Kisah Para Siswa Aymeric Laporte Plus Nyangkut Biografi Fakta

0
4376
Kisah Kanak-kanak Lapis Aymeric

LB presents Kisah Penuh saka Sepakbola Bull paling dikenal dening Nickname; "Angkatan Darat". Kisah Kanak-kanak Laporte Aymeric Kita ditambah Bukti Biografi Untold ndadekke sampeyan akun lengkap acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge ketenaran, urip kulawarga lan Fakta Kesalahan babagan dheweke.

Ya, saben wong ngerti babagan kemampuan pertahanan dheweke, nanging sawetara mikirake Aymeric Laporte Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adoh, ayo miwiti.

Aymeric Laporte Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Laporte Aymeric lair ing dina 27th Mei 1994 ing Agen, Prancis. Dheweke lair saka rugby playing father lan ibu sing main bal-balan.

Laporte wiwit main bal-balan lan rugby nalika yuswa lima taun lan wiwit ngembang ing klub bal-balan pemuda SU Agen. Ing 2009, dheweke diundang kanggo nggabungake Athletic Bilbao sawise dicekel, nyengkuyung debat babagan apa tandha tangane ketemu kriteria kebijakan sing. Malah ing wektu iki, dheweke dianggep banget enom kanggo pindhah ing njaba Prancis. Iki nggawe dheweke nglampahi musim bareng karo Aviron Bayonnais FC.

Piyambakipun sacara resmi gabung Athletic Bilbao ing 2010 nalika yuswanipun 16, piyambakipun namung dados pemain Perancis kaping kalih - sawetawis Bixente Lizarazu - kanggé main kanggé piyambakipun, badhe nglampahi penampilan 200 kanggé klub kasebut lan dados wiwitan ingkang boten dipunsarèkaken. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Aymeric Laporte Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Aymeric Laporte saiki lagi madhep kaendahan Spanyol, Sara Botello sing dadi profesor.

Aymeric Laporte lan Sara Botello

Loro-lorone ketemu nalika awal ing Athletic Bilbao. Iku Sara lan keluargane sing mbantu Aymeric Laporte manggon ing Spanyol. Ngisor iki Sara Botello nindakake apa dheweke ngerti carane nindakake paling apik.

Aymeric Gendakan, Sara Botello nindakake apa dheweke ora apik

Wektu sing suwe yaiku Aymeric lan Sara nglampahi bebarengan sing ndadekake dheweke luwih seneng, luwih nyambung lan luwih seneng karo liyane.

Aymeric lan Sara

Hubungane karo wong sing padha nuduhake rasa seneng lan ora nemokake. Iku mung masalah wektu sadurunge padha dasi knots.

Aymeric Laporte Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Aymeric Laporte wiwitane teka saka kulawarga Prancis kelas siji sadurunge balapan mlayu.

Wong tuwané, Pak lan Nyonya Laporte padha kaya olahraga. Minangka kasebut sadurunge, ibuné dadi pemain bal-balan nalika bapakné dadi bintang rugby. Malah, adhine lan pamane mung dolanan bal-balan nganti pirang-pirang taun. Aymeric wiwit minangka striker sadurungé pindhah menyang pemain pertahanan.

Aymeric Laporte Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Pribadi

Aymeric Laporte nduweni atribut ing ngisor iki kanggo kepribadiane.

Kekuatan Lapisan Aymeric: Dheweke seneng, seneng, seneng, bisa adaptif, bisa sinau kanthi cepet lan seneng ngganti ide.

Kelemahan Aymeric Laporte: Dheweke bisa njaluk saraf tanpa perlu. Liyane, ora konsisten, ora sopan nalika dheweke dadi ora stabil.

Apa Aymeric Laporte seneng: Musik, buku, majalah, obrolan karo wong sak lumahing, perjalanan singkat ing kutha

Apa Aymeric Laporte dislikes: Dadi piyambak, ditahan, repetisi lan rutin.

Ing ringkesan, Aymeric kerep banget, bisa komunikasi lan siap kanggo seneng-seneng, kanthi kecenderungan tiba-tiba dadi serius, wicaksana lan ora gelem.

Aymeric Laporte Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Idol

Laporte main minangka striker ing awal kariré lan dadi penggemar gedhe mantan Arsenal lan Prancis maju Wiltord nalika tim kasebut ana ing buku Bordeaux.

"Aku miwiti dadi striker, aku wolung kali minangka pencetak gol paling dhuwur ing kabeh turnamen," Laporte ngandika. "Aku duwe sawetara brahala nanging padha ora lintang. Nalika aku isih enom, aku banget disenengi minangka striker sing main kanggo Girondins de Bordeaux, sing dadi dhukungan saka tim. Iku Sylvain Wiltord. aku duwe Wiltord's jersey. Aku uga nyenengake [mantan striker Portugis lan pamain Bordeaux] Pauleta. Aku dadi tujuan scoring kaya dheweke. "

Aymeric Laporte Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Sejarah Cedera

Pemain bal-pemain sing kuat, dhuwur lan kuat wis ngalami sawetara cedera sauntara ing karire.

Ing Mei 2013, Laporte ngalami operasi lutut sisih kiwa kanggo mbenake meniskus ambruk, sing sadurunge nandhang cedera sing padha ing lengen tengen.

Kemunduran paling gedhe dumadi nalika Maret 2016, nalika dheweke ngalami fibula sing rusak lan tungkak tengen sing dislocated nalika main kanggo Prancis ing antarane-21s. Cedera ngetokne dheweke kanggo sisa musim lan ninggalake dheweke ora bisa dipilih kanggo Euro 2016.

Aymeric Laporte Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Tunggu Prancis

Laporte wis main ing saben tingkat pemuda kanggo Prancis, malah minangka klub U21, nanging durung nggawe debut karo tim senior.

Spanyol wis pengin Laporte dadi pemain sing alami sadurunge Perancis nyeluk dheweke ing September 2016 kanggo rong kualifikasi Piala Dunia. Dheweke ora duwe salah sijine pertandhingan, nanging wis wiwit ngandhakake tujuane kanggo main kanggo Les Bleus.

"Aku wis ngenteni telpon nganti suwe," ujare. "Iku soko aku wis ngimpi. Aku ngerti aku kudu tetep sabar lan dadi sedherhana. Sampeyan bisa ngomong yen tim nasional Spanyol pengin layanan. Aku ora ngira aku bakal main kanggo Spanyol. Aku wis mesthi wis jelas lan aku tansah ngandhani yen kepinginanku kepengin main kanggo Prancis. "

TUTUP: Thanks kanggo maca Aymeric Laporte Childhood Story plus fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene