Factor Biografi Ciro Immobile

0
3304

LB menehi Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng "immobile". Cerita Kisah Kanak-kanak Ciro Immobile Kita ditambah Biografi Biografi nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge ketenaran, latar kulawarga, hubungan urip, lan akeh fakta-fakta OFF-Pitch (sethitik dikenal) babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti ketrampilan apik banget nanging mung sawetara nganggep Ciro Immobile's Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Ciro Immobile Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal lan Keluarga

Miwiti, Ciro Immobile lair ing 20th dina Februari 1990 ing Torre Annunziata, Italia. Dheweke lair saka bapake Antonio Immobile lan ibune Michela Immobile.

Tuwuh ing kutha asalé (Torre Annunziata digambar ngisor) sing dumunung ing sikil Gunung Vesuvius, sikap Immobile sing kepengin banget kanggo muter bal-balan menehi alesan wong tuwanane supaya prihatin karo integritas struktural bangunan.

Facts About Hometown of Ciro Immobile Torre Annunziata

Kekuwatane ora ana hubungane karo gunung berapi aktif sing adoh Gunung Vesuvius sing kaping pindho numpes kutha Annunziata. Iki biasane fokus marang kecenderungan ngrusak Mudhun Immobile kanggo ngowahi urip lan kamar turu menyang lapangan bal-balan, ngendi dheweke njupuk tembakan kanthi nolak.

Facts About Childhood of Ciro Immobile

Lair kanak-kanak Immobile uga ngidini keprihatinan babagan safety kakangnane, Luigi sing kerep dipanggonake nampa tembakan kasebut, pangembangan sing ora mung ngrusak kesehatan bocah nanging uga bisa ngetrapake dheweke kanggo ngubengi dalan sing bisa ngobong kakange.

Ora suwe, wong tuwane Immobile nyumurupi yen cara paling apik kanggo nylametake omah saka kehancuran iki yaiku kanggo menehi panjaluk marang anak lanang supaya bisa diekspresikan kanthi nyathet dheweke ing sekolah bal-balan kampung asalé, Torre Annunziata '88 nalika umuré mung umur 5.

Klub Pemuda Ciro Immobile

Ciro Immobile Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Jalan Terlarang

Immobile ngladosi 5 taun salajengipun ing gesangipun wonten ing Torre Annunziata '88, ing pundi piyambakipun ngasah kemampuan bal-balanipun ing bidang penataan ingkang akurat. Pertunjukan sing nyengsemake dheweke kepengin pindhah menyang Sorrento Calcio (sawise berjuang kanggo ngadegake klub pemuda Empoli lan Salernitana) ing ngendi dheweke nyelehake gol 30 ing musim 2007-08.

Ciro Immobile Youth Club Progress

Bebarengan karo usaha-usaha bal-balan remaja Immobile, dheweke pindah menyang Juventus ing 2008. Muter kanggo tim U19 saka tim pemuda, wangun gol gol Immobile nggoleki dheweke ngalahake rekor skor Renzo Cappellaro taun 50 sing lawas uga nggawe debut Serie A nalika dheweke dadi 18.

Ciro Immobile Kanthi Juventus U19

Ciro Immobile Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Rise To Fame

Nalika heroik Immobile ing tingkat pemuda bisa ngrebut popularitas lokal, dheweke uga ngalami ups lan down nganti ketukan dadi peteng nalika dheweke pindhah menyang Torino ing 2013.

Iku ing Torino sing ora bisa dienggo metu saka jerone underestimation lan obscurity kanthi mencetak gol ing debut kanggo tim lan ngumpulake total gol 23 kanggo mbantu Torino ngrampungake 7th ing pungkasan musim 2013-2014 Serie A.

Ciro Immobile di Torino

Gol kang angka kang paling dhuwur kanggo musim iki ora mung bisa ndeleng dheweke menangake Golden BootCapocannoniere) nanging ditarik perhatian para pamandu supaya bisa ngamanake layanane klub Eropah. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah

Ciro Immobile Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Relationship urip

Konco saben pemain Italia sing sukses dadi pacar utawa wag lan Immobile ora ana sing kajupuk. Striker prolifik ana ing hubungan langgeng karo Jessica Melena; a girlfriend and Model who became his wife.

Ketemu Wag utawa Gendakan Ciro Immobile Nguripake Wife

Pasangan kasebut ketemu liwat media sosial nalika Imobile main kanggo Pescara. Dheweké ora suwé sadurungé kondhang sajroné tresna marang Jessica sing wis ninggalake perkara-perkara sing dheweké tau ditawan, sawijining fakta sing diwiwiti nalika wawancara ing ngendi dheweke nyathet:

Kanggo marga saka Immobile, aku lunga, family and my roots. His love was like a tusunami that swept what used to be my former life and ushered me into new beginings.

Ngomong babagan apa sing nggawe dheweke ambruk ing katresnan lan acara sing nyebabake pernikahane ing 17th May 2015, Jessica nyathet yen dheweke kaget karo sawetara ciri kepribadiane, kayata kepinginan kanggo nggawe garwane metu saka dheweke.

Ciro does not make me miss anything, he is protective, romantic and sweet, it suffice to say he is the missing puzzle of my life.

Ciro Immobile Met lan Married Jessica Melena

Pernikahan pasangan kasebut diberkahi karo bocah wadon, nanging, ora ana sing nyangkal nyatane yen bapak romantis bakal duwe anak lanang minangka bojoné:

we are three women at home because we have two daughters: Ciro is happy, but I do not deny that he would like a boy “.

Ciro Immobile's Wife and Daughters

Ciro Immobile Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Tato Artis

Paling Pemain dikenal nggunakake seni awak sing duwe janji misterius nanging tato Immobile minangka salah siji sing nyengkuyung apa sing dikarepake wong sawise sasuwene lembaga perkawinan: bangunan kulawarga sing asri. Dheweke nduwe label tato ing ngisor iki 'Dove incomincia la vita e l'amore non finisce mai.' kang tegese 'Ing ngendi urip wiwit lan katresnan ora bakal rampung.'

Ciro Immobile Tatoo Facts

Sadurunge nduwe tato ing ndhuwur, Imobbile digunakake kanggo duwe arti sing luwih rinci babagan putrinipun, Michela sing pisanan ing lengen tengen.

Ciro Immobile Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Ketergantungan kanggo Video Games

Pemain bal-balan paling profesional nggawe hobi saka muter video game nanging sawetara banget njaluk hobi mereka metamorphosed menyang kecanduan kaya immobile sing katon dosis abot kanggo muter FIFA17.

Perhatian ditarik menyang kecanduan Immobile nalika Oktober 2016 nalika garwane, Jessica Melina ngirim video ing kaca Instagram dheweke kanggo ngumumake apa sing diarani wong akeh minangka beboyo kecanduan FIFA17.

Video sing ditangkap Jessica nyoba njaluk perhatian saka bojone sing ngeculke dheweke. Dheweke bisa krungu takon "Darling apa sing kowe tindakake?" Nanging Immobile banget engrossed ing game kanggo éling sing dheweke malah ana !.

Kecanduan Ciro Immobile kanggo FIFA17 Video Game

Ciro Immobile Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Dhewe nyerang

Immobile meh dipateni nalika Juli 2018 dening penggemar kelab pescara pescara nalika dheweke santai ing pantai bareng karo garwane lan putri loro. Nanging, sunburia langsung menyang bantuan Immobile nalika polisi bersenjata nindakaké tindakan kanthi nyekel wong sing nganggo péso.

Perkembangan iki narik kawigaten global kanggo kepiye para penggemar pahit lan pribadhi saka klub-klompon bisa njupuk hasil pertandingan sepakbola, sing uga dituduhake dening pemilik restoran sing cedhak karo pantai.

"Aku ora ngerti penyerang. Iki jenis kejadian sing kedadeyan nalika wong menehi wigati banget kanggo kasetyan ing bal-balan. "

Ciro Immobile Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip pribadi

Immobile minangka pemain sing ditemtokake sing ora bisa mbuktekake piyambak minangka salah sijine sing paling apik. Iki katon ing comebacks nyengsemake kanthi formulir gol-skor nalika akeh nganggep karir bal-balane dadi mandheg.

Luwih maneh, dheweke uga ngrasa kudu dikepung karo tresna saka kulawarga lan kaendahan saka garwane.

Pribadi Pribadi Prakawis Ciro Immobile

Wiwit kelemahane, Immobile bisa dadi keras kepala, cemburu lan tanpa kompromi. Ndhuwur kabeh, dheweke artistik, seneng romance lan spiritual.

Ciro Immobile Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Ora Cukup nomer busana

Nalika pemain bal-balan liyane nyithak angka sing nggambarake peran kasebut ing lapangan nalika muter nomer 17 ing kaos Leonardo Bonucci dadi luwih akeh peran lan tugas. Nomer iki nuduhake tanggal lahir saka garwane Jessica Melena, sing lair ing Juli 17, 1990. Iki sebabe dheweke tansah ngupayakake nggawe penampilan klub karo kaos depictipang nomer sing dihargai.

Alesan Behiind Nomor Coby Immobile Nomor 17

Mriksa: Thanks kanggo maca Ciro Immobile Childhood Story karo fakta-fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene