Kevin Gameiro Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts

0
4373
Kevin Gameiro Childhood Story

LB nyedhiyakake crita Full of Clinical Finisher sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; "Kev". Kisah Kisah Kanak-kanak Kevin Gameiro ditambah Biografi Biografi sing ndadékaké panjenengan bakal nyathet akun lengkap saka acara-acara penting wiwit saka masa kanak-kanak nganti tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge kondhang, urip kulawarga lan akeh fakta sing kurang dikenal babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti kabisan klinis-kliniké, nanging sawetara sing nganggep Kevin Gameiro Bio kita sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Kevin Gameiro Pikayat Nyata Plus Untold Biografi Fakta -Awal urip

Kevin Gameiro lair ing dina 9th Mei 1987 ing Senlis, sawijining komune ing Oise, 35 kilometer (22 mi) ing sisih lor Paris Paris. Dhèwèké miyos saka Mr lan Mrs Dominique Gameiro tuwané.

Wong tuwané asalé saka Portugal. Dheweke miwiti karir bal-balan dheweke kanggo ES Marly-la-Ville ora adoh saka kampung halaman Perancis nalika umur enem taun. Sadurunge ngowahi 13 minangka digambarke ing ngisor iki, dheweke milih tetep ing wilayah kasebut kanthi ngganti klub pemuda sing beda-beda. Minangka umur 13, Kevin wis urip, bola-bali lan turu.

Nalika metu ing umur enom, Gameiro dikalahake dening pamuter RC Strasbourg lan pramuka Jacky Duguépéroux sing nganjurake pamuter gabung marang mantan klub. Ing 2004, Gameiro ngrampungake klub kasebut ing klub Alsatian kang gabung dadi pemuda. Iki ngendi kadhangkala, kaya sing digambarke ing ngisor iki, teka. Mangkono, dheweke sinau kemampuan klinis ing klub iki.

Sawise sukses ing Lorient saka 2008 dadi 2011, Kevin dadi pemain donya kelas. Ing Juni 10, 2011, Kevin sarujuk karo istilah sing diwenehake dening Paris Saint-Germain lan mlebu kontrak sekawan taun kanthi harga 11 yuta euro plus pilihan kanggo bonus. Dina-dina ing klub kasebut dicithak sawise 2011 pengangkatan dening pemilik Qatar.

Sawise ngetung kompetisi saka Juli 25, 2013, Kevin ngrampungake kesepakatan karo klub Spanyol Sevilla FC lan mlebu kontrak limang tahun senilai 10 yuta euro. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Kevin Gameiro Pikayat Nyata Plus Untold Biografi Fakta -Urip Hubungan

love at pisanan Penglihatan mung dumadi ing 11% kasus lan luwih umum wong lanang tinimbang wanita. Kevin jatuh cinta karo Lina ing pandangane.

Bebarengan karo loro putra Harun lan Ayden. Kevin ngenalake Lina sawise dheweke wis diwenehi anak loro. Iki minangka pesta rahasia sing paling disenengi dening anggota kulawargane.

Kevin Gameiro lan putrané sing sepisanan, Harun sing tuwa banget. Aaron Gameiro ngarep-arep ngetutake jejere ramane kanggo dadi pemain bal-balan.

Kevin Gameiro Pikayat Nyata Plus Untold Biografi Fakta -Urip Pribadi

Kevin Gameiro nduweni atribut ing ngisor iki kanggo kepribadiane.

Kekuwatan: Kevin dipercaya ing karir lan hubungan. Dheweke uga sabar, praktis, setya lan pungkasanipun, banget tanggung jawab.

Kelemahane: Kevin bisa dadi degdegan, kepengin banget lan ora kompromi.

Apa Kevin Gameiro Suka: Dheweke seneng ndhelikake pribadine ing umum, seneng ngolah kebon, masak, musik lan asmara.

Apa Kevin ora seneng: Owah-owahan negatif ing gaya urip dening wong sing dikarepake, sesambetan lan komplikasi karir lan ora aman.

Ing ringkesan, Kevin banget praktis lan nduweni teges. Panjenenganipun punika tiyang ingkang badhe tansah ngasilaken woh-wohanipun.

Kevin Gameiro Pikayat Nyata Plus Untold Biografi Fakta -Car Choice

Kevin Gameiro minangka penggemar kuat Audi R8 sing biaya kira-kira 135,000 Euros. Dheweke nganggep minangka "Mobil balap legendaris sing duwe".

Kevin Gameiro Pikayat Nyata Plus Untold Biografi Fakta -Family

Kevin Gameiro asal saka latar kelas menengah sadurunge bal-balan pungkasane mlayu. Dheweke duwe warisan Portugis lumantar kakekane pamane. Dheweke teka saka kulawarga sing nduweni sifat-sifat bingkai sing relatif entheng.

Immigration Portugis kanggo Kevin Gameiro granddad dumadi utamane ing mangsa 1960s lan 1970s, nylametake kediktatoran lan conscription, lan nemokake kondisi urip sing luwih apik. Paling wiwit digunakake ing konstruksi.

Kevin Gameiro Pikayat Nyata Plus Untold Biografi Fakta -Disappointed Portugal

Gameiro layak kanggo makili Portugal ing tingkat internasional senior. Ing 2009, banjur-manajer Carlos Queiroz ngumumake yen Gameiro ana "Pemain sing menarik" lan dheweke "Seneng ngomong karo wong" babagan nggambarake Portugal. Nanging, Gameiro mratelakake omongan, nyatakake yen dheweke "Durung duwe pranala menyang negara" lan dheweke luwih seneng nggambarake Prancis.

Kevin Gameiro Pikayat Nyata Plus Untold Biografi Fakta -Apa dheweke milih Athletic Madrid

Ing tembung ..."Atletico Madrid nawakake kaluwihan sing paling apik. Uga, kanggo akèh musim, tim wis tetep reputasi. Sadurunge teka, aku diajokake minangka kaya kulawarga gedhe. Ana kamungkinan kanggo gabung Barcelona, ​​nanging ing pikiranku, jelas banget yen aku pengin melu Atletico nalika Atletico ngubungi aku. Aku bangga aku gabung amarga kaya ngono aku luwih disenengi fans "

Gameiro uga nyatakake yen dheweke bisa ngasilake dhuwit kanthi mundhut Spanyol, nanging ora duwe rencana.

Dheweke terus: "Agen-agen ku wis nyatakake tawaran sing luwih apik ing tingkat finansial, nanging aku pengin tetep manggon ing Spanyol. Aku seneng banget kene. Kulawarga uga ora ana lan La Liga minangka salah sawijining liga paling apik.

Kevin Gameiro Pikayat Nyata Plus Untold Biografi Fakta -Pengganti

Kevin Gameiro minangka wong sing mesthi ora seneng diganti nalika main ing pertandhingan. Ing 2017, Kevin ngakeni nesu ing konferensi UCL sasuwene sawise diganti ing menit 71st ing kamenangan 4-2 Liga Champions ing Bayer Leverkusen.

Striker Prancis, sing nyusun gol babak kapisan kanggo Antoine Griezmann sadurunge netting penalti menit 58th, marang Marca sawise game: "Ya, aku duka amarga arep main pertandhingan kabeh nalika lagi main. Aku mung sethitik duka, nanging sing paling penting yaiku kemenangan tim. Iki bal-balan, ngendi pelatih [Diego Simeone] nemtokaken lan sing ".

TUTUP: Thanks for reading our Kevin Gameiro Childhood Story plus facts biography untold. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene