Fakta-fakta Declan Rice Childhood Story Untold

2
1836
Fakta-fakta Declan Rice Childhood Story Untold

LB menehi Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng "Declan". Kisah Kanak-kanak Declan Rice Kita ditambah Biografi Bukti sing nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis kasebut nyakup wiwitan urip, latar mburi kulawarga, crita-crita urip sadurunge kondhang, ningkatake crita-crita, hubungan lan urip pribadi.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke dadi pemain sing potensial kanggo masa depan. Nanging, mung sawetara nganggep Biografi Declan Rice sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Declan Rice Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Awal urip lan latar kulawarga

Declan Rice lair dina dina 14th Januari 1999 marang bapake, Sean Rice lan ibune Teresa Rice ing London, Inggris. Declan Rice keturunan Irlandia lan bisa ditemokake saka wong tuwané Irlandia bapakné Margaret lan Jack sing saka Douglas, pinggiran kutha Cork, Irlandia. Ngisor iki pemain bal-balan lan bapak sing apik banget, Sean Rice.

Bapak Declan Rice

Thanks kanggo kakekne lan amarga ibune, Teresa, iku saka Co Longford ing Irlandia, Declan percaya dheweke iku Irlandia generasi kapindho ing Britain. Ing ringkesan, Declan minangka wong Irlandia nanging nduweni jantung Inggris.

Declan Rice tansaya seneng karo ibuné, bapak lan mungkin ora sadulur ing Kingston upon Thames. Minangka bocah cilik, rasa kepenak teka kapan wae ana bal-balan ing sikile. Secara harfiah, kabeh hadiah Declan sing sethitik teka ing wangun bal-balan. Keterampilan semacam iki kanggo olahraga banjur dibayangke deviden.

Declan Rice Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Karir Awal

Sikap Declan kanggo bal-balan nyumurupi dheweke karo pemula liyane sing ndhaftar ing daftar akademi Sepakbola Chelsea sawise nyoba sukses. Dheweke salah siji saka sawetara bocah lanang sing dipilih dening akademi sajrone wektu kompetisi, wektu Chelsea FC bubar dibentuk dening Biliar Rusia, Roman Abramovich.

Declan Rice Early Life Story- Time at Chelsea Academy

Ing taun kasebut 2006, yayasan karier Declan ditetepake minangka pitung taun. Iku wektu sing nyenengake kanggo kulawarga Beras sing weruh putrane sing ngepalake lengan pemuda saka klub sing diwenehi rejuvenasi khusus Jose Mourinho.

Declan Rice Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Dalan kanggo Fame

Akademi Chelsea FC ora gampang nalika iku. Amarga iku, mung bocah-bocah sing paling angel slamet liwat akademi kasebut. Kaya para pemain akademi liyane, ketidakamanan kuwi masalah paling gedhe kanggo Declan Rice sing nyathet rekan setirane minangka pesaing. Dhèwèké nempuh perang lan menang peluang sing bisa ningkataké umuré. Declan ngembangake pangkat umur nganti dheweke entuk Chelsea sing paling ora kompeten ing tim 14.

Declan Rice ana ing antarane sawetara bocah cilik sing nyawang lingkungan Chelsea FC ing taun 14. Sadly, Declan miskin ora bisa ngatasi tekanan lan iki nggawa akibat gedhe. Dheweke dirilis dening akademi Chelsea sing nyinaoni dheweke minangka kaluwihan kanggo syarat.

Taun iku, 2014 dadi taun, Declan Rice ngadhepi depresi minangka bintang sepakbola sing enom. Tanpa mangu, pemain bal-balan sing duwe urip liwat penolakan akademi bakal ngerti mung rasa emosional sing jero lan bisa nyebabake akibat psikologis sing bisa nyebabake. Nabil Fekir uga nandhang nasib sing padha.

Senadyan penolakan Akademi Chelsea, penetapan nganti tetep dadi penggalihe. Ing taun sing padha 2014, Declan diarani Akademi West Ham United kanggo nyoba. Ing West Ham, Declan ketemu keslametan saka kasunyatan.

Declan Rice Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Rise Fame

Luwih apik urip ing dalan kanggo Pro:

Ing 16 Desember 2015, saksampune setahun sawise bergabung karo pemuda Wes Ham, Beras menandatangani kontrak profesional pertamane pisanan karo klub lan mulai nyedhiyakake tim klub U23. Iki minangka wektu dheweke wiwit miwiti prestasi. Pisanan teka ing 10th November 2017 nalika Rice menang PL2 pamuter ing sasi Oktober, 2017.

Declan Rice Player of the Month Award

Ing 2018 Maret, Rice diajeni karo pamuter u19 taun. Iki menehi dheweke tiket tim senior.

Award Winning Declan Rice

Debut Declan kanggo Hammers entuk dadi wong ing pertandhingan pertandhingan. Miturut pemain bal-balan; ..."Iku wayahe banget bangga kanggo kula & kulawarga. Aku seneng banget karo bapakku sing teka kabeh lan nonton, tresna sampeyan. "

Ing April 2018, Declan Rice dijenengi minangka runner-up kanggo penghargaan 2017-18 penghargaan Taun kang kaparingake kanggo Marko Arnautović. Senajan kalah, dhèwèké tetep nduwèni penghargaan maneh kanggo palu muda taun kasebut kanggo taun kapindho.

Nggawe Statement:

"Aku wis teka maneh sawise diluncurake dening Chelsea ing 14 lan limang taun sabanjure aku main kanggo West Ham ing Liga Premier," ngandika Rice sing dirilis dening Chelsea nalika umure 14.

Dina iku ana dina sing gila lan siji sing nggawe kulawarga Declan Rice banget bangga karo prestasie. Padi nganggo kesempatan iki kanggo mbuktekake manawa Chelsea dadi apik. Dheweke nggawe statement kanggo klub lan seneng banget karo kinerja.

Ing 23 Desember 2018, Padi nampilake 50th kanggo West Ham. Piyambakipun dados pemain ingkang sepisanan ingkang nindakaken nalika isih remaja Michael Carrick's rekaman. Sawise ndeleng minat saka Man City, West Ham mutusake supaya menehi kontrak anyar nganti 2024 kanthi opsi tambahan taun. Wektu sing ditemtokake dijupuk ing video ing ngisor iki;

Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Declan Rice Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Hubungan

Declan Rice minangka wong sing ngrasakne katresnan nalika umur remaja. Panjenenganipun mutusaken kangge nggayuh sesambetan kaliyan sesepuh remaja, saéngga narik kawigatosan publik utawi media sosial.

Umur hubungane Declan Rice

Boten kados pemain bal-balan ingkang paling enom, ndamel hubungan masyarakat boten sae amargi pengawasan publik kasebut saged mangaruhi karir enomipun. Iki, Nanging, ora kasus Declan Rice sing wis ngerti saham sing digawe. Liwat bintang bal-balan, ana wag glamor ing jeneng Lauren Fryer sing umur padha karo dheweke pacar.

Pacar Declan Rice - Lauren Fryer

Rice minangka pacangan sing bisa nyanyi lagu-lagu cinta marang pacar, nulis puisi, lukisan cat lan sing paling penting, nggawe video lagu cinta sing dipenuhi foto-foto cinta lan Lauren Fryer. Ing ngisor iki minangka salah sawijining video kasebut.

Declan Rice Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Lifestyle

Sadurunge 28th Desember, 2018, Declan entuk kacang sing mung £ 3,000-a-minggu. Minangka nalika nulis, dheweke entuk £ 30,000-a-minggu kang tegese nuduhake owah-owahan gaya urip.

Declan Rice Gaya urip

Declan Rice Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Faktor Untold

Declan nggabung karo akademi West Ham, Declan dadi pengagum lan penggemar Pablo Zabaleta sing main ing Man City nalika kuwi.

Ngomong babagan kekagumane Argentina, dheweke tau ngomong ...; "Aku dadi penggemar Pablo ing 2014. Saka Fan, aku dadi kanca teater dheweke

Declan Rice Untold Facts

Declan Rice Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Pribadi

Mangerteni urip pribadine Declan Rice bakal mbantu sampeyan njupuk gambar sing lengkap babagan panjenengane.

Declan minangka wong sing nduweni status kamardikan jeroan sing ndadekake dheweke bisa ngalami kemajuan gedhe sajrone urip pribadine. Dirilis dening akademi Chelsea FC sing dibangun ing Declan sing nduweni mental lan disiplin angel sing nggambarake gaya mainane saiki.

Mriksa: Sugeng maca kisah Kisah Uskup Declan Rice lan Fakta Biografi Untold. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

KOMUNITAS 2

  1. Declan, matur nuwun babagan damel gol ingkang kaping setunggal panjenengan sapunika. Gol ngrusak, lan karir apik ing kertu.
    (Mangga diputer kangge Inggris). lol.
    Sing aside, aku ilang nutul karo bapak sawetara taun kepungkur, lan seneng nyekel dheweke, wong sing paling lucu sing aku ketemu ing uripku.
    Yen sampeyan bisa menehi dheweke ngerti yen tukang pipo saka dina phps ngirim sing apik, aku bakal tansah ngucapake matur nuwun.
    Iku ora masalah kayu, Aku sengit westham, dadi penggemar qol sepanjang umur, mung dolanan.
    Chelan Declan.
    Kind regards, Les Roberts.

  2. Daddy Declan, Sean, bisa ngeling-eling ing tim sekolah nalika dheweke ana 11?
    We menang 'tuwung' muter ing tanah lawas Burton Road ing Kingstonian.

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene