Kevin-Prince Boateng Kisah Kanak-kanak Tambahan Untold Biografi

0
5662
Kevin-Prince Boateng Childhood Story

LB presents Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal dening Nama Pangguna; "Masalahe". Kisah Kisah Kanak-kanak Kevin-Prince Boateng serta Biografi Tanpa Kasar Bukti sing ndadékaké panjenengan bakal dadi akun lengkap acara-acara penting wiwit saka masa kanak-kanak nganti tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh bukti babagan babagan.

Ya, kabeh wong ngerti babagan kariré sing kontroversial, nanging sawetara nganggep Kevin-Prince Boateng's Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Kisah Kevin-Prince Boateng Kanak-kanak Tambahan Untold Biografi Fakta: Awal Taun

Kevin-Prince Boateng lair ing dina 6th Maret 1987 ing Berlin Kulon, Jerman. Dheweke lair saka ibu Jerman, Christine Rahn lan bapake Ghanian, Pangeran Boateng, Sr.

Kevin-Prince isih cilik nalika bapakné ninggalaké omah omah amarga masalah nikah. Dadi ibu Jerman, Catherine, rampung jam kerja kanggo ngurus Kevin-Prince.

Kevin-Pangeran Boateng Foto Anak

Bebarengan karo sadherekipun, George, Boatengs tansaya tuwuh ing Berlin. George (kakang sepuh) lan Kevin-Prince tansaya tambah karo ibune ing Wedding, sawijining distrik multikultural ing Jermany. Padha urip ing cwilayah iki rada mlarat, nanging saduluré sing paling enom, Jérôme, tinggal bareng karo bapakné ing wilayah sing luwih sugih. Kevin-Prince dikenal dadi "Anak Ghetto" sajrone mangsa kanak-kanak amarga kemampuane kanggo nyampur karo kabeh warga negara lan kesenenganan dalane.

Kevin-Prince Boateng

Senadyan Kevin lan Jerome urip, telung sedulur sing cedhak lan bakal ketemu ing akhir minggu lan liburan sekolah kanggo dolanan bal-balan bebarengan.

Kevin-Prince karo seduluré Jerome- Childhood Story

Nalika wektu George nalika dadi pemain bal-balan wis rampung, dheweke isih enom wae. Loro-lorone padha diwenehi istirahat ing Hertha Berlin, teka ing pangkat, menyang cadangan lan pungkasane tim pisanan. Dadi sing paling tuwa saka pasangan iki, Kevin-Prince minangka sing pisanan nggawe markahane.

Piyambakipun miwiti kariripun ing Reinickendorfer Füchse sadèrèngipun pindhah dhateng Hertha BSC lan ngrampungaken kariripun. Kevin tekan puncak kariré ing Portsmouth, Milan lan Schalke 04. Tinimbang Jerman, dheweke milih nggabung karo garis ramane kanthi makili Black Stars of Ghana. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Kisah Kevin-Prince Boateng Kanak-kanak Tambahan Untold Biografi Fakta: Urip Hubungan

Amarga dheweke banget tampan, Kevin-Prince seneng banget karo bocah wadon ayu sing ngubengi dheweke kaya hiu. Nanging, siji wanita ketemu dheweke ing atine.

Ing 2007, Boateng nikah karo garwane lan kekasih bayi, Jennifer Michelle sing umuré luwih lawas saka 3.

Boateng uga nikah karo garwane lan bocah cilik, Jennifer Michelle

Perkawinan kasebut berlangsung rong dina sawisé ndhaftarake Spurs ing Juli 2007. Dheweke wis ngandhut ing dina nikah. Anak Boateng, Jermaine-Prince Boateng, dilahirake ing taun sing padha ing 2007.

Kevin Pangeran-Boateng, Jennifer lan Putra

The Divorce: As Ghana Soccernet nuli, perobohan tetep marang bojone banjur nyebabake pegatan ing 2011. Iku Kevin sing menampar garwane karo kabar pegatan sawise padha sesandhingan karo cara philandering.

Partai-partai sing ngopeni alkohol ngadhepi anané konsekwensi Boateng sing ora ana ing omah sing mimpin tumrap bebrayan agung antarane loro sing nyebabake pegatan nyeri. Kevin-Prince Boateng dadi perokok reguler ing wektu iki. Ing kasunyatan, dheweke katon duwe rokok lan ngombe sadurunge njupuk tes obat rutin.

Kevin-Prince frustrasi

Rawuh Boateng karo Jenny wis rampung nalika main kanggo Ghana ing Piala Dunia 2010.

Ing midfielder 2016 Ghana, Kevin Pangeran Boateng miwiti hubungan karo presenter TV Jerman, Melissa Satta.

Kevin Pangeran Boateng lan Melissa Satta.

Kevin-Prince diikat ing upacara intim ing gereja paroki Stella Maris ing Italia. Upacara sing prasaja nanging anget ndeleng sawetara kanca lan pasangan sing paling cedhak. Dheweke ngagem busana putih tradisional nalika wong wadon nganggo tuxedo kanthi ireng.

Kevin Prince Boateng weds Melissa Satta

Pemain bal-balan wis tau nganggo model iki nganti patang taun sadurunge nikah lan duweke putrane, Pangeran Maddox sing dadi halaman upacara. Kevin-Prince seneng njupuk bojo ayu nalika liburan.

Kevin Prince Boateng seneng liburan karo Melissa Satta

Melissa sadurunge upacara perkawinan nunjukake yen ritus pernikahane ora penting kanggo dheweke lan Pangeran Boateng nanging nalika Maddox dilahirake, pasangan kasebut merasakan iku mung sing bener kanggo nindakake; bentuk perlindungan kanggo anak sing apik banget lan lim kanggo nyawijikake kulawarga.

Kevin Pangeran Boateng, Melissa Satta lan putra

Sayang lan luwih anyar, Kevin-Prince Boateng lan Melissa Satta diketokake wis ngalami sawetara masalah ing sesambetan ing awal taun iki, nanging banjur nerusake tatanan kasebut lan nerusake hubungan sing luwih kuat.

Kisah Kevin-Prince Boateng Kanak-kanak Tambahan Untold Biografi Fakta: Urip Keluarga

Minangka kasebut sadurunge, Boateng nduweni ibu Jerman lan bapake Ghana. Dheweke teka saka kulawarga sugih. Bapake, Pangeran Boateng, ninggalaké Ghana ing 1981 ngarep-arep ngaso ing Jerman, ing ngendi dheweke kepengin sinau babagan administrasi, nanging ora berhasil lan dheweke mbuwang disk jockeying lan dadi pelayan. Ing ngisor iki ana Pangeran-Boateng Snr lan anak-anake nalika dheweke cilik banget.

Foto cilik saka Kevin, Jerome lan bapakne

Ing dokumen resmi, jenenge diwenehake minangka Kevin Boateng, nanging dheweke luwih milih jeneng Kevin-Prince kanggo ngurmati bapakne, Pangeran Boateng. Christine Rahn iku ibu Kevin-Prince.

Kevin Boateng kang ibu

Dheweke kerep diprentah kanggo nandhang kasangsaran sawisé bojoné ninggalake dheweke lan putriné, Kevin. Dina iki, pangapura iku urutan anyar. Nanging, mesthine nyatakake yen Christine ora cedhak karo ibu Jerome Boateng, Martina Boateng.

Paman bapa Kevin-Prince minangka mantan anggota timnas Ghana lan kakeknane ibune minangka sepupu bintang Jerman legendaris Helmut Rahn, pencetak gol kemenangan ing Final Piala Dunia FIFA 1954.

George lan seduluré, Jérôme, mung seduluré. Kakak paling tuwa kasebut diarani minangka sing paling talented, adhine wis dadi headline paling apik ing bal-balan donya lan adhine paling enom wis menangaké Piala Dunia lan Liga Champions. Bebarengan padha nambah nganti cukup kulawarga.

The Boateng Brothers

Senadyan sukses Jérôme lan Kevin-Prince ing salawas-lawase, George minangka pamikir sing paling bakat saka telu kasebut. Nanging, karir bal-balan dhewe diwatesi kanggo sawetara penampilan kanggo peralatan amatir lokal. Sawise mantra ing pakunjaran, dhèwèké narik perhatiané ing karir hip-hop.

CATETAN: (Iki George Boateng ora bakal bingung karo George Boateng liyane, keturunan internasional Belanda Holland sing main kanggo Feyenoord, menangaké Piala Liga karo Middlesbrough lan uga mlebu ing Coventry City, Aston Villa, Hull City lan Nottingham Forest).

Kanggo Jerome, Bintang Bayern Munich (kaya ing wektu nulis) ora tau ndhelikake tresna marang bapak lan Ghana. Jerome nduwe tato ing peta Afrika karo Ghana sing ditulis ing kono.

Jerome Tattoo Facts

Kisah Kevin-Prince Boateng Kanak-kanak Tambahan Untold Biografi Fakta: Tari

Senadyan gol kasebut, Kevin-Prince nduweni karakter sing apik banget - kalebu sawetara gerakan Michael Jackson sing kaya mengkono, sing dilakoni ing perayaan sing menang.

Kevin Prince MJ dance

Kisah Kevin-Prince Boateng Kanak-kanak Tambahan Untold Biografi Fakta: Bukti tato

Boateng minangka multiracial lan nduweni tato ing peta Ghana lan jeneng negara ing tangane. Iki minangka pranala sing katon ing warisan Ghana.

Kevin-Prince Tattoo Facts

Ing sacedhake iga, dheweke duwe tembung Cina sing nduwe arti; klan, kesehatan, katresnan, kasuksesan lan kapercayan. Kevin uga nduweni tato liyane ing awak ndhuwur lan ndhelikake nyuda lutut sing nuduhake Spiderweb. Iki nyebabake dheweke 'Spiderman Boateng' julukan.

Kisah Kevin-Prince Boateng Kanak-kanak Tambahan Untold Biografi Fakta: Racisme

Saindhenging pertandhingan awal ing pertandhingan ing papat divisi Italia ing Aurora Pro Patria, pemain ireng Milan tundhuk marang penyalahgunaan racist saka fans ing ngarep. Senadyan keluhan Boateng tetep ngurusi wasit, para pejabat ora tumindak - ninggalake pemain kanggo njupuk barang ing tangane dhewe. Ing menit 26th, Boateng mandheg midget, ngetokake bal lan nandhang angrily marang para fans ing pitakonan, sadurungé nyerbu ing lapangan, kanthi demonstratif ngilangi klambi. Mung slowing kanggo menehi penggemar dhewe, dheweke strode ing pemain sing nentang past, nampa dhukungan lan consolation saka teammates - kabeh ing ngarepe stunned stadion.

Tindakane dikirim shockwaves saindhenging sepak bola Italia lan adoh ngluwihi. Boateng ditemokake karo pesen dukungan lan penghormatan saka tokoh ing jero lan njaba game. Piyambakipun wani lan nemtokake piranti kanthi cara kasebut minangka salah sawijining tindakan sing paling visual tumrap rasisme ing bal-balan ing memori

Panjenenganipun nanggapi kanthi nada bola wonten ing pucuk lan nilaraken pitch, ing pundi piyambakipun dipuntampi déning timipun. Pertandhingan iki banjur ditindakake, lan aksi-akehe kanthi cepet dipuji dening maneka pemain lan komentator ing komunitas bal-balan.

Kisah Kevin-Prince Boateng Kanak-kanak Tambahan Untold Biografi Fakta: Money Spender

Sajrone wawancara karo koran La Gazetta dello Sport, Boateng ngungkapake dheweke ora mikir dheweke dadi bintang, lan ora gelem ngomong babagan dhuwit utawa kekayaan. Iku kawruh umum yen pemain bal-balan wis narik rejeki pribadine saka macem-macem usaha bisnis, sponsor komersial, lan upah kanggo luwih saka sepuluh taun karir profesional. Boateng kang dijenengi TV TV DStv salah sawijining olahragawan paling seksi ing Afrika, nyatakake kemampuan pasar minangka pemain lan dhuwit akeh.

Siji wektu Sexiest Afrika wong

Sadurungé ing kariré, Boateng ngembangaké kecanduan belanja serius kanggo pakaryané. Dheweke isih ngaku yen dheweke isih nduweni "Sekitar kapital 200, sekitar jaket kulit 20, lan pasangan sepatu 160". Liyane iku pemain bal-balan sing dikenal kanthi tuku kalebu Lamborghini, Hummer, lan Cadillac, kabeh sedina sajrone biaya 6 angka.

Koleksi Mobil Kevin-Prince

Kevin-Prince Boateng wis ngungkapake carane dheweke ngginakaken pesta taun lan mbuang kathah dhuwit dhuwit. Ing tembung ...

"Ing rong taun aku ngenteni kabeh dhuwitku ing mobil, jam tangan, boots, diskotik, restoran lan kanca-kanca sing sejatine ora kanca," Dheweke ngandhakake. "Kanggo bocah kaya aku, sing tuwuh ing lingkungan miskin lan tanpa dhuwit, iku mbebayani."

Kisah Kevin-Prince Boateng Kanak-kanak Tambahan Untold Biografi Fakta: Karir Regrets

Sanajan piyambakipun dipunsebat minangka salah satunggaling lintang ing masa ngajeng, Boateng boten damel kaluwihan talenta lan potensial ingkang sampun dipunpendhet, lan menika ingkang badhe dados beda.

Kevin-Prince ing kariré

Ing tembung kasebut: "Aku nyesali akeh perkara," Ngandika. "Nalika aku isih enom aku ora kerja keras amarga bisa nyedhiyani bakatku. Sing ora bener. Muga-muga aku luwih nyambut gawe, nanging iku biasa amarga aku dadi bos kutha lan duweni dhuwit lan ketenaran. "

Kisah Kevin-Prince Boateng Kanak-kanak Tambahan Untold Biografi Fakta: Ngomong Sekawan Basa

Kevin-Prince Boateng ngucapake basa papat amarga wektu dheweke main ing Eropa. Dheweke bisa ngomong kanthi basa Inggris, Jerman, Italia, lan Turki. Dheweke uga ngakoni mangertos basa Prancis lan Arab, yaiku prestasi sing cukup nyengsemake kanggo individu lan ciri khas kanggo olahragawan profesional.

Kisah Kevin-Prince Boateng Kanak-kanak Tambahan Untold Biografi Fakta: Paling disengiti ing Jerman

Ing Mei 2010, Boateng main bebarengan karo Portsmouth FC ing final Piala FA nglawan Chelsea nalika main Michael Ballack, kapten tim nasional Jerman.

Michael Ballack Injury dening Kevin-Prince

Ballack akhire ngilangi ligamentumnya, ngilangake dheweke saka daftar kanggo Piala Dunia 2010. Kejadian iki banget kontroversial, utamane sing diwenehake Boateng ngaku yen Ballack menampar dheweke ing posisi sadurunge. Sing ora mungkasi penggemar bal-balan Jerman nang endi wae amarga ngalahake jeneng Boateng sajrone sasi.

TUTUP: Thanks kanggo maca Kevin-Prince Boateng Childhood Story lan fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene