Factor Factbook

0
4021
Factor Factbook

LB nyedhiyakake Kisah Penuh Football Stopper sing paling dikenal kanthi jeneng celukan; "Mr Save". Kisah Kisah Anakku Navas Anak lan Sejatine Biografi Bukti sing ndadekke sampeyan acara lengkap saka acara-acara penting saka masa kanak-kanak nganti saiki. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge ketenaran, latar kulawarga, hubungan urip, lan akeh fakta-fakta OFF-Pitch (sethitik dikenal) babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti perannya karo Real Madrid tim. Nanging, mung sawetara nganggep Keylor Navas 'Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Factoring Facts -Awal urip

Keylor Antonio Navas Gamboa dilahirake ing 15th Desember 1986 marang ibune, Sandra Gamboa lan bapake, Freddy Navas ing San Isidro de El General, Kosta Rika.

Keylor Navas lair dadi latar mburi kulawargané miskin sing disebabake kamiskinan sing meksa wong tuwané dadi migran. Nalika Keylor umur enom, wong tuwané Sandra lan Freddy wiwit lelungan menyang negara-negara Amerika ing sebagéyan liya kanggo nyabrang negara lan ngupaya kesempatan ing tanah impen. Amarga iku lelampahan mbebayani sing kapenuhan ora mesthi, loro Freddy lan Sandra ngiwa, kekurangan Keylor (digambar ngisor) sing tinggal piyambak karo nenek lan adhine.

Keylor Navas Childhood Story

Wong tuwané tau mratelakake pangrasa babagan keputusan kanggo ninggalake putrane lan anak sing paling enom. Wonten ing pawulangan sanés, ibu Navas, Sandra nyariosaken hal-hal ing ngisor iki;

Iku kaputusan sing banget kanggo kudu ninggalake Navas lan adhine, utamane nalika putrane mung umur 4 taun.

Kaputusan Agung: Sadurunge ninggalake wates wilayah Amerika Serikat, bapak Kaylor Navas nggawe keputusan sing ngubah nasibe putrane lan kulawarga. Saenipun, piyambakipun mundhut wekdal kangge ndandosi katresnan bal-balan dhateng putranipun, maringi pitutur dhateng piyambakipun supados piyambakipun aktif ing bal-balan. Iki katon Little Keylor nalika umur 5, main bal-balan. Tekad kanggo dadi kiper profesional ora fantasi lewat.

Factoring Facts -Rejection lan Rise Fame

Thanks kanggo pitutur bapakne Keylor Navas tindak menyang pedregosso sekolah bal-balan pitung taun karo dhuwit disimpen dening wong tuwa sadurunge dheweke departure. Saenipun, piyambakipun boten saged mlebet ing tim kutha amarga karakteristik ingkang boten sae. Keylor Navas ngadhepi pirang-pirang penolakan amarga dheweke katon lemah banget kanthi dhuwur sing ora nyenengake.

Luck akhire teka kanggo Keylor ing taun 1995 nalika dheweke ditampa dening klub ing Tanah Air, Deportivo Saprissa. Dheweke main ana ing 10 taun, kanthi gelar enem gelar liga. Bentuknya tertutup mata pengintai dari klub divisi Spanyol, Albacete yang membawanya ke Eropa. Keylor sawise dipinjamkan menyang Levante, yakin klub sing tuku dheweke kanggo £ 100,000. Iki menehi kesempatan kanggo main ing La Liga ing 2012. Uga nyatakake yen Keylor diwenehi wektu kanggo tim nasional Kosta Rika nalika arep nyiyapake Piala Donya FIFA 2014.

Keylor dadi salah sijine kiper paling apik ing turnamen amarga thanks kanggo gaya manuk sing nyenengake.

How Keylor Navas Rose to Fame

Yen sampeyan bisa ngeling, dheweke minangka bagéyan penting saka tim Costa Rica sing ngagetake Uruguay (Juara 3 - 1) ing pertandhingan grup turnamen kasebut. Maneh, dheweke nggawe juwara ngirit ing adu penalti nglawan Yunani sing nyakseni Costa Rica nganti babak perempat final Piala Dunia.

Eksploitasi Piala Keylor ngasilake Real Madrid nyuwun layanan lan pemicu klausul buyout € 10 yuta. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Factoring Facts -Urip Hubungan

Keylor Navas ketemu bojone mbarep Andrea Salas thanks kanggo keputusane ngiringi pasamuwan loro-lorone seminggu. Loro-lorone kekasih ana ing antarane para penyembah pertengahan minggu ing sawijining gereja evangelis ing Santa Ana ing taun 2008. Mati padha kejiret ing sajrone layanan pasamuan lan iki ngarahake sawetara perasaan bebarengan. Loro-lorone mutusaké njupuk foto ditindakake sawise layanan gereja lan iki diwenehi wiwitan crita cinta sing wis suwe nganti tanggal iki (kaya nalika nulis).

How Keylor Navas ketemu karo bojoné, Andrea Salas

Pasangan mau nikah setaun sawisé pacaran, tepaté ing Desember 2009. Navas lan Salas saiki uga duwe putra, Mateus.

Keylor Navas Wedding Photo

Prakawis Keylor Navas Wife: Andrea Salas minangka kaéndahan lan mantan model Costa Rica. Dheweke mutusake kanggo ngakhiri karir nalika dheweke nikah karo Navas. Penting kanggo dicathet yen Andrea tau nikah karo bocah-bocah sadurunge pacangan teka maneh.

About Keylor Kang, Andrea Salas

Minangka katon ing foto ing ngisor iki, dheweke dicekel bocah (Mateo Navas Salas lan Daniela Navas Salas) saka mantan bojone dadi bagéyan penting saka foto pernikahané.

Photo sungguhan Navas Wedding nuduhake bocah-bocah Andrea

Andrea ora tau dadi wong umum. Dheweke ora duwe kaca Instagram, lan mung sawetara foto dheweke ing kaca bojone. Andrea duwe loro adhine sing jenenge Walter lan Bairon.

Factoring Facts -Katrangan kulawarga

Iku Sepak Bola sing ngowahi latar mburi kulawarga Keylor Navas saka mlarat kanggo kasugihan. Keylor duwe loro sadulur yaiku Keilyn lan Kimberly. Kimberly digambarake ing ngisor iki, adoh saka adhine Kaylor lan adhine Keilyn digambarake adhine adhine, yaiku penyihir rambut populer ing Kosta Rika.

Keylor Photo Navas 'Family with Sisters

Grand Parents: Minangka nalika nulis, kakek-nenek Keylor Navas isih urip. Ing ngisor iki ana foto Elizabeth Guzmán, nenek Keylor, Sandra Gamboa ibuné lan Juan Gamboa (mbah kakungnya), ngomong babagan carane angel kanggo Keylor dhisik.

Tombol Lor Family Facts - About Ibu lan Ibu

Kang Ibu: Ibune ibu Navas, Sandra Gamboa duwe anak wadon sing katon banget kaya dheweke minangka regane pasuryan. Anak cucué uga katon kaya ing foto ing ngisor iki.

Tombol Lor Family Facts - About Ibu

Sandra manggon akeh wektu karo putune Alonso lan Bianka Rodriguez, ing lingkungan San Andres, ing Pérez Zeledón, Kosta Rika.

Bapakne: Wong dhewe, sing nggawe karir Keylor bisa dadi bapakne, Freddy Navas. Digambar ing ngisor iki yaiku Feddy sing dadi pengacara utama karier putrané.

Tombol Lor Family Facts - About Rama, Freddy Navas

Minangka katon ing foto ing ndhuwur, Keylor Navas katon kaya bapakne, Freddy sing ngelola kariré.

Factoring Facts -Urip Pribadi

Apa Keylor Navas diasihi dening Cristiano, James, Marcelo

  • Panjenenganipun Sedherhana lan Kados: Miturut bapakne, Freddy;

"Aku nesu lan nangis ana ing mripate nalika krungu akeh wong sing jenenge anakku ing Bernabéu. Keylor ngandhani yen kabeh pemain ing tim tresna banget. Marcelo, Cristiano, James lan kabeh liyane, amarga dheweke banget andhap lan tenang. "

  • Cukur rambut:

Kenapa Keylor Navas dicukur rambutnya

Nalika Keylor Navas menang La Liga ing 2017, dheweke ngrayakake kanthi kepalane dicukur kanggo ndhukung bocah-bocah ing saindhenging donya kanthi kanker. Marcelo yaiku sing nyukur rambuté.

Kenapa Marcelo Diperkosa Keylor Navas Hair

Factoring Facts -Kepercayaan Keagamaan

Navas minangka Kristen ingkang setya. Panjenengane ngandika bab pracayane, pangandikane: "Dhuh Allah, kawula rawuh rumiyin. Sadurunge saben game aku kneel, aku mbukak sandi tangan lan ndedonga ... Passage favorit saka Kitab Suci punika Galatians1: 10 kang ngandika:

"Manawa aku isih nggayuh marang wong, aku ora bakal dadi abdine Sang Kristus."

TUTUP: Thanks kanggo maca Keylor Navas Childhood Story karo fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene