Fakta-fakta Biografi Haris Seferovic

0
249
Fakta-fakta Biografi Haris Seferovic. Kredit kanggo Kredit kanggo CelebrityUnfold lan OltnerTagblatt
Fakta-fakta Biografi Haris Seferovic. Kredit kanggo Kredit kanggo CelebrityUnfold lan OltnerTagblatt

LB menehi Kisah Penuh Genius Sepakbola kanthi jeneng "Dhewe". Kita Haris Seferovic Childhood Story Plus Untold Biografi Fakta nyedhiyakake sampeyan akun lengkap saka acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal.

Haris Seferovic Childhood Story- Analisis Tanggal
Haris Seferovic Childhood Story- Analisis Tanggal. Kredit kanggo pasar transfer

Analisis nyakup wiwitan urip, latar mburi, crita urip sadurunge kondhang, ningkatake crita, hubungan, urip pribadi lan gaya urip.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke minangka striker sing produktif banget-talented kanthi mripat kanggo gol nyetak. Nanging, mung sawetara penggemar nyathet biografi Haris Seferovic sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo miwiti.

Haris Seferovic Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Awal urip lan latar kulawarga

Haris Seferovic dilairake dina dina 22nd Februari 1992 marang ibune, Sefika Seferovic lan bapane, Hamza Seferovic ing Sursee, kotamadya ing Swiss. Ing ngisor iki foto wong tuwane sing apik banget; bapakipun ingkang sepuh (Mustafa) lan ibu ingkang ayu (Sefika).

Haris Seferovic's Parents
Haris Seferovic's Parents- Mum Sefika Seferovic & dad, Hamza Seferovic. Kredit kanggo Rekam

Kang menehi kritik miturut jeneng (Mustafa lan Sekina), sampeyan bisa mangerteni yen wong tuwa Haris Seferovic bisa teka saka asal-usul kulawarga utawa garis keturunan Muslim.

Jeneng bapakipun Mustafa minangka jeneng Quran ora langsung sing artine "milih". Iku salah siji saka julukan Nabi Islam. Saliyane, jeneng ibune "Sefika" nduweni werna Turki, sing artine "welas asih".

Haris Seferovic Family Negara Asal:

Haris Seferović nduweni etika kulawarga ora ing Swiss, Nanging dilacak menyang kotamadya lan kutha sing disebut Sanski-Most, dumunung ing Bosnia-Herzegovina, sadurungé Yugoslavia.

Ngerti pora?… Wong tuwan Haris Seferovic pindhah menyang Swiss ing 1980 akhir, ing wektu drum saka WAR sing nggawa wedi ditembus ing Bosnia-Herzegovina.

Acara sadurunge kelahiran Haris Seferovic
Acara sadurunge Haris Seferovic lahir lan awal. Kredit kanggo Warosu

Kaputusan gedhe sing ditindakake dening wong tuwane kanggo ninggalaken negara sing diliris perang kasebut kanthi sae diayahi manut kanyatan yen perang pecah ing 6th April 1992, mung rong sasi sawise cilik Haris (digambar ngisor) dilahirake.

Foto saka Haris Seferovic minangka bocah
Foto saka Haris Seferovic minangka bocah. Kredit kanggo OlterTagblatt

Wiwit nalika isih cilik, Haris Seferovic wis diwenehi aksi bal sing nyepak. Tuwuh, dheweke miwiti karier bal-balan ing ruang tamu kulawarga, sawijining prestasi sing nyenengake bakat lan tresna marang game sing ayu.

Haris Seferovic Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Education and Career Buildup

Nalika iku, tuwane Haris Seferovic nyumurupi putrané ditemtokake kanggo prakara gedhe nalika dheweke nonton Harris kanthi irah-irahané ing omah lan ing bal-balan Sursee.

Saenipun, gadhah tiyang sepuh ingkang nyemangati babagan olahraga lan olah raga, namung alamiah kanggé game ingkang ayu ingkang dipuntindakaken minangka anak.

Young Haris Seferovic terus main bal-balan kanthi kapercayan, mbentuk kebiasaan ngluwihi tandha lan nglakokaké samubarang sing metu saka bal-balan biru kanthi bal-balan.

Ning babagan iki, dheweke disaranake dening anggota kulawarga kanggo nggabungake uji coba bal-balan. Nalika Haris ngedol dhuwit pisanan ing akademi Sursee lokal, garwane wong tuwa sing ora ngerti watesan.

Haris Seferovic Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Urip Karir Awal

Sikap Haris Seferovic kanggo bal-balan nyumurupi dheweke ing taun 1999 ngliwati uji coba lan miwiti kariré karo tim pemuda FC Sursee, sawijining klub sing menehi kesempatan kanggo mbikak yayasan kariré.

Dheweke cepet menehi kesan karo klub nalika dheweke ngalahake teammate ing taun-taun kanthi kemampuan.

Sasampunipun tigang taun, Haris Seferovic ing musim panas 2004 nilaraken klub kasebut kanggé klub Swiss ingkang namanipun FC Luzern. Maneh, dheweke terus tuwuh kanthi cepet ing jajaran pemuda nalika telung taun karo klub. Iki menehi dheweke wiwitan karir senior.

Haris Seferovic Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Dalan kanggo Fame Story

Taun 2009 weruh Haris nggawe jeneng kanggo dheweke. Pisanan, dheweke dicekel lan diduweni dening klub paling ndhuwur Swiss Grasshopper ing 26th April 2009.
Ing taun sing padha lan taun sing padha, bocah enom diundang kanggo makili negarané ing Piala Donya FIFA U-17.

Awal Karir Haris Seferovic
Awal Karir Haris Seferovic

Piala Donya FIFA U-17 sing digelar ing Nigeria yaiku kompetisi penentu kanggo Haris Seferovic sing enom.
Apa sampeyan ngerti ... Haris Seferovic nyetak gol kemenangan nglawan Nigeria ing final. Iki amarga mbantu tim menang piala bergengsi.

Haris Seferovic Road to Fame Story
Haris Seferovic Road to Fame Story. Kredit kanggo OltnerTagblatt
Haris Seferovic ora mandheg ana. Dheweke uga dadi pemain bal-balan ing taun iki.
Haris Seferovic Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Rise to Fame Story

Sawise setahun sawisé turnamen kasebut, Haris wiwit njaluk tawaran saka klub populer ing Eropah. Ing 29 Januari 2010, Italia Serie A klub Fiorentina nandatangani dheweke saka Grasshopper kurang dikenal. Ing 11 Juli 2013, Seferović banjur gabung karo klub Spanyol, Real Sociedad kanthi harapan bisa nyerang Real Madrid & Barca.

Ora entuk apa sing dikarepake, dheweke pindhah menyang klub Jerman Bundesliga Eintracht Frankfurt, ing ngendi dheweke mbantu tim kasebut dadi runner up ing kampanye DFB-Pokal.

Haris Seferovic pungkasanipun nemokake irama nalika main ing Benfica, sawijining klub dheweke dadi legenda amarga gol dheweke.

Haris Seferovic Rise Fame Story
Haris Seferovic Rise Fame Story

Ngerti pora… Haris Seferovic tau nggayuh tonggak sejarah sing nyebrangi Januari 2019, wektu iku dheweke dadi pencetak gol paling dhuwur ing kabeh liga ing donya.

Musim 2018 / 2019 sing luar biasa karo Benfica nyumurupi dheweke dadi berkah tinggi lan kuwat banget marang gol 23 saka 29 penampilan ing liga Portugis. Haris Seferovic banjur menangake Liga Perdana 2018.2019 dadi pencetak gol paling dhuwur ing kompetisi kasebut.

Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Haris Seferovic Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Urip Hubungan

Ngerteni informasi babagan Haris Seferovic Love Story bakal mbantu sampeyan njupuk gambaran lengkap babagan panjenengan. Wiwit, saben pemain bal-balan sukses, ana bojoné utawa pacar sing glamor. Iki, ing kasus iki, katon ing wong ayu saka Amina.

Haris Seferovic lan tresna marang urip, Amina
Haris Seferovic lan tresna marang urip, Amina

Loro-lorone Haris lan Amina wis suwe ngalami hubungan sing padhet ing kawicaksanan. Minangka ditemtokake dening pers, crita tresnamu njupuk saka status bestie kanggo siji sing nuduhake katresnan sejatine.

Haris Seferovic lan Amina- kanca apik kanggo katresnan
Haris Seferovic lan Amina- kanca apik kanggo katresnan

Awal 2019, loro Haris lan Amina mutusake kanggo nggawe keputusan sing kandel. Loro-lorone penyayang mutusake kanggo duwe pesta mewah ing Swiss. Wektu saka pesta kawin apik menyang musim super-sukses Haris Seferovic.

Hari Pernikahan Haris Seferovic
Hari Pernikahan Haris Seferovic

Aside mbuwang wektu njupuk ing pantai, pesta perkawinan glamor sing dumadi ing omah keluarga Seferovic. Minangka nalika nulis, Haris Seferovic saiki seneng dina pungkasan liburan sadurunge mulih menyang 2019 / 2020.

Haris Seferovic lan Amina ngrasakake dina pungkasan mangsa liburan musim panas 2019
Haris Seferovic lan Amina ngrasakake dina pungkasan mangsa liburan musim panas 2019
Uga nalika nulis, loro penyayang saiki lagi ngarepake bayine sing sepisanan (dikarepake September 2019) yen meteng kedadeyan mung sasampunipun pesta.
Haris Seferovic Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Urip Pribadi

Mangerteni urip pribadine Haris Seferovic adoh ing lakon muter bakal mbantu sampeyan entuk gambaran lengkap.

Miwiti, ana pangucap sing ora ana kasetyan ditinggalake ing game modern. Iki ora njupuk kaitan hubungan antara Haris Seferovic lan asu.

Pribadi Pribadi Haris Seferovic
Pribadi Pribadi Haris Seferovic. Kredit kanggo IG.
Ana ing lapangan, Haris Seferovic nampilake kepribadian, loyal, artistik, lan intuisi. Dhewek lanang lan ora kondusif marang pasangan, Amina.
Haris Seferovic Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Lifestyle

Kanggo paling akeh, Haris Seferovic kerep menehi dhuwit banget. Sakwéné taun, dhèwèké olèh pirang-pirang kontrak karo klub-klub Éropah sing nggawe dhuwit akeh.

Haris tresna ngginakaken dhuwit kanthi pikirane sing rada akeh. Bukti kasebut katon ing mobil larang. Ngomong mobil, Haris Seferovic duwe sawetara merek mewah lan paling larang.

Haris Seferovic Car
Haris Seferovic Car. Kredit kanggo IG

Favorité yaiku mobil Porsche kang nduweni salah sijine interiors paling apik ing industri mobil.

Car-Interior Haris Seferovic
Car-Interior Haris Seferovic. Kredit kanggo Selebriti Unfold

Minangka nalika nulis, nilai net saka striker Swiss wis thukul lan tetep saka 6 dadi angka digit 7. Kanggo Haris, tansah cukup dhuwit kanggo urip normal. Sukses finansial dheweke diikat langsung menyang prestasi minangka pemain bal-balan.

Haris Seferovic Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Urip Keluarga

Keluarga Seferovic saiki ngupayakake manawa duwe salah sijine dhewe sing nggawa kabungahan lan rasa seneng marang pasuryane.

Babagan Haris Seferovic Rama: Hamza Seferovic lair lan dituku ing Bosnia. Sawise judhul saka laporan online, dheweke kerep duwe pengaruh akeh babagan keputusan karir putrané nalika awal. Iki wis nggawe loro bapak lan putra dadi kanca sing paling apik.

Young Haris Seferovic lan bapanipun- Hamza Seferovic
Young Haris Seferovic lan bapanipun- Hamza Seferovic. Kredit kanggo 20Min
Prakawis Haris Seferovic Basa: Sefika Seferovic iku ibu saka Haris Seferovic. Minangka bojone Hamza, Sefika ora kesawang kanggo ndeleng Haris nalika main kanggo tim nasional. Ing ngisor iki foto dheweke nekani salah sijine pertandingan internasional putra.
Ibu Haris Seferovic
Ibu Haris Seferovic

Haris Seferovic Siblings: Haris Seferovic duwe adhine kang jenenge Adis Seferovic. Ngomong karo Swiss TeleTell, Adis ngendika, dheweke seneng banget karo prestasie lan nyenenge dheweke. Kaya nalika nulis, ora ana informasi babagan Seferovic sing duwe sadulur liyane.

Kakak Haris Seferovic- Adis Seferovic
Kakak Haris Seferovic- Adis Seferovic

Minangka nalika nulis, ora ana informasi sing ana bab Haris Seferovic sing duwe sadulur liyane.

Haris Seferovic Eyang Kakung: Dadi seneng-seneng nonton kakek-nenekmu isih urip, sanajan wis digawe ing urip. Kakek Haris Seferovic isih urip ing wektu nulis. Dheweke penggemar ageng putrane, alasan sing menehi urip luwih dawa marang dheweke.

Nenek Haris Seferovic
Nenek Haris Seferovic
Mbah wadon ora nglakoni karya liyane sing maca koran sing memuliakake putune. Ing ngisor iki minangka potret saka dheweke menehi karo salah siji saka buletin olahraga.
Haris Seferovic - Penggemar gedhe saka dheweke
Haris Seferovic - Penggemar gedhe saka dheweke
Haris Seferovic: Haris duwe putri kang jenenge Seila. Miturut laporan, dheweke katon banget cedhak karo dheweke kaya bojoné, Amina.
Haris Seferovic Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Faktor Untold

Acara Kesanga ing taun kang dilahirake:

Haris Seferovic Untold Facts- Taun kasebut dheweke lair
Haris Seferovic Untold Facts- Taun kasebut dheweke lair. Kredit kanggo amazon lan Vogue remaja

Taun Haris Seferovic lair nyakseni peluncuran film-film paling apik lan acara dekade kasebut. Taun iki 1992 weruh film Populer "Aladdin, ""undhang Sister, "" Ing Bodyguard, "Lan"Home Alone 2: Lost in New York"Dirilis.

Ngerti pora?… Taun kasebut uga weruh "Barney & Friends"Ditampilake ing televisi.

Haris Seferovic Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Ringkesan Video

Deleng ing ngisor iki, Ringkesan video YouTube kanggo profil iki. Kindly Ngunjungi, Langganan kanggo kita youtube Channel lan klik Ikon Bell kanggo Notifikasi.

Mriksa: Thanks kanggo maca Story of Life Haris Seferovic lan Fakta Biografi Untold. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene