Fakta-fakta Biografi Nemanja Matic

Paling Keri Dianyari

LB mènèhi Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; 'Beast'. Kita Nemanja Matic Childhood Story plus Untold Biography Facts ndadekke sampeyan akun lengkap acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, lan akeh sing ora dingerteni babagan fakta-fakta.

Ya, kabeh wong ngerti kabisan nanging sawetara nganggep Nemanja Matic Biografi sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhine, ayo mulai.

Fakta-fakta Biografi Nemanja Matic: Awal urip

Nemanja Matic lair ing 1st saka Agustus, 1988 ing Sabac, SFR Yugoslavia dening Dragan Matić (bapake) lan Biljana Matić (ibu) sing padha atlet.

Matić iku keturunan Makedonia sing dadi bagéan saka Yugoslavia lan saiki Serbia. Wong tuwané isih urip ing Perang Donya II. Bosnia-Herzegovina, Kroasia, Macedonia, Montenegro, Serbia lan Slovenia wis tau dadi Yugoslavia.

Dheweke tansaya tuwa ing adhine, Uros loro-lorone diwenehi atletik saka wong tuwa.

Fakta-fakta Biografi Nemanja Matic:Karir Remaja

Young miwiti karire nalika umur lima taun (1993) karo klub bal-balan Vrelo sing wektu iku dilatih dening bapake dhewe sing ngedegake landasan kanggo karier kang mulus saka putra kapisane. Ing umur 10, wong tuwa Matic ngidini dheweke njupuk langkah kandel kang weruh dheweke ninggalake omah kanggo ngadhepi karir tanpa campur tangan bapakne. Obrenovac 1905 minangka tujuan kapisan ing taun 1999.

Nemanja Matic Childhood Story

"[Leaving home] angel kanggo aku amarga aku mung 9," Dheweke nambah. "Iku uga minangka langkah gedhe saka karirku ing Serbia. Iku ora cedhak karo tlatah Pendhaftaran supaya aku ora bisa bali saben akhir minggu lan nalika sampeyan mung bocah cilik saka 9, sampeyan bisa ngrasakake rasa nyiksa. Banjur, perkara dadi normal. Sepakbola tetep karya lan aku seneng. Dhukungan saka kulawarga saya mbantu. Kula ngimpi babagan kepenginan dolanan bal-balan nang endi wae dadi sukses "

Panjenengané banjur kasil nerusake karier muda ing 3 klub bal-balan muda, yakuwi Red Star Belgrade, Obrenovac 1905, Red Star Belgrade, Partizan, Jedinstvo Ub. Iki kedadeyan antarane 1997 karo 2005. Suportan sadurungé saka bapakne dadi kunci sukses ing klub kasebut. Matic dikenal amarga latihan banget lan uga pemain paling apik kanggo kabeh klub kasebut ing ndhuwur. Taun 1997 kanggo 2005 dikenal minangka taun dheweke tambah dhuwur.

Fakta-fakta Biografi Nemanja Matic:Professional Karir

Kinerja sing apik dheweke ditemokake dening Kolubara, ing ngendi dheweke entuk awal karire profesional ing taun 2005. Dhèwèké main ing klub iki telung taun, nanging ora bisa njupuk posisi ing sangisoré sewelas, nggawé penampilan 16 mung. Dadi apes kanggo bocah enom sing felt karir bakal pungkasanipun teka kanggo ngadeg isih.

Tinimbang kesengsem ing kasangsaran, dheweke miwiti transfer marang klub Slovakia Košice ing 2007 kang disenengi dheweke.

Uga, nalika manggon ing negara, dheweke uga nampa kewarganegaraan Slovakia.

Pancen, wektu sing digarap karo klub diaktifake banget kanggo pemain, amarga pelatih nganggep dheweke dadi pemain sing potensial banget lan biasane di lapangan. Ing total, pemain Serbia nyithak 70 lan nampilake papat gol ing rong musim kanggo skuad. Sikapé sing mateni dheweke mimpin para pamimpin Chelsea FC ngetok ing langkah lawang. Chelsea akeh-akeh nggolek pengganti Makalele wektu kuwi.

Nemanja Matic Youth Career

Mesthi wae ing 2009, pramuka saka Chelsea kepengin Matić. Ing mangsa panas 2009, kontrak rong taun ditandatangani. Dheweke mulai sukses ing klub London ora sukses, amarga dheweke mung muncul minangka sub.

Ing tembe, "Aku isih enom banget," wangsulane. "Ing posisi kula wektu iku pemain gedhe, Ballack, Lampard lan Essien. Aku teka kene cilaka - aku ana papat wulan metu - supaya angel kanggo kula. Liga Premier ora gampang kanggo pemain nom-noman amarga banget angel banget. "

"Saka tim Slovakia menyang Liga Premier ora gampang. Kanggo kula, iki kaya ngimpi, nanging aku isih enom lan pengalaman iki apik. "

Matic seneng banget ngerti yen dheweke bakal utangan menyang Vitesse. Ana akomodasi ing antarane Chelsea lan Vitesse, sawetara pemain bal-balan saka klub London bisa duwe latihan ing akademi klub Walanda sajrone musim.

Nemanja nginep ing musim 2010 / 2011 kanthi klub sementara, ngetokake loro gol ing pertandhingan 27. Ing tembe, 'Ing Portugal aku digunakake kanggo muter pemain cilik lan aku menangake saben bal. Iku luwih gampang kanggo kula tinimbang ing liga utama sing luwih dhuwur pemain. '

Ana ing Portugal sing kariré diowahi, dening pelatih Jorge Jesus.

Ing musim panas 2011, pemain bal-balan Serbia mutusake kanggo njupuk keputusan sing kuat ing urip. Nggoleki supaya ora dadi utang.

Matic damel transfer menyang Benfica. Kowe ora seneng nggunakake umpan dening Chelsea kanggo njaluk David Luiz, dheweke seneng banget ninggalake klub kasebut. Piyambakipun kagabung kaliyan tim kapisan kanthi cepet lan main wonten ing pertandhingan 95 lan damel gol 9 kangge klub Portugal ing tigang musim. Nalika main kanggo klub, Matic weruh sing ora bisa dipercaya. Timnas nyerang Chelsea ing final Liga Europa. Malah sampeyan tim mundhut hlerly, piyambakipun digawe manawa dheweke dealth karo David Luiz. Iki nggawe Chelsea kanggo nguripake kapinterane ing dheweke, wektu iki njanjeni kanggo nggawe dheweke dadi pemain pilihan.

Matic's Fued karo David Luiz

Kabèh kedaden ing Januari 2014 nalika Chelsea nggawé gerakan sing nyenengaké supaya Serbia bali menyang skuad lan mbayar € 25 kanggo dheweke. Liyane, (malah pindhah menyang Manchester United) kaya mangkene, yaiku sejarah.

Fakta-fakta Biografi Nemanja Matic:Urip Keluarga

Namanja Matic teka saka latar kulawarga kaya saka atlit. Tiyang sepuhipun Dragan lan Biljana damel bangga ing olahraga. Pakaryan Matic minangka pemain bal profesional, main kanggo FK Macva Sabac ing 1980 ing Serbia.

Sedhèrèk Matić, Uroš, uga pemain bal profesional sing main kanggo klub Denmark FC Copenhagen minangka wektu nulis. Jalur karir Uros wis padha karo kakangné amarga pasangan loro kasebut wis dilatih dening bapakné lan mèlu cara sing béda.

Ing Crita Uroš Matic

Sawise suwe, midfielder dadi bungah banget kanthi prospek ngadhepi adhine Chelsea tim ing Liga Champions. Iku Matic sing luwih enom sing pungkasane kalah.

Nalika Nemanja Matic bentrok karo Kakak, Uroš

Uros tau nyoba nyekel kesuksesan Nemanja nanging gagal lan isih ana ing bayangane adhine. Dheweke ndeleng adhine minangka wong sing nginep ing impen.

Ing tembung kasebut; 'Nemanja mungkin sadulurku nanging aku dhewe pemain sing nyadarake impenku dhewe ing Kopenhagen. Aku bisa nemokake posisi apik ing kene ing klub iki lan nggawe jeneng gedhe kanggo aku " Dheweke ngomong goal.

Loro-lorone pasangan nglampahi liburan bebarengan karo kanca sing paling apik 'bal-balan' dening sisih.

The Happy Brothers- Namanja and Uroš Matić

Fakta-fakta Biografi Nemanja Matic:Urip Hubungan

Sajrone mantra pisanan ing Chelsea, sawisé nyawang kesulitan, Matic mutusaké kanggo menehi kasempatan pribadi. Dheweke ketemu lan jatuh cinta karo Aleksandra Pavić sing uga asalé saka negara asalé.

Nemanja Matic Relationship Life

Ing tembung kasebut; 'Prestasi sing paling apik yaiku kemampuan kanggo bisa mbujuk Aleksandra kanggo nikahi kula'. Pasangan kasebut duwé pernikahan rahasia ing 2010.

Matic weds Aleksandra

Perkawinan Nemanja Matic marang Aleksandra pancen nggawa sukses ing kariré. Dheweke menehi dhuwit sing perlu kanggo dheweke. Dheweke ora ragu pilar lan motivator. Loro-lorone wis bareng saperangan mujudake sukses bebarengan.

Aleksandra Pavić mernem karo bojone

Perkawinan Nemanja lan Aleksandra wis entuk berkah. Dheweke duwe putra.

Keluarga Matic

Ing ngisor iki gambar wong-wong sing nyawang agen estate nalika lagi nyiapake kanggo pindhah saka London menyang Manchester.

Nemanja Matic lan Cinta Uripe

Fakta-fakta Biografi Nemanja Matic:Mbayar mati Depts Village

Dheweké kondhang amarga mantan bapaké bali ing kutha asalé Sabac ing Marcedonia, Serbia. Dheweke mbantu desa sing mbayar mundur maneh.

Nemanja Matic Pay off Village Dept

Matic uga diwenehi klub lawas Obrenovac 1905. Panjenenganipun nyumbang musium dhateng klub.

Nemanja Matic nyumbang Museum kanggo Old Club

Fakta-fakta Biografi Nemanja Matic:Reuniting karo The Special One

Matic kepengin ketemu karo mantan boss Jose Mourinho.

In Jose Mourinho tembung; "Aku arep matur nuwun amarga kepinginan kanggo nggabungake kita amarga ora ana sing, ora mungkin kanggo nduwe wong kene. Aku yakin pemain lan panyengkuyung kita bakal tresna marang dheweke. Sambutan gedhe kanggo nomer 31 sing anyar. "

Ing tembung Matic; "Aku seneng nggabung karo Manchester United," Dheweke nambah. "Kanggo nggarap Jose Mourinho sepisan maneh minangka kesempatan sing ora bisa ditolak. Iki wektu sing nyenengake banget kanggo klub lan aku looking kanggo nerusake babagan kanggo nggawe luwih sajarah kanggo klub gedhe iki. ""

Jose Mourinho lan katresnan Nemanja Matic kanggo siji liyane ora liya.

Bond antarane Nemanja Matic lan Jose Mourinho

Mourinho weruh cahya ijo ing mburu Matic sawise ngelingi Antonio Conte pertahanan lini tengah luwih akeh Tiemoure Bakayoko, N'Golo Kante.

Fakta-fakta Biografi Nemanja Matic:Njupuk pitulungan saka kanca lawas

Matic dipun tampi ing sesi latihan pertamanipun ingkang sepisan Chelsea pamuter -Juan Mata sing nuduhake dheweke lan mbantu dheweke manggon.

Nemanja Matic reuni karo kanca lawas

Loro Matic lan Mata bareng kanca persahabatan nalika main ing Chelsea FC.

Fakta-fakta Biografi Nemanja Matic:Car Choice

Pungkasane babagan Matic iku pilihan mobil. Kanggo saben klub dheweke dadi, dheweke kepengin duwe mobil paling sethithik kanthi warna sing padha karo jersey klub. Iki minangka kasus kanggo loro Chelsea lan Manchester United kaya ing ngisor iki.

Mobil pilihan Matic cocog karo werna klub

Dheweke tresna marang Mercedes nalika teka nyopir kendaraan gedhe.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene