Factsheet Sean Longstaff Plus Untold Biography

0
738
Factsheet Sean Longstaff Plus Untold Biography. Kredit kanggo MSN
Factsheet Sean Longstaff Plus Untold Biography. Kredit kanggo MSN

LB menehi Kisah Penuh Genius Sepakbola kanthi julukan "New Michael Carrick". Kisah Kita Sean Longstaff Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi Langsung menyang: pandhu arah, pados

Sean Longstaff Childhood Story- The Analysis
Sean Longstaff Childhood Story- The Analysis

Analisis nyakup wiwitan urip, latar mburi, crita urip sadurunge kondhang, ningkatake crita, hubungan, urip pribadi lan gaya urip.

Ya, kabeh wong ngerti babagan munggah menyang Newcastle, sawijining prestasi sing nggawe Manchester United njaluk tandha tangan. Nanging, mung sawetara sing nganggep biografi Sean Longstaff sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo miwiti.

Fakta Keras Sean Longstaff Plus Untold Biografi - Awal urip lan latar kulawarga

Miwiti, jenenge lengkap; Sean David Longstaff. Sean Longstaff minangka asring dipanggil, lair ing 30th of October, 1997 marang bapakne, David Longstaff lan ibune, Michelle Longstaff ing kutha Newcastle upon Tyne, Britania Raya.

Sean tansaya tuwuh ing sacedhake adhi-adhine Matthew ing omah-omahé olah raga. Ngembangaken, Sean nate ngendika tiyang sepuhipun badhe dados pemain olahraga. Ngomong saka Olahraga, Iku ora mung kanggo katresnan kanggo Newcastle United Nanging hoki es, jangkrik lan netball.

Sean Longstaff lan Brudine- Matthew
Sean Longstaff lan bocah-bocah-Matius

Ngerti pora?… Ramane Sean Longstaff, David yaiku pamain pemain hoki ing Inggris sing tampil luwih saka kaping 100 kanggo tim nasional. Uga, ibune Sean Longstaff minangka netballer mantan sing uga unggul ing olahraga. Nemtokake saka pendhudhukan, sampeyan bakal nyadari yen olah raga olahraga dumadi liwat urat Sean Longstaff.

Amarga prasetya bapakne kanggo tugas nasional lan klub, keluarga Sean Longstaff sing manggon ing Inggris cendhak. Ing sawetara panggonan ing wiwitan urip, Swedia dadi negara kapindho. Ramane Sean duweni salah sijine sisih ndhuwur ing Stockholm, Swedia.

Fakta Keras Sean Longstaff Plus Untold Biografi - Education and Career Buildup

Sean Longstaff ngembangake pendekatan asuhan kanggo olah raga olahraga nalika isih cilik. Iki dheweke njupuk kanggo modern. Kesengsem dina iki disambungake menyang pengalaman cilik ing ngendi dheweke ngginakaken wektu paling akeh ing hoki es ing Swedia.

Little Sean Longstaff sinau dagang leluhure
Little Sean Longstaff sinau dagang leluhure.

Ing titik iki (digambarake ing ndhuwur) ing awal urip, ora ana katon Sean Longstaff arep dadi pemain bal-balan. Kabeh sing dikarepake dheweke kudu ngetutake jejere langkah bapakne dadi bintang hoki sing profesional.

Senadyan Ice hockey lan Netball minangka perdagangan utama, kabeh anggota kulawarga Longstaff isih tetep seneng karo Newcastle United, sing banget angel ditarik. Ing kasunyatan, loro ibune, bapake, sadulur, adhine, paman lan bibi kabeh penggemar sing kekal lan mati The Magpies. Ing sawetara panggonan, bapak Sean Longstaff njupuk kulawargane bali menyang Inggris.

Sasampunipun kondur ing Inggris saking Swedia, Sean Longstaff wiwit nampi pendidikan kriket saking Klub Kriket Tynemouth. Awal, dhèwèké mbantu timnas kanggo menang piala pisanan.

Sean Longstaff Awal Taun kanthi Cricket
Sean Longstaff Awal Taun kanthi Cricket. Kredit kanggo Chronicle LIVE

Nalika main cricket, Sean Longstaff uga mlebu ing Sekolah Tinggi John Spence Community. Ing sekolah kasebut, dheweke kepengin nglakokake cricket. Nalika iku, guru-gurune ing Sekolah Tinggi nyumurupi Sean Longstaff kepengin banget kanggo narik kawigatene para pemain ing lapangan bal-balan. Dadi nalika Longstaff dijuluki supaya bisa nekani uji coba ing akademi Newcastle United, prasetya sing ora ngerti wates.

Fakta Keras Sean Longstaff Plus Untold Biografi - Urip Karir Awal

Sean Longstaff sedherhana, ingkang dipunpandhégani lan yakin, nalika umur 9 nyadari piyambakipun ngliwati jalur lan pikantuk enrolled dados akademi Newcastle ing pundi piyambakipun dipunparingi panggung kangge pertunjukan bakatipun. Awal karo klub kasebut, Sean bisa uga nduweni kualitas lan kaya sing padha kaya wong liya ing tingkat 9.

Sean Longstaff Karir Awal
Sean Longstaff Karir Awal

Nanging, ora ana wektu sadurunge dheweke wiwit mbangun karakter, ngowahi dadi prodigy ing proses kasebut. Ing wektu iki, Sean Longstaff dadi dalan sing luwih dhisik tinimbang rekan-rekan lan ketahanan, lan kemampuan teknis. Iki weruh dheweke nggawe kahanan sing nyenengake antarane kelompok umur beda lan nggambarake dheweke dadi bal-balan senior.

Fakta Keras Sean Longstaff Plus Untold Biografi - Dalan kanggo Fame Story

Sasampunipun ngrampungaken kariripun remaja kaliyan Newcastle, Sean Longstaff anggadhahi wekdal ingkang saé kanggé piyambakipun damel keputusan kandel. Dheweke mutusake supaya metu saka Inggris menyang pinjaman Kilmarnock Football Club, biasa dikenal minangka Killie. Iki minangka tim bal-balan Skotlandia sing adhedhasar kutha Kilmarnock, East Ayrshire.

Ing klub kasebut, Sean Longstaff ngginakaken kathah wekdal kangge nggarap disiplin pertahanan lan teknik sanès ingkang nate dados kekuatan utamanipun.

Sean Longstaff Road to Fame Story
Sean Longstaff Road to Fame Story
Dadi murid sing apik banget lan murid sing nimbang banget mbayar minangka Sean Longstaff nyuwun nggoleki utang liyane karo Blackpool. Nalika main kanggo klub pinggir segara, Longstaff wiwit nedahake kepriye kemampuan dheweke supaya bisa maju. Ing ngisor iki minangka bukti video.

https://twitter.com/BlackpoolFC/status/960444347962527744

Ningali perbaikan kasebut wiwit nggodha Newcastle babagan pamikiran babagan bali bisa menehi putra dhewe saka mantra silihan.
Fakta Keras Sean Longstaff Plus Untold Biografi - Rise to Fame Story

Sawise krungu kabar apik saka utang sing dicithak ing Blackpool, Newcastle United mutusake kanggo ngelingake Sean dhewe saka silihan. Iki kedadeyan ing wektu Rafa Benitez ngalami lekukan krisis- kanggo Jonjo Shelvey lan Mo Diame,

Sean Longstaff diwenehi kesempatan lan dheweke langsung kesengsem. Muncul montor kanggo ketenaran iki weruh dheweke dadi bakat paling apik sing wis metu saka akademi klub ing taun-taun pungkasan sawisé Michael Carrick.

Sean Longstaff Road to Fame Story- Glory days in Blackpool
Sean Longstaff Road to Fame Story- Glory days in Blackpool

Kemampuan Sean Longstaff kanggo nggawe game katon prasaja dikenal dening penggemar. Dheweke melu gaya dolanan sing nggabungake keanggunan Rolls Royce nganggo mesin Mustang, nggawe peminat Newcastle sing memuji dheweke.

Titik balik paling gedhe saka sukses Sean Longstaff teka nalika musim 2018 / 2019 teka nalika dheweke entuk hukuman sing menehi Newcastle kemenangan 2-1 saka Manchester City ing Januari 2019. Wiwit dina iku, jenenge wis ing radar transfer klub ndhuwur, ing antarané yaiku Manchester United. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Fakta Keras Sean Longstaff Plus Untold Biografi - Urip Hubungan

Urip katresnan saka pemain bal-balan Inggris iku minangka salah sawijining sing nyenengake akeh penggemar. Tanpa mangu-mangu, ketinggalan jaman Sean Longstaff dadi penggemar wis ninggalake para fans ngandhani yen kasuksesan pemain bal kasebut diikat karo pacare utawa garwane (yaiku yen dheweke duwe siji, kaya nalika nulis).

Sean Longstaff Hubungan Urip
Sean Longstaff Hubungan Urip - Kredit kanggo KillieFC.com

Oh ya! dheweke ora bisa kaya nggantheng David Beckham, nanging karo eseman sing lucu ing kamar, ora ana sing nyalahake kasunyatan sing Sean Longstaff ora bakal dadi anggur darling kanggo wanita.

Minangka nalika nulis, ana romansa sing bisa didhelikake kanggo dheweke lan pacar utawa garwane sing dikarepake. Iku salah siji sing bisa ngalahake pengawetan mata umum mung amarga urip katresnan iku pribadhi lan bisa uga drama-gratis.

Minangka nalika nulis, Sean Longstaff luwih seneng fokus marang karir lan wis ngupaya supaya ora nyolong marang urip pribadine. Kasunyatan iki mbebayani kanggo kita duwe kanyatan babagan urip katresnan lan sajarah kencan.

Fakta Keras Sean Longstaff Plus Untold Biografi - Urip Pribadi

Mangerteni urip pribadine Sean Longstaff adoh saka lakon muter bakal mbantu supaya sampeyan bisa ndeleng gambaran lengkap.

Sean Longstaff Pribadi Bukti Pribadi
Sean Longstaff Pribadi Bukti Pribadi. Kredit kanggo ManchesterEveningNews

Miwiti, dheweke dadi wong sing tenang, isin lan seneng. Ing kasunyatan, Sean Longstaff minangka wong sing bisa nahan tekanan kabeh tanpa ayunan swasana ati. Dheweke bisa nguripake tangane mung apa wae sing mbuwang dheweke, apa kriket, bulutangkis, tenis meja utawa bal-balan. Kabeh iki diikat karo pendekatan apik marang wong lanang, dandanan genetis lan werna-werna kulawarga.
Sean Longstaff minangka wong sing kepincut karo keseimbangan, simetri, lan minangka pendengar konvensional sing apik.

Fakta Keras Sean Longstaff Plus Untold Biografi - Lifestyle

Sean Longstaff mundhut gaji apik saka karir profesional minangka pemain bal-balan. Iki, Nanging, ora ngliwati gaya urip sing glamor karo conto sing katon ing ngisor iki.

Sean Longstaff Fakta Gaya urip
Sean Longstaff Fakta Gaya urip. Kredit kanggo mirror lan MSN

Minangka nalika nulis, Sean Longstaff ora diijini manggon gaya urip mewah, kayata mbuwang kaya gila, nduduhake armada mobil eksotis, bocah wadon lan buzz. Dheweke ora duwe masalah kanggo ngatur dhuwit bal-balan lan nyimpen sawetara dina udan.

Fakta Keras Sean Longstaff Plus Untold Biografi - Urip Keluarga

Sukses sukses Sean kanggo pendidikan ing omah keluarga lan pendidikan ing Sekolah Tinggi Masyarakat John Spence ing North Shields. Saiki ayo menehi sampeyan babagan sawetara bab kulawarga.

Babagan Sang Bapa Sean Longstaff: David Longstaff lair ing 26th Agustus 1974. Ditilik saka tanggal lair, David duwe Sean nalika dheweke ana ing 23.

Sean Longstaff dad- David Longstaff.jpg
David Longstaff sajrone karir minangka bintang hoki.

David Longstaff miwiti kariré karo klub kutha kuta, Whitley Bay Warriors sadurunge pindah menyang Sheffield Steelers ing 1995, klub dheweke seneng suksès lan sukses ing macem-macem liga lan game play-off.

Ngerti pora?… David Longstaff sajrone prima dianugerahi Young Player of the Year lan Superleague Player of the Year. Ing ngisor iki foto saka dheweke nalika dheweke ngadominasi donya minangka bintang hoki.

Ramane Sean Longstaff- David Longstaff
David Longstaff- sajrone dina prima. Kredit kanggo HeShootSheScores.

Minangka nalika nulis, David Longstaff isih aktif minangka pamimpin pelatih kanggo Whitley Warriors.

Prakawis Ibu Sean Longstaff: Ora kaya bojone, David, sethitik banget dikenal babagan ibune Sean Longstaff sing jenenge Michelle Longstaff. Kaya karo bojone, dheweke uga pemain olahraga sing fokus lan apik ing Netball.

Prakawis Suster Sean Longstaff: Minangka nalika nulis, adhine Sean Longstaff minangka bagéan saka tim 23 ing Newcastle. Kasunyatan yen bocah lanang wis sukses ing klub kasebut tegese padha duwe skills, amarga nilai-nilai sing wis ditindakake wiwit cilik.

Prakawis Ramane Sean Longstaff: Ayah Sean David Longstaff minangka sepupu mantan pemain internasional Inggris Alan Thompson sing secara harfiah minangka paman Sean.

Fakta Keras Sean Longstaff Plus Untold Biografi - Faktor Untold

Perbandhingan karo Declan Rice:

Mbandingaken Sean Longstaff karo Declan Rice
Mbandingaken Sean Longstaff kanggo Declan Rice. Kredit kanggo Olahraga Sky

Ngerti pora?... Minangka nalika nulis, sawetara fans mikirake yen mbandingake Sean Longstaff karo Declan Rice kaya ngitung statistik saka Frank Lampard kanggo Paul Scholes.

Mbalik banjur, nalika Paul Scholes dianakake liyane pengalaman nanging Lampard kagungan stats. Ing kasus iki, senadyan umur luwih sethithik taun, Rice cetha dadi pemain sing luwih berpengalaman, nanging Longstaff ora bisa nyekel dhewe nalika teka ing bal-balan.

Minangka nalika nulis, Longstaff lan Rice lagi ngundangi klaim kasebut minangka tim nasional Inggris. Nanging pers nalika nulis ora akeh ngomongake babagan gelandang tengah tengah.

Fakta Keras Sean Longstaff Plus Untold Biografi - Ringkesan Video

Deleng ing ngisor iki, Ringkesan video YouTube kanggo profil iki. Kindly Ngunjungi, Langganan kanggo kita youtube Channel lan klik Ikon Bell kanggo Notifikasi.

Mriksa: Thanks for reading our Story of Sean Longstaff Childhood plus Facts Biography Untold. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene