Fakta-fakta Biography of Abdoulaye Doucoure

Fakta-fakta Biography of Abdoulaye Doucoure

Paling Keri Dianyari

LB ngetokake Kisah Penuh Genius Sepakbola paling dikenal kanthi jeneng julukan "Doucs". Kisah Kisah Anakku Abdoulaye Doucoure lan Fakta Biografi Untold ndadekke sampeyan acara lengkap saka acara-acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge ketenaran, latar kulawarga lan urip sesambetan. Mangkono, akeh liyane OFF-Pitch bukti (sethitik dikenal) babagan wong.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke dadi pemenang bal-balan midfielder dinamis, apik passer lan saiki "denyut jantung"Tim Watford. Nanging, mung sawetara nganggep Doucoure's Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Abdoulaye Doucoure Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Awal lan Keluarga

Abdoulaye Doucoure lair ing dina 1st Januari 1993 ing Meulan-en-Yvelines, Prancis. Dhèwèké lair minangka anak paling tuwa nomer loro saka wong tuwa Malian. Doucoure tansaya seneng karo kulawargane ing lingkungan kurang berprestasi ing Mureaux, Paris Barat.

Minangka bocah nalika dina wiwitan, Doucoure dikenal minangka freak game. Ing akun pengalaman karo PlayStation, dheweke ngandika;

"Sampeyan bisa ngenteni nganti entuk giliran kanggo mbukak PlayStation. Kanggo kula, aku njamin yen aku siap njupuk nalika teka. ITO terus menehi sing paling apik lan ora ngenteni. Iku padha karo bal-balan. "

Sakdurunge, Doucoure nganakake sekolah Doucoure ing Prancis sing menehi kesempatan kanggo main bola kompetitif sajrone olahraga. Pakaryan mantan PE Mickaël Pellen ngerti tekane dheweke minangka pasukan kuat sing bakal nggawe dheweke gedhe.

"Aku tresna athletik nalika aku isih enom," ngandika Doucouré minangka dheweke terus kanggo pirembagan bab dina olahraga awal dheweke ...

"Mbalik maneh aku dadi runner. Aku mlaku cepet lan tresna marang dawa. lintas negara ngendi aku menang kabeh balapan. Aku menangake acara gedhe lan akeh gelar kanggo sekolahku. "

Sifat Athletic: Looking closely ing pic saiki, siji bakal ngelingi Doucoure nduweni fisik saka runner jarak tengah.

Kenapa Abdoulaye Doucoure nduwe tampilan pelari jarak jauh

Athleticism iku salah sawijining unsur game kang wis dimanfaatake kanthi bener. Uga ing sekolah nalika taun-taun awal, Doucouré minangka wong sing bisa ngomong nganggo pesona lan kecerdasan. Ing umur 12, dheweke kapilih dening para kanca sekelas minangka salah sawijining penasehat kotamadya.

Ngerti pora?? .., Doucoure migunakaké posisi penasehaté kanggo nggelar pamaréntahan lokal kanggo pambangunan fasilitas bal-balan sing cedhak karo Vigne Blanche, dumunung ing lingkungan kurang berprestasi ning Mureaux, Paris Barat. Apamaneh, lobi legislatif dheweke sukses. Iku Intelligence dheweke ndadekke kanggo bal-balan dina iki.

Abdoulaye Doucoure Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Karir Bangun

Perancis Lad ora bisa nggabung karo klub nganti dheweke dadi 11. Iki amarga jarak lan watesan parental. Ing tembung kasebut;

"Kanggo njaluk menyang klub siji ing wilayah sampeyan kudu ngliwati dalan riweuh lan ibu ora nglilani kula saka ing kono. Dheweke mung ngolok-olok nalika warga liya teka lan ngomong: '

Sampeyan kudu nglilani dheweke, ana sing luwih apik disusun lan dheweke bakal bisa sukses. ' "

Sawise persuasion akeh, tuwane Doucoure (utamane liwat persetujuan ibuné) ngidini dheweke gabung karo tim pemuda lokal, OFC Les Mureaux. Ana, dheweke entuk kasempatan kanggo nampilake lan mbangun bakaté.

Abdoulaye Doucoure Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Nalika arep dadi angel

Ing sawetara panggonan ing awal pembangunane ing OFC Les Mureaux, Doucoure felt wektu kanggo pindhah menyang luwih dhuwur. Wektu iki, wong tuwane nyumurupi dheweke minangka bocah lanang dewasa lan bakal ngidini dheweke golek cara kanggo saben papan dolanan bal-balan. Iki nyumurupi bocah enom sing arep nyoba kanggo nyoba ing klub pemuda paling apik ing Paris.

Sayange, percobaan pisanan ing akademi Clairefontaine sing kondhang ning Prancis ora berhasil.

Ing njlentrehake babagan pengalaman sedih, Doucoure sapisan ngandika;

"Iki minangka kuciwa amarga akademi legendaris lan iku minangka impen yen wis rampung. Gagal nyoba aku nggawe aku luwih ditemtokake kanggo pindhah lan golek klub, "

Ing taun sing padha 2007, Pellen ngupayakake Renny ngajokake Doucouré menyang klub Breton. Ing Rennes, dhèwèké olèh pangadilan sukses lan mantra karir pemuda sing apik.Abdoulaye Doucoure Career Story

Taun 2010, Doucouré nglumpukake akademi mudha lan diangkat dadi sisihane Rennes. Thanks kanggo kinerja sing luar biasa, ing taun sing padha dheweke diangkat dadi salah sawijining bintang bintang ing bal-balan Eropa. Iki mung telung taun sawisé pengadilan gagal ing akademi Clairefontaine sing kondhang ning Prancis.

Abdoulaye Doucoure Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Mangkene

Abdoulaye Doucoure's Injury Reflection- The Untold Story

"Aku durung tau menehi apa-apa, lan aku tansah ngerti carane sabar,"

A statement tau ngandika dening Doucoure minangka dheweke nuduhake carane dheweke wis tahan loro ciloko abot menyang dhengkul padha. Tatu iki teka sakcepete sawise partisipasi ing turnamen Piala UEFA Championship UEFA Championship. Ing foto ing ngisor iki, panjenengan bakal gampang weruh yen dheweke ana kanca Paul Pogba. Kisah Kanak-kanak Abdoulaye Doucoure

Doucoure ana ing antarane pemilih internasional pemuda Prancis saka bawah-17 nganti kabeh nganti 21. Nguber ligamen cruciate ing dhengkul kiwa iku ciloko serius pisanan. Doucoure tetep ngatasi cedera nganti ninggalake Rennes ing 2016 kanggo Watford.

Abdoulaye Doucoure Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Wektu ora ditolak

Ngerti pora?? Amarga cedera iki, Doucoure tau mangkat menyang Watford lan cedhak karo Lorient sanajan dheweke bisa miwiti pertandingan liga kanggo klub Inggris. Alasan mung kanggo tetep amarga karya kertas tiba ing 33 detik pungkasan. Ngemot babagan iki, dheweke ngandika;

"Iku gila. Aku ana ing tarmac ing Luton lan arep mabur jet pribadi kanggo mlebu koran ing Lorient lan agenku nimbali aku lan ngendika marang aku supaya tetep manggon ing kene, sing ditindakake. "

Ya, kabeh wong biasane duwe perasaan sinking nalika penerbangan dibatalake utawa ditundha. Nanging, iki dudu kasus Doucoure.

Dheweke seneng transfer dokumen ora liwat. Ing tembung kasebut;

"Aku ora kuciwa amarga aku ora arep lunga. Aku kepengin nginep lan berjuang kanggo panggonanku. Ngimpi aku Inggris lan aku pengin tetep kene. "

Dheweke tau marang Wartawan.

Abdoulaye Doucoure Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Rise Fame

Wong Perancis sabar kudu ngenteni wektu suwe kanggo ngatasi kemunduran lan mbuktikake kemampuane. Ora suwe sawisé Doucoure dadi tumpukan lini tengah Watford. Dheweke bisa ngetung jero kanggo njupuk kepemilikan, ngalih muter saka sisih menyang sisih lan miwiti pass sange (sanajan ora katon) lan serangan.

https://twitter.com/i/status/993043863114780672

Minangka utamane kanggo tim Watford, Doucoure ing taun 2018 menangake pamenang penghargaan taun kanggo musim 2017 / 2018.

Abdoulaye Doucoure Munggah Menyang Fame- The Story Untold

Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Abdoulaye Doucoure Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Hubungan

Ora akeh sing ngerti babagan urip sesambetan. Nanging, laporan online suggest Doucoure nikah karo bojone sing bebarengan urip karo putrane ing Hemel Hempstead. Doucoure jenenge putriné Benta sasampunipun ibunipun ingkang narik kawigatosanipun kados pundi cedhakipun piyambakipun.

Amarga dheweke: Doucouré tau nguripake Watford nalika musim panas 2015. Iki amarga garwane ngandhut lan dheweke ora pengin pindhah. Watford nuli nelpon maneh nem sasi lan Rennes nampi tawaran babagan £ 8m. Iki wektu Benta wis lair. Ngomong babagan bojoné lan Inggris, dhèwèké tau ngomong;

"Bojoku nganggo basa Inggris lan duwe urip apik banget ing Inggris. Wong Inggris apik banget lan aku pengin nginep ana kene. "

Abdoulaye Doucoure Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Pribadi

Family Life Abdoulaye Doucoure

  • Doucoure iku mudhun menyang bumi wong Perancis sing seneng ngirim dhuwit marang kulawargane ing Perancis lan Mali ing Afrika Kulon. Ngomongake Afrika, dheweke tau ngomong ...

"Aku duwe kulawarga akeh ing Afrika lan aku seneng banget kanggo ngirim uang nalika mbutuhake kanggo obat utawa rumah sakit".

"We are footballers lan kita entuk akeh dhuwit supaya apik kanggo bisa bantuan"

  • Generasi emas Perancis mungkin wis menangaké Piala Donya FIFA 2018. Iku penting kanggo dicathet menawa Doucoure belongs kanggo grup iki lan isih terus dikontak karo anggota kelompok iki. Miturut dheweke;

"Pogba isih kanca. Aku ngomong karo dheweke lan nalika aku menyang Manchester, dheweke menehi kula klambi. Kita ngomongake ing telpon. Dheweke iku wong sing becik. "

Thanks kanggo penampilan, Doucoure ora menehi pangarep-arep kanggo gabung marang kanca ing tim nasional Fench.

Abdoulaye Doucoure Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Karakteristik Karir

Ngerti pora?

Gawé balane tangan Abdoulaye Doucoure nglawan Southampton ndadekake kewenangan otoritas bal-balan ngapa VAR kudu digunakake ing game.

Crita Carball Abdoulaye Doucoure- The Case for VAR Ditilik saka foto ing ndhuwur, Doucoure sengaja ngapusi pejabat kasebut kanthi cara mbeling lan nyalahake Southampton. Saka perspektif, dheweke ora milih nudge bal ing gawang kanthi tangan kanggo nyegah resiko tabrakan karo kiper Southampton.

Mriksa: Thanks kanggo maca crita Biografi Abdoulaye Doucoure lan fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene