaka mbok sombong; Simone dos Santos minangka pawiyatan sekolah pensiunan sekolah sing mbangun hubungan positif antara dheweke, Kaka lan sedulur-sedulure. Nalika dadi guru sekolah dasar, dheweke bisa ngerteni dinamika keluarga. Simone dos Santos iku koncoane Kaka kepenak karo Gusti Allah. Loro-lorone wis cedhak kaya gambar ing ngisor iki.

Kaka lan Mum- Simone dos Santos
Kaka lan Mum- Simone dos Santos

Kaka lan Brudha, DigãoBROTHER: Rodrigo Manuel Izecson dos Santos Leite (lair 14 Oktober 1985), dikenal minangka Digão, iku Brasil pemain bal-balan profesional pensiun lan sadulur tunggal Kaka. Dheweke main minangka bek tengah nalika dina kariré.

As Laporan Bleachers Ing kana, Digão kalebu salah sawijining pemain bal-balan paling dhuwur ing donya sing ana ing 10. Digão diputer kanggo AC Milan kanggo setahun sadurunge bali menyang bawana Amerika kanggo nerusake karir sing gagal.

Wektu iki, dheweke dianggep minangka pemain paling sengit kanggo tau mlaku ing lapangan Serie A. Sawetara pembuangan nyatakake dheweke minangka kontroversi (antonym) saka Kaka ing saben cara bisa. Kaget banget, Digão mung dolanan 38 ing kabeh kariré tanpa nyetak gol. Dheweke pensiun nalika umuré 32 nalika ndeleng sepak bola ora dadi panggilané.

Apa sing ilang ing kariré entuk manfaat ing urip katresnan. Dheweke seneng karo arsitek Rebeca Sabino. Kaká yaiku bapak baptis.

Ricardo Kaka Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Akibat Kolam Renang

Ing umur 18, Kaká ngalami fraktur tulang belakang sing ngancam karusakan lan bisa ngalami paralysis minangka akibat saka kacilakan kolam renang.

Kaka nglangi

Begjanipun, piyambakipun damel pemulihan ingkang saé. Dheweke nyatakake pemulihan marang Gusti Allah lan wis entuk dhuwit kanggo gerejane.

Ricardo Kaka Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Asal Usul

Rodrigo (luwih dikenal minangka Digão) lan sepupu Eduardo Delani uga pemain bal profesional.

Digão nyeluk dheweke "Caca" amarga ora bisa ngucapake "Ricardo" nalika isih enom. Kekurangan pronunciation pungkasane ngalami owah dadi jenenge 'Kaká '. Jeneng 'Kaka' ora duwe terjemahan basa Portugis khusus.

Ngisor iki foto Kaka lan sedulure bocah nalika dheweke isih bocah.

Little Kaka lan Digão
Little Kaka lan Digão

Ricardo Kaka Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Imanipun

Kaká iku sawijining Kristen evangelis saleh sing dadi anggota aktif saka Kelahiran São Paulo ing Gereja Kristus.

Dheweke dadi seneng banget ing agama nalika umure 12: "Aku ngerti yen iman sing mutusake apa sing bakal kelakon utawa ora." ngandika Kaka.

Dheweke dikenal biasane dibuang jersey kanggo ngumumake "Aku wis dadi Gusti Yesus T-shirt. Kaka uga wis aktif nalika ndonga nalika pertandingan final. Iki ditindakake sawisé Piala Dunia 2002 Brasil, Milan 2004 Scudetto lan triumphs Champions League 2007.

Sajrone prayaan pasca pertandhingan sawise kemenangan 4-1 saka Brasil ing Argentina Piala Konfederasi 2005 final, dhèwèké lan sapérangan teammate sing nganggo kaos T-shirt sing diwaca "Yesus Suka Kasih" ing macem-macem basa.

Nalika nampa penghargaan Pemain Terbaik Dunia FIFA ing 2007, dheweke ngandika yen dheweke isih enom mung pengin dadi pemain profesional kanggo São Paulo lan main siji kanggo Brazil tim nasional, nanging sing "Gusti Allah masrahake Panjenengane luwih akeh tinimbang kang dikarepake."

Wektu iki, genre musik favorit Kaká iku Injil lan buku sing paling disenengi uga tetep Kitab Suci. Ing Interview karo Brasil televisi O Globo, Kaka mujudake kepengin dadi pendeta evangelis sawise pensiun.

Ricardo Kaka Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Apa dheweke dikenang

  • Kanggo pass-splitting pass.
  • Kanggo cedera, dheweke ngalami Real Madrid.
  • Kanggo cepet, kuwat, tangkas lan kerja keras.
  • Kanggo dadi pemain tim kreatif kanthi cepet, kaki apik, lan keseimbangan banget.
  • Kanggo kemampuan kanggo nyelehake pembela mangsa.
  • Kanggo dadi pemimpin counterattacks lan nggawe kemungkinan.
  • Kanggo dadi penalti sing akurat.
  • Kanggo peran pemain tengah ing jero.

Cek Katrangan

Kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita!

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene