Kevin Gameiro Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts

Kevin Gameiro Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts

LB nyedhiyakake Kisah Penuh saka Klinis Finisher sing paling misuwur kanthi jeneng Julukan; "Kev". Kisah Kisah Kanak-kanak Kevin Gameiro ditambah Biografi Biografi sing ndadékaké panjenengan bakal nyathet akun lengkap saka acara-acara penting wiwit saka masa kanak-kanak nganti tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge kondhang, urip kulawarga lan akeh fakta sing kurang dikenal babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti kabisan pungkasan ing klinis nanging sawetara sing nganggep Kevin Gameiro's Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Kevin Gameiro Plus Fakta Biografi sing Ora BiasaAwal urip

Kevin Gameiro lair tanggal 9 Mei 1987 ing Senlis, sawijining komune ing Oise, 35 kilometer (22 km) sisih lor Paris Prancis. Dheweke lair saka Pak lan Mrs Dominique Gameiro wong tuwane.

Wong tuwane asale saka Portugal. Dheweke miwiti karir bal-balan main ing ES Marly-la-Ville ora adoh saka kutha asal Prancis ing umur enem taun. Sadurunge ngancik 13 kaya gambar ing ngisor iki, dheweke milih tetep ing wilayah kasebut kanthi ngganti klub pemuda sing beda-beda. Minangka umur 13 taun, Kevin wis urip, mangan lan turu bal-balan.

Nalika unggul nalika isih enom, Gameiro ditemokake dening mantan pemain lan pramuka RC Strasbourg Jacky Duguépéroux sing nyaranake pemain kasebut gabung karo bekas klub. Ing taun 2004, Gameiro ngrampungake pindhah menyang klub Alsatian sing gabung dadi pemain muda. Iki kedadeyan kadewasan, kaya gambar ing ngisor iki. Kajaba iku, dheweke ngerti kemampuan ngrampungake klinis ing klub iki.

Sawise sukses ing Lorient wiwit taun 2008 nganti 2011, Kevin misuwur dadi pemain kelas dunia. Ing tanggal 10 Juni 2011, Kevin setuju karo istilah sing diwenehake Paris Paris-Germain lan mlebu kontrak patang taun kanthi rega 11 yuta euro plus pilihan kanggo bonus. Dina ing klub kasebut diitung sawise 2011 alih-alih dening pamilik Qatar.

Sawise ngetung kompetisi saka Juli 25, 2013, Kevin ngrampungake kesepakatan karo klub Spanyol Sevilla FC lan mlebu kontrak limang tahun senilai 10 yuta euro. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Kisah Kanak-kanak Kevin Gameiro Plus Fakta Biografi sing Ora BiasaUrip Hubungan

love at pisanan paningalan mung kedadeyan ing 11% kasus lan umume wong lanang tinimbang wanita. Kevin katon tresna karo Lina.

Dheweke duwe putra loro yaiku Aaron lan Ayden. Kevin nikah karo Lina sawise nglairake anak loro. Iki minangka pernikahan rahasia sing paling disenengi dening anggota kulawarga.

Kevin Gameiro lan putrane sing nomer siji, Aaron pancen seneng banget. Aaron Gameiro ngarep-arep ngetutake lakune bapake dadi pemain bal-balan.

Kisah Kanak-kanak Kevin Gameiro Plus Fakta Biografi sing Ora BiasaUrip Pribadi

Kevin Gameiro nduweni atribut ing ngisor iki kanggo kepribadiane.

Kekuwatan: Kevin dipercaya ing karir lan hubungan. Dheweke uga sabar, praktis, setya lan pungkasanipun, banget tanggung jawab.

Kelemahane: Kevin bisa dadi degdegan, kepengin banget lan ora kompromi.

Apa Kevin Gameiro Suka: Dheweke seneng ndhelikake pribadine ing umum, seneng ngolah kebon, masak, musik lan asmara.

Apa Kevin ora seneng: Owah-owahan negatif ing gaya urip dening wong sing dikarepake, sesambetan lan komplikasi karir lan ora aman.

Ing ringkesan, Kevin banget praktis lan nduweni teges. Panjenenganipun punika tiyang ingkang badhe tansah ngasilaken woh-wohanipun.

Kisah Kanak-kanak Kevin Gameiro Plus Fakta Biografi sing Ora BiasaCar Choice

Kevin Gameiro minangka penggemar kuat Audi R8 sing biaya kira-kira 135,000 Euros. Dheweke nganggep minangka "Mobil balap legendaris duwe".

Kisah Kanak-kanak Kevin Gameiro Plus Fakta Biografi sing Ora BiasaFamily

Kevin Gameiro asale saka latar kulawarga kelas menengah sadurunge bal-balan pungkasane ngasilake. Dheweke duwe warisan Portugis liwat simbah bapakne. Dheweke asale saka kulawarga kanthi sipat bingkai sing entheng.

Imigrasi Portugis kanggo simbah Kevin Gameiro biasane ditindakake sajrone taun 1960an lan 1970an, kanggo uwal saka diktator lan prasasti, lan golek kahanan urip sing luwih apik. Umume wiwit kerja ing konstruksi.

Kisah Kanak-kanak Kevin Gameiro Plus Fakta Biografi sing Ora BiasaDisappointed Portugal

Gameiro layak makili Portugal ing level internasional senior. Ing taun 2009, manajer banjur Carlos Queiroz ngumumake manawa Gameiro uga "Pemain sing menarik" lan dheweke "Seneng ngomong karo dheweke" babagan nggambarake Portugal. Nanging, Gameiro mratelakake omongan, nyatakake yen dheweke "Ora duwe link menyang negara iki" lan dheweke luwih seneng nggambarake Prancis.

Kisah Kanak-kanak Kevin Gameiro Plus Fakta Biografi sing Ora BiasaNapa Dheweke Milih Athletico Madrid

Ing tembung ..."Atletico Madrid nawakake kebersamaan sing paling apik. Uga, suwene pirang-pirang musim, tim kasebut njaga reputasi. Sadurunge teka, aku dikandhani yen kaya kulawarga gedhe. Ana kemungkinan kanggo gabung karo Barcelona, ​​nanging ing pikiranku, jelas banget yen aku pengin gabung karo Atletico nalika Atletico ngubungi aku. Aku bangga melu amarga aku rumangsa luwih nyambung karo para penggemar ”

Gameiro uga nyatakake yen dheweke bisa ngasilake dhuwit kanthi mundhut Spanyol, nanging ora duwe rencana.

Dheweke terus: "Agen saya nggawe aku ngerti babagan tawaran sing luwih apik babagan finansial nanging aku pengin tetep ing Spanyol. Aku rumangsa kepenak banget ing kene. Kulawarga uga duwe lan La Liga minangka salah sawijining liga paling apik. 

Kisah Kanak-kanak Kevin Gameiro Plus Fakta Biografi sing Ora BiasaPengganti

Kevin Gameiro minangka wong sing mesthi ora seneng diganti, utamane nalika main apik ing sawijining pertandingan. Ing 2017, Kevin ngakoni nesu ing konferensi UCL sawise pertandingan sawise diganti ing menit kaping 71 nalika kamenangan Liga Champions 4-2 nglawan Bayer Leverkusen.

Striker Prancis kasebut, sing nggawe gol babak pertama Antoine Griezmann sadurunge nggawe penalti menit kaping 58, marang Marca sawise pertandingan: “Iya, aku nesu amarga sampeyan pengin main kabeh pertandingan nalika main apik. Aku rada nesu, nanging sing paling penting yaiku kemenangan tim. Iki bal-balan, ing ngendi pelatih [Diego Simeone] mutusake lan kuwi ”.

TUTUP: Thanks for reading our Kevin Gameiro Childhood Story plus facts biography untold. Ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng bab sing ora cocog ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !. 

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar