Fakta-fakta Biografi Kingsley Coman

0
5317

LB presents Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal dening Nama Pangguna; "Tikus Tail". Kisah Kisah Kanak-kanak Kingsley Coman ditambah Bukti Biografi Untold ndadekke sampeyan akun lengkap acara-acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh fakta sing kurang dikenal babagan panjenengane.

Ya, kabeh wong ngerti kabisan cepet, nanging sawetara mikirake Kingsley Coman's Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Fakta Kisah Kingsley Coman Anak Untold -Awal Life & Janji

Kingsley Coman lair ing dina 13th Juni 1996 ing departemen Seine-et-Marne, Paris, Prancis. Dheweke lair saka ibu Prancis lan ibu bapake, Christian Coman sing asal saka Guadeloupe, sing asal saka Thierry Henry, Claude Makelele, Lilian Thuram lan Frank Leboeuf. Kingsley was a fan of Thierry Henry sing bakat nyengkuyung dheweke kanggo njupuk sepak bola akeh minangka bocah.

Kingsley miwiti karir remaja nalika umur enem taun, gabung karo US Sénart-Moissy ing 2002 sadurunge gabung karo Paris Saint-Germain ing 2004.

Kingsley Coman Childhood Story

Minangka bapak nate, "Kingsley minangka bocah sing ngetutake saben game utawa turnamen sing ilang. Aku ngelingi turnamen bal-balan ing Lille. Timnas njupuk gol ing semifinal lan iki nyebabake 1-0. Sanalika, dheweke wiwit nangis. Little Kingsley njupuk werni ing gawang, nggawa bali menyang titik pusat komitmen lan miwiti kickoff. Timnas liwati bola bali menyang dheweke lan 'King' gelem nglakokake tim oposisi kabeh kanggo nyayakake. Iki minangka taun kapisan junior ing PSG. Dina iki, nangis ora dadi masalah. Nalika dheweke entuk pertandhingan penting, pacare lan garwane ngomong yen dheweke ora bisa guneman karo wong sing sethithik sapisan. "

Kingsley dadi pemain PSG sing paling disenengi minangka pemain muda PSG paling enom lan paling apik. Ing umur 10, dhèwèké wis main kanthi pangkat 14 amarga kemampuané. Kingsley sepisan katon beda-beda ing umuré ing PSG.

Foto-foto Kingsley Coman

Coman digawe debut profesional kanggo PSG ing 17 Februari 2013. Tampilan kasebut ndadekake dheweke pemain paling enom ing sejarah PSG ing taun 16, wolung wulan lan papat dina. Coman pindhah menyang Juventus ing 2014 saksampune tilar kontrak, ngalahake Serie A lan Coppa Italia ing musim pertamane ing Italia. Ing wulan Agustus 2015, dheweke ditransfer liwat pinjaman menyang Bayern Munich, menang kaping pindho ing musim pisanan. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Fakta Kisah Kingsley Coman Anak Untold -Urip Hubungan

Ana sing ngomong yen; "Wong lanang ora seneng karo bocah wadon sing paling ayu, dheweke tresna marang bocah wadon sing bisa nggawe donya sing paling ayu." Kanggo Coman, dheweke ana ing hubungan karo kaendahan sing isih ndadekake donya ayu. Model Perancis Sephora Goignan duwe anak kanggo dheweke.

Ibu lan rayi saka Kingsley Coman

Sephora Goignan éndah ditepungaké déning kanca-kancané amarga dhèwèké ora duwe dhukungan kanggo wong sing ditemokaké ing foto ing ngisor iki. Dheweke katon ayu lan angel lan bisa nggawe wong duwe kupu sing akeh ing weteng.

Kingsley Coman no: 1 fan

Sephora Goignan dadi tanggung jawab supaya dheweke bisa njupuk wektu kanggo nglakokake karya kinsley sing artine donya.Kingsley Coman nemu dukungan saka pacar

Senadyan katresnan, akeh sing takon kepiye kenapa Coman isih kepengin ora ngerti apa sing dialami wanita. Bebener diwenehi. Hubungane karo dheweke ing Juni 2017 sawise Kingsley nyerbu dheweke. Kita bakal menehi breakdown.

Kingsley tau didenda £ 4,390 kanggo serangan ing Sephora Goignan sing ngiwa dheweke ora bisa kerja nganti wolung dina. Coman, nalika ditakokake, dheweke ngaku yen dheweke ora gelem nyusul sawisé mantan partner kasebut ngirim foto ing akun Instagram tanpa ijin. Tinimbang nekani latihan, dheweke nglampahi minggu ing pengadilan Perancis sawisé nyuwun guilty kanggo kekerasan domestik. Winger nampi tuduhan kasebut nanging ora gelem menehi pernyataan sawise penampilan pengadilan. Klub sawise ditemtokake dening Bayern Munich kanggo serangan sing banjur disesali.

Kingsley Coman bakal ditudhuh amarga diserang karo pacar

Fakta Kisah Kingsley Coman Anak Untold -Pribadi Pribadi

Kingsley Coman nduweni atribut ing ngisor iki kanggo kepribadiane.

Kekuatan Kingsley Coman: Adaptable, kemampuan kanggo sinau cepet lan ijolan ide. Kingsley Coman minangka jenenge sinonim kanggo nyepetake sing katon ing ngisor iki.

Kelemahan Kingsley Coman: Dheweke kerep entuk gelem sing bisa nuntun kekerasan domestik. Mangkene, dheweke bisa dadi ora sopan lan ora percaya.

Apa Kingsley Coman seneng: Nggawe perjalanan singkat ing kutha, muter musik, maca kabeh jenis majalah, lan ngobrol karo mung kanca sing cedhak.

Apa Kingsley Ora dislikes: Dadi piyambak, ditahan, pengulangan tugas latihan aneh lan rutinitas.

Ing ringkesan, Coman nggambarake rong kapribaden sing beda sing bakal sampeyan ora ngerti. Dheweke bisa tumindak sopan santun, komunikatif lan siap kanggo seneng-seneng. Teka bisa tiba kanthi serius nalika sampeyan ora nyana. Akeh sing ngandhani kanca-kancane Renato Sanchez sing paling ngerti.

Fakta Kisah Kingsley Coman Anak Untold -Kutuk Rambut

Kingsley Coman tau ngalami wengi sing ala - ing lapangan lan ing sirahé. Drama diwiwiti nalika pemain Prancis mimpin aksi raksasa Bundesliga ing babak semi final Liga Champions nglawan Atletico Madrid, kanthi Athletico menang thanks kanggo kesalahane.

Nanging aside saka goal nggumunake nglawan tim, salah siji liyane nyekel mripat saka pembuangan nonton match ing ngarep: Iku rambut Rawuh Coman digambar ing ngisor iki.

Kingsley Coman bakal dirubuhake dening penggemar kanggo rambut rambute

Sejatine, kaya sing sampeyan bisa ndeleng saka gambar ing ndhuwur, Coman mutusake kanggo muter ing ngarep ribuan penonton lan mayuta-yuta pamireng nuduhake rambut rok buntut ing sisih endhasé. Sawise kalah ing pertandhingan kasebut, para penggemar banjur ngilangake rambuté. Conto tweets sing katon ing ngisor iki.

Temenan, kaya sing sampeyan bisa mbayangno, para penggemar cepet-cepet nemokake rambute lan padha ora prayoga nyalahke dheweke. Sanajan kabeh serangan marang rambute, Kingsley ora tau duwe tembung karo tukang cukur. Rambut isih tetep ing wektu nulis.

Fakta Kisah Kingsley Coman Anak Untold -Ora wedhi

Coman ora isin kanggo ngandhakake pendapate. Ing babagan recounting wektu muter kajaba Zlatan Ibrahimovic ing PSG, Coman ngandika saka Swedia: "Aku hubungan karo Ibrahimovic wis rampung netral. Dheweke ora jinis pemain kanggo nyedhaki pemain sing luwih enom lan menehi saran. Dheweke mung peduli karo dheweke. "

Nanging, Coman nduweni pujian sing luwih dhuwur tinimbang Pep Guardiola: "Dheweke dadi pelatih paling apik ing donya, ing pendapatku. Aku wis dikembangake uga ing pep, Aku ga akèh saka pertandhingan laku lan dheweke wis nampilake pracaya gedhe marang aku. "

Fakta Kisah Kingsley Coman Anak Untold -Costa Partnership

Coman lan Douglas Costa wis dikombinasikake banget amarga wiwit ketemu ing FC Bayern Munich. Kanthi ciloko Arjen Robben lan Franck Ribery nyangkal Allianz Arena setia ningali 'Robbery' ing penerbangan penuh, pertunjukan Costa and Coman ing sayap langsung nyakseni para penggemar Bayern 'Analisis CoCo'.

Fakta Kisah Kingsley Coman Anak Untold -Sepakbola Kepribadian

Senadyan dianggep minangka salah sawijining pemain nom-noman sing paling cerah, Coman minangka pemain sayap sing cerdas, bakat lan teknis, kanthi skill apik, vision, kecepatan lan akselerasi. Kingsley saged main ing salah siji sisi utawa malah ing tengah, minangka gelandang utawa nyerang minangka striker.

Malah panjenenganipun sacara alami mlaku tengen, posisi pilihanipun ana ing sisih kiwa, sing ngidini dheweke bisa ngalahake musuh ing salah sawijining kahanan, ngetokake tengah menyang kaki tengen, lan uga njupuk gol, nggawe kesempatan kanggo teammate, utawa nggawe serangan nyerang menyang wilayah kasebut. Ing taun 2015, Don Balón jenenge Coman minangka salah sijine pemain paling apik 101 ing donya

TUTUP: Thanks kanggo maca Kingsley Coman Childhood Story karo fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene